Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha a google-ba beírja azt, hogy feliratok, azonnal kidobódik x oldal.fura ez a fogalmatlanság😞
ProGabe
ennyire nehéz rájönni a feliratok.hu-ra???

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Picizöldfül
hali vki írja már le a honlap nevét ahonnan feliratokat szedhetek le,mer elfelejtettem az eddigit amirõl szedtem,vmi house downsystem vagy mi volt,pls help me!

Pisti1026
Nem tudna nekem adni priviben egy jó torrent vagy ami jobb lenne egy nem torrent linket, ahonnan le lehetne szedni a 18. részt. Kösz elõre is a válaszokat!!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Seth
nem, csak benéztek. De te is láthattad, hogy a háttérbõl eltûnt Simone,mikor visszaváltozott akkormeg újra ott volt

PSN ID.: Beegabor

Miért, a zsaruk átnézték a lakást? (Én már nem emlékszem)

tuti hogy nem sima alakváltó, mert eltüntette Simone hulláját is a zsreruk elõl. Szóval vmi illúziókat kelt vagy ilyesmi.

Szerintem ugyanolyan alakváltó mint Mystic.

A képregénybõl a gyógyítós katona sztetek még ebben az évadban felbukkan, vagy már elõkészítik a 2. évadot?

spiduola

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

precision
szerintem is illuzionista vagy vmi ilyesmi, és nem tényleges alakváltó

Bazinga!

Szolnokboy1
mi annak az új csajnak (Candice talán) a képessége tulajdonképpen? sztem valami mentális képesség lehet, mert amikor felveszi(??) Simone alakját akkor a környezet is megváltozik körülötte. Szóval sztem csak láttatja az aggyal a változást. Szerintetek?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

hrg = sztk. horn rimmed glasses,
BlackShadow
hrg = horned r?? glasses, ha jól emléxem, ilyen mr. bennet szemüvege, és képregényben is mindig így említik az emberünket 😊 a lényeg, h mr. bennet (claire pótapja)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Csero90
Bocs srácok végignéztzem az eddig elérhetõ részeket de nem ugrik be h ki az a hrg...lehet h gáz de vki felvilágosítana...már rég néztem meg az uccsót xDDD

õk a fõszereplõk - hrg csak mellékalaknak lett tervezve, de olykor a színész telibe kapja a figurát, így kinõtte magát, úgy alakították a sztorit, hogy központba kerüljön.
ProGabe
jajmááár,amikor készült ez,még HRG nevét sem lehetett tudni,Syler-rõl meg csak a nevét,a héten csinálok akkor valami mást,meg persze a többiek is biztos aktivizálják magukat és akkor lesz új,más szereplõs banner...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
hát nekem mind1, ha csináltok jó bannert és a többségnek tetszik én berakom ehelyett...
bár személyszerint nekem ez is tetszik

Bazinga!

Szolnokboy1
Bezzeg az a szerencsétlen Simone van :-/ Lenne inkább helyette HRG 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Iori
akkor így már világos, na de akkor is :S

I love this game!

Amikor készült a banner, még nem is lehetett tudni, melyik színész játsza Sylert. Testi valójában csak jóval késõbb jelent meg.

attól még fõszereplõ marad ha rossz ha jó :|

BUDA > miskolc.

precision
nincs, mert õ nem "hõs" a szó klasszikus értelmében, õ negatív figura

Bazinga!

Iori
bannerben, mea culpa

I love this game!

Iori
a bannerban tényleg nincs sylar vagy én vagyok vak?

I love this game!

precision
felül van egy pár link a bannerben
letöltésben pedig nem tudunk segíteni, max annyit hogy torrenteken nézz szét

Bazinga!

blbogus
oldallinket v vmit a sorozatrol betuttok rakni? lehet ránéznék..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

dienesoft
Nem is tudtam errõl a Travelerrõl. Nem értetetm minden szavát a trailernek, jóllehet nagyon jónak tûnt! Kíváncsi leszek, hogy lesz-e olyan érdekfeszítõ, fordulatos és izgalmas, mint a Heroes.

N1ggA
Jók ezek az amcsi sorozatok 😊

Spread De Love!

nesster
Hát én remélem jõvõre heroes-t a traveler fogja verni. de persze heroes marad ezen a szinten, traveler meg ez fölött lesz. az lenne a legjobb bár nem tudom megoldaható-e..

"Amúgy náltam még a 24et és a Prison Breaket is veri. "

jövõre meg más fogja verni a heroes-t. majd (ld. 24), ha a hatodik évadban is ezt mondod a sorozatról, akkor az jelenteni fog valamit😊
N1ggA
Amúgy náltam még a 24et és a Prison Breaket is veri. Hihetetlen jól megcsinálták. Meg a 2 szöszi csak is nagyon jól néz ki, jó nézni 😄

Spread De Love!

blbogus
magyarországon 16 éven aluliaknak nem is ajánlott 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

motyodlee
mérne 😄
nekem enyi vérmennyiség kell is 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

N1ggA
mérilyen véres ez a sorozat? 😄

Spread De Love!

blbogus
MPlayer.. ennél jobb lejácco progi nincs.. eccerû felület, nincsenek skinek, de nem is fontos. a beépitett kodek pakknak köszönhetõen nem kell hozzá letölteni semmit. pár hátránya és hiányossága természetesen van, de amugy mindent visz. két audio szar közül nem lehet választani, az elsõdleges fut mindig, de ez legyen a legnagyobb gond. a kép meg a hang sose csuszik el!! szal az én tanácsom neve: MPlayer

most néztem meg a 18at...ááááááááá ez valami nagyondurva,hogy lehet megfosztani a népet a folytatástól pont most...?
tudom a válasz #2604 de akkor is...hát nincs a készítõkben egy csepp együttérzés sem<#falbav>

ProGabe
na akkor egy kis olvasnivaló
egyszer
meg mégegyszer

ha te lennél a programigazgató(máramennyiben egy ekkora csatornánál egyszemélyben dönt valaki errõl) és ismernéd a számokat,tényeket,nézõi szokásokat,stb.,stb. akkor te is így cselekednél hidd csak el

Fido4life
undorítóak...rég nem hatolt a lelkem be így egy tv csatorna

sweech
18. rész vége beszteszt, és már csak egy hónapot kell várni :p

dienesoft
Heroes 1x14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztamocskosjóeget!!!!!! Hát a pofán leszakadt a végén megõõõrülök iszonyat jó rész volt! Ezt egy pillanatig nem gondoltam volna, hogy Nathan...hihetetlen!!!<#circling> (bocs de ez nagyon kellett, hogy valahova).Amúgy csak én vagyok ennyire elájulva a végétõl?😄 Hogy fogom a maradék 4 részt NEM megnézni, úgy, hogy fölvehessem a fonalat a hetente nézéssel?!

Fido4life
3. Trailerjében

én nem 😄
mind1 értettétek és kész xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nesster
Gyõri vagyok. 😄

Pheaper
Esztergomi akcentus ^^ 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

nesster
1.trailer
2.trailer-ében
3.-

Seth
" Trainerábne"

ez volt kemény ^^, hogy sikerült??? 😊

PSN ID.: Beegabor

19. rész Trainerábne a végén kemény 😄

This is usually the part when people start screaming

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;