Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Turn Me On Dead Man
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Turn Me On Dead Man
egyáltalán nem várom a folytatást belõle
Bazinga!
Turn Me On Dead Man
Más amúgy ez a rész botrányosan semmirõl nem szólt, ok hogy Peterek megtudták amit akartak, csak közben sikerült olyan dolgokkal telenyomni a részt amit mi már tudtunk, így unalmas lett!
Két esély van Rebel-t kihozzák valami bad ass karakternek, és csinálnak belõle egy "magnetót" ha már úgy is nyúlnak rendesen+sylar apja odabasz majd
Amúgy kibas*ott nagy lehetõség lenne a ebben a volumében, de nem aknázzák ki. Kormány, lázadás, földalatti mozgalom stb. remélem ilyen lesz és összekapják magukat
és legyen már normális fight mint az elsõ évadban amikor a jövõben Peter és Hiro kaszabolják a kommandósokat, na én ilyenre számítottam amikor elõször hallottam az alapsztoriról, de nem lett!
Ennyi, még nézem de én se fogok "sírni" ha nem lesz 4. évad!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
a nézettség a béka segge alatt van, ha még egy kicsit is csökken, akkor úgy nézzétek a további részeket, hogy azok az utolsók
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Þór vígi þessi rúnar
esetleges megoldása az egésznek: Ando feltúrbózza a haiti képességét, ki kitörli a kormány emberei fejébõl a szuperképességü egyének lézetését :)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Petrelli mama meg miatúrót kavar már megint, 0 indítékkal... mondja is hogy "I'm tired". Hát akkor menjél haza és pihenjél, ne kavard a szart :D
mind1. én nézni fogom azért, mert kíváncsi vagyok hogy mi lesz belõle
remélem a készítõk látván a gyér nézettség adatokat belehúznak már végre
Bazinga!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
kíváncsi vagyok a folytatásra, hogy most ebbõl mit hoznak ki...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
tényleg az történik, amit a múlt héten is írtam: van egy sztorijuk, amit egy rész alatt le lehetne zavarni és most vért hugyoznak, hogy elnyújtsák X részen át
kicsit kifejtve az elsõ mondatom: ha nem megy oda Peter, nem mennek utána és HRG sem szólja el magát, kvázi Peter nem megy a kopaszhoz.
mi az a faszság, hogy azt hitték, HRG az atyaúristen? jó, ketten tervelték ki Nathannal, de azt honnan szülték, hogy õ irányítja a katonákat? Parkman elvileg FBI-os, neki ezeket csuklóból vágnia kell(ene). csak ezt sajnos a készítõk elfelejtették
az, hogy megint Peterék anyjával próbálja keverni a szart HRG (vagyis a készítõk), megint csak nevetséges: semmi belelátása nincs a dolgokba. jó tudom, ezt én nem tudhatom. majd biztos kiderül, hogy õ rebel és csukott szemmel töri fel a pentagon gépeit, mert ugyebár az ottani hiperszupertitkos dolgok nyílt rendszeren vannak. jah, látja a jövõt. eddig sem ment vele sokra
az utolsó jelent meg, pffffff. pont arra volt jó, hogy cancelezzem. égõ Fehér Ház. legalább nem a világ ég. az eddigi jó kis zenét is kicserélték valami amigás idõkre emlékeztetõ prüttyögésre
szóval cancelezem, vannak 100x jobb sorozatok is. ha jövõ héten végre lehull a lepel Sylar faterjáról, majd elolvasom spoilerben ki az, mi az, és ha megtetszik a karakter, esetleg adok még egy esélyt a sorozatnak, mert régen nagyon szerettem. pont ezért BSG dara után lehet ezt is majd gyorsan lepörgetem
amúgy kíváncsi vagyok a nézettségre. ugyanaz történik ezzel is, mint a prison breakkel. azt is canceleztem, miután átment B kategóriás akciófilm-utánzatba. a nézettség hihetetlenül megugrott, aztán még gyorsabban a béka segge alá került, mert felocsúdtak az emberek, hogy valami ingernélküli mocskot nyomnak le a torkukon. vagy ez lesz itt is, vagy egybõl cancel lesz a sorozatnak, mert irtó szar lett :(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Turn Me On Dead Man
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ando feltúrbózza Parkmant, az meg távolról manipulálja Nathant, HRG -t meg a kommandósokat hogy álljanak le a vadászattal
és akkor jöhetne egy új volume normálisabb témával
Bazinga!
Viszont az alapján, ami Parkman esetében volt a turbózásnál megfigyelhetõ(2-3 ember gondolatai helyett az összes városlakó gondolatait hallotta, 1-10 aránylik a 10 millióhoz) elég rizikós lenne, nehogy túlfagyassza a Földet :)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ando
Miért is? Ando+Tracy, vagy Ando+Luke.... (megfagyasztja, vagy felrobbantja a Földet
és a legjobb benne, hogy mindene visszanõ, így annyiszor veszed el a szüzességét ahányszor akarod:DDD
Your suffers will be legendary even in hell!