Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
0 részt már írtük mi.

Yo, Bitch!

shevy
kint van a 2.-hoz is a magyar felirat hosszupuskán

II Rocky II
jaja 0.rész
majd dupla epizoddal nyitottak azaz 1-2 rész egyben ,szal így gondoltam a 3 részt :]

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
elsõ 3?<#fejvakaras>
én elsõ részt néztem meg, kurvajó volt, hozta az eddigi Heroes színvonalat magasan, tele váratlan dolgokkal:D

Yo, Bitch!

II Rocky II
mármint az elsõ 3 vagy csak az elsõ ? :D
még nem láttam,de kb az eddigi évadoktól jobb volt?

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
hát ez odabaszós rész volt:o

Yo, Bitch!

Shiwo
szerintem is elég volt neki egy tûzálló kalitkát csinálni, oszt csókolom

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

II Rocky II
kössz,am nemrég nem ment:D de most az elsõhöz van felirat,de a 0hoz fog lenni?:S (várható?:)

24 - Exile -Nov.23

precision
megy már hosszupuska

Bazinga!

II Rocky II
nem érted,hogy mikor irtam akkor nem láttam a hszeket amibõl megtudtam hogy nincs a 2dikhoz?
meg akkor az elsõfeliratát vki elküldhetné -.-

24 - Exile -Nov.23

Malakai
Vagy a tûzgyújtóval nem szaroztak, hogy elvegyék a képességét úgyse tud kijönni alapon.

Petert meg csak nekünk mutatják meg természetesen. Másrészrõl meg, mivel Milo Ventimiglia a fõkereplõ és Francis Kapra pedig csak mellékszerepre van ott. Valószinüleg azt sem akarják, hogy egy tök másik színész játsza el akár hosszú jeleneteken át Petert.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én úgy gondoltam, hogy a saját cellájukon belül tudják használni a képességüket. Tehát a cellán kívülre nem ér ki a "kezük". Ekkor a tûzgyújtó (lévén valszeg õ a legagresszívabb) csak simán szórakozott a cellában. A feka alapban nyugodtnak tûnik, ezen kívül csak Peter-Jesse -t láttuk, aki épp azzal volt elfoglalva, hogy verte az üveget :D

ProGabe
ha tudták volna használni, õk nem törtek volna ki? :) "Magneto" az õr fegyverét vette volna birtokba, a "félelmet-erõbe" átalakító szétüti a falat,stbstb. volt még egy csomó ember, biztos szintén durva erõkkel, simán megszöktek volna

számomra a kérdés lényege inkább az, hogy a tûzgyújtó hogy-hogy tudta használni, ha a többi nem? mert ha õ sem tudta volna, simán lehet annyi a megoldás, hogy van még pár a Haiti-hoz hasonló képességû ember, és õk váltják egymást az õrségben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
"Ha Jessenek, mi miért látjuk Peternek?"

mert ez egy filmsorozat? értelemszerûen csak nekünk, nézõknek mutatták meg, hogy õ Peter

az "új gonoszok" szerintem csak epizódszerepeket kapnak, lévén sokan vannak, és ha találkoznak Sylerrel, hullanak, mint a legyek :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Golyo69
de csak azért adtam 5 percet mert mindjárt megyek el :DD:

GGMU

Golyo69
én elküldöm neked ha most ( a köv 5 percben írsz nekem egy privit az email címeddel) ...de csak az elsõ részhez van ....

GGMU

Golyo69
angol asszem van csak mnost egyik feliratos oldal sem mûxik...

GGMU

Flamer
nemérted nincs 2.hoz még?:o

http://loal.atw.hu

BiG G
angol se?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

II Rocky II
hoppá.vki elküldené nekem a feliratokat?
0. és 2. rész az XOR az elsõ rész pedig 0tv verizo.
pls vki küldje el privátba mert egyik hely sem jó :S

24 - Exile -Nov.23

Hát szerintem mindegyik tudta volna használni a képességét, csak a tûzgyújtóé látványos egyedül. Sylar is tudta, amíg rá nem kötözték az asztalra és valami infúziót nem kapott. Jelen Peter meg biztos nem tudja használni a képességeit, mert különben kitört volna alapban a börtönbõl. Szerintem mivel bezárták valaki más testébe, elvesztette a saját képességeit. (Csak tudnám hogy fizikailag az õ teste hol a francban van)

Golyo69
hát nemtom csak egy tipp volt :D

GGMU

Flamer
de ha a réginek nics az ujnak van de hogy bir átváltoztzatni mást?:D kisugározni ne mtudja.. nem? hameg találkozik az uj meg a régi akkor lelopta volna tõli a régi.. érted.. tehát semmikép nem yó ez :D

....képességét is.

Na megnéztem õket én is.

Azt levágtam, hogy a jelen Peter be van zárva a gonosz Jesse testébe. De akkor most végülis hogy néz ki? Peternek vagy Jessenek? Ha Peternek, a többi gonosz nem szúrta ki? Ha Jessenek, mi miért látjuk Peternek? Ezt nem értettem. Azt se vágom, a jövõbeli Peternek miért van sebhely az arcán, amikor azonnal meggyógyul :D

Hiroék harca fasza volt a gyors csajjal. Szerintetek ki akarja a formulát? Ki lehet a fõnöke?

Ki ez a Niki v2? Nem mintha nagyon izgatna, de azért jó lenne tudni. Valaki írta itt lent, hogy valami agymosott tesó.....az mi? Volt ilyen a korábbi évadokban? Én nem emlékszem.

Mohinder meg gyíkká változik vagy mi a szar :D Azért Mayát én is megfektettem volna........Petrelli mamát mindig is utáltam, de ha még kiderül, hogy Sylar anyja is õ, akkor az elég röhejes lesz...

Az új gonoszok is jók, de kicsit többet vártam, azt hittem jobban bemutatják õket. Eddig van egy lángszórósunk (kedvenc, elég antiszociális feje van), egy szupererõsünk, egy Magnetónk, és az utolsó........na, aki szemfüles volt, tudja az õ képességét is :)

R3TR0
Spoiler Most akkor a régi vagyis a jeleni peter be van zárva abba a testbeés az uj flangál minenfele?? a benzinkutnál a régi volt ugye?

Golyo69
másodikhoz még nincs

GGMU

BiG G
esetleg a másodikhoz is tudnál adni?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ProGabe
hát az elsõ kérdésre a választ megkapjuk. a másodikat meg én megkavarom azzal, hogy

/mindkét részbõl jönnek spoilerek!/

miért nem tudja használni az erõit? hiszen nem állította meg a három villaint a benzinkútnál. és Sylar sem tudja ott, az ötös részlegen? de akkor a tûzgyújtó miért tudta? lehet adnak nekik valami gátlószert?

Golyo69
érsd jól :D

GGMU

Golyo69
Szerintem azért mert az "új" peter már a jövõból jött és az "eredeti" még ezt a képességét nem ismeri...vagy vmi ilyesmi
A jelet én semtim mi de biztos lesz majd vmi jelentõsége

GGMU

Black Hawk
Nézzé barátok köztöt ha a kavarást bírod :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Flamer
miaz a yel ami Sureshnél is meg a fbios nyomozónál is ovlt a sivatagba.. meg Peter az eredeti mértnem tudd viszsaváltozni Peterré?:o Mértnem tör ki? miarákez. :|

Golyo69
Ezt szeretem a hereos-ba :D Mindig van vmi kavarás :D:D néha máér nem is tudtam hogy mi van :D:D nézném már a 2.ik részt! :D
claire-re én is kivi vaok hogy miért különleges.....jó lesz ez..eddigi legjobb sori amit láttam :D

GGMU

precision
elsõ rész király
hosszupuska lehalt, mikor lesz így 2. rész felirat? :( :D

Bazinga!

sztyui2
Sajnos eddig csak egy felirat van:D
De mind1, mer nekem még az elsõ rész se jött le.
Nincs valaki itt, aki Hódmezõvásárhelyi?

www.flickr.com/sztyui

Golyo69
ez az elsõ tényleg nagyot ütött :D:D nagyon kemény...legyen már felirat a 2.ik hoz :D
hosszupuska meghalt ???:D

GGMU

gabi89
Nekem se megy amúgy.
S03E01 felirat akkor kérésre:
http://www.speedyshare.com/461643740.html

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Nem tudom ,de nekem 900-1000kb/s -el jött mintkettõ igaz magyar torrentrõl. :D ~ volt seed szerver :)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Gordis2k
Hosszupuske nekem nem megy valaki pls osszon nekem feliratokat köszi:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

BlackShadow
egyáltalán nem kötekedésként írtam félre ne érts :) arra céloztam h már kb 2x akarták (ha jólemléxem) megváltoztatni a jövõt úgy, h kiiktatják sylar-t. és eddig sose sikerült :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

R3TR0
nekem már egy órája mgvan mind2 rész

sztyui2
Kb mikorra várható, hogy egyáltalán letöltõdik bármelyik rész is?:D

www.flickr.com/sztyui

R3TR0
Lb mikorra várható magyar sub a EP02-höz??

ProGabe
"persze akkor meg teljesen más lenne az egész jövõ, de pl. Sylart már rég elintézték volna így"

ebbõl hogy hoztad ki, hogy nem értem ezt az egyszerû, és elcsépelt teóriát? nem szarakodnának Sylarrel, fõleg most, hogy halhatatlan, erre akartam célozni

megint az lesz itt a topikban, hogy off-ból, kötekedésbõl fog állni a hsz-ek 90%-a, miközben kismillió dolgot meg lehetne beszélni. pl. most is pont ezt kellett kiragadnod a hsz-embõl? <#wow3>

sztyui2
Bakker, miért nem töltõdik a második rész? Egyáltalán nem jön semennyivel. Az elsõ is csak 30-al jön. Pedig nem ennyi a max:D
Miért lehet ez?

www.flickr.com/sztyui

Shep
Hát igen akkor nem jól emlékeztem :) Viszont kezd egyre inkább 4400-asodni a történet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BlackShadow
ennyire figyeltél?:) petrelli mama épp ezt mondta future-peternek.. a pillangó effektus ! vmit visszamegy megváltoztatni, akkor máshol mégnagyobb baj lesz.
niki v2 meg szvsz a halottnak hitt tesó akit "agymostak" :D

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
hát ezt sikerült nagyon összekeverned. a jövõkép, ahol Sylar a "nagyfõnök" csak egyike a milliónyi eshetõségnek. igen, egy szérumért folyt a harc a második évadban, és azzal lett vége, hogy Nathant meglõtték. hogy miért történik minden? ezt mutatják be az s4e01-ben <#wow3>

Arnoux
semmi érdekes, csak a premier elõtti show van benne ahova meghívták a fõszereplõket, dumálgatnak, kulisszatitkok meg egy kis összefoglaló. Kihagyható