Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
eszméletlenül szar 😞

ennél már csak a prison brake mobisode-ok voltak gázabbak. példát vehetnének a lost-os rövidekrõl

a kopsz képessége az, hogy erõsen szorít. mondja is az öltönyös, hogy minél jobban "ficánkol" a postás a társa annál erõsebben szorítja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
ilyen rövid rész alatt hogy jött volna át??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
nekem nem jött át a Heroes feeling😞
LasDen
a kopasznak sztem ilyen gumiemberes képessége van..... 😄 tudja hajlítgatni magát v mittomén .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
köszi <#eljen>

Bazinga!

Bulykin
ha valakit érdekel, ITT meg tudja nézni az elsõ webes részt...
Szerintem nagyon állat lett, kúrvára tetszik, fõleg a néger postás képessége😊
De arra nem tudtam rájönni, hogy annak a kopasz pasasnak mi a képessége(pedig mutatták)...<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Forgatási képek: Hayden + Heroes ITT, Hayden + Heroes 2.0 ITT, és még egy erõs Heroes-adag a két legjobb arccal ITT

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

II Rocky II
nemtom volt e már de netes részek jönnek 😛
íme a hír 😄

24 - Exile -Nov.23

Szerintem mindegy, az a lényeg hogy új részek jönnek.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ForzaInter
csak azért, mert olvastam olyat hogy 2. évad nem lett befejezve, és leadják a hátralévõ 12 részt, és csak aztán jön a 3. évad 23 résszel, de ezekszerint kamu volt:d

Yo, Bitch!

Shiwo
yep

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ForzaInter
köszi, és akkor most fog jönni a 3. évad?

Yo, Bitch!

Szolnokboy1
jogos, sry. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Shiwo
igen, a sztrájk miatt csak ennyi lett

ForzaInter
második évad csak 11 részes?

Yo, Bitch!

Bulykin
miért? az unaired pilot az nem hivatalos, szal...meg ha egyszer jó színész akkor...

Szolnokboy1
miért nem keresnek másik színészt? mintha hálivúdban nem lenne százezer belõlük. ez így nagyon gagyi.

Bulykin
Heroes 3: mindenbõl újat
+még 1 hír:
Ntare Mwine (The Riches, CSI) több részre fel fog tûnni a Heroes-ban, ahol már egyébként szerepelt, csak mi nem tudunk róla! Mármint mindezt tessék úgy érteni, hogy ott volt az unaired pilotban ahol Joseph Al Amir karakterét alakította, viszont a harmadik évadban már Usutu néven fog szerepelni. A tervek szerint kilenc epizódban fog feltûnni, azaz tartós vendégként.

A szerelmem <#idiota>

Például a jobb oldali simán elmenne Gollum-nak a Gyûrûk Urából 😊

Bulykin
hát én nemtudom😄 a sorozatjunkieról van<#idiota>

Olyan mintha a hátul lévõ két ember feje oda lenne fotosoppolva 😄

ProGabe
õt mentették meg az elsõ évadban Sylar-tõl. a szüleit megfagyasztotta, ill. felszegezte a falra evõeszközökkel, de Molly bebújt a lépcsõk alá ahol Matt találta meg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
õ az, aki képes bárkinek lokalizálni a helyzetét, de 1valakit nem mer, a rémálom-embert, mert õ látja

Sephi
Most kezdtem el nézni a második évadot. El mondana valaki ki is az a Molly kislány mert egyszerûen nem emlékszem rá...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bulykin
Jön a Heroes-websorozat
A sztorit, melyben ha jól láttam Petrelli asszonyság is feltûnik, a sorozat írói jegyzik, a képen is látható postás lesz a fõszereplõ (a képessége az elõzetesbõl sejthetõ), a websorozat három részes lesz, s az elsõnek Going Postal a címe. Az állítólag epikus finálét a Comic Con-ra tartogatják, ott mutatják be.

Elõzetes:itt
Forrás:sorozatjunkie

gabi89
lol <#hehe><#hehe><#hehe>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Szolnokboy1
<#hehe>

precision
akkor próbálj meg vmi szoftvert használni
egyik ismerõsöm valami hide ip platinum -ot használt azthiszem erre a célra... fizetõs program elvileg, de ez egy átlag magyar internetezõnek nem okozhat gondot 😊

Bazinga!

Szolnokboy1
próbáltam, de nem találtam mûködõt

precision
nem szoktam proxyt használni, de google -re szokták küldeni a proxy keresõ emberkéket, free proxy címszóval
bocs, de én se tudok jobbat 😊

Bazinga!

Szolnokboy1
tudnál adni egy mûködõ free proxyt?

precision
gondolom proxyról meg lehet nézni és/vagy lesz belõle vmi riliz is 😊

Bazinga!

Szolnokboy1
Ma kezdõdik az NBC.com-on a Heroes WEBSERIES, aminek már elvileg trailere is van, csak épp magyarországról nem lehet megnézni. 😞 A kommentek alapján fasza lehet 😊

Molly <#szeret>

szucsy89
én Petrelli mamára gondoltam<#hehe>
Maya ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szucsy89
hát ezt nem vitatom, sõt biztos hogy a heroest is vannak akik a nõi szereplõk miatt nézik😄
Azért sokat nyom a latba 1-1 színész, pl Veronica Mars Kristen Bell nélkül érdekes lehet 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szucsy89
nem õ adja el legalábbis én nem miatta nézem...de ha már benne van akkor legeltetem a szemeimet😛
5c0rp330n
beszarás, hogy egy ilyen kisribanc mennyire el tud adni egy sorozatot 😊

szucsy89
omg<#szeret>

jöjjön már az új volume...
Bulykin
joak<#finom>

II Rocky II
mindjart lesem..thx

24 - Exile -Nov.23

Bulykin
2 új video
elõször az évad gonoszaira koncentráló promó, valamint egy nagy találkozást sejtetõ új promó.

R3TR0
THX már alig várom legyen má 09. 22 nmbirom

ProGabe

(katt a képre!)

biztos õ is tele van képességekkel...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

SpeedXHUN
Egy bug a sorozatból:Amikor Sylar megöli a anyját az anyja aki elvileg holt pislog még😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Bulykin
Új hír:
Jack Coleman és Zachary Quinto végre jó sok közös jelenetben fog részt venni.