Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nekem ez is nagyon tetszik, fõleg a postás ahogy ki...nah nézzétek^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mehetne is bannernak! vagy esetleg EZ, amin nincs szöveg
unom már Sylar-t :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
24 - Exile -Nov.23
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
am bannerban nem lehetne kiirni ?
24 - Exile -Nov.23
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
látom nem értitek
elkezdtétek írogatni hogy már rég lement a rész,nem kell spoiler,stb,stb
én meg bemásoltam a fenti szöveget, rámutatva arra hogy már nem kell spoiler! pont fordítva értelmeztétek amit írtam 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
DFTBA ಠ_ಠ
24 - Exile -Nov.23
pont! -.-
24 - Exile -Nov.23
Yo, Bitch!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yo, Bitch!
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
Ntare Mwine szerepet kapott a Heroes - Hõsök 3. évadában. Elõre láthatóan kilenc részben fog szerepelni, de már tudhatjuk, ha egy karaktert megszeretnek a nézõk akkor annak maradnia kell. Szóval az a kilenc lehet több is. A legújabb "hõs" speciális képességérõl még nem lehet tudni sokat ezt valószínûleg majd akkor tudhatjuk meg ha beindult a széria vetítése. Annyit azért lehet tudni, hogy egy afrikait fog játszani akinek erõs mûvészi hajlamai vannak és igen szoros kapcsolatban áll majd a többi hõssel. Ntare Mwine sokaknak már ismerõs lehet. Színészi képességeit megcsodálhattuk már a Véres gyémánt címû filmben is Leonardo Dicaprio oldalán.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||