Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...hvg.hu: Melyek a leggyakoribb ideg és elmebetegségek Magyarországon?
G.P.: Tömegesnek nevezhetõ a neurózis, a szorongásos betegség. A lakosság hetven százalékát érinti, de talán még többet is. A jelenlegi bizonytalanság, az állásvesztéstõl való állandó félelem, a kiszolgáltatottság csak növeli a patológiás szorongás kifejlõdését a társadalomban. A skizofrénia, a tudathasadásos elmezavar a felmérések szerint minden századik ember betegsége, azaz szintén meglehetõsen gyakori."
Fortuna fortes adiuvat.
Szóval ha van is "kezdete" a "mutációnak", az tutira nem ebbena (de)generációban van, mint a legtöbb szereplõ. 😊
For the greater good
itt van
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
bár sztem az e-mail es csaj ott dolgozik :S (ms antenna 😄)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
For the greater good
itt az eredeti:

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
errõl van szo: (ha müxik minden)

Amúgy 2 napja láttam a Rocky Balboa-t, abban Rocky fiát játsza, tudtátok? 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
<#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
kösz a segítséget!!!
illetve van olyan codec is, ami automatikusan beteszi a film alá a feliratot, ha a file neve megegyezik a filmével (pl heroes0108.avi és heores0108.srt)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
elõre is kösz
Jessica nem a képessége része, csak az erõszakos mivolta miatt õ fedezte fel elõbb az erõt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
míg Jessica akaratlagosan használja
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de pl mikor a kölök kapta a lapitopit akkor Jessica vmi különleges modon ment el az apjához mert tudta h h halt meg :S
van egy olyan érzésem h szuperkatonák lesznek 😄 (ld Hiro ruhája + Hiro azt mondja h Save the cheerleader save the world és nem azt h Save peter save new york vagy vmi iesmi 😄. Biztos Sylar átveszi majd a hatalmat a világ felett XD
Gerbillel egyetértek nikki képességét illetõen, szerintem tökéletesen mondja
Hétfõn megkérdezem a pszichiáter kollégákat az OPNI-ban. Én anno még az egyeztemen a schizophreniat tudathasadásos elmezavarnak is hallottam aposztrofálni - komoly szaktekintélyektõl. Tény hogy a schizoid psychosis egyik - de nem feltétlenül jelenlévõ aspektusa - a disszociatív személyiségzavar. De ez valóban ritkán látványos, ún. "split personality".
ON
Fortuna fortes adiuvat.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
En elkezdtem letolteni a kepregeny verziot, es az elsoben nagyon erdekes dolgot talaltam. Marmint nekem erdekes. Lehet, hogy a filmben is elhangzott, csak nem figyeltem. Szoval a mondat a kovetkezo... "Elmelete kuldte Ot New Yorkba. Megtalalni a nulladik beteget. Az elsot kozuluk. Kinek neve Syler"
Szoval, arra emlekszem, hogy valami nulladikat akart megtalalni a prof, de azt szerintem nem mondtak, hogy O Syler. Mert akkor eleg fura a helyzet... Mivel ugy nez ki, hogy ez a kepesseg genetikusan oroklodik. (ne soroljam mar a peldakat legyszives) akkor meg ez azt is jelenti, hogy mindeki ettol a Sylertol orokolte ? Akkor neki biza mar baromi oregnek kell lenie ?! Vagy nem ? Vagy ez a speckoja ? Orok, vagy nagyon hosszu elet ?
Most lattam a 8. reszt csak. Szoval lehet, hogy ez mar kiderult a 18. reszre, csak elmeleti sikon okoskodom persze... Es a 8.ban azert mutattak egy kepesseget Sylernek. Telekinezis egy bogrevel. De ezen az elmeleti sikon haladva lehet, hogy ez a csako az Ultimate heroe ? O tud minden kepesseget a tobbiek meg orokoltek valamifele morzsakat belole?
Imadom ezt a sorozatot. A Lost volt a kedvencem de ez kalsszisokkal veri azt. Plane most az e heti resz utan... Ha valaki tud valamit errol a Sylerrol valaszoljon mar legyen szives, DE PERSZE OLYAN AKI MEG NEM SOKKAL VAN TUL A 8. EPIZODON 😊
Koszi
Minden jot, mindenkinek !!
fellegh
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ep 20 tartalom, spoilerbe rakom a biztonság kedvéért bár nincs benne. nagyon érdekes résznek ígérkezik
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
http://www.youtube.com/watch?v=_1UZltNB_9s
Fortuna fortes adiuvat.