Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamed
Nah en csak most neztem meg az uj reszt. Nekem az elozo volt az uberszar kategoria az indiai baromsaggal, ez most egesz nezheto lett, bar mar engem se kot le annyira.
Amugy lett egy hirtelen otletem Mr. Darko es HRG beszelgetese kozben. Lehet a kis kopasz lesz sylar faterja? Egy kepesseg nelkuli koagyu katonat minek hypeolnak ennyire? Vagy ha nem is o az apja valami fontos szerepe tuti lesz meg.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

jugen
Na igen, egyáltalán nem használják ki a képességeiket a "hõseink"...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

sambauer
<#mf2>

Turn Me On Dead Man

ForzaInter
ezzel én is így vagyok:D

Yo, Bitch!

akkor kezd el a barátok köztöt is nézni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

sambauer
sóhaj... "de ha egyszer elkezdek valamit akkor szükségét érzem annak hogy befejezzem."

Turn Me On Dead Man

Bulykin
örülsz h nem KELL tovább nézned??? hát ne haragudj, de ki kényszerít rá?FS::AS:F

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sambauer
PB-nél pont azért vagyok happy mert befejezik, nem lesz több évad nem kell tovább néznem szkófildék szerencsétlenségét... ott is a harmadik évad által alapozva lehetett volna egy kurva jó story, de mégis elcseszték..

Turn Me On Dead Man

precision
hát szerintem a pb is egy fostalicska mostanában
egyáltalán nem várom a folytatást belõle

Bazinga!

szucsy89
hát tényleg nem volt valami hû de jó rész, semmi poén, változatosság, én nem cancelezek, végignézem a sorozatot, de 1-2évadtól fényévekre van ez...az elsõ évad volt az igazi egyébként:)
sambauer
Hát én örülnék neki ha nem folytatódna a sorozat, már most se érdekel nagyon de ha egyszer elkezdek valamit akkor szükségét érzem annak hogy befejezzem. (PB-nél pl ezért vagyok happy.) Ha még egy évadot átkéne szenvedni ilyen színvonalon, az igencsak idõpazarlás lenne... 24 sikerén meg nem csodálkozok, az ismét megtartotta a saját szintjét. (legalábbis idáig..)

Turn Me On Dead Man

amúgy az NBC alapból nagyon gyenge, lehet kap még egy évadnyi esélyt a Heroes egy lecsökkentett költségvetéssel, de erõsen cancel szaga van már idénre is, lehet ezért nem is nagyon erõlködnek már, olcsón kihúzzák ezt a pár részt!
Más amúgy ez a rész botrányosan semmirõl nem szólt, ok hogy Peterek megtudták amit akartak, csak közben sikerült olyan dolgokkal telenyomni a részt amit mi már tudtunk, így unalmas lett!
Két esély van Rebel-t kihozzák valami bad ass karakternek, és csinálnak belõle egy "magnetót" ha már úgy is nyúlnak rendesen+sylar apja odabasz majd
Amúgy kibas*ott nagy lehetõség lenne a ebben a volumében, de nem aknázzák ki. Kormány, lázadás, földalatti mozgalom stb. remélem ilyen lesz és összekapják magukat
és legyen már normális fight mint az elsõ évadban amikor a jövõben Peter és Hiro kaszabolják a kommandósokat, na én ilyenre számítottam amikor elõször hallottam az alapsztoriról, de nem lett!
Ennyi, még nézem de én se fogok "sírni" ha nem lesz 4. évad!
limperatore
fú nagyon gyenge a sorozat már

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ProGabe
az a gond, hogy talán már az egész évadot leforgatták :\

a nézettség a béka segge alatt van, ha még egy kicsit is csökken, akkor úgy nézzétek a további részeket, hogy azok az utolsók

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

shevy
szerintem is szar volt ez a rész, kezdhetnének már valamit, mert nem fogom nézni, ha ilyen ratyi lesz

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

QuippeR
mert túl nagy, hogy elférjen egy vásznon. :P

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Carlos
Az atombombát miért mindig a földre kell festeni? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Shiwo
inkább csak benézted

egyáltalán nem futott, max alacsonyan repült...végig repdesett..de az is biztos, hogy közvetlen érintés kell neki a képességek átvevéséhez, mert ha ruhán át is mûködne, lepottyant volna Parkman-nel

esetleges megoldása az egésznek: Ando feltúrbózza a haiti képességét, ki kitörli a kormány emberei fejébõl a szuperképességü egyének lézetését :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mikor elkezdõdött a 3. évad az tetszett, de most átment moslékba a sorozat, áhh szar az egész

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
én is megnéztem

Nathan egy balf*sz, ezt eddig is tudtuk, de hogy ennyire... megtudtuk, hogy azért kapta el erõszakkal a képességgel rendelkezõket, hogy elvegye a képességüket... huha, ezért kellett õket állat módjára levadászni, még azokat is akiket ismer és tudja hogy jó emberek, és akár még önként is jelentkeztek volna... egyszerûbb lett volna ha megkéri Mohindert hogy fejlesszen ki egy ilyen szert, és mondjuk távolról beléjüklöveti mint ahogy az altató cuccot szokták
Petrelli mama meg miatúrót kavar már megint, 0 indítékkal... mondja is hogy "I'm tired". Hát akkor menjél haza és pihenjél, ne kavard a szart :D

mind1. én nézni fogom azért, mert kíváncsi vagyok hogy mi lesz belõle
remélem a készítõk látván a gyér nézettség adatokat belehúznak már végre

Bazinga!

Bulykin
feliratra várunk:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Na hát én nem tudom... Szerintem ez a rész kb nem sokra volt jó de most már tudják, hogy kit keresnek és kit kell elintézni remélem... annyira nem esett le... viszont Sylar apja igazán színre léphetne egy izgalmas karakterként... sok színt vihetne a sorozatba... viszont azt nem értettem csak, hogy Peter hogy csinálta azt amikor kimentette Mattet elõbb futott mint Daphne aztán meg repültek... ezek szerint mégse csak 1 képességet tud egyszerre uralni vagy ez csak egy baki volt?
kíváncsi vagyok a folytatásra, hogy most ebbõl mit hoznak ki...
ProGabe
WTF, senki nem nézte meg rajtam kívül az új részt? <#ticking>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
LOL
a visszaemlékezõs részeknek tulajdonképpen nem volt értelmük. ja, hogy abból állt az egész rész!? én kérek elnézést :S

tényleg az történik, amit a múlt héten is írtam: van egy sztorijuk, amit egy rész alatt le lehetne zavarni és most vért hugyoznak, hogy elnyújtsák X részen át

kicsit kifejtve az elsõ mondatom: ha nem megy oda Peter, nem mennek utána és HRG sem szólja el magát, kvázi Peter nem megy a kopaszhoz.
mi az a faszság, hogy azt hitték, HRG az atyaúristen? jó, ketten tervelték ki Nathannal, de azt honnan szülték, hogy õ irányítja a katonákat? Parkman elvileg FBI-os, neki ezeket csuklóból vágnia kell(ene). csak ezt sajnos a készítõk elfelejtették

az, hogy megint Peterék anyjával próbálja keverni a szart HRG (vagyis a készítõk), megint csak nevetséges: semmi belelátása nincs a dolgokba. jó tudom, ezt én nem tudhatom. majd biztos kiderül, hogy õ rebel és csukott szemmel töri fel a pentagon gépeit, mert ugyebár az ottani hiperszupertitkos dolgok nyílt rendszeren vannak. jah, látja a jövõt. eddig sem ment vele sokra

az utolsó jelent meg, pffffff. pont arra volt jó, hogy cancelezzem. égõ Fehér Ház. legalább nem a világ ég. az eddigi jó kis zenét is kicserélték valami amigás idõkre emlékeztetõ prüttyögésre

szóval cancelezem, vannak 100x jobb sorozatok is. ha jövõ héten végre lehull a lepel Sylar faterjáról, majd elolvasom spoilerben ki az, mi az, és ha megtetszik a karakter, esetleg adok még egy esélyt a sorozatnak, mert régen nagyon szerettem. pont ezért BSG dara után lehet ezt is majd gyorsan lepörgetem

amúgy kíváncsi vagyok a nézettségre. ugyanaz történik ezzel is, mint a prison breakkel. azt is canceleztem, miután átment B kategóriás akciófilm-utánzatba. a nézettség hihetetlenül megugrott, aztán még gyorsabban a béka segge alá került, mert felocsúdtak az emberek, hogy valami ingernélküli mocskot nyomnak le a torkukon. vagy ez lesz itt is, vagy egybõl cancel lesz a sorozatnak, mert irtó szar lett :(

Mmint mást is tud gyógyítani, mint Linderman anno :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
???

Mást is tud, mint az a srác aki meghalt.

sambauer
ha az emberek ebbe logikusan használnák a képességüket, már rég véget ért volna a sorozat :D

Turn Me On Dead Man

ScarY MAN
következõ részben...................................

...

Klemice
ondó meg már mikor lõ piros lézernyalábot mint a jövõben?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ProGabe
<#eljen><#eljen><#gonosz1>

precision
amúgy nem vágom...
Ando feltúrbózza Parkmant, az meg távolról manipulálja Nathant, HRG -t meg a kommandósokat hogy álljanak le a vadászattal

és akkor jöhetne egy új volume normálisabb témával

Bazinga!

rtfmZoli
Nem lenne gond a globális felmelegedés, mert Tracy meg Ando elintézné(lehetne újra nagyban szénnel tüzelni)
Viszont az alapján, ami Parkman esetében volt a turbózásnál megfigyelhetõ(2-3 ember gondolatai helyett az összes városlakó gondolatait hallotta, 1-10 aránylik a 10 millióhoz) elég rizikós lenne, nehogy túlfagyassza a Földet :)

modellmaker
<#gonosz1><#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ProGabe
karmokat növesztene Claire és felkeresne egy katonai bázist, ahol bevonják a csontjait adamantiummal <#idiota>

szucsy89
azon gonodlkozom, hogy Claire-nek hogy tudná felturbózni a képességét?
Zomil
Ando+Luke = globális felmelegedés :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szucsy89
jó de Ando alapjában véve nem rossz karakter, szal nem fog ilyet tenni...hacsak nem megfenyegetnék Nathanékat hogy ha nem hagyják abba a hõsök gyûjtögetését megfagyasztják a földet..bár annak nem lenne értelme mert meghalna mindenki kivéve Tracyt
rtfmZoli
Tudjátok ki a legveszélyesebb karakter a sorozatban most?
Ando
Miért is? Ando+Tracy, vagy Ando+Luke.... (megfagyasztja, vagy felrobbantja a Földet)

sambauer
ja már R.I.P. kell oda

Turn Me On Dead Man

Flamer
bannercsere!

http://loal.atw.hu

szucsy89
sg-s betegség
Mi van? Hogy jön ez ide? Végiggondoltad egyáltalán, hogy mit írsz le?
köszi
Kétszer hallgat Sylar rádiót elõször Steppenwolf - Born to be Wild, majd a legvégén Talking Heads - Psycho Killer
Carlos
TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

Azért az õ beleegyezése se árt, legalábbis az amcsi ill magyar törvények szerint <#buck>

joshua
Az a Born to be wild-nak vmi feldolgozott verziója. Eredeti elõadõ: Steppenwolf. Asszem ezt kérdezted.

Herr Lehrer
dugnám
és a legjobb benne, hogy mindene visszanõ, így annyiszor veszed el a szüzességét ahányszor akarod:DDD

Your suffers will be legendary even in hell!