Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
elég gyenge, akkor már inkább a heroes szereplõkkel egy real film :p

ForzaInter
nem néz ki rossznak😄

Yo, Bitch!

Carlos
fúdeszar...

Þór vígi þessi rúnar

ok,köszi de a javaslatod megbukott =)
precision
mi ez a Heroes koppintás??? 😄😄😄😄

Bazinga!

ForzaInter
ilyet is csak az ír aki angolul nézi, fordított esetben nem írnál ilyet az tuti.

Yo, Bitch!

ProGabe
de miért? meglenne az egy hét két rész között. teljes mértékben logikus. plusz nem kéne mindenhol azt olvasnom, hogy mikor lesz felirat. most is emiatt offolok 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hülye 5let 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ProGabe
"akár egy hetet várnak a feliratra"

jaaaaaaaj, szegények. egy hetet kell várniuk, hogy láthassák az új részt? na várjunk csak! én egyáltalán nem használok feliratot, mégis egy hét telik egy két rész között. most akkor hogy is van ez? 😊

amúgy egyszerû lenne a dolga a két nagy feliratos oldalnak. nevezetesen az, hogy ezt a hetet mesterségesen csinálnák. tehát minden sorozat felirata között egy hét telne el. aki egy nap alatt meg tudná csinálni, azt is csak az egy hét eltelte után tennék ki, aki meg nem tudja megcsinálni 1 hét alatt, annak megköszönnék a munkáját

így elérnék, hogy mindenkinek lenne ideje az igényes feliratra és a nézõk sem veszítenének semmit. csak ugye ezt nehezen lehetne beleverni a kis fejükbe. hiszen milyen dolog az, hogy aki tud angolul (és tanulta hosszú-hosszú évekig) elõbb láthatja, mint õ -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
külföldi oldalon néztem, 15dolcsi :|
#10250 "Amit írtál utoljára, hogy a jövõben találkoztak, mármint Sylar meg Elle az a jövõ már megváltozott. Tehát azt már ne nézd (szerintem)."
Nem a jövõre gondoltam, hanem a 2. évadban mikor Sylar elkapta Mayat és Mohindert, Isaac lakásán próbálta megcsináltatni Mohinderrel a gyógyszert, de megzavarta Elle és semmiféle jelét nem mutatta egyikõjük sem annak, hogy korábban milyen közel kerültek már egymáshoz.
Shiwo
én is boldogulok az angollal (a legtöbb sorozatnál😊 , de volt idõ, mikor még nem értettem, így tudom milyen sz@r azoknak, akik több napot, akár egy hetet várnak a feliratra

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

atomboy
Kanadaban volt a 2. szezonhoz. En mutattam a fenykepet.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kicsikiraly
ez, konkrétan 😄

DFTBA ಠ_ಠ

szucsy89
ilyesmi?
ancsie18
Szerintem is. Engem abszoltúte nem zavar, mit gondol magáról, iszonyat hálásak lehetünk neki a sok-sok fordításért. Bár az tény, hogy itt a fórumon egy kissé elragadtatta magát.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Ha találsz és 1k alatt van írd be ide fórumba 😄 Ám Heroes poló nincs ? <õisheroskockathuzott>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
nem, osztálykarácsony, egyik osztálytársam egy másik, hirózkocka osztálytársamat húzta, és ezt szeretne neki venni, és segítek neki mert õ nem talált 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Flamer
minekazneked hirozosdit yáccani?😮

http://loal.atw.hu

Kicsikiraly
nem tudja valaki hol lehet magyarországon kapni olyan haiti-s nyakláncot? van valami halvány emlékem hogy talán 1. vagy 2. évad DVD-je mellé adták, de megnéztük és nem volt rajta említve. Lehet esetleg valahol kapni, vagy külföldrõl kell hozatni?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
nekem a magyar felirat csak egy kis segitség, leginkább probálok az angolra szövegre koncentrálni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shiwo
jól teszi.. azért jó dolog, hogy reggel meló elött belövöm letöltésre a heroes-t, s mire hazaérek, már van felirat..lehet nem pontos, de gyors, s a lényeg így is egyezik..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nyugi irta seth hogy fordítani fogja és nem érdekli senki véleménye se 😄
Kicsikiraly
jövõhét keddig azért még várnék 😞

DFTBA &#3232;_&#3232;

ForzaInter
akkor fordítsd😄

Yo, Bitch!

Kicsikiraly
#10261 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Jólvan nagy angol tudorok. <#beka3>

steam, origin: ACE_hun

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

precision
ezért nézem angol felirattal a sorozatokat 😊
annyi, de annyi félrefordítást és hibát láttam már magyar feliratokban, hogy nem bízom a véletlenre 😊

Bazinga!

Bulykin
<#eljen>pontosan

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Zomil
amig jó forditások csinál hösökhöz, addig nem zavar 😊
nem a hsz-eit olvasom hanem a forditást

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
én is... 😄 de olyan is lenne 😄
amúgy a mostani résznek a fordításában én csak annyi hibát találtam, hogy pár szóból lemarat 1 betû, de amúgy eddig korrekt munkát végzett....de ahogy olvasgattam a hsz-eket van egója a srácnak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kicsikiraly
én fordítanám Heroest szívesen 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

cement
a gyomrom is kifordul, ha belegondolok hogy megnéztem egy olyan pb részt aminek a felét õ csinálta, ráadásul szarul. na mind1 csak gondoltam hátha valakit érdekel mekkora egy senkiházi csinálja a heroes és supernatural forditasokat 😄

respect to the man in the ice cream van

Bulykin
már csak az kell h abbahagyja a fordítást...hagyjátok inkább...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

cement
Zomil
erröl felesleges fantáziálni 😊
nem tudjuk ki az anyja és azt se, h egyáltalán vér szerinti apja-e Sylar nem csak örökbe fogadta

valakitõl mégis csak kellett Sylarnek az a gyerek... tehát valószínûleg Elle volt csak épp vásárolt vagy valami...😄 vagy ott még Sylar megvárta még megszületik aztán ölte meg... kitudja... 😄
szucsy89
én se emlékszem semmi ilyenre
Zomil
Sylar meg Elle mikor találkozott a jövöben? 😄

így már értem <#nevetes1>
Flamer
ahaha!

"Az a baj az ilyen hszekkel, hogy senki nem fogja visszanézni a számokat, hogy neki reagáltál-e 😄"
-
és NEM :CVCCc = megnéztem, és de, én visszanéztem. 😄

miez a mondat? <#wilting>
Amit írtál utoljára, hogy a jövõben találkoztak, mármint Sylar meg Elle az a jövõ már megváltozott. Tehát azt már ne nézd (szerintem).

http://teddike.freeblog.hu

Flamer
és NEM :CVCCc

Az a baj az ilyen hszekkel, hogy senki nem fogja visszanézni a számokat, hogy neki reagáltál-e 😄

Timbo
szerintem meg szokás szerint össze-vissza változik a képessége 😄 az írók szeszélyétõl függõen<#buck>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Zomil
izé szoval aktiv és arra hat akire akarja/körülötte 😊

Zomil
sztem simán aktiv, csak képes irányitani, szoval be tudja kapcsolni és akkor x méteren belül senkinek nem müködik 😊
De amugy ez a legutobbi részben derül ki a legjobban, mikor Peter mondja a Haitinak: "Használd rajta a képességed, h le tudjam löni"
vagy valami hasonlot mond 😊

Hopp, ez igaz. 😊 Viszont azt nem tudni, hogy a haiti képessége passzív-e, vagy aktiv. Amikor Hiro és Daphne találkozott vele, a Haiti nem tudott a jelenlétükrõl, mégse mûködött a képességük, viszont az elsõ évadban Nathan simán elrepült, pedig akkor tudták, hogy õ is tud vmit..