Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ebbõl az okból volt az is, hogy amikor a fejükbe állt vmi nem tudtak regenerálódni (Peter - üvegszilánk, Claire - faág)
DFTBA ಠ_ಠ
Tudom már miért nincs Niki Sanders. Tegnap láttam a Resident Evil 3-ban! 😊
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
a hajon meg énis épp most gondolkodtam el a haverommal miközbe mászkáltunk 😄 hogy.. visszanöveszthetné a haját.. meg a lábátse tudja leborotválni mer visszanõ 😄 végülis azis él, hozzátartozik 😄
meg.. errõl yutott eszmbe hogy Peter is képes erre mivel ellopta klertõl.. szóval.. most Peter-t lenyírták.. már nem emos 😄 vissznöhetne neki 😄DD
http://loal.atw.hu
jah peter amnéziás, semmibaj, újra megtanul mindent, ezzel nem kell foglalkozni
mi lesz a sorozat távlati terve, semmibaj, elõszedjük Isaac Mendezt (nem halt már meg amúgy?), majd az õ festményei kulcsfontosságúak lesznek
gáz ez, hogy nem nagyon tudnak mit kitalálni, eddig nem vagyok úgy a sorozattal, hogy belehalok hanem nézem meg azonnal az új részt, egyszerûen unalmasak... a srác is meg a csaj is, dögunalom, majd talán a legvégén lesz vmi szerepük, Mohinder és Bennet sakkozása talán a legutolsó részre összeáll. Addig meg végignézhetjük, ahogy Claire összejön ezzel a repülõ sráccal, Peter megint megtanulja használni a képességét, majd a végén gondolom feldarabolják és kilövik az ûrbe, hisz az amnéziát már ellõtték, szupergigamegaman meg nem mászkálhat a világban.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Szerintem amúgy a fájdalmat nagyban befolyásolja az adrenarin. pl.: ha autobalaseted van, és mászol ki a kocsiból semmit se érzel. Legalábbis nekem például úgy szoltak, h héj srác vérzik a fejed. ÉN: igen? hol?😄
Persze fél óra múlva megvoltam görnyedve de elötte fél órával az adrenalin szintem annyira megvolt emelkedve, h semmit se éreztem. Vagy például ha verekedsz(gondolom páran átélték már😊 akkor sem érzed ha megütnek úgy. Persze utcai verekedésrõl beszélek és nem tudatos verekedésrõl
Na a lényeg, h pédául egy olyan állványról hátra szaltot ugrani nem kis izgalom fõleg matrac nélkül + szerintem Claire olyan gyorsan regenerálódik, h mire eljutna az agyhoz ahoz az iszonyatos fájdalom pl: nyilt törés addigra az már 2 mp múlva olyat regenerálodik mint másnak egy hét alatt tehát nem érez olyan iszonyatos fájdalmat két dolog miatt:
adrenalin és az adottsága miatt - öngyógyítás.
Mondjuk ez a tudatos lábujj levágás nem piti. 😄
Mondjuk ha bevállalosak lettek volna a készítõk akkor a fejét vágja le😄😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
aki az #5625-ben leírtakra válaszol,használjon spoilert!!!k.rvára nem vagyok kíváncsi mi lesz a következõ x részben!minden velem egyetértõ nevében köszönöm!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nem a csontot kell elvágni!de amúgy az sem lenne nehéz egy kisujj esetében.egy grillcsirkét is szét lehet vágni egy olyan ollóval,amivel Claire dolgozott
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
többet kéne játszanom videó játékokkal 😊
De nem Bobnak hívják azt a csávót aki a cégbe rángatta mohindert?
[/spoiler
mind1, póénnak elment akkor 😄, én kis naív 😛
I love this game!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bob pedig a Twin Peaks fõgonosza emberekbõl emberekbe jár és gyilkol és cak a tükörben látszódik😊 És õ is mindent lát😊
Maya és Alehandro pedig nem vírusgazdák. Egyszerûen nekik ez a képesség jutott. Aki Maya miatt meghal annak az állapotát Alejandro vissza tudja fordítani és képes elnyelni a mayából kijövõ betegséget. De semmiféleképpen sem vírus ez a dolog szerintem.
Mohinder képessége például az hogy gyógyítani képes ezt a betegséget.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
NAGY SPOILER:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Takezo Kensei, a jövõbe fog menni miután megtudja h a csaj Hirot szereti, és Kane néven fog feltûnni, álltólag halhatatlan lesz és gonoszabb lesz mint Sylar..ehhhh
Bob,aki igazából Matt apja,a boogeyman aki megölte Angelat meg Hiro faterját.
Ez mondjuk annyira nem spoiler, mert eléggé evidenssé vált hogy Maya és Alejandro, vírusok és antivírusok. Lehet hogy Alejandro lesz a megoldás a "betegségre".
I love this game!
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Valószínüleg a képesége része hogy nem érez fájdalmat...
- A regenerációját az agya irányítja, egy lábujjba meg nem hiszem hogy sok van belõle!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ