Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
óóóbazmeg, ez nagyott ütött 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na mindegy, most ez nem lényeges, inkább az igen, hogy Claire mitõl szpesöl a szpesölök között? az én teóriám: nagyon sokan csak mesterségesen kapták meg az erejüket (a formula, nem Mohinder katyvasza által 😊, ellentétben Claire-rel, Peterrel, Nathannel és még ki tudja kivel, de a felsoroltak biztosan, hiszen egy család! szóval õk azok, akiknek az egész teste más, beleértve az agyukat is, nem csak a vérükben van valami
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én a második szezont addig követtem (töltöttem le) míg a szemüveges ravaszembert le nem lõtték. Az volt az évadzáró, vagy utána még vannak részek? Már totál elfelejtettem, hogy az hányas rész volt.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Annyira tipikus volt h Lindermant csak Nathan látja.
Park-man (kicsit g. Free-man es volt a kiejtése az ipsének ^^) meg vicces volt ^^ thank you turtle 😄😄
Az utolsó jelenet meg annyira nem mozgatott meg.. kicsit gagyi h petrelli mamának ennyi köze van a dolgokhoz.. nagyon nem illik a képbe
végösszegben nem úgy telt ez a 2 rész h azonnal ide a következõt
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Fortuna fortes adiuvat.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
DFTBA ಠ_ಠ
Tehát nem a rapidshare és társaira gondolok és nem is torrentre, hanem cél mentése másként, és már jönne is a rész. Privátban is jó lenne, ha valaki megosztaná velem tudományát, ha tud esetleg ilyen oldalról.
Ugyanis torrenttel tavaly is az volt a baj, hogy nem tudtam sose hamar letölteni, és mindig arra kellett várnom, hogy ezer év volt, mire letöltõdött egy heroes rész. Viszont Prison Break-hez van egy oldal, ahonnan lehet tölteni ilyen módon, és akkor max sebességgel, 40 perc alatt lejön egy rész.
Viszont heroes-os oldalról nincs semmi infom.Pedig biztos van valami ilyen oldal, de égen-földön kerestem és nem találtam.
Elõre is köszi, bárkitõl kapok privit.
www.flickr.com/sztyui
de azért magyar felirattal lenne az igazi 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
remélem még a holnap este folyamán megszületik a felirat, bár lehet nem birom ki és megnézem felirat nélkül 😄 végülis ugy se, okozna nagy gondot viszont annyira még nem vagyok jó angolbol h hallás után mindig megértsem, de igy is sztem a 3/4-edét érteném 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hm.. nem rossz.. <#vigyor>#vigyor> Ahhoz nagyon jó, hogy Heroes-os hangulatba essen az ember, jah meg azé' jó kis sneak peek-ek is vannak <#idiota>#idiota>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s