Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
<#eljen>

Bazinga!

Claire lehet h visszuateszi neki 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Evin
magyar Heroes képregény 25-26 feltöltve (World of Heroes)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

precision
a 'tanulmányozás' abból áll hogy szétszedi az agyat és megnézi 'hogyan mûködik a képesség' és így másolja le...szal a tanulmányozás után nem igazán használható már az agy 😛

Bazinga!

scorpeeon
Hát igen, sztem is. Viszont miután kitanulmányozta az agyát, akár vissza is tehetné és így tudna regenerálódni. Csak persze mért tenné vissza? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

precision
Claire nem sérthetetlen hanem regenerálódik. Ha Sylar odamegy és kiveszi az agyát akkor meghal, mivel nem tud regenerálódni az agya nélkül. Sylarnek pedig az agya kell ugye, a képesség megszerzése miatt.

Bazinga!

Sylar nem Syler

Nem biztos hogy Syler ellen sokat ér Claire képessége. Mivel akkor Syler sem tudta volna meggyilkolni Clairet és akkor meg minek küldték oda Petert? <#crazya>
BlackShadow
<#worship> áldásom rád h használod néha a spoiler kifejezést <#violent>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ezt jól kifundáltad...😊

Fortuna fortes adiuvat.

precision
ezt már megbeszéltük, mivel Hiro visszajött a jövõbõl, szólt neki hogy szévelje meg a csírlídört, így találkozott Claire -rel és átvette a képességét, onnantól kezdve nincs heg, sebhely semmi
nade a "másik jövõbõl" (nemtom jobban megfogalmazni) ahonnan Hiro jött ott még nem találkozott Peter Claire -rel, nincs képesség, van sebhely...persze az nem derül ki hogy honnan szerezte, és mivel már megvan neki Claire képessége, így biztos nem erre a Sylar -es incidens -re gonolt Hiro, mert abban a jövõben amibõl õ jött ez a találkozás talán meg sem történt

Bazinga!

Csero90
Azt olvastam h a sebhely az csak 1 poJén...mert megvágta magát a Peter-t alakító színész borotválkozás közben és betették poénnak, mindenki nagy jelentõséget tulajdonít neki és igazából csak 1 hülyeség...így írták 1 cikkben... de hülyeség is lenne ha a 8 felé tört lábát visszahajtogatja a zuhanás után nyom nélkül, de lenne 1 sebhely a homlokán :S érdekes lenne...

N1ggA
Gondolom azért nem ölte meg, mert megjött Peter és nem volt ideje.

Spread De Love!

tényleg vaze 😄 Hiro mondott vmit a sebhelyrõl 😮
btw nézd meg a 19. rész trailerét 😄

Most néztem meg a 18. részét a hõsöknek és már most tülkön ülök hogy mi lessz majd a 19. részben. AHH minnél több részt néz meg a sorozatból az ember annál izgalmasabb lessz. Nem olyan mint a lost hogy 1 válasz és 20 kérdés merül fel. Itt kb egyensújban van a kérdés megoldás arány nem teszi unalmassá a sok rejtélyesség.<#circling> De most az itt a fõ kérdés hogy vajon Syler megöli Petert vagy netán errõl a sebhelyrõl beszért Hiro amikor visszajött a jövõbõl. De 1 valami biztos végre eltûnik a buzis tincse a Peternek.<#idiota>
blbogus
gondolom sylar ragasztotta fel és biztos oka is volt annak h mér nem ölte meg. de tulvilági hangra nem emlékszem 😊

@ Hoz_Hun akko modositom.. pár ien érzékenyszemû forumozohoz nem fogok alkalmazkodni.. leirtam az okait h mér irok tulnyomo részt j-vel (csak ami megérthetõ annál). és az h a barátaim ugy szeretnek ahogy vok az valoban az õ érdemük, de inkább vok önmagam, mint h az legyek, aminek a másik akar látni. ezzel lezártam a témát. remélem megtod eccer mien miko a saját egyéniségedet szapulják.. ha van/lesz neked oan..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

dienesoft
Na jó tényleg hagyjátok abba.Nincs valami vitatkozó topic ahol megbeszélhetnétek szépen és kúltúráltan? Elég uncsi a hejesirás/helyesírás miatti veszekedés, meg a "vesézzük ki egy hsz-bõl, hoyg az ember miylen stílusú és meg lehet-e vele együtt élni". Nagyon uncsi, könyörgöm, beszéljünk inkább a Heroesról. mÁris lenne egy kérdésem (egy kis spoilerrel):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy került a falra Mohinder a 18.rész végén és miért volt olyan túlvilági hangja? Miért nem ölte meg még Sylar? Vagy csak én képzelõdöm már ennyire? 😄

Igazi társosági ember. Jó lehet veled együttélni... Ezt hívják önzésnek.
Én alkalmazkodom másokhoz bizonyos szintig és nem érzem magam ettõl kevesebbnek. Sõt! Az hogy valaki képtelen az alkalmazkodásra az hiányosság nem pedig erény.
Dehát minek is magyaráznám ezt. Valaki vagy érti vagy nem.

És ezt most álltalánosságban írtam, nem arra hogy "gyorsírsz" helytelenül.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

precision
tudom hogy nehéz a passzív idõszakban másról beszélni de ha az offot nem tudjuk elkerülni legalább ne flameljünk már :|

Bazinga!

N1ggA
Nem sikerült a Heroesra terelnem a szót 😞

Spread De Love!

blbogus
tom h lehet megszokom ettõl kicsit félek is.. de nem foglalkozok vele. nekem igy jön be. engem nem zavar h másokat zavar.. nem alkalmazkodok máshoz. aki szeret v bir, szeressen v birjon ugy ahogy vok

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

igen... heLYtelen
de muszáj! beleszólni mert nagyon idegesítõ
+ meg fogod szokni, és máshol is így fogod írni

blbogus
"ennyire nehéz rájönni a feliratok.hu-ra???"
"fura ez a fogalmatlanság"

ezekre gondoltam konkrétan. lehet télleg kicsit szigoru voltam, de igaz nem naon hejtelen a hsz, de azé még ennél is lehet finomabban.. elnézést kérek érte, máskor nem szolok bele a hangnembe.. de pls más se szoljon bele a hejesirásomba!! tom h az helyesírás, de gyorsabb, eccerûbb ha igy irok mer van nekem egy Y (ipszilon) gombom ami hol jo, hol meg nem. idegesitõ amiko nyomom mint állat és nem reagál. másrészrõl ez a forum nem egy ujság, v egy blog, v akármi más, nem kell hejesen irni, és ami a legfontosabb, ettõl nem lesz az ember rosszabb annál aki még itt is megakar felelni minden elvárásnak és nem ir igy mint pl én. kialakult ez a stilus még msnen, itt is használom.
"stílusról meg ne próbáljon már meg olyan kioktatni, aki úgy ferdíti a helyesírást, ahogy neki tetszik, mert körberöhögöm" <--- ez meg magában egy poén..

nah mégeccer sry ha indulatosnak tûntem, pedig nem voltam az. a késõbbiekben talán picit de azt páran kiprovokálták. de sok mindenkinek sok mindenben nem volt igaza 😛

N1ggA
Amúgyigazából mikor vették föl a részeket?

Spread De Love!

ProGabe
de pont az a vicc az egészben,hogy úgy tettünk,ahogy írtad,tehát hogy adtuk a linket egybõl (#2641&2642),és ez után jött a flame,hogy miért lett leb@szva annyira,miközben winnie csak beajánlotta neki a google-t,úgy látszik van akinek még ez is sok -.-

mellesleg itt az sg-n jópáran túlzásba viszik a "bevédést" 😊 egybõl azzal jönnek hogy mi mennyire parasztok vagyunk,mert lecsesztük,nem így kéne fórumozni,nézzünk meg a külföldi fórumokat ott hogy megy,stb...

namost,az a gond,hogy a "hogyan fórumozzunk" a másik félnél kéne hogy kezdõdjön,tehát nekik kéne elõször egy picit gondolkodniuk,mielõtt kérdeznek!!ahogy ezt KÜLFÖLDI FÓRUMOKON teszik!!egyszerûen nincs az embernek energiája és türelme ugyanarra az x tipuskérdésre válaszolnia tényleg milliomodjára,persze,akkor inkább nem is kell lecseszni,hiszen a lecseszés hsz-e helyett a választ is írhatná...(bár én nem is szoktam,lsd. mostani válaszom)

na tényleg legyen elég az OFF-ból,bár ez várható volt a szünet miatt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csero90
Látjátok én sem tok írni meg hülyeséget írok meg rövidítek

*közelmúlt 😄

Csero90
Hát srácok én azthiszem h ezt más topicban is meg lehetne beszélni...am abból indult az egész h vki linktek kért ahonnan feliratot lehet leszedni?
Szerintem annyit kellett volna mondani neki h ott a banner alatt v odaadni a linket 1 hozzászólásban és nem anyázni a helyesírása miatt...mindenki úgy ír ahogy akar...megérteti vele magát? akkor meg mi a baj? Am az is ok h ha 200x kérdeznek meg vmit akkor ideges azu ember de ezt nem kérdezték túl sokan a közeljövõben...a lényeg h mostmár lehetne a HEROES a téma mert még a végén felkerülünk a toplistára xDD

Seth
jólvan mostmá 20 hozzászóláson keresztül ment a hülyeség, hagyjátok már abba

PSN ID.: Beegabor

Fido4life
ajajj, ajajj flém

blbogus
röhögj szánalom

QuippeR
nem szlengrõl van szó, hanem igényességrõl. stílusról meg ne próbáljon már meg olyan kioktatni, aki úgy ferdíti a helyesírást, ahogy neki tetszik, mert körberöhögöm. nade hagyjuk, úgysem értenéd meg soha.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

blbogus
**a téma lezárva, ha eccerûen támadtok miko vki szépen szol hozzátok.. ráadásul jo páran még mindig nem értik****a téma lezárva**

blbogus
öcsém csávó.. kitûnõ helyesíró vagyok, csak megsúgom. szánalom öregem, hogy nem értesz meg pár dolgot, és mindjárt azt próbálod beállítani, hogy a másik a hülye. légyszíves fogd fel, és a többi is, hogy ez egy stílus.. de nektek beszélhetek.. 1ik fülön be másikon meg ki.. ez a lol barátom, nem az h én kiejtés szerint irok.. ugy irok ahogy kedvem szottyan. amugymeg az angolnak is megvan a maga szlengje irásban.. pl how r u? iet még nem láttál mi? ......

Kiejtés szerint írsz?
Engem nem szokott érdekelni ki milyen helyesírással ír. A tartalom jobban minõsíti az embert. De illik legalább próbálkozni. Nem tudom egy angol forumon hogy érteted meg magad, ha írsz olyan helyre egyáltalán. Engem nem érdekel hogy nem ismered "ly", de ezt így ide biggyeszteni hogy kiejtés szerint írok... hát lol. Legalább lenne annyi gerinc benned, hogy azt írod: szar vagyok helyesírásból, és aztán?!?
Sokan rossz helyesírók, baj nem azzal van, hanem mikor palástolni próbálják. Nem flame, de ezt a véleményem, még akkor is ha magasról teszel rá.

Na Peace hogy a szavaiddal éljek… vagy inkább "písz", hogy a stílusodnál is maradjak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

blbogus
anyám falhoz beszélek..

@ precision nem a direkt hejtelenségrõl van szo 😊 naggyábol arrol van szo h kiejtés szerint irok, vhol pedig röviditgetek.

@ Hoz_Hun a bannerrõl már szoltam

@ Lacika 79 mien igaz.. és mien kár h nem logok egész nap a gépen és sajnos már volt flegma beszolás.

Nah Peace.. sokan félreértettetek. én csak pont azt nem akartam h hüjézzenek páran. télleg nem lehet mindenki oan okos, figyelmes. v csak nem az a nagy forumozo egyik se és nem azér jön ide h a sorozatrol beszéljen, csak nem tudja használni a netet és rákérdezett mer beleunt a keresésbe. vszinû h a legtöbbet nem is látjuk ujra többet.

(K)Claire(L)

Fegyvertelen vagyok <#puszis> 😄
Carlos
Ne öljük egymást!!!
Lécci!

Þór vígi þessi rúnar

Ennyi erõvel te is segíthettél volna. De ehelyett próbálod itt osztani az észt magaslóról...
ROFL <#banplz><#nezze><#wilting><#bdead>
Jól van nem kell úgy felkapni a vizet. Láthatod, hogy rögtön segítettek nem? Amúgy meg tényleg ott a banner, amit nem azért készítettek ilyen szépre, hogy átugord ha bejössz.

precision
nem akarok beleszólni, de direkt helytelenül írni nem a leginteligensebb "mûfaj"

nade ne offoljunk pls

Bazinga!

blbogus
nekem áll feljebb.. képzeld télleg 1 mûfaj ahogy irok, és tom h kell hejesen irni, de én igy szeretek, igy szoktam meg. nekem ne papolj errõl.
a másik h azé mer vki figyelmetlen, attol még nem kell lehüjézni meg egyéb dolgokat rá mondani, flegmázni meg fõleg nem mer a "nemesség" se oan nagyon okos mint te azt hiszed. de ha szted egy köcsög linket, v szépen azt h "banner alatt mindent megtalálsz" leirni nehezebb akko neked gratulálok..

Lacee
azért nehogy már neked álljon feljebb... az egy dolog hogy nem írsz helyesen (bár tekintve hogy ez egy írásos mûfaj, ráadásul magyarul, ez sem utolsó szempont) de azt ne mondd hogy más topicban sem láttál még banner-linket...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

blbogus
helyzetbe akko.. engedd már meg h ugy irjak ahogy nekem jolesik..

Shaman
heJzetbe?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

blbogus
szegények anyirra izgatottak és várják a választ és nézhessék kedvenc sorozatukat h kérdeznek és tõletek, és tõlem is, várják a választ kérdésükre és nem keresgélnek a banner alatt, eszükbe se jut. nem tom mér nehéz beleélni a hejzetbe magatokat. irjátok h banner alat.. irjátok egy linket.. nem kell mingyá fogalmatlanozni meg hüjézni meg pont pont pont. sry ha megbántok vkit/vkiket de nem lehet mindenki ien figyelmes, okos és még egyéb. peace

igazuk van!
hogy lehet valaki ilyen satu...ha más nem ott van a link a banner alatt
ha legalább fél pillanatot gondolkodna elöbb megtalálná mint leírja a kérdést!

mondjuk banner ^^

blbogus
flegmázás hejett inkább mondanátok meg h mit meg hogy..