Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha nem nézem ezt a webes sorozatot, a sztori szempontjából semmit sem hagyok ki a rendes sorozatból, ugye?

stonesour
😄 ja tényleg 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

LasDen
ez több mint a semmi, de ez egy nagy 0 vót......a végén olyan volt mintha beleköpött volna fülébe és átment volna rajta.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stonesour
Jó ez csak rövud :/

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Bulykin
Itt a webes sorozat 2.része
nekem ez is nagyon tetszik, fõleg a postás ahogy ki...nah nézzétek^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

II Rocky II
ne spameljetek már thx

24 - Exile -Nov.23

LasDen
:[]

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
:d
LasDen
😞)

ProGabe
D:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

joshua
😄

Kicsikiraly
😄

DFTBA ಠ_ಠ

😄

Shiwo
legalább nem írtam pítört 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Híró > Hiro -.-

Shiwo
syler > sylar -.-

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk volt róla szó, hogy a Villains arról szól, hogy szuperveszélyes gazfickók meglépnek..kinek van ellenük esélye ? Híró, Peter..és Syler..Sylernek meg csak jó, ha besegít, hátha suttyomba beszerezhet pár új képességet..

precision
minifaq -ot is kiszedtem...már nem volt aktuális

Bazinga!

precision
lecserélve, köszi

Bazinga!

II Rocky II
inkább ez mert legalább kivan irva h mikor adják,szvsz ja igaz jobb lenne 😄

24 - Exile -Nov.23

ProGabe
itt már 23 lesz, persze 😊

mehetne is bannernak! vagy esetleg EZ, amin nincs szöveg

unom már Sylar-t :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
<#wink>

24 - Exile -Nov.23

LasDen
szeptember 22

II Rocky II
napra pontosan ?😄 mert jegyzem fel nehogy elfeljtsem A:S?D:?ASd

24 - Exile -Nov.23

Zomil
ha jól tudom szeptember 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

II Rocky II
ööö mikor is jön a 3.volume?:S😞 többet nem kérdem megigérem
am bannerban nem lehetne kiirni ?

24 - Exile -Nov.23

Kicsikiraly
opp akkor bocs 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
nos akkor tényleg sikerült félreérteni sry 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ProGabe
ecsééééééééééééém

látom nem értitek

elkezdtétek írogatni hogy már rég lement a rész,nem kell spoiler,stb,stb

én meg bemásoltam a fenti szöveget, rámutatva arra hogy már nem kell spoiler! pont fordítva értelmeztétek amit írtam 😊

Kicsikiraly
az aktuális rész még mindíg az s2e11, vagyis az évadzáró, amihez a felirat rég kijött.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
mivel már kinn van az összes rész felirata egy jó ideje igy mind1 😄DDD

II Rocky II
az egy dolog de itt a régi részrõl volt szó..szal nem kell visszaolvsni semmit sem sztem 😄

24 - Exile -Nov.23

ProGabe
olvass vissza...

Kicsikiraly
ez most hogy jön ide?

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
SPOILER használata kötelezõ az aktuális rész MAGYAR feliratát követõ napig!

pont! -.-

Zomil
mivel a topic cime után ott van, h NBC igy sejthetö, h akik itt irogatnak azok már rég látták 😊

szucsy89
tuti lesz szerepe..😄
II Rocky II
ja ok..csak itt már ugyis a volume 3ról van szó.szal aki nem látta az ugyse jön be ide mert egybõl hatalmas spoilerekre bukkanhat 😊

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
lehet hogy nem mindenki.

Yo, Bitch!

II Rocky II
mi a baj? am spoilert nem muszáj irni hiszen láttuk már 😄

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
áá<#falbav>

Yo, Bitch!

ForzaInter
[spoilerja meg Nathan! sztem õ neki biztos beadják Clair vérét mert Peter is tudja hogy akinek regenerációs képessége van annak a vére ujjá tud gyógyítani mindent, szal sztem õ is benne lesz 3. évadban, nem tudom elképzelni hogy Peternek ez ne jusson eszébe...[/spoiler]

Yo, Bitch!

ForzaInter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tegnap elõtt fejeztem be 2. évadot, hát kurvajó volt:d arra kiváncsi leszek hogy Adam-nek lesz még vajon szerepe? vagy örökre föld alatt marad?😄DD Cég szándéka meg mi lehet pontosan? 2 évadban nem nagyon tudtam eldönteni hogy most õk jót vagy rosszat akarnak, na meg ott lesz Syler, érdekes lesz 3. évad, ja és sztetek elsõ évadban szerepelt láthatatlan csávó( aki Petert megtanította képességeit használni,meg Noah társa volt régen cégnél)fog szerepelni jövõben? sztem fog mert õt nem öllette meg cég, jó lenne ha õ még szerepelne, õt csíptem...

Yo, Bitch!

egyetértek én is, olyan mintha rajongók csináltak volna vmi hülye utánzatot, ráadásul feleslegesnek tartom az ilyen köztes kisfilmeket, hogy hergeljék a népet. Majd az igazi, azt már nagyon várjuk 😊

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Bulykin
Ntare Mvine csatlakozott a Hõsök 3. évadához!

Ntare Mwine szerepet kapott a Heroes - Hõsök 3. évadában. Elõre láthatóan kilenc részben fog szerepelni, de már tudhatjuk, ha egy karaktert megszeretnek a nézõk akkor annak maradnia kell. Szóval az a kilenc lehet több is. A legújabb "hõs" speciális képességérõl még nem lehet tudni sokat ezt valószínûleg majd akkor tudhatjuk meg ha beindult a széria vetítése. Annyit azért lehet tudni, hogy egy afrikait fog játszani akinek erõs mûvészi hajlamai vannak és igen szoros kapcsolatban áll majd a többi hõssel. Ntare Mwine sokaknak már ismerõs lehet. Színészi képességeit megcsodálhattuk már a Véres gyémánt címû filmben is Leonardo Dicaprio oldalán.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Ismét forgatási képek: ITT

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

miilann
[/off keciyo jo a lokod ^^/on]

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ForzaInter
egyetértek

Yo, Bitch!

szucsy89
én nem azt mondom hogy a rész rövidsége miatt...egyszerûen látszik rajta hogy gagyi szar....amatõr..nemtok rá mást mondani...inkább várom a volume3at és kapok igényes heroest...