12300
-
#10616 jajj, letekersz alulra és beírod a keresőbe hogy #10415 :P
nem én írom így, vagyis én is így írom, de nem azért írom így, mert nekem így jól esik (vagy jobban esik) hanem azért mert így írták meg a sorozat készítők anno
érted? :D -
#10615 softlinket mer nem nézek vissza oldalakt :D
és szarok rá tehogyirod meg hogy őhogyirja. szájler :D -
#10614 az Sylar, nem Syler :P
ja és #10415 :P -
#10613 fényderül rá ki syler apja :D -
#10612 Tul sablonos lenne ha megint a jovo megmentesere torekednenek, megint csokkenne a nezettseg, es akkor lehet, hogy befejeznek a sorozatot. Ne aggodjatok, lesz meg reszunk izgalomban boven. -
Gmux #10611 fura lesz, hogy nem a jövőt akarják majd megmenteni...:) -
#10610 2009-Feb-02 Heroes 03x14 A Clear and Present Danger -
Dean Winchester #10609 megvan a válasz.
febr. 02-án jön és a 14.rész lesz! -
#10608 a harmadik évad lesz továbbra is és a 4.fejezete kezdete -
Dean Winchester #10607 február 9én jön a következő rész?és akkor az már másik évad ugye? vagyis itt kötetnek nevezik... -
yosha #10606 Némá, ő lesz a HULK3-ban a LEADER... :)))) -
#10605 Mar csak egy honap!
-
GYILOKOLI #10604 Boldog újévet :P -
Gmux #10603 BUÉK :) -
Gmux #10602 BUÉK :) -
#10601 ahaharohattas!44 -
#10600 Azért engem elfenekelhetne, ahogy sylar-t akarta az uccsó epizódban. :)
TÉK! -
#10599 reklám a kis ribancznak. gondolj bele most mennyire felkapják emiatt a lapok. -
sandor8206 #10598 ügyes volt aki megcsinálta :-D mondjuk az ilyeneknek mi értelme van ?! -
#10597 attol még jó :D
(amugy ha megnézitek azért nem ilyen vékony a csipöje :D ) -
#10596 most mit kell elrontani? (/me szerint is ps) -
Micsu #10595 kam -
#10594 szrintem ps -
#10593 ező? -
#10592 Aranyozs. =) -
Sixfreed #10591 És azt tudtátok, hogy Petrelli mamának van egy harmadik, eltitkolt fia is? Nem más, mint Mike Hannigan a Jóbarátokból. Azután tagadta le, hogy Mike és Phoebe összejöttek. : )
Szóval vicces dolog volt, hogy most újranézve a sorozatot, ráismertem. Olyasmi élmény volt, mint Doktor House-t felfedezni a negyedik évad végén. Kilencedik évad, "Ross malac dala" című részben jelenik meg. ; ) -
Lotczi #10590 Nos hiba mondja azt hogy legyen vége attol még ugyse az ő szava fog dönteni mert ő senki az írók és a csatorna szemszögéből. Én imádom a sorozatot de ez egy fórum ahol szidni is lehet szóval ezen nem tudom mért kell kiakadni. -
Dean Winchester #10589 jah :D én is nézem...
én pl a terminatorral álltam le :D
2-évad 6.részéig néztem de a 6részt már nem néztem meg,vagyis elkezdtem de a felirat naon gyors vot egyszerüen else lehetett olvasni máris eltünt,beleuntam és abbahagytam :D egyszer lehet bepótolom de vhogy semmi késztetést nem éreztem hogy megnézzem.Pedig ami sorozatot elkezdek nézni azt vég is viszem ha nem tetszik annyira a sori akkor is...pl. pb érdekes hogy hol tartanak de végnézem mint ahogy nézni fogom a heroest is! a sorozattal vagyok jóban és roszban míg a halál elnem választ :DDDDD -
#10588 Hát ezaz. Aki akarja befejezheti bármikot, vagy egy évad végén, és akkor nem nézi tovább ennyi. De attól nyugodtan legyen csak tovább. -
#10587 Egyetértek.
Akinek nem tetszik ne nézze,de nehogy már azért ne legyen nekünk több évad mert neki nem tetszik. Egyesek azt hiszik nekik nem tetszik akkor senkinek...
-
#10586 hátha szerinted ez gyenge volt, akkor nemtom mit jelent számodra az ütős...nekem majd kiugrott a szemem, hogy nézhessem már:D
-
#10585 Ma nagy Hayden Panettiere nap lesz. :D
Ő van a "Pata csatá"-ban, meg a "Kisanyám - Avagy mostantól minden más" -ban is. -
sandor8206 #10584 mondjuk az ilyen hozzáállást sose értettem, mit zavar az téged, nem előled veszik el a lóvét rá -
#10583 nem értelek. ha nem teszik, ne nézd. mi meg, akik élvezzük hadd nézzük már, tehát ne te szabd meg, hogy folytassák-e pls :) -
cocobanana #10582 nagyon gyenge volt a 3. fejezet vége, remélem 3 évad lesz az utolsó és nem lesz több évad, ha ennyire nincs pénzük akkor csá.
-heroes -
Gmux #10581 4ik fejezetből ha valakit érdekel. Claire és Angella beszélgetése: http://www.youtube.com/watch?v=ZJ39ygE-M10&feature=channel_page . a színfalak mögött: http://www.youtube.com/watch?v=fU-iQKvKEEQ&feature=channel . remélem még nem voltak fent:) (bocs csak most elkapott ez a kedv, hogy bekellet linkelnem ezt a két videót...:)) -
Gmux #10580 akinek nem játssza le a videókat a hosszupuska blogján annak itt az első: http://www.youtube.com/watch?v=hKKB4JV6X54 és a második: http://www.youtube.com/watch?v=3_cXELHq5bU&feature=channel_page . akik lusták megkeresni youtube-n....:) -
Gmux #10579 Boldog karácsonyt mindenkinek!:) -
#10578 én nem tudom egyiket se megnézni egyiknek kb 1perc után vége, másiknak meg kb 30másodperc után -
sandor8206 #10577 pedig hosszupuskán ugyanúgy van magyar felírat a webepizodokhoz! :-)