Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
épp ezaz. ezt nem tudjuk, hogy mi történik. ha a napfény lenne a képességek "üzemanyaga", akkor tényleg nem lenne éjszaka képességük. De pedig van, épp ezért nem értik mi történik.

DFTBA ಠ_ಠ

Amúgy "tudományosan" eléggé megmagyarázhatatlan a napfogyatkozás. Hiszen gyakorlatilag nincs különbség a fogyatkozás, és az éjszaka között. Tehát ha a napnak valami köze lenne a képességekhez, éjszaka is eltûnnének, nem?

sztyui2
de a jövõ változhat!
Mint ahogy atombombarobbanás sem volt!

www.flickr.com/sztyui

szucsy89
Persze hogy visszanyeri hiszen a jövõbeli sebhelyes Peternek is van képessége
ööö bocs... fáradt vagyok... korán keltem... az elõzõt nem gondoltam komolyan...😄
akkor most leadnak 13 részt és jövõ õsszel ugyanígy a 3ik évad lesz csak innentöl a folytatás ahol most abba hagyják?
Nem ez az évad több részes csak ketté van osztva és a folytatás még a 3. évad lesz...
ebböl az évadból már csak 2 rész van. 13 részes ez az évad... szóval vagy úgy fejezik be, hogy visszakapja az erejét vagy majd jövõ õsszel megtudjuk a 4ik évadba😊
Szerintem is vissza fogja nyerni Peter a képességét...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként már ott rá lehetett jönni hogy a többiek visszakapják a képességüket majd amikor elkezdõdött mert Peter amikor a jövöbe volt voltak képességek és a jövöben is át kellett ugye esni a napfogyatkozáson. Öszintén szolva többre számitottam ettõl a 2 résztõl de a következõ a promo alapján jónak néz ki. Sylar meg kedvelte azt a csajt és nem derül ki egyértelmüen hogy hazudott e neki az annyáékkal kapcsolatba szoval a fene se tudja. Nekem személy szerint nem tetszik hogy Sylar újra gyilkos lett.
R3TR0
Én azért nm hiszem Peter örökre vesztette el sztem max 1-2 rész és visszanyeri ez fix

Nézd úgy h a napfogyatkozás gátolja a képességet. De ugye Peternek nincs is mit gátolni... 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kicsikiraly
azért az a baba lehetett 1-2 éves is 😄

DFTBA ಠ_ಠ

szucsy89
hát elég gáz rész volt...én is abban reménykedtem hogy Petert meglövik és meggyógyul de nem...Sylar meg bosszúból ölte meg Elle-t mert hazudott neki, meg még ott volt a gyilkolásvágy is...a Parkmanes rész gagyi volt, szvsz ez a rész kimaradhatott volna semmi értelme nem volt...köv rész promóhoz:

hát Peter akkor csak nem kapja vissza a képességét, mert akkor nem fegyverrel hadonászna😊 érdekes lesz Nathan ha látja a jövõt megváltozik e a véleménye...mert ha az apja ellen fordulna akkor már Petrelli papának alig lenne szövetségese, hiszen már Sylar se az õ oldalán van
az köszi hogy Claire "16 éves" 😄😄 Sylar te meg igazából mikemény vagy :| szvsz sok értelme volt a napfogyatkozásnak 😊)

ProGabe

hogy a búsba bírtam egy ~100 éves épületre azt mondani, hogy pláza? 😄
így már világos, kösz

új rész promoja:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
az ahol Claire csecsemõ volt és Hiro gyerek, az nem a Kirby Plaza volt. az a ... ház volt (elsõ évadban Isaac csaja, aki meghal, na annak az apjának a háza, sry név ismétcsak nem ugrik be 😄), a Kirby Plaza pedig az elsõ évad végén az a tér.

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
érdekes rész(ek) volt(ak) 😄

igazság szerint teljesen felesleges volt ezt megcsinálni

valaki magyarázzon el nekem egy lényegtelen dolgot:
9th wondert olvassa a srác. a másik megmondja, hogy abban találkozik elõször Hiro és Claire, kisgyerekek, ill. csecsemõkorukban. tudtommal ez a Kirby pláza(??) tetején volt

erre a köv. mondata a srácnak az, hogy a másik találkozásuk nem számít, mert akkor, a Kirby pláza tetején nem is beszéltek egymással

na most akkor hogy is van ez? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

volt már vagy 8x 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Flamer
old.

http://loal.atw.hu

MerlinW
Sylar játsza Spock-ot az új Trek filmben😊

[merlinw.org]

Shiwo
mondjuk ha neadjisten mégis visszakapta Peter a képességét, csak még nem vette észre, akkor valyon Takezo Kensei is visszaregenerál a kupac hamuból ? (lévén Claire és Sylar is a regeneráció nélkül halt meg, s mégis feltámadtak)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hát ez a rész... A Sylares gyilkolós részt megint túlzásnak tartom, bár tény hogy elvileg volt mit megbosszulnia. Peter meg szerintem vissza fogja kapni, csak még azt nem mutatták.

Flamer
de visszaad mindent. az alapot visszadhatta volma :| a szopokáját.

Peternek a fater vette el a képességét, nem a napfogyatkozás 😊

A lövöldözõs részeknél azért vártam Jack Bauer elõbukkanását a fák közül 😄

A Hiros teleportos rész jó volt

Flamer
biztosnemkaptavissza. érezte volna.
én titkon arraszámitottma szitáválövik de összegyogyuljamagáét.. de hátnem:|

Peterröl nem lehet tudni. lehet visszakapta mer nem nagyon próbálkozott... Sylar meg most szerintem megüti Arthur orrát... 😊
Flamer
csakneked.

Scouser
Talán azért, mert rájött, hogy elég keményen átbaszta. Ne lepõdj meg, ha a következõ részben Sylar nem fogja apunak és anyunak szólitani Mr. és Mrs Petrellit. Vagy ez csak nekem jött át?

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Sokáig értetlenkedve néztem, hogy majdnem 2 egész részen keresztül napfogyatkozás van, meg hogy az egész világon, mert ugye Peterék jó messze voltak, meg hogy 1 éven belül ez a második, de aztán rájöttem, hogy egy olyan sorozatban, ahol az emberek repülnek, nem halnak meg, és atombombát robbantanak a kezükkel, nos ilyen sorozatnál ez tökmindegy, mert ígysem úgysem reális😊 Attól fogva, hogy erre rájöttem, már jobban is élveztem ezt az utolsó részt😊

You\'ll Never Walk Alone

Spoiler

Hát ez a rész tényleg gáz volt... Sylar minek nyirta ki a csajt amikor már megvolt a képessége? + Peter nem kapta vissza teljes tulerõben vannak a rosszak. Petrelli papa ha akarná kicsinálhatná mindeg 1 óra alatt.
Flamer
hát pítõr csaknemkapta vissza :| látom ojan ez mint a szüzesség 😄
szájler meg.. decsicska. megöli közbe mindenap huzogathatná.. :ahah :C

gameplusz
Fél 2-kor keltem, már megbocsásson. Iskola mán nincs.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Flamer
van feliratosimás. hosszun.

Szolnokboy1
ez valami mérhetetlenül ostoba rész volt. ennyi faszságot és ellentmondást belepréselni 41 percbe már mûvészet, komolyan.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Van ám megszállottság, ezért hajnalig fent maradni, nincs reggel suli? 😛

steam, origin: ACE_hun

gameplusz
Nem volt rossz, de a következõ jobb lesz ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

LasDen
Monica.... 😄 amúgy jó képessége volt csak vmi normális szereplõnek kellett volna adni......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kicsikiraly
ki lett rakva. úgysem volt fontos szereplõ, és Nikki "ágán" volt benn, mivel Nikki kiesett, se Micah, se az a nem tudom hogyhívják.

DFTBA ಠ_ಠ

Adi
És az, hogy megszívja akinek Suresh beadja a szurikat és szörnyek lesznek!😊
Viszont azt nem vágom, h volt a 2 évad-ba egy kis néger csaj akinek az volt a képessége, h az mindent megtanul pikk-pakk. Azzal mizu van nem tudjátok?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kis Pontyipajtás

precision
😄D

Bazinga!

Flamer
nenyujtogasd mer letépem😄!

precision
<#beka2><#crazya>

Bazinga!

Flamer
good boj(y)

precision
ha eztv -n regisztrálsz, és a my page -nél addolod a sorozatokat a my show közé akkor mindig kiírja hogy mikor jön a köv rész
hasznos 😊

Bazinga!

üdvözöllek titeket.vki nem tudja,hogy a következõ részek mikor lesznek és mik a cimei?
LasDen
szívesen részt vennék az efféle hagyományban 😄 NFL meccsek fosásig 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
ha ünneplés alatt azt érted, hogy NFL meccset néznek és teli pofára tömik magukba a pulykát, akkor igazad van, ünnepelnek 😄

Kicsikiraly
jaértem 😄 (még egy kis off: és a tegnapi top chef? imdb azt mondja volt, eztv-n mégsincs)

DFTBA &#3232;_&#3232;