Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Haiti képességét nem kaphatta meg Peter, mert blokkolta a képességét, vagyis nem tudta eltanulni töle(ami ugye Peter alap képessége) 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

#10210: Nem a képesség birtokosa dönti el, hogy mit vesz át és mit nem, hanem automatikusan átveszi mindent, amit körülötte használnak. Erre rengeteg példa van, pl. mikor Peter lezakózik vmi házból az elsõ évadban Claire sulijában, akkor is automatikusan meggyógyult, amikor Ted-del találkozott, akkor is automatikusan megkapta a nukleáris képességet és láthatatlanná sem akart õ válni elõször, csak simán átragadt rá Clauderól. Ebbõl következik, hogy õ is már rendelkezett a rossz fiúk képességeivel az 5. szintrõl, és általa megkapta a papa is, aki még mellé behúzta Daphne képességét, Maya képességét, Mohinderét is meg kellett kapnia és egyébként Peter találkozott már a Haitivel, aki használta is rajta a képességét, szóval azzal is rendelkeznie kell Arthurnak. De a készítõk nem követik a saját maguk által kitalált logikát, ezért egy csomó képességgel nem rendelkeznek, mert elfeledkeztek róla az írók és fogadni mernék, hogy Syler éles hallása is feledésbe merült, pedig bizony sokszor nagy hasznát venné.

#10212: A képesség velejárója az éhség, mellékhatás, ha úgy tetszik. De ha az a mellékhatás megmaradt, azt mivel magyarázod, hogy Mohinder mellékhatása eltünt, amikor nem volt képessége?

#10220: Ha nem szeretném a sorozatot és nem tetszene, nem érdekelne, hogy milyen baromságokat csinálnak és nem említeném meg se itt se máshol.
Sylar neve ok, de ettõl a mondandóm nem válik érthetetlenné, a bír igét meg nem a tud ige helyett használtam, persze meg kell próbálni a nyelvtanba belekötni, ha már a tartalomba nem lehet..

#10225: Szoktam nézni, köszönöm. 😊

#10231: Nathan lépése szerintem teljesen korrekt. A helyében én is úgy döntenék, az meg nem lényeg, hogy nem Tracy hatására áll át. Õ egyébként is csak mellékszereplõ.
Elle apját meg Sylar ölte meg és most eszembe jutott az is, hogy a 2. évadban Isaac lakásán találkoztak és egyiknek se jutott eszébe, hogy hejj õk alig egy éve még majdnem dugtak, annyira imádták egymást. Szóval a Sylar-Elle szál nagyon sántít és a visszaemlékezéses rész sem magyarázza meg õket jól, inkább rosszul.
én is igy gondolom.nekem a fejemben megse fordult ,hogy elle meghalt.
Csak én láttam úgy h elkezdi vágni aztán felkapja a fejét ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ancsie18
Látom mindenki nagyon beleélte magát, hogy Elle meghalt. De biztos ez? Mármint, a részben csak annyit láttunk, hogy elkezdi vágni a homlokát, de konrkétan a holttestét nem láttuk, ott félbemaradt a jelenetük. Nem kötekedni akarok, csak én még mindig remélek. <#crazya>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Zomil
miután már jópárszor átbaszták, kezdve Elle-el, igy nem csoda, h elgondolkodik egy ilyen mondaton 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
hiszékeny loser lett ez a Sylar
én vagyok az anyád, te vagy a kedvencem - oké anyuci szeretlek
én vagyok az apád, anyád meg akart ölni - oké apuci szeretlek, anyu te szemétláda
nem õk a szüleid csak kamu - oké, hiszek neked, rohadt álszülõk

wtfomglol

Bazinga!

ScarY MAN
sztem sylar nem fog gyilkolaszni... szimplan felkutatja hogy ki mond neki igazat es ki nem... majd ugy all vmelyik oldalra....vagy nem 😄

...

Flamer
yaok

http://loal.atw.hu

ForzaInter
a jövõben is az apjával volt Nathan, ezt mondta neki Peter még az elején.

Yo, Bitch!

Flamer
he?:o

ForzaInter
Nathant tudta elõre Peter..

Yo, Bitch!

huh a nathan-es résznél megdöbbentem.
egyszercsak elõjön hogy az apjukkal legyen 😮
okés hogy most megvolt az oka a váltásra de enyniree????
mivan a csajával?elvileg ugy volt hogy majd a csajszli beszéli rá nathant a papaoldalára való menetellel😄
erre semmi 😞
ja elle meg megakarja ölni sylart majd együtt van vele :S bár jaszerette.
de am elle apját ki is ölte akkor meg?nem sylar????
Teljesen egyetértek. Úgy forognak a karakterek jellemvonási mint a szélkakas. Nagyon zavaró.
Ráadásul tényleg van benne egy csomó logikátlanság. Ezzel együt én még szeretem a sorozatot, de sajnálom, hogy ilyan kaotikusan írják meg az epizódokat. Legalább emlékezhetnének mit írtak a történetbe elõtte, mikor új dolgokat találnak ki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

És ha már az NBC sorozatait taglaljuk, akkor ugyan másféle bukásról van szó, de mindenképp bukásról, ha a két éve még szenzációs nézettséget és kritikákat termelõ Hõsök-re (Heroes) gondolunk. A Hõsök ugyanis a 3. szezonjában tovább folytatta a 2. évadban elkezdett süllyedést, és a nézõk úgy menekülnek a sorozattól, mintha valóban egy süllyedõ hajón lennének. Bár egyelõre nincs arról szó, hogy az NBC megszüntetné a szériát, de a hosszú távú túlélési esélyei minimálisra csökkentek.

Forrás

ált a dupla epizódok szoktak a legjobbak lenni de szinte a 2 leggyengébb rész volt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
engem is zavartak ezek a hirtelen és logikátlan jellemváltozások
ott volt pl Elle, egy-két résszel ezelõtt még életunt, "kedves" lány volt
aztán köv részben már "elvesszük ami nekünk kell" style befigyel... ismét pszichonyuszi lett
aztán itt van Sylar is a mostani részben
aztán Nathan is hirtelen egyetért apucival...

Bazinga!

na-na az fasza sorozat..orvossorozatok közül a legjobb!
DjDano
Ajánlom a sánta gyógyszerfüggõ bunkó orvosos sorozatot !

Zomil
nincs olyan sorozat föleg ami ilyen "misztikus", amiben ne lenne baki 😊

nyugi =)
elkell fogadni avéleményét..
én is egy két soriban találok hibákat de attól nézem mert érdekel az esemény,és ilyen aprósgokért (néha elég nagy de mind1) nem fogom abbahagyni.
ezt most nem konkrét heroesra értem hanem ugy álltalánosságban a sorozatokra.
Kicsikiraly
"Na és Elle meg Syler, könyörgöm, szánalmas, a 2. évadban vadászik Sylerre Elle, itt meg szereti és teljesen odaadja magát neki?" BTW gondolkozz már, honnan tudod h Elle komolyan gondolja? amikor HRG mondta Sylarnak hogy nem is õk a szüleid meg stb, tényleg olyan fejet vágott Elle hogy "napaszmek ne lõdd le a poént már majdnem megvolt". Szvsz Elle nem gondolta komolyan, még mindig az apja halálát akarja megbosszulni (+ gondolom küldetéseként is hasonlót kapott, mondjuk Arthurtól vagy akárkitõl)

az ilyesmi sorozatokban mint a Heroes, nem a racionalitást és a realitást kell keresni. Ha valamit nem értesz, nézd meg mégegyszer, ha úgy sem nagyon érted, akkor valószínûleg valamit nem tudsz. de nem kell rögtön bakira gondolni. Próbáljátok meg élvezni a sorozatot és nem a hibáira verni a nyálatok. Ha mégis csak a hibákat veszitek észre, akkor az elõzõ kommentemben megfogalmazott tanácsot fogadjátok meg.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Fresh Duke
Sylar a neve, nem Syler... -.-'

A heavy cost. I pay it gladly.

Kicsikiraly
😮 ha ennyire nem tetszik, ne nézd, rengeteg más sorozat van. lehet építõ jellegû kritikát, de azt ne nekünk, nekünk tetszik a sorozat. ha nem tetszik mondd azt h nem tetszett és ne nézd tovább ha ennyire nem tetszik.

én is kötekedhetnék hogy az Sylar, és a "tud" igét nem helyettesíthetjük a "bír" igével, de nem teszem (<#idiota>) mert ha nem tetszik nem kéne elolvasnom. 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Jaja, valóban, erre nem is gondoltam...

steam, origin: ACE_hun

tényleg 😄 peter képesség elvételével nagyon sokféle powerra tett szert!
Peter ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hát izé az is volt neki <#vigyor1>
Na és mi van a teleportálással?

az alapból volt neki.
gabi89
Elsõ évadban is Peter volt az isten (Õ is legyõzhetett volna mindenkit) ezt már megszokhattuk.
Elle meg már akkor is csípte Sylert amikor HRG társaként vadásztak rá és gyilkost csináltak belõle. (Visszaemlékezõ rész úgye - nem rég volt)
Többiben igazad van,de annyira bonyolult a Heroes,hogy a bakik már szinte alap.Ettõl még egy jó sorozat.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Na ez nem igaz mert a második évadban a megszerzett képességeket vesztette el ,de az éhséget nem. Akkor ezt már kibeszéltük ha jól rémlik.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Akkor honnan van neki az elmébe látása?

a papanak van gyors futása?? honnan szedted?csak olyan képessége van amit elvesz.
precision
már sylarnek sem kell megskalpolnia az embereket hogy megértse a képességüket és ezáltal megtanulja õket

Bazinga!

Ez a két napfogyatkozásos rész valami hihetetlenül szar volt. Ilyen parasztvakítást baze, kiadni két ennyire értelmetlen és fölösleges részt, ha ilyen sok a fölös pénzük, adják inkább nekem... Egyébként is szar az egész évad, miért kell ilyenekkel még tetézni?
A Syler-es szálban senkinek nem tûnt pl. fel, hogy a 2. évadban végig képesség nélkül volt és mégis ugyanolyan gyilkos természete maradt, mint képességgel? Akkor hogy a faszba van az, hogy most hipp-hopp lett egy mellékhatás és õ igazából jó, sõt, még úgy is tud képességet szerezni, hogy nem kell betekinteni a másik fejébe?
Az meg milyen baromság már, hogy a napfogyatkozás adta a képességeket és senki nem tudta, hogy mivel jár egy ilyen esemény? Angela már megélt egy ilyet, legalább neki tudnia kellett volna, hogy mi a franc van és Arthurnak is volt már elõtte képessége, meg Lindermannak meg Matt apjának meg Hiro apjának meg Adamnak meg még néhány emberkének...
Arthur meg lefeshette volna a jövõt, vagy minek van neki az a képessége meg? Mint ahogy Sylernek is megvan..
Na és Elle meg Syler, könyörgöm, szánalmas, a 2. évadban vadászik Sylerre Elle, itt meg szereti és teljesen odaadja magát neki? Ugyanmár...
Arthurnak meg hova lett az "éhsége", amit Peter által Sylertõl kapott meg? Neki csak úgy hipp-hopp eltünt vagy mi? Ha meg Hiroért el tudott menni afrikába, miért nem bírt elugrani Claire-ért is? Na és ha régen a feleségét manipulálta úgy, hogy Nathant meg kell ölni, most miért nem volt képes manipulálni Nathant, hogy mellé álljon?

Süt az egész évadról, hogy csak azért csinálnak ilyen fos napfogyatkozásos részeket és fájdalmasan sok hibát, hogy meg legyen a kellõ epizódszám, mert a jelen állás szerint Petrelli papa egy részben le tudná a összes ellenfelét és nem lenne tovább sorozat...

#10167: "Sylar meg most szerintem megüti Arthur orrát... 😊" Sylernek esélye sem lenne, az a csávó kb. semmit se tud. Telekinézis, nagyon jó hallás, gyors tanulás, regeneráció, atombombás képesség, villámlás, fagyasztás, ujjal lövöldözés aztán szevasz. Petrelli papának ezzel szemben van telekinézise, atombombás képesség, villámlás, kék tüz, regeneráció, repülés, légiesség, láthatatlanság, kurva gyorsan futkosás, félelembõl erõt merítés, gondolatolvasás és -írás, tér és idõ irányítása és az a csúnya képesség elszívás is. Sylernek semmi esélye nem lenne. Az egyetlen figura, aki tudnak valamit kezdeni, az a haiti.
szucsy89
:dddddddddddddddddddddd
<#nevetes1>
Annyira "tele voltak feszültséggel" hogy hamar elmentek 😄

Nekem az nem tetszett, hogy Elle-bõl keveset mutattak

precision
HRG egy kicsit perverzkedett és végignézte az akciót 😄 😛

Bazinga!

nekem a rész eleje elég zavaros volt,magyarul szarul csinálták meg.
elõzõ rész végén láthattuk,hogy sylar smárol elle-l és közbe noah célbaveszi õket.
kövi részben meg már megvolt a szex és aztán lõ rájuk (közben már felis öltöztek aránylag :S
hát akkor ugy kellett volna hogy az elõzõ rész végén még ne mutassák noah-t vagypedig a második rész elején már egybõl lõnie kelet volna mikor smárolnak.
na nekem ez nem tetszett!
Volt valami olyan rész, hogy Claire-nek valamilyen testrésze elvált a többi testétõl, vagy nem is, valami idegen anyag fúródott az agyába, és amig az nem lett kihúzva, addig nem "éledt" újra. Namost szerintem a Takizo is max. ezért nem kaphatja vissza a tulajdonságait, mert porrá vált.

jugen
Ebbõl a részbõl is látszik, hogy még mindig nem rendezõdtek le a szerepek, és a promo alapján a következõ részben is lehet valami "váratlan" csavar.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Azért nemtudom azt észrevettétek-e , hogy a szereplõkön kívül más ember nemigen volt a tegnapi részben (kivétel vendégszereplõk,meg kórház) amikor HRG az utcán tudjátokkiket üldöz, sehun senki, napfogyi van és mindenki elbújt elõle? Azt nem a túlzott UV-B sugárzás miatt kellene?
Flamer
akkoris:|

precision
hát azér ez nem dallas, hogy párszáz rész ment a kukába úgy hogy vmelyik szereplõ csak álmodta 😄

Bazinga!

Az utolsó szériában az utolsó rész úgy ér véget, hogy egy addig ismeretlen szereplõ felébred és: Nah milyen hülyeséget álmodtam 😄

szerintem meg úgy fognak hozzá állni, hogy ez is megtörtént ozt kész... nem hinném hogy túl rendszeresen lenne napfogyatkozás majd...😊
R3TR0
Még....