Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd dupla epizoddal nyitottak azaz 1-2 rész egyben ,szal így gondoltam a 3 részt :]
24 - Exile -Nov.23
én elsõ részt néztem meg, kurvajó volt, hozta az eddigi Heroes színvonalat magasan, tele váratlan dolgokkal:D
Yo, Bitch!
még nem láttam,de kb az eddigi évadoktól jobb volt?
24 - Exile -Nov.23
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
24 - Exile -Nov.23
meg akkor az elsõfeliratát vki elküldhetné -.-
24 - Exile -Nov.23
Petert meg csak nekünk mutatják meg természetesen. Másrészrõl meg, mivel Milo Ventimiglia a fõkereplõ és Francis Kapra pedig csak mellékszerepre van ott. Valószinüleg azt sem akarják, hogy egy tök másik színész játsza el akár hosszú jeleneteken át Petert.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
számomra a kérdés lényege inkább az, hogy a tûzgyújtó hogy-hogy tudta használni, ha a többi nem? mert ha õ sem tudta volna, simán lehet annyi a megoldás, hogy van még pár a Haiti-hoz hasonló képességû ember, és õk váltják egymást az õrségben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mert ez egy filmsorozat? értelemszerûen csak nekünk, nézõknek mutatták meg, hogy õ Peter
az "új gonoszok" szerintem csak epizódszerepeket kapnak, lévén sokan vannak, és ha találkoznak Sylerrel, hullanak, mint a legyek :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
GGMU
0. és 2. rész az XOR az elsõ rész pedig 0tv verizo.
pls vki küldje el privátba mert egyik hely sem jó :S
24 - Exile -Nov.23
http://loal.atw.hu
Hiroék harca fasza volt a gyors csajjal. Szerintetek ki akarja a formulát? Ki lehet a fõnöke?
Ki ez a Niki v2? Nem mintha nagyon izgatna, de azért jó lenne tudni. Valaki írta itt lent, hogy valami agymosott tesó.....az mi? Volt ilyen a korábbi évadokban? Én nem emlékszem.
Mohinder meg gyíkká változik vagy mi a szar :D Azért Mayát én is megfektettem volna........Petrelli mamát mindig is utáltam, de ha még kiderül, hogy Sylar anyja is õ, akkor az elég röhejes lesz...
Az új gonoszok is jók, de kicsit többet vártam, azt hittem jobban bemutatják õket. Eddig van egy lángszórósunk (kedvenc, elég antiszociális feje van), egy szupererõsünk, egy Magnetónk, és az utolsó........na, aki szemfüles volt, tudja az õ képességét is :)
/mindkét részbõl jönnek spoilerek!/
A jelet én semtim mi de biztos lesz majd vmi jelentõsége
GGMU
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
http://loal.atw.hu
claire-re én is kivi vaok hogy miért különleges.....jó lesz ez..eddigi legjobb sori amit láttam :D
GGMU
De mind1, mer nekem még az elsõ rész se jött le.
Nincs valaki itt, aki Hódmezõvásárhelyi?
www.flickr.com/sztyui
hosszupuska meghalt ???:D
GGMU
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
www.flickr.com/sztyui
ebbõl hogy hoztad ki, hogy nem értem ezt az egyszerû, és elcsépelt teóriát? nem szarakodnának Sylarrel, fõleg most, hogy halhatatlan, erre akartam célozni
megint az lesz itt a topikban, hogy off-ból, kötekedésbõl fog állni a hsz-ek 90%-a, miközben kismillió dolgot meg lehetne beszélni. pl. most is pont ezt kellett kiragadnod a hsz-embõl? <#wow3>#wow3>
Miért lehet ez?
www.flickr.com/sztyui
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
niki v2 meg szvsz a halottnak hitt tesó akit "agymostak" :D
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"