Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
http://loal.atw.hu
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
meg még a haiti képessége kéne neki :D
remélem peternek visszajönnek a régi képességei, azaz csak az egy hogy megtanulja mindenkiét
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most nem értem Õ a legjobb, de egyre jobb jobb jobb??? <#zavart2>#zavart2>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mert most én is "szemen köpném" :D
Sylar meg kezdedektõl best és csak egyre jobb jobb jobb a karaktere.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
HRG pedig azt bírtam, hogy nuku képesség és mégis "kemény"+a 2. szezonban pedig kifejezetten szimpatikus volt ahogy védte Claire-t+meg is halt érte (hisz tudta mi lesz), most meg szimpla köcsög:-)
pedig jó volt Sylar mint hentelõgép, a tökéletes superevil fõgonosz... sokkal jobb fõgonosz volt mint pl Petrelli papa
Bazinga!
De én meg HRG bírtam, most meg szemen köpném:-D
------------
Igen családért dolog már nekem is uncsi. Eleve kiakadtam amikor kiderült,hogy Noa és Nathan egy oldalon :S
http://loal.atw.hu
Nekem spec ezek hiányoznak.. pl.: most láttam egy filmet nem rég a moziba, és abba ezt olyan jól megcsinálták. Az alkonyat c. filmre gondolok, ahol ügye végül is "különleges képesség birtokába" van a banda és megmenti a lányt, egy baleset elöl. És ott is le van fedve, h mi történt valójában, hogy lett megmentve.
De most jutott eszembe, h Claire is mikor bement a tûzbe még az elsõ évadba az is iszonyat jó volt.. tényleg hõs.. na nekem ez a vonal hiányzik. Bocs, h hosszú lett.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Amúgy nekem ez a rész nem jött be annyira hátha a következõ.
Slyar-es jelenetek viszont jók voltak meg Peter elkerülése is jó. Ezáltal kiderült bár számítani lehetett rá az új képessége.
Most mindig egy képességgel rendelkezik és aztán ha akarja akkor lecseréli ,de a lényeg,hogy egyet birtokol csak.
Ezexerint nem csak nekem jutott eszembe! :)
Þór vígi þessi rúnar
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
egyébként Daphne-t nagyon sajnálom, az egyik kedvencem volt, viszont Tracy szerintem olyan fölösleges most, írják már ki könyörgöm:)
Sylar meg most érdekes nagyon, lehet hogy megvan a kicsi Sylar, az utód?XD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
helyette fejbe löhették volna Tracy-t már nagyon idegesit
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Köszi
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
És sajnos tényleg mindenki balfék :D Egyedül Sylar tolja még rendesen az ipart.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
csak remélem belehúznak az írók, és izgalmassá teszik
Nathan meg monnyonle :P tipikus idióta balf*sz..., ahogyan HRG is
Bazinga!
megnéztem a 15ös részt is és KURVAJÓ!! izgalmas az elejétõl a végéig, Sylar is odabaszott, mint általában:D
3. évad közepe fele már gondolkodtam rajta hogy nem is nézem tovább de nagy hiba lett volna, mert ez az új évad faszának igérkezik.
Your suffers will be legendary even in hell!
"You really need to pay attention!":D
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
amugy igazad van, Sylar már az elsö évedben meghalt volna, ha nem szereti meg ennyire a közönség. csak ugye nem csak öt szerették meg hanem sok mindenki mást is.
viszont szvsz egyáltalán nem lenne baj ha a nem kedvelt karaktereket kiraknák a sorozatbol, pl. HRG, Nathan, stb.
HRG már a 3. fejezet közepe fele kezdett idegesiteni, mostanra meg totál izzatság szagú lett az egész jelleme, pedig jó karakter volt, de mostmár unalmas, hogy megint ugyanazt csinálja mint az elsö 3fejezetben, csak más cégnél dolgozik :S
végig az volt az érzésem, hogy tizenéveseknek csinálták ezt az új részt. már egyáltalán nincsen súlya a karaktereknek. a sztori is mondvacsinált.
egyszerûen jellemtelen lett az egész, úgy ahogy van <#szomoru1>#szomoru1>
eddig minden résznek megvolt a hangulata. ezt most már egyáltalán nem éreztem, ellenben azt, hogy a készítõk nem tudnak bánni a helyzettel, igen
olyan helyzetbe sodorták a papírmasé karaktereiket, amikbõl nem tudják õket kihozni épkézláb ötletekkel. még a Sylar-szál is egy határ szar volt (lett)
emlékszem, hogy az volt a terv a kezdetekben, hogy egy-egy fejezet új szereplõket kap. aztán az egyes karakterek akár találkozhatnak is, stb
sajnos annyira megszerettük (mi nézõk, na jó, az amcsik, hiszen õk számítanak) az alapembereket, hogy nem mernek hozzájuk nyúlni. viszont már nem is tudnak úgy, hogy az ne legyen eszméletlen mód izzadságszagú
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Peter vette át ezt a képességet mikor az a csávó tanította meg,hogy uralja a saját képességeit és ne robbanjon fel majd az évad végén.
Képzeljétek el mit kezdhet Sylar a turboval. :)
A heavy cost. I pay it gladly.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.