12300
-
#10696 ki mondta? -
Cat 02 #10695 Meg mert 1 szigeten lesznek <.> -
edhi8 #10694 De most tényleg miért? Egy zuhanó repülő miatt? -
#10693 Nekem kicsit Lost-osra sikerült... -
#10692 Nagyon tetszett ez a rész!Az egyik legjobb sztem! -
#10691 -
#10690 Sylar a legjobb szereplö még mindig a sorozatban :) -
Dean Winchester #10689 elkészült a remekmű :P -
edhi8 #10688 HRG nekem nagy kedvencem, én nem szeretném ha megválnának tőle! Nincs képessége, mégis mindenkit lezúz XD
Claire pedig a lánya, nem fordíthat hátat neki csak úgy.. plussz miért tenné? Noah csak a lányát védte.. az más kérdés hogy neki nem tetszenek az apja erkölcstelen lépései. :)
Nekem egyébként tetszett, egészen izgalmasan indult.
SPOILER
Szerintem egyáltalán nem lesz benne semmiféle Lost koppintás. Azért mert lezuhan a gép? :O -
Lotczi #10687 ma már szerintem nem lesz de remélem tévedek:) -
#10686 pfff, nem én írom, de ezek szerint te nem is nézed. vagy nézed, de nem látod. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután Peter elszívta Mohinder képességét, elkezdte gyepálni a katonákat, aztán hozzáért Tracy-hez, megkapta a fagyasztást és mikor gyepálta volna a katonákat tovább, meglepődött, hogy nem tudja lecsapni az egyiket. Ezután verték oda a falhoz és lett, ami lett. Nekem ebből egyértelműnek tűnik, hogy csak egy képessége lehet egy időben.
Szóval nézd meg a részt újra!
-
Dean Winchester #10685 "a heroest csinálom, talán estefelé, vagy este lesz."
by seth
hát várjuk =) -
Lirion #10684 Na és ugyan mitől olyan egyértelmű? Talán te írod a sorozatot? -
#10683 hát ez az. valamit szorítasz, sőt, ő szorítja a te kezed, az eleve igen nagy erő. ők ketten elbírnak, mittomén, 1 tonnát, de Petert, aki a "húzással" együtt volt vagy 120 kg nem bírják megtartani?
alapvető logika, és ebben sajnos igen gyengék az írók
de mint írtam, leszarom, nézem én a sorozatot és tetszik is az új sztori. megjegyeztem ezt a hibát és ti kattoktog rajta -
Cat 02 #10682 Igaza van pedig, max eltöri az úját ha erősen szorítja <.> -
Gmux #10681 most miért? láttad te is, hogy Peter csúszott ki a kezéből most lehet azért mert síkosítóval bekenték vagy akármi lehetett az oka de Suresh keze nem ragad... -
#10680 ezt gondold át még egyszer -
Gmux #10679 attól, hogy sures erő ember még rá is hat a fizika valamilyen szinten és a kezéből ugyanúgy kicsúszhat bármi -
#10678 ja, igen. mind1, a tényen nem változtat, azzal sem megy sokra. :) -
Cat 02 #10677 Nem dobott.
Ám tényleg eléggé fosch lett így. Sylar még jól tolja, de a többiek, áh. -
#10676 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"tehát amikor Mohinder kezét fogja, az egyetlen képessége a fagyasztás, amivel sokra nem megy zuhanás közben. :)"
akarod mondani pont ettől a "szuper-erő" az aktuális képessége :P
már ha tényleg így van, hogy csak egyet tud használni, de Tracy "tapizása" után szerintem még eldobott egy katonát -
#10675 hátha ezaz uj képessége az ratyi :| nemfog bejönni. -
#10674 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért annyira nem kell kikapcsolni az agyad, hogy ne értsd, hogy mi van. :) Egyértelmű, hogy Peternek ezentúl csak egy képessége lesz, méghozzá az, amit legutóbb "elszívott". Nathantől elszívta a repülést, aztán azt lecserélte az erőre (Mohinder), aztán véletlenül hozzáért Tracy-hez (fagyasztás), tehát amikor Mohinder kezét fogja, az egyetlen képessége a fagyasztás, amivel sokra nem megy zuhanás közben. :) -
Lirion #10673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az még hagyján, hogy nem bírják el egymást, elvégre csak az ujjaikkal kapaszkodtak, de Peter emellett tud repülni.. Mi az istent parázik azon, hogy jajj kiesik a gépből? A másik meg milyen baromság már ez az új képesség-átvétele.. HRG-t is kicsinálhatná már vki végre, annyira unalmas már, hogy mindig ő kapja el a superhuman-eket és a hülye Claire még mindig bízik benne. -
#10672 álltalában du. 4óra körül szokott kész lenni -
#10671 Mikor lesz magyar sub? Már nagyon szeretném mgnézni de azért az angol sub kicsit még erős nekem :S -
#10670 ez az a sorozat amit azzal kell kezdened h kikapcsolod az agyad :D ennyi évad után már megszokhattad volna :p -
#10669 reboot it is
viszont még mindig hemzseg a logikai bakiktól és attól, hogy nem használják értelmesen a képességeiket a hősök, kivéve Sylart, ő tartja életben az egész sorozatot :\
szó se róla, érdekel mi lesz és nézem én cancelig, de naaaa
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén is. Suresh nem bírja fogni Peter kezét? WTF? két erőember nem bír el ~70 kilót? LOL -
#10668 nah az első rész alapján ez a sorozat feltámadt holtából.. reméljük a továbbiakban is marad így -
#10667 akkor nekem ez ma egy kellemes meglepetés volt mikor meglátam :-)) azt hittem egy yó ideig nem látok Heroes-t! -
#10666 nekem is tetszett.. -
#10665 Szerintem jó kis rész volt... :) -
#10664 azért 1 részböl még ne huzzuk le :) -
#10663 most tényleg megint kezdődik ez? :D
nem volt vége a 3. évadnak, egy fejezetnek volt csak vége, és kezdődik a következő fejezet
meglepő módon évadon belül is érhet véget fejezet és kezdődhet egy másik, eddig csak "szerencse" volt, hogy egy évad egy volume volt -
Cat 02 #10662 Mert a 3. évad maradt félbe ^^ -
#10661 miért 3x14 nek van elnevezve a torrent?! :-) -
#10660 az elso reszt elnezve valoszinuleg tenyleg ez lesz az utolso szezon. mar annyira nem tudnak ujat beledobni hogy a Lost-ot kell kopizni...RIP Heroes -
#10659 sztem jó:DD -
#10658 igyvan. nkmse teccett annyira:| -
#10657 kár h élvezhetetlen, mert a kép és a hang el van csúszva egymástól.