Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki megtudná mondani hogy mi az a zene a végén amikor sylar bekapcsolja
a rádiót
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Erre fölösleges várnod addig, ha figyeltél volna, tudnád, hogy a kissrác sokat lógott Sylar apjával, ismeri, jóban vannak, valószínûtlen, hogy bántaná. Még a címét is megadta Luke-nak.
Bazinga!
Turn Me On Dead Man
btw Sylar apja: azt hittem, hogy Sylar belebotlik, esetleg az apja keresi õt. ehhez képest családfakutatásba kezdett a naaaaaagy és gonosz Sylar :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Turn Me On Dead Man
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- Nathan miért gyûjti be a képességgel bíró embereket, amikor 1. õ is az 2. az évad elsõ felében pont az ellenkezõjét akarta ? ez ilyen kisgyerekes "megszivattatok, akkor most én titeket" elv vagy wtf ?
- ez a Claire-es szál egyre jobban hasonlít egy videojátékhoz. állandóan elkapják, aztán egy irgumburgum átvezetõ után folytatja a szarakodást, ami után persze ujra elkapják és ujra folytatja stb.. hát lmao
- Hiro és a végzetem.. itt is csak azt tudom érezni hogy valamivel bent kell tartani a karaktert.. ott van az apja cégjével, kurvára ellenne a seggén de õ csak azért is mindenbe beleakar folyni, rohadt idegesítõ..
egyenlõre ennyi, de ha választ is kapok kérdéseimre lehet aktív résztvevõje leszek a topiknak. na pá.
Turn Me On Dead Man
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tracynek egy falat kellett volna megfagyasztania, hogy aztán egy laza mozdulattal szétrúgnia és kinn is van
az indiai szál egy akkor vicc, hogy kegyetlen. "valamit jelet várok. jujj, szikrázottr a kezed, nem összehugyozom magam, hanem örülök", "megütöttél, pedig tudod, hogy a helyi gengszter-csávó vagyok. hm, nem, nem filézlek ki, inkább visszaadom a haverod is", "-nagyfater, nem megyek hozzá. -jó"
egyedül abban bízok, hogy Sylar apja valami igazán badass karakter lesz, aki kapásból megöli azt a balfasz gyereket. ha nem, akkor cancel, -fav 😞
Amúgy van potenciál ebben a voluméban, fõleg hogy behozták "Rebelt", csak az írók felköthetnék a gatyájukat és beindíthatnák az ellenállást.
+ mégegy
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Yo, Bitch!
arra kiváncsi lennék, hogy ki irányíthat.....gondolom nem Peter, me õ túl hülye hozzá.....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
igen, kezd nyögvenyelõssé válni az egész, engem most gyakorlatilag két dolog foglalkoztat
mert ok hogy most elkapták HRG -t és talán alkut akarnak kötni és/vagy elõnyt szerezni valahogy, de ez édeskevés
igazi fightok kellenek ide, ami még nincs
Bazinga!
o
amúgymeg mértne irhatnád le a véleményed😄 énmég nem láttam.. de elég gáz ha igy elkurták ahogy leirtad:|
pb shit.😄 1 évad volt beszt. (y) nade kussoltam😄
http://loal.atw.hu
a készítõk végképp elvesztették azt a megfoghatatlan valamit, ami kell egy jó sorozat készítéséhez
karakterfejlõdés? van, csak éppen visszafelé. történet? érezni, hogy vért hugyoznak, mire összejön a 42 perc/hét, mert a fõ szálat egy rész alatt le lehetne zárni. általában ez szokta egy sorozat halálát jelenteni, lsd. PB
Sylart is sikeresen kinyírták ezzel a végletekig b*lfasz kölyökkel
jövõ héten kap még egy újabb esélyt, aztán a részemrõl cancel <#sir>#sir>
az elsõ résztõl mindvégig a sorozat mellett volta. sokszor védtem is, most már tényleg átment önmaga paródiájába az egész. és nem kell írni, hogy miért vagyok még itt, minek írtam ezt le. sajnos nem örömömben tettem
Luke: Is it possible to learn this power???
Sylar: Not from an ordinary people..
http://loal.atw.hu
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A heavy cost. I pay it gladly.
amit precision linkelt azzal sztem az a baj, h nem mozog a szája mikor kiirja, h boom, pedig az a lényeg 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nah kb. innentöl kezdtem megkedvelni a karatert 😄D