Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
Az elején nem is tudtunk róla sok mindent, most meg egy csomó dologba bepillantást nyertünk már.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

szucsy89
Sylart az elején én se szerettem, ugye õ volt a fõgonosz bácsi, de most a legszimpatikusabb arc ez egyértelmû, ezzel a stílussal mindent visz:D:D
szucsy89
hát ha Peternek vissza akarnák adni újra a sok képességét, ez lenne az egyik mód h megoldják:) Ando feltúrbózná és a világ összes képessége az övé lenne <#hehe>
Flamer
minek kell vele megküzdeni. sztem cskazigazságotakarja.. aztánnyugilesz.

http://loal.atw.hu

Shiwo
lehet Ando felerõsítõ képességével tud majd Peter egyszerre több képességet használni, s megküzdeni Sylarrel...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gabi89
Pedig nem bonyolult alapból best és csak egyre jobb tehát évadok alatt nem laposodott el vagy nem baszták el a karakterét hanem csak jobb és jobb lett.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Flamer
deha hozzáér valakihez elveszti az összeset:D

limperatore
sérthetetlen volt asszem

meg még a haiti képessége kéne neki :D

remélem peternek visszajönnek a régi képességei, azaz csak az egy hogy megtanulja mindenkiét

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Flamer
azmiisvolt?:O

Sylarrnek már csak a Haiti testvérének a képessége kell és akkor tényleg legyõzhetetlen lenne...:)
LasDen
hát eleve õ volt a legjobb, de túllépett a korlátain és õ lesz a legeselegesésmégannálislegjobb karakter.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

VinylToy
"Sylar meg kezdedektõl best és csak egyre jobb jobb jobb a karaktere."

Most nem értem Õ a legjobb, de egyre jobb jobb jobb??? <#zavart2>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

gabi89
HRG nagy arc volt egésszen eddig :D
Mert most én is "szemen köpném" :D
Sylar meg kezdedektõl best és csak egyre jobb jobb jobb a karaktere.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

persze de akkor csak egy SIMA sorozatgyilkos volt, most meg van stílusa:-)
HRG pedig azt bírtam, hogy nuku képesség és mégis "kemény"+a 2. szezonban pedig kifejezetten szimpatikus volt ahogy védte Claire-t+meg is halt érte (hisz tudta mi lesz), most meg szimpla köcsög:-)
precision
HRG nekem sosem volt szimpatikus, most meg egyenesen rühellem a képét :)
pedig jó volt Sylar mint hentelõgép, a tökéletes superevil fõgonosz... sokkal jobb fõgonosz volt mint pl Petrelli papa

Bazinga!

amíg csak egy sima hentelõ gép volt én se bírtam, de hogy ilyen "laza" lett magasan a legjobb karakter!
De én meg HRG bírtam, most meg szemen köpném:-D
precision
utáltad Sylart? :)
mindig is õ volt a legnagyobb arc :)

Bazinga!

Rage47
Ahhoz képest, hogy Sylart utáltam régebben, sikerült úgy alakítani a szerepét, hogy õ a fav.:)
gabi89
<#buck><#hehe>
------------
Igen családért dolog már nekem is uncsi. Eleve kiakadtam amikor kiderült,hogy Noa és Nathan egy oldalon :S

Flamer
peter ha megfogja sylart meglesz minden képessége :D csak utánna nem nyulhat senki máshoz :D

A festõs dolog szerintem is lefutott ahogyan a családomért csinálok mindent Benet ügy is. Ettõl függetlenül még tetszik a sorozat és remélem Peter majd visszanyeri a régi képességét:D Sylar meg egy állat:D
Adi
Szerintem kicsit eltávolodtak már a normál emberektõl nagyon. Emléxem még mikor Matt-el belehallgathatunk mások fejébe és milyen érdekes volt, vagy mikor egy karakter a sima emberek között csinált vmi kiemelkedõt és a többi ember nem tudta ezt mire vélni, de mi nézõk ügye tudtok, h milyen képesség áll egy-egy karakter mögött.
Nekem spec ezek hiányoznak.. pl.: most láttam egy filmet nem rég a moziba, és abba ezt olyan jól megcsinálták. Az alkonyat c. filmre gondolok, ahol ügye végül is "különleges képesség birtokába" van a banda és megmenti a lányt, egy baleset elöl. És ott is le van fedve, h mi történt valójában, hogy lett megmentve.
De most jutott eszembe, h Claire is mikor bement a tûzbe még az elsõ évadba az is iszonyat jó volt.. tényleg hõs.. na nekem ez a vonal hiányzik. Bocs, h hosszú lett.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Én is pont így vok vele. Vicces már ez a rajzolgatás. És az is idegesít, h Hiro nem tud teleportálni.. áá.. Másik, h Daphne-t így hagyni meghalni. Hát én hogy ha tudom, h a lelövik a roncsnál és minõ csoda ott találkozok vele, akkor tuti megmondom, h tiplizzen onnan vagy ne álljon föl. :D Másik hülyeség: Ando mikor megérkezik a roncshoz akkor elkezd örülni, h ügye a jövõbe megöli Hiro-t és ezért valószínû, h él még Hiro..... és itt gondolkoztam. Ügye ha a jelent megváltoztatják akkor a jövõ is más lesz. Mert ha ez nem így lenne akkor csak 1 évados lett volna a Heroes.:D Szóval ez egy hülyeség volt.(amúgy értem, hogy gondolták ezt a készítõk csak akkor is idegesítõ, h egyszer "mentsük meg a pompomlányt" - jelen és ezáltal megváltozik a jövõ, aztán egyszer csak változtatnak és úgy csinálnak, h a sorsa mindenkinek megvan írva azt punktum.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

gabi89
Ez még mindig a harmadik évad :D
Amúgy nekem ez a rész nem jött be annyira hátha a következõ.
Claire iszonyat idegesítõ. Parkman lefesti a jövõt miközben menekülnek lol :D Meg nem is kellene eröltetni,hogy õ fest mert nem áll jó neki szerintem. Aztán hagyja meghalni Daphne -t :(
Slyar-es jelenetek viszont jók voltak meg Peter elkerülése is jó. Ezáltal kiderült bár számítani lehetett rá az új képessége.
Most mindig egy képességgel rendelkezik és aztán ha akarja akkor lecseréli ,de a lényeg,hogy egyet birtokol csak.

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
nekem is felmerült vmi rokonság, mondjuk ugyanolyan elmebeteg gyilkosok:)
Carlos
Erre énis gondoltam amikor láttam.
Ezexerint nem csak nekem jutott eszembe! :)

Þór vígi þessi rúnar

Shiwo
fogadók, hogy az utób Sylar vér szerinti öcsikéje lesz...

Zomil
amugy a "tanitványának" tisztára Adam feje van :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Sylar a Zisten!

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
Sylar nagyon nagy forma, õ a beszt:)
Bulykin
de szerintem ne nagyon akarnak elmenekülni, mert busszút akarnak állni Nathan kecisége miatt
egyébként Daphne-t nagyon sajnálom, az egyik kedvencem volt, viszont Tracy szerintem olyan fölösleges most, írják már ki könyörgöm:)
Sylar meg most érdekes nagyon, lehet hogy megvan a kicsi Sylar, az utód?XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Shiwo
gyanítom Daphne annak lett az áldozata, hogy egyesével eltudott volna mindenkit menekíteni a helyrõl..persze Peter is elreptethetne mindenkit, csak cumi lenne a levegõben átvenni mások képességét..

Zomil
gondolom Daphne-t végeleges kiirták a sorozatbol, sajnálom :S
helyette fejbe löhették volna Tracy-t már nagyon idegesit

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
eztv.it -rõl leszeded a részeket
feliratot meg hosszupuskaról (link felül)

Bazinga!

slimslim
A 3. évad 8. részéig láttam a sorozatot, nem tudtok mondani egy olyan oldalt, ahol online meglehet nézni a folyatódást feliratosan?
Köszi

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

Megint egy semmitmondó rész, bár a vége fele kezdtek beindulni az események.
És sajnos tényleg mindenki balfék :D Egyedül Sylar tolja még rendesen az ipart.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
FAIL, ezt benéztem:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
még angol felirat sincs??? lol

precision
nekem se tetszett annyira ez a rész, de én bízok benne, és látom a potenciált
csak remélem belehúznak az írók, és izgalmassá teszik
Nathan meg monnyonle :P tipikus idióta balf*sz..., ahogyan HRG is

Bazinga!

Herr Lehrer
lol, végre beindult a sorozat ismét, az unalmas elbaszott 3. évad után, de valakinek ez se jó, akkor minek nézed?
megnéztem a 15ös részt is és KURVAJÓ!! izgalmas az elejétõl a végéig, Sylar is odabaszott, mint általában:D
3. évad közepe fele már gondolkodtam rajta hogy nem is nézem tovább de nagy hiba lett volna, mert ez az új évad faszának igérkezik.

Your suffers will be legendary even in hell!

jugen
Syler karakterét mostanában kezdem megkedvelni, mert a többiek halványulnak...
"You really need to pay attention!":D

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Zomil
még nem láttam az uj részt, de ez a hsz nagyon el vette a kedvem töle :(

amugy igazad van, Sylar már az elsö évedben meghalt volna, ha nem szereti meg ennyire a közönség. csak ugye nem csak öt szerették meg hanem sok mindenki mást is.

viszont szvsz egyáltalán nem lenne baj ha a nem kedvelt karaktereket kiraknák a sorozatbol, pl. HRG, Nathan, stb.
HRG már a 3. fejezet közepe fele kezdett idegesiteni, mostanra meg totál izzatság szagú lett az egész jelleme, pedig jó karakter volt, de mostmár unalmas, hogy megint ugyanazt csinálja mint az elsö 3fejezetben, csak más cégnél dolgozik :S

ProGabe
ajjaj

végig az volt az érzésem, hogy tizenéveseknek csinálták ezt az új részt. már egyáltalán nincsen súlya a karaktereknek. a sztori is mondvacsinált.
egyszerûen jellemtelen lett az egész, úgy ahogy van <#szomoru1>

eddig minden résznek megvolt a hangulata. ezt most már egyáltalán nem éreztem, ellenben azt, hogy a készítõk nem tudnak bánni a helyzettel, igen

olyan helyzetbe sodorták a papírmasé karaktereiket, amikbõl nem tudják õket kihozni épkézláb ötletekkel. még a Sylar-szál is egy határ szar volt (lett)

emlékszem, hogy az volt a terv a kezdetekben, hogy egy-egy fejezet új szereplõket kap. aztán az egyes karakterek akár találkozhatnak is, stb
sajnos annyira megszerettük (mi nézõk, na jó, az amcsik, hiszen õk számítanak) az alapembereket, hogy nem mernek hozzájuk nyúlni. viszont már nem is tudnak úgy, hogy az ne legyen eszméletlen mód izzadságszagú

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
hát szerintem nem sok mindent tudna vele kezdeni Sylar, ugyanis Ando képessége másoknak a képességét erõsíti fel ha jól tudom:D Sylar meg nem igazán szeret barátkozni<#gonosz1>

gabi89
Nem kell várnod mert az elsõ évadban már volt ilyen :D
Peter vette át ezt a képességet mikor az a csávó tanította meg,hogy uralja a saját képességeit és ne robbanjon fel majd az évad végén.

green6k
Szerintem Andonak nem csak annyi lesz a képessége hogy turbó.Hanem lesz valami más is mögötte mint Parkmen-nél!Mert elején õ is csak a fejekbe látott bele.Aztán már tudta manipulálni is az embereket, amire az apja is képes volt.

Fresh Duke
Szerintem ha Sylar megtudja, hogy milyen képessége van Andonak, akkor nagyon nem fogja érdekelni az apja. :D (Legalábbis, addig, míg meg nem kaparintja Ando képességét.)
Képzeljétek el mit kezdhet Sylar a turboval. :)

A heavy cost. I pay it gladly.

ProGabe
ne feledjük Andot! lehet, hogy most õ lesz a kulcs. biztos jól felpimpolja majd a képességeket és hipp-hopp megoldanak mindent :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

green6k
Én arra várok lesz e olyan képesség hogy láthatatlan legyen tõle majd valaki...:)