Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I’m Forever Blowing Bubbles...
PSN ID.: Beegabor
Miért, a zsaruk átnézték a lakást? (Én már nem emlékszem)
Szerintem ugyanolyan alakváltó mint Mystic.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
bár személyszerint nekem ez is tetszik
Bazinga!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
BUDA > miskolc.
letöltésben pedig nem tudunk segíteni, max annyit hogy torrenteken nézz szét
Bazinga!
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
jövõre meg más fogja verni a heroes-t. majd (ld. 24), ha a hatodik évadban is ezt mondod a sorozatról, akkor az jelenteni fog valamit😊
Spread De Love!
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
nekem enyi vérmennyiség kell is 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
tudom a válasz #2604 de akkor is...hát nincs a készítõkben egy csepp együttérzés sem<#falbav>#falbav>
egyszer
meg mégegyszer
ha te lennél a programigazgató(máramennyiben egy ekkora csatornánál egyszemélyben dönt valaki errõl) és ismernéd a számokat,tényeket,nézõi szokásokat,stb.,stb. akkor te is így cselekednél hidd csak el
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mind1 értettétek és kész xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
This is usually the part when people start screaming
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ