Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Anyját akartam írni. xd
Amúgy a kis Noahról beszéltem, Sylar fiáról.

A heavy cost. I pay it gladly.

Kicsikiraly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem nem tud onnan segítség nélkül onnan lejönni, és ha megmentik rögtön odamennek 😄

DFTBA ಠ_ಠ

precision
omg... tényleg
bocsánat 😄 most már eszembe jutott 😊

Bazinga!

Sylar is back! 😊 Lehet elcsépelt ez a mondat, de ismét nagyot alakított (ebben a részben).

http://teddike.freeblog.hu

precision
_majd_ visszamennek, de addig Hiro hol van, hol volt, mikor jelent meg...stb. 😄

Bazinga!

Kicsikiraly
ja jó leesett, akkor csak a p betût kell egy ny betûre kicserélni 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Zomil
nem ,mert Noah Sylar gyerek volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kicsikiraly
Noah itt a jövõbeli kisgyerekre vonatkozik 😄

DFTBA ಠ_ಠ

precision
"Az sejthetõ, hogy Elle volt Noah apja."

???? <#hehe><#wilting>

Hogy jön ez most ide? Ha azt akartad írni hogy Noah volt Elle apja, akkor is tévedsz, mert Bob volt a faterja, az "amihez nyúlok abból arany lesz" arc.

Bazinga!

Kicsikiraly
It does kinda tinkle

😄 nagyon jó quoteok voltak ebben a részben 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
én már ott feladtam az idö követésének tanulmányozását, mikor Hiro-ról kiderül h igazábol az ö története takezo kensei, vagyis Hiro saját magárol hallott meséket kis korában, igy most akkor hogy is érvényesül a megváltoztatjuk a jövöt dolog?
mert igy olyan mintha az idö csak 1 síkon mozogna, viszont minden más idöutazás arra ütal h itt több párhuzamos idö is van 😊

ui.: vki leirná angolul mit mond Sylar mikor mondja: "és tényleg bizsereg" 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kicsikiraly
csak nem képzeled hogy nem mennek vissza és nem mentik meg? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Fresh Duke
Én picit csalódtam a sorozatban.
Nekem az alternatív jövõ tetszett nagyon, ahol Sylar/Gabriel jó volt, volt egy gyereke, és a Petrelli családba tartozott. (Jó, nem volt rokon, de mi azt akkor nem tudhattuk. Az sejthetõ, hogy Elle volt Noah apja.)
Számomra ez a végkifejlet lett volna a tökéletes. (Beleértve, hogy Gabriel Peter testvére.)

Ebben a részben kiderült, hogy erre a jövõre 0% esély van:
Elle halott, Sylarben nem Petrelli vér folyik, az öldöklést folytatja tovább...

Persze, ez a szál is jó lesz, meg bizonyára izgalomdús, de nekem akkor is az tetszett volna legjobban. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

precision
Na ez már jó rész volt!! 😊

nekem Sylar tetszett megint a legjobban, ahogy megfogta a golyót mielõtt még megkérdezte hogy mi van, miután megtudta hogy hazudik, lazán beléküldte a golyót 😄
azt viszont nem vágom, hogy miért így vette el a képességét a nõnek, mikor már elvileg anélkül is meg tudja érteni a képességeket hogy belenézne az agyukba, ld. Elle képessége
ha Hiro 16 évvel ezelõtt ragadt képesség nélkül, akkor a jelenben most 16 évvel idõsebbnek kell lennie... miért nem szólt a fiatalabb énjének hogy hé vigyázz a múltban Arthurral... vagy ez most hogy van? ha gyorsan lepörgetjük azt a 16 évet és megkérkezünk a jelenbe, akkor Hironak is a részének kell lennie... a kérdés hogy a 16 év alatt végig jelen volt e, vagy a két "idõvonal" újbóli találkozásánal "jelenik meg"
áh, idõutazás mindig bonyolítja a dolgokat 😊

Bazinga!

kuci06

...cake? 8)

*ajtó bezárul*

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kicsikiraly
nekem pedig a második kedvenc quoteom:

"Shoud I stay with me, or should i go with you?" 😄D

(ha szpojleres szóljatok 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

kuci06
ez a jelenet zseniális volt 😄

eddíg ez volt az évad legjobb része. szinte minden szál normális volt, talán egyedül klerberr volt zavaró...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

végülis nem kizárt.... elintézi azokat akiket nem csíp aztán lehet visszavonul...😊 bár kétlem....
Arra lennék kiváncsi, hogy az a jövõkép, hogy Sylar felhagy a gyilkolászással, az már rég megváltozott? Mert volt egy idõ, hogy úgy tûnt tényleg bekövetkezik, de most...
ááá nagyon komoly volt ez a rész is!! imádom ezt a sorozatot!😊
az ott az apja... szerintem...😄
nagyon jó<#eljen>látom sylar bepörög rendesen! Kíváncsi leszek ki az a katanával+hiro is elég boldog, lehet õ? azért az oldalválasztós dumát el kellett sütni:-D
ProGabe
poromo nincs, promo van 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bullshit:-D
ProGabe
<#eljen>

a fejlövés megállítja a megállíthatatlant is, ezt már kismilliószor elmondták, megmutatták a sorozatban

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
gondolj bele: Claire és Hiro találkoznak, Hiroé a formula, stb, megy tovább az idõ, Arthur megtudja hogy még régen hol találkoztak, visszamegy, megváltoztatva ezzel a jövõt/jelent. ez kb olyan mintha néznéd hogy nem történt semmi New Yorkban, csak azt látod h pár õrült a Kirby Plazanál ökörködik. de nem tudod hogy mi történne, ezért nem tudod mit akadályoznak meg. viszont Peter és a Haiti eljövetelét nem tudta utólag megakadályozni, mert ott akkor meghalt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Arthur ha tudta hogy 16 évvel ezelõtt pontosan mikor és hol találkozik Claire és Hiro, akkor miért nem vágta,hogy jön Peter és a Haiti, valamint Sylar? Persze lehet, hogy azért ment ki, hogy mentse a formulat, de nem tudom, ha tudom, hogy megölnek én ki nem teszem a lábam 😄😄

egy másik kérdés még amit leirtatok, hogy felgyógyul-e..?

Ando ha képességet kap akkor létrejöhet amit egyszer Hiro látott...😊

Szerintem már az írók se tudják, hogy ki merre kivel hogy mit miért csinált...

Shep
Az a baj ,hogy túl sok már a karakter, és nem tudják kit hova rángassanak, mondjuk mostanában azért hullanak szépen, a végén csak eljutunk megint az ideális létszámhoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

R3TR0
Amugy most azonnal néznék egy poromot amugy....

R3TR0
EZ NAGYON ÁLLATI ÜTÕS RÉSZ VOLT!!!!

SO3EP13 IS COMING

állat rész volt nagyon, már várom a következõt

jó rész volt, arthur nem gyógyul fel? mert a haiti már nem blokkolta a képességét, vagy a fejlövés tényleg hatásos :-D sylar vonalat kíváncsi leszek, hogyan viszik tovább. mondjuk azt nem értem minek volt a sok cécó a katalizátor keresésével (sylar+elle bevetésre küldése stb.) ha ilyen egyszerûen arthur meg tudta oldani a dolgot :-)
Nyilván nem fog mindenki képességet kapni mivel annyi szérum nincs és a katalizátor már meghalt. Szerintem Peter visszakapja a képességét rövid idõn belül😄 legalábbis remélem
Shep
Na már megint a 4400-as marhaság, a mindenki kapjon képességeket, egyre nagyobb katyvasz ez a sorozat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shiwo
a jövõ megváltoztatható..más alternatív jövõ, más seb..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sb1
Jah, már rájötem én is <#buck>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Szolnokboy1
ez nem az a sebhely, az nem így nézett ki.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

sb1
Nagyon jó rész volt! Visszakaptuk a "régi" Sylart sõt, egy picit még tébolyultabb, mint volt, megvan a válasz Peter sebhelyére, a vén fasz meg addig kavart, míg kapott egy golyót a fejébe

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

cassoneitaly
<#wow1><#wow1><#wow1> 3x12 <#wow1><#wow1><#wow1>
Hát nem gyenge... VénPetrelli már megint szarházi volt, de végre megkapta, amit kellett... És a 'katona' akinek az új képességet adták az a 4400-ból a srác, aki magának adta be ott a formulát, hog yképessége legyen <#idiota> Lesznek még itt dolgok. Ando is biztos megkapja a képességét, mert valakinek el kel hozni Hiro-t... Gyáááá. Többet nem tudok hozzá fûzni, csak hogy --> 2008.12.15-s03e13 (DUALITY)

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

igazad van abban, hogy jobban kihasználják mint a heroesba pl mikor eldobja aztán felemeli feltölti aztán gondolom meghúzza. az nekem tetszik😊 de pl a golyó felfogásra a heroesba is használták bár nem ennyire de az elsõ évadba mikor mohinder a házában rálõ sylarre, akkor is felfogja meg még asszem volt ilyen... én kiváncsi vagyok a filmre!😊
A heroes is elég sokat lopott az X-mentõl, ez a 3. évad szinte egy az egyben arra épít (a két frakció: angela-arthur aka xavier-magneto). Egyébként tetszik a bemutató, ahogy nézem a képességek _sokkal_ jobban ki lesznek használva benne, mint a heroesban (az a golyófogó felhasználása a telekinézisnek atomjó😊).
a fekát hu de bírom.
bár amúgy nem néz ki túl jónak a film.
Shiwo
igaz, hogy te is egy hetet vársz a feliratra, de nem kell nézned a fórumon, hogy húwazzemekkora rész volt és spoiler... persze mondható, hogy nem kötelezõ fórumokat nézegetni..de hát az ember mégis szereti valamiért nézegetni a fórumokat, s szerintem ezzel minden ittlévõ egyetért, különben miért is irogatnánk ide...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szucsy89
pólókból vannak jófélék csak drága mind:|
szucsy89
hooah
Remélem azért Peter valahogy visszakapja a képességeit, mert elvileg õ lenne a "fõHÕS" nem

hooah
Honnan lehet rendelni, a nyakláncot?

Kicsikiraly
bah... legalább egy kevés saját ötletet rakhattak volna bele, de nemcsak hogy a képességeket koppintották még a karaktereket is. (Haiti, Molly, stb csak más képességekkel..)

DFTBA &#3232;_&#3232;

szucsy89
én nem akartam csak megnéztem mert valaki kérte...

a film meg szar😄
Flamer
rendejj.

http://loal.atw.hu