Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
#10212: A képesség velejárója az éhség, mellékhatás, ha úgy tetszik. De ha az a mellékhatás megmaradt, azt mivel magyarázod, hogy Mohinder mellékhatása eltünt, amikor nem volt képessége?
#10220: Ha nem szeretném a sorozatot és nem tetszene, nem érdekelne, hogy milyen baromságokat csinálnak és nem említeném meg se itt se máshol.
Sylar neve ok, de ettõl a mondandóm nem válik érthetetlenné, a bír igét meg nem a tud ige helyett használtam, persze meg kell próbálni a nyelvtanba belekötni, ha már a tartalomba nem lehet..
#10225: Szoktam nézni, köszönöm. 😊
#10231: Nathan lépése szerintem teljesen korrekt. A helyében én is úgy döntenék, az meg nem lényeg, hogy nem Tracy hatására áll át. Õ egyébként is csak mellékszereplõ.
Elle apját meg Sylar ölte meg és most eszembe jutott az is, hogy a 2. évadban Isaac lakásán találkoztak és egyiknek se jutott eszébe, hogy hejj õk alig egy éve még majdnem dugtak, annyira imádták egymást. Szóval a Sylar-Elle szál nagyon sántít és a visszaemlékezéses rész sem magyarázza meg õket jól, inkább rosszul.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én vagyok az anyád, te vagy a kedvencem - oké anyuci szeretlek
én vagyok az apád, anyád meg akart ölni - oké apuci szeretlek, anyu te szemétláda
nem õk a szüleid csak kamu - oké, hiszek neked, rohadt álszülõk
wtfomglol
Bazinga!
...
egyszercsak elõjön hogy az apjukkal legyen 😮
okés hogy most megvolt az oka a váltásra de enyniree????
mivan a csajával?elvileg ugy volt hogy majd a csajszli beszéli rá nathant a papaoldalára való menetellel😄
erre semmi 😞
ja elle meg megakarja ölni sylart majd együtt van vele :S bár jaszerette.
de am elle apját ki is ölte akkor meg?nem sylar????
Ráadásul tényleg van benne egy csomó logikátlanság. Ezzel együt én még szeretem a sorozatot, de sajnálom, hogy ilyan kaotikusan írják meg az epizódokat. Legalább emlékezhetnének mit írtak a történetbe elõtte, mikor új dolgokat találnak ki.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Forrás
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ott volt pl Elle, egy-két résszel ezelõtt még életunt, "kedves" lány volt
aztán köv részben már "elvesszük ami nekünk kell" style befigyel... ismét pszichonyuszi lett
aztán itt van Sylar is a mostani részben
aztán Nathan is hirtelen egyetért apucival...
Bazinga!
elkell fogadni avéleményét..
én is egy két soriban találok hibákat de attól nézem mert érdekel az esemény,és ilyen aprósgokért (néha elég nagy de mind1) nem fogom abbahagyni.
ezt most nem konkrét heroesra értem hanem ugy álltalánosságban a sorozatokra.
az ilyesmi sorozatokban mint a Heroes, nem a racionalitást és a realitást kell keresni. Ha valamit nem értesz, nézd meg mégegyszer, ha úgy sem nagyon érted, akkor valószínûleg valamit nem tudsz. de nem kell rögtön bakira gondolni. Próbáljátok meg élvezni a sorozatot és nem a hibáira verni a nyálatok. Ha mégis csak a hibákat veszitek észre, akkor az elõzõ kommentemben megfogalmazott tanácsot fogadjátok meg.
DFTBA ಠ_ಠ
én is kötekedhetnék hogy az Sylar, és a "tud" igét nem helyettesíthetjük a "bír" igével, de nem teszem (<#idiota>#idiota>) mert ha nem tetszik nem kéne elolvasnom. 😄
DFTBA ಠ_ಠ
steam, origin: ACE_hun
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elle meg már akkor is csípte Sylert amikor HRG társaként vadásztak rá és gyilkost csináltak belõle. (Visszaemlékezõ rész úgye - nem rég volt)
Többiben igazad van,de annyira bonyolult a Heroes,hogy a bakik már szinte alap.Ettõl még egy jó sorozat.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Bazinga!
A Syler-es szálban senkinek nem tûnt pl. fel, hogy a 2. évadban végig képesség nélkül volt és mégis ugyanolyan gyilkos természete maradt, mint képességgel? Akkor hogy a faszba van az, hogy most hipp-hopp lett egy mellékhatás és õ igazából jó, sõt, még úgy is tud képességet szerezni, hogy nem kell betekinteni a másik fejébe?
Az meg milyen baromság már, hogy a napfogyatkozás adta a képességeket és senki nem tudta, hogy mivel jár egy ilyen esemény? Angela már megélt egy ilyet, legalább neki tudnia kellett volna, hogy mi a franc van és Arthurnak is volt már elõtte képessége, meg Lindermannak meg Matt apjának meg Hiro apjának meg Adamnak meg még néhány emberkének...
Arthur meg lefeshette volna a jövõt, vagy minek van neki az a képessége meg? Mint ahogy Sylernek is megvan..
Na és Elle meg Syler, könyörgöm, szánalmas, a 2. évadban vadászik Sylerre Elle, itt meg szereti és teljesen odaadja magát neki? Ugyanmár...
Arthurnak meg hova lett az "éhsége", amit Peter által Sylertõl kapott meg? Neki csak úgy hipp-hopp eltünt vagy mi? Ha meg Hiroért el tudott menni afrikába, miért nem bírt elugrani Claire-ért is? Na és ha régen a feleségét manipulálta úgy, hogy Nathant meg kell ölni, most miért nem volt képes manipulálni Nathant, hogy mellé álljon?
Süt az egész évadról, hogy csak azért csinálnak ilyen fos napfogyatkozásos részeket és fájdalmasan sok hibát, hogy meg legyen a kellõ epizódszám, mert a jelen állás szerint Petrelli papa egy részben le tudná a összes ellenfelét és nem lenne tovább sorozat...
#10167: "Sylar meg most szerintem megüti Arthur orrát... 😊" Sylernek esélye sem lenne, az a csávó kb. semmit se tud. Telekinézis, nagyon jó hallás, gyors tanulás, regeneráció, atombombás képesség, villámlás, fagyasztás, ujjal lövöldözés aztán szevasz. Petrelli papának ezzel szemben van telekinézise, atombombás képesség, villámlás, kék tüz, regeneráció, repülés, légiesség, láthatatlanság, kurva gyorsan futkosás, félelembõl erõt merítés, gondolatolvasás és -írás, tér és idõ irányítása és az a csúnya képesség elszívás is. Sylernek semmi esélye nem lenne. Az egyetlen figura, aki tudnak valamit kezdeni, az a haiti.
elõzõ rész végén láthattuk,hogy sylar smárol elle-l és közbe noah célbaveszi õket.
kövi részben meg már megvolt a szex és aztán lõ rájuk (közben már felis öltöztek aránylag :S
hát akkor ugy kellett volna hogy az elõzõ rész végén még ne mutassák noah-t vagypedig a második rész elején már egybõl lõnie kelet volna mikor smárolnak.
na nekem ez nem tetszett!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Bazinga!