Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Bazinga!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Bazinga!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Fortuna fortes adiuvat.
nade a "másik jövõbõl" (nemtom jobban megfogalmazni) ahonnan Hiro jött ott még nem találkozott Peter Claire -rel, nincs képesség, van sebhely...persze az nem derül ki hogy honnan szerezte, és mivel már megvan neki Claire képessége, így biztos nem erre a Sylar -es incidens -re gonolt Hiro, mert abban a jövõben amibõl õ jött ez a találkozás talán meg sem történt
Bazinga!
btw nézd meg a 19. rész trailerét 😄
@ Hoz_Hun akko modositom.. pár ien érzékenyszemû forumozohoz nem fogok alkalmazkodni.. leirtam az okait h mér irok tulnyomo részt j-vel (csak ami megérthetõ annál). és az h a barátaim ugy szeretnek ahogy vok az valoban az õ érdemük, de inkább vok önmagam, mint h az legyek, aminek a másik akar látni. ezzel lezártam a témát. remélem megtod eccer mien miko a saját egyéniségedet szapulják.. ha van/lesz neked oan..
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én alkalmazkodom másokhoz bizonyos szintig és nem érzem magam ettõl kevesebbnek. Sõt! Az hogy valaki képtelen az alkalmazkodásra az hiányosság nem pedig erény.
Dehát minek is magyaráznám ezt. Valaki vagy érti vagy nem.
És ezt most álltalánosságban írtam, nem arra hogy "gyorsírsz" helytelenül.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bazinga!
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
de muszáj! beleszólni mert nagyon idegesítõ
+ meg fogod szokni, és máshol is így fogod írni
"fura ez a fogalmatlanság"
ezekre gondoltam konkrétan. lehet télleg kicsit szigoru voltam, de igaz nem naon hejtelen a hsz, de azé még ennél is lehet finomabban.. elnézést kérek érte, máskor nem szolok bele a hangnembe.. de pls más se szoljon bele a hejesirásomba!! tom h az helyesírás, de gyorsabb, eccerûbb ha igy irok mer van nekem egy Y (ipszilon) gombom ami hol jo, hol meg nem. idegesitõ amiko nyomom mint állat és nem reagál. másrészrõl ez a forum nem egy ujság, v egy blog, v akármi más, nem kell hejesen irni, és ami a legfontosabb, ettõl nem lesz az ember rosszabb annál aki még itt is megakar felelni minden elvárásnak és nem ir igy mint pl én. kialakult ez a stilus még msnen, itt is használom.
"stílusról meg ne próbáljon már meg olyan kioktatni, aki úgy ferdíti a helyesírást, ahogy neki tetszik, mert körberöhögöm" <--- ez meg magában egy poén..
nah mégeccer sry ha indulatosnak tûntem, pedig nem voltam az. a késõbbiekben talán picit de azt páran kiprovokálták. de sok mindenkinek sok mindenben nem volt igaza 😛
mellesleg itt az sg-n jópáran túlzásba viszik a "bevédést" 😊 egybõl azzal jönnek hogy mi mennyire parasztok vagyunk,mert lecsesztük,nem így kéne fórumozni,nézzünk meg a külföldi fórumokat ott hogy megy,stb...
namost,az a gond,hogy a "hogyan fórumozzunk" a másik félnél kéne hogy kezdõdjön,tehát nekik kéne elõször egy picit gondolkodniuk,mielõtt kérdeznek!!ahogy ezt KÜLFÖLDI FÓRUMOKON teszik!!egyszerûen nincs az embernek energiája és türelme ugyanarra az x tipuskérdésre válaszolnia tényleg milliomodjára,persze,akkor inkább nem is kell lecseszni,hiszen a lecseszés hsz-e helyett a választ is írhatná...(bár én nem is szoktam,lsd. mostani válaszom)
na tényleg legyen elég az OFF-ból,bár ez várható volt a szünet miatt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem annyit kellett volna mondani neki h ott a banner alatt v odaadni a linket 1 hozzászólásban és nem anyázni a helyesírása miatt...mindenki úgy ír ahogy akar...megérteti vele magát? akkor meg mi a baj? Am az is ok h ha 200x kérdeznek meg vmit akkor ideges azu ember de ezt nem kérdezték túl sokan a közeljövõben...a lényeg h mostmár lehetne a HEROES a téma mert még a végén felkerülünk a toplistára xDD
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Engem nem szokott érdekelni ki milyen helyesírással ír. A tartalom jobban minõsíti az embert. De illik legalább próbálkozni. Nem tudom egy angol forumon hogy érteted meg magad, ha írsz olyan helyre egyáltalán. Engem nem érdekel hogy nem ismered "ly", de ezt így ide biggyeszteni hogy kiejtés szerint írok... hát lol. Legalább lenne annyi gerinc benned, hogy azt írod: szar vagyok helyesírásból, és aztán?!?
Sokan rossz helyesírók, baj nem azzal van, hanem mikor palástolni próbálják. Nem flame, de ezt a véleményem, még akkor is ha magasról teszel rá.
Na Peace hogy a szavaiddal éljek… vagy inkább "písz", hogy a stílusodnál is maradjak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
@ precision nem a direkt hejtelenségrõl van szo 😊 naggyábol arrol van szo h kiejtés szerint irok, vhol pedig röviditgetek.
@ Hoz_Hun a bannerrõl már szoltam
@ Lacika 79 mien igaz.. és mien kár h nem logok egész nap a gépen és sajnos már volt flegma beszolás.
Nah Peace.. sokan félreértettetek. én csak pont azt nem akartam h hüjézzenek páran. télleg nem lehet mindenki oan okos, figyelmes. v csak nem az a nagy forumozo egyik se és nem azér jön ide h a sorozatrol beszéljen, csak nem tudja használni a netet és rákérdezett mer beleunt a keresésbe. vszinû h a legtöbbet nem is látjuk ujra többet.
(K)Claire(L)
nade ne offoljunk pls
Bazinga!
a másik h azé mer vki figyelmetlen, attol még nem kell lehüjézni meg egyéb dolgokat rá mondani, flegmázni meg fõleg nem mer a "nemesség" se oan nagyon okos mint te azt hiszed. de ha szted egy köcsög linket, v szépen azt h "banner alatt mindent megtalálsz" leirni nehezebb akko neked gratulálok..
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
hogy lehet valaki ilyen satu...ha más nem ott van a link a banner alatt
ha legalább fél pillanatot gondolkodna elöbb megtalálná mint leírja a kérdést!