Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
most fejeztem be

óóóbazmeg, ez nagyott ütött 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az a jó, hogy ki tud kapcsolni, és nem az jár az ember fejében, hogy hülyeség az egész, mert Hiro, vagy Peter vissza tudna menni a "zéró pontra", megölni XY-t és kész. persze akkor meg teljesen más lenne az egész jövõ, de pl. Sylart már rég elintézték volna így

na mindegy, most ez nem lényeges, inkább az igen, hogy Claire mitõl szpesöl a szpesölök között? az én teóriám: nagyon sokan csak mesterségesen kapták meg az erejüket (a formula, nem Mohinder katyvasza által 😊, ellentétben Claire-rel, Peterrel, Nathannel és még ki tudja kivel, de a felsoroltak biztosan, hiszen egy család! szóval õk azok, akiknek az egész teste más, beleértve az agyukat is, nem csak a vérükben van valami

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5c0rp330n
áhh, sztem azt kihagyom..

5c0rp330n
00-ás rész az összefoglaló? mit foglal az össze? 😊

Arnoux
Megnéztem az elsõ részt, nézném a másodikat de még nincs felirat😊 Mindenesetre elég jól indul a heroes és a felirattal is meg vagyok elégedve. Remélem hamarosan elkészül a 2. részhez is

Shep
Elkezdtem nézni az elsõ részt, és rájöttem nem tudom miért is történt ami történt. Arra emlékszem hogy az elején valami szérumért ment a harc, és, hogy Peter járt a jövõben ahol ha jól rémlik a dolog Syler volt a nagyfõnök Nathan alakjában, de mi is volt még, egyáltalán ezekre jól emlékszem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narancs
Hali!
Én a második szezont addig követtem (töltöttem le) míg a szemüveges ravaszembert le nem lõtték. Az volt az évadzáró, vagy utána még vannak részek? Már totál elfelejtettem, hogy az hányas rész volt.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

gabi89
Hát belehúztak az elsõ részbe.
Petrelli mama a jövõbe lát tehát.Syler halhatatlan elvileg.Suresh doki meg képességet kapott.Niki nem emlékszik semmire ahogy láttam.Linderman,hogy került ide ezt nem értem amúgy.Már azt nem értem,hogy Nathan miért látja.Na meg a jó öregWeevil akarom mondano Peter.Érdekes lesz így

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Hát nem gondoltam volna,hogy
Peter lõvi le Nathan-t

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

felirat épp most került fel az e01-hez

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

BlackShadow
heroes iz back! nos.. niki v2 már megint.. a világ leg unalmasabb karaktere még így is .. kín szenvedés volt végigvárni amíg "az" szerepelt. Elsõ rész csak szimpla felvezetés.. második már egy fokkal jobb volt 😊
Annyira tipikus volt h Lindermant csak Nathan látja.
Park-man (kicsit g. Free-man es volt a kiejtése az ipsének ^^) meg vicces volt ^^ thank you turtle 😄😄
Az utolsó jelenet meg annyira nem mozgatott meg.. kicsit gagyi h petrelli mamának ennyi köze van a dolgokhoz.. nagyon nem illik a képbe

végösszegben nem úgy telt ez a 2 rész h azonnal ide a következõt

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Zomil
most munkahelyen ülök, áhh már alig várom, h hazamehessek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Black Hawk
Ellytõl valami hasonlót vártam vészhelyzetben 😄 alaposan odapörkölt Sylernek

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
jól kezdõdik ez az évad is 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Carlos
nekem most jön. Hd, mint a villám...

Þór vígi þessi rúnar

Mind a kettõ rész megvan, HD-ben. Pikpakk lejött a cucc. Most nézem az elsõt - eddig nagyon jó!

Fortuna fortes adiuvat.

BlackShadow
<#eljen> osztom

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kicsikiraly
eztv.it ugyan ez torrentes, de nekem mindíg fullspeeddel jön (jó nem mindíg de a legtöbbször) és nagyon hamar fennvannak a sorozatok.

DFTBA &#3232;_&#3232;

sztyui2
Nem tud valaki esetleg egy oldalt, ahová mindig feltöltik az éppen aktuális részt, és lehet szedni direkt linkrõl max sebességgel 1 fájlban?
Tehát nem a rapidshare és társaira gondolok és nem is torrentre, hanem cél mentése másként, és már jönne is a rész. Privátban is jó lenne, ha valaki megosztaná velem tudományát, ha tud esetleg ilyen oldalról.
Ugyanis torrenttel tavaly is az volt a baj, hogy nem tudtam sose hamar letölteni, és mindig arra kellett várnom, hogy ezer év volt, mire letöltõdött egy heroes rész. Viszont Prison Break-hez van egy oldal, ahonnan lehet tölteni ilyen módon, és akkor max sebességgel, 40 perc alatt lejön egy rész.
Viszont heroes-os oldalról nincs semmi infom.Pedig biztos van valami ilyen oldal, de égen-földön kerestem és nem találtam.
Elõre is köszi, bárkitõl kapok privit.

www.flickr.com/sztyui

Malakai
Még le se vetítették, de már a felirat miatt megy a rinya, báh.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
végülis igen, ez is egy megoldás 😄

de azért magyar felirattal lenne az igazi 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

R3TR0
Legyen már magyar sub holnap estére pls!

Annyira mgnézném már XD

100%-osan én se értem, legjobban angol felirattal szeretem nézni. Az várható már kedd estére?

Kicsikiraly
angol felirat 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ScarY MAN
dájóvagy <#papakacsint>

...

Zomil
hát ha jól tudom 6ora eltolodás van igy ha ott este 9kor kezdik el vettiteni akkor itthon hajnali 3kor láthatod 😊

remélem még a holnap este folyamán megszületik a felirat, bár lehet nem birom ki és megnézem felirat nélkül 😄 végülis ugy se, okozna nagy gondot viszont annyira még nem vagyok jó angolbol h hallás után mindig megértsem, de igy is sztem a 3/4-edét érteném 😛

ProGabe
a cnbc egy hírcsatorna! szóval ha még amerikában is vagy éppen, és eljõ a 9 óra, akkor sem fogod azon nézni. itt M.o-n viszont még akkor sem láthatnád ebben az idõpontban, ha nbc-d lenne, lévén van pár óra eltolódás 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

R3TR0
Nekem van CNBC adom akkor elvben már ma 21:00-tol megy majd?

Kicsikiraly
erre lesz ott a visszatekintõ rész.

DFTBA &#3232;_&#3232;

nekem a futós csaj tetszett legjobban

Return Sylar...

Valaki lenne olyan kedves, és összegezné az eddigi eseményeket? Kicsit régen volt már a S2 vége, és tökre elfelejtettem mindent. Csak egy nagyjábóli körvonalazásra lennék kíváncsi, a fõbb szereplõkkel éppen mi van, milyen fontos események történtek a második szezon végén. Köszi

cassoneitaly
heroes.s03e00.hdtv.xvid-xor

hm.. nem rossz.. <#vigyor> Ahhoz nagyon jó, hogy Heroes-os hangulatba essen az ember, jah meg azé' jó kis sneak peek-ek is vannak <#idiota>

Na de ki ölte meg Nathan-t ? Én tippem Peter...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Á, semmi érdekes......premieren interjúk, bevágott részletek, ilyesmi. Ha tudtam volna nem szedem le.

Láttam a neten egy HeroesS03E00 cuccost. Ez most mi? Prequel?

LasDen
TÉKelek??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ha

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nem baj

LasDen
akkó jóvan..... 😄

Kicsikiraly
3 órás a reklámokkal, 1 rész visszatekintõ, az egy óra (3/4 + 1/4 óra reklám), 2 rész premier, az két óra (1,5 + 0,5 óra reklám)

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
jah és asszem úgy lesz 3 rész, hogy az 1. lesz a previously in heroes.... 😄

LasDen
3 órás a reklámokkal ha jól tudom...... 😄

ForzaInter
ok, köszi, ezt eddig nem tudtam

Yo, Bitch!

Az kérdés h 2 órában benne van-e a reklám. Ha igen akkor nem. (elsõ rész ilyen ez történ eddig lesz valszeg).

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ForzaInter
ez is dupla epizódal indul?

Yo, Bitch!

Kicsikiraly
holnapután. idõeltéréssel számolgassunk már pls

DFTBA &#3232;_&#3232;

R3TR0
EL SE HISZEM!!! HOLNAP HEROES!!!

Kicsikiraly
már annyi ideje vártuk, hogy már nem is érezzük át azt a közelséget hogy holnapután már letölthetõ és nézhetõ az új rész 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Malakai
Vagy inkább holnapután.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bazz, tényleg o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sb1
Na, holnaptól ez a topic is belendûl szépen <#vigyor1>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s