Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

komolyan gondolod, hogy ha megölnek valakit, akkor nem mutatnak róla közelit?
Shiwo
mutatták, csak messzirõl..láccott a kiterült híró-apuka meg alatta egy nagy vértócsa..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ScarY MAN
sztem hiropapa halottnak tudja magát tettetni <#idiota>

...

vajon véletlenül nem mutatták a holttestét?😊
Klemice
kizsi kinai pénizst tud megnövezsteni hátámázzsá

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kicsikiraly
majd amikor ilyen flashbackek lesznek biztos kiderül 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

a nagy kérdés, mi hiroapu képessége.
Kicsikiraly
most nézem hogy már leírták elõttem 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Nekem van egy ilyen teóriám, hogy miért nem nõhetne vissza egy levágott kézbõl egy Claire: nemtudom már hanyadik részben, 1. évadban asszem az a 6 hónappal ezelõttbe volt. Amikor Chandra beszélt Sylarrel amikor még nem volt Sylar 😊 akkor mondta, ha létezik is lélek, az az agyban van. Ha létezik a képesség, az a lelket, az agyat használja. (1. részben pedig Mohinder elõadásán hangzott el egy hasonló, hogy az ember agyának csak egy bizonyos %-át használja, de ha többet tudna használni akkor már jobb lenne, itt gondolom a képességre célzott 😛) na tehát: nem a testben hanem a fejben, az agyban van a képesség, így ha levágná a fejét akkor elvileg a fejhez nõne hozzá egy test. de mondjuk azt sem hiszem mert szív nélkül se mûködik, de ki tudja, biztos sor kerül rá.

Ebbõl az okból volt az is, hogy amikor a fejükbe állt vmi nem tudtak regenerálódni (Peter - üvegszilánk, Claire - faág)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tudom már miért nincs Niki Sanders. Tegnap láttam a Resident Evil 3-ban! 😊

Toodmayne
Sztem ha levágná fejét nem nõne teste 😊 Mármint ha kicsit figyelembe vesszük a biológiát. A képességét az agya irányítja, és ahhoz hogy az mûködjön vérre van szüksége. Ha levágja a fejét, akkor a szívébõl elég nehezen menne az agyába vér. Mert "csak" a kisujja visszanövesztéséhez is kellett egy kis idõ, szal mire odaérne sztem már beállna az agyhalál. 😊 De ki tudja...

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Shiwo
nyugi van, speciel abban a kommentben olyan "pletykák" vannak, amik totálisan marhaságok..lásd pl az egybõl utána lévõ kommentet, ami helybõl cáfol mindent..

a magasság nemakadály hayden kisasszony tényleg nem egy égimeszelõ 😄 mondjuk még mindig a best off mikor az atomrobbanás után kijön a házból és összerakja magát meg mikor a boncasztalon összecsomagolja a melkasát . Isac meg meghalt Sayler elfogyasztotta az agyát , de ki tudja milyen messzire látott bedrogozva szal simán lehet jelentõsége a festményeinek .

ProGabe
és #5643:direkt írtam hogy melyik hsz-ben olvasható spoilerekre nem vagyok kíváncsi!ahogy elnézem az oda írt figyelmeztetést,az a még le nem vetített részekrõl ír.én felirat nélkül,mondhatni egybõl nézem a részeket,amint tudom...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
Nem a srác magas , hanem Claire törpe ^^

PSN ID.: Beegabor

Ez nem Peter Pan ,hanem az öccse: Marci Pán!

Egyszerû a megoldás: nézz egy másik sorozatot. 😊

Shiwo
fél év nagy idõ...Claire meg volt, hogy naponta próbálta magát kinyírni, meg arra akarok utalni, hogy az agy tudatlanul is tudni fogja, hogy adott sebzõdés nem jár olyan nagy kárral Claire-nél, lévén baromi gyorsan meggyógyul.. de lényegében neked is igazad van, hisz ha nem regenerálna, nem is reagálna így a szervezete, ergó fájna neki, ha eltörik valami..

magus
ja az nekem is feltünt, de ez nem jelent feltétlen problémát -.-

Adi
Viszont nézzted, h a repülõ srác mennyivel magasabb mint Claire??! Mikor jönnek ki a sulibol és a srác zaklatja, h olvassa a genetikáról szolo könyvet és bla.blaa.. na ott teljesen elcsodálkoztam. Mr. Pán péter két fejel magasabb mint Claire.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Flamer
amugy.. mértnem a lábujjához nõtt a test?😄 vicess lett volna azis. 😄

a hajon meg énis épp most gondolkodtam el a haverommal miközbe mászkáltunk 😄 hogy.. visszanöveszthetné a haját.. meg a lábátse tudja leborotválni mer visszanõ 😄 végülis azis él, hozzátartozik 😄

meg.. errõl yutott eszmbe hogy Peter is képes erre mivel ellopta klertõl.. szóval.. most Peter-t lenyírták.. már nem emos 😄 vissznöhetne neki 😄DD

http://loal.atw.hu

magus
na ezen jót röhögtem, jó eszmefuttatás, a lábujj miért nem rendelkezik regenerálódással, ennyi erõvel az összes levágott hajtincsbõl nõnek a clairek, aztán egyre csak nõnek és nõnek, majd egyesülnek egy clairré

magus
ez ilyen season 1 remix

jah peter amnéziás, semmibaj, újra megtanul mindent, ezzel nem kell foglalkozni

mi lesz a sorozat távlati terve, semmibaj, elõszedjük Isaac Mendezt (nem halt már meg amúgy?), majd az õ festményei kulcsfontosságúak lesznek

gáz ez, hogy nem nagyon tudnak mit kitalálni, eddig nem vagyok úgy a sorozattal, hogy belehalok hanem nézem meg azonnal az új részt, egyszerûen unalmasak... a srác is meg a csaj is, dögunalom, majd talán a legvégén lesz vmi szerepük, Mohinder és Bennet sakkozása talán a legutolsó részre összeáll. Addig meg végignézhetjük, ahogy Claire összejön ezzel a repülõ sráccal, Peter megint megtanulja használni a képességét, majd a végén gondolom feldarabolják és kilövik az ûrbe, hisz az amnéziát már ellõtték, szupergigamegaman meg nem mászkálhat a világban.

ancsie18
Gondolom ha a fejét vágta volna le <#merges2> akkor az egész teste újra nõtt volna. Az azért durva lenne. Ott van melletted a saját tested fej nélkül...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

light00
Csak egy bajom volt vele, hogy nem vérezte össze a kanapét. Márpedig mikor Sylar elkapta, folyt a vér rendesen...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Adi
Mhh.. mondjuk ha logikusan végig gondolod. Ha én eltöröm a kezed és fél év múlva eltöröm a másikat, aztán megint fél év múlva a másikat szerintem ugyanúgy fáj. Nem? egy kéztörés az mindig ugyanúgy fáj?!
Szerintem amúgy a fájdalmat nagyban befolyásolja az adrenarin. pl.: ha autobalaseted van, és mászol ki a kocsiból semmit se érzel. Legalábbis nekem például úgy szoltak, h héj srác vérzik a fejed. ÉN: igen? hol?😄
Persze fél óra múlva megvoltam görnyedve de elötte fél órával az adrenalin szintem annyira megvolt emelkedve, h semmit se éreztem. Vagy például ha verekedsz(gondolom páran átélték már😊 akkor sem érzed ha megütnek úgy. Persze utcai verekedésrõl beszélek és nem tudatos verekedésrõl Max. a tested reagál rá. pl: egy állastól elszédülsz, rosszabb esetbe felborulsz, vagy film szakadás.

Na a lényeg, h pédául egy olyan állványról hátra szaltot ugrani nem kis izgalom fõleg matrac nélkül + szerintem Claire olyan gyorsan regenerálódik, h mire eljutna az agyhoz ahoz az iszonyatos fájdalom pl: nyilt törés addigra az már 2 mp múlva olyat regenerálodik mint másnak egy hét alatt tehát nem érez olyan iszonyatos fájdalmat két dolog miatt:
adrenalin és az adottsága miatt - öngyógyítás.

Mondjuk ez a tudatos lábujj levágás nem piti. 😄

Mondjuk ha bevállalosak lettek volna a készítõk akkor a fejét vágja le😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

light00
nagyon bocs, gondoltam már igy két nappal utána már mindenki megnézte. Amugy meg ez már az elözetes elözetesében is volt, amit irtam, nem kerülhette el a figyelmed. Mellesleg csak a szokásos pletykák szoltak rola. De sry.

Adi
mér nem nézzed meg a kövi részt...<#rolleyes>

ProGabe
ha spoilerre válaszolsz,ráadásul ilyenre,akkor pls használj te is azt!

aki az #5625-ben leírtakra válaszol,használjon spoilert!!!k.rvára nem vagyok kíváncsi mi lesz a következõ x részben!minden velem egyetértõ nevében köszönöm!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

igen az a mohinderes dolog nekemse tiszta:S
szucsy89
ez a rész is tetszett, bár az a mohinderes rész az emlékezettel nem nagyon tiszta....claire baba meg durvaaa😄
light00
Nem azért, de Takezo drága már igy is eléggé halhatatlan, nem kell ahhoz a jövöbe mennie.

light00
A láthatatlan ugyanugy a cég alkalmazotja volt mint Benet, igy nem hiszem, hogy tudná hogy kik is azok a 9ek. És ö viszonylag magas ember, aki lelökte Hiro papát, az meg elég alacsony volt.

BlackShadow
matt parkman? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

pont ezt akartam kérdezni 😊))

Flamer
kiaz a matt?😄

http://loal.atw.hu

Shiwo
jaaa..az más 😊 az a vascsövet is vágja..

ProGabe
mer' mér'?
nem a csontot kell elvágni!de amúgy az sem lenne nehéz egy kisujj esetében.egy grillcsirkét is szét lehet vágni egy olyan ollóval,amivel Claire dolgozott

Klemice
de az henkelbáhh mesterkésolló volt 😮

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Shiwo
abban nem vok biztos, hogy egy mezei háziollóval csakúgy lelehetne vágni a lábujjat..

ebben lehet valami😄 De sztem akkor is befolyásolja a képessége is mert azért egy levágott lábujjtól szerintem bárk nagyot ordítana. Ha nem hiszed próbáld ki😄😄

Shiwo
a fájdalom azt jelzi, hogy valami sérülés ért..mivel annyi sérülés érte már, köztük nem egy komolyabb, vszeg az agya már automatikusan visszavett az érzékenységi fokából, és a "kisebb" sérülések már nem okoznak neki akkora fájdalmat, mint egy normál embernek..

Iori

többet kéne játszanom videó játékokkal 😊
De nem Bobnak hívják azt a csávót aki a cégbe rángatta mohindert?
[/spoiler

mind1, póénnak elment akkor 😄, én kis naív 😛

I love this game!

Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó poénok😊 Ugye leesett, hogy Kane a Command and Conquer fõgonosza és néhány speciális NOD egység képes idõutazni vagy legalább is teleportálni elvileg?

Bob pedig a Twin Peaks fõgonosza emberekbõl emberekbe jár és gyilkol és cak a tükörben látszódik😊 És õ is mindent lát😊

Maya és Alehandro pedig nem vírusgazdák. Egyszerûen nekik ez a képesség jutott. Aki Maya miatt meghal annak az állapotát Alejandro vissza tudja fordítani és képes elnyelni a mayából kijövõ betegséget. De semmiféleképpen sem vírus ez a dolog szerintem.

Mohinder képessége például az hogy gyógyítani képes ezt a betegséget.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Iori
Tegnap olvastam pletykákat, más is hallotta már?
NAGY SPOILER:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Takezo Kensei, a jövõbe fog menni miután megtudja h a csaj Hirot szereti, és Kane néven fog feltûnni, álltólag halhatatlan lesz és gonoszabb lesz mint Sylar..ehhhh
Bob,aki igazából Matt apja,a boogeyman aki megölte Angelat meg Hiro faterját.

Ez mondjuk annyira nem spoiler, mert eléggé evidenssé vált hogy Maya és Alejandro, vírusok és antivírusok. Lehet hogy Alejandro lesz a megoldás a "betegségre".

I love this game!

Toodmayne
"A regenerációját az agya irányítja, egy lábujjba meg nem hiszem hogy sok van belõle!" - Én is pont ezt akartam írni, de bizos érez fájdalmat-ha nem is annyira mint egy normális ember, de amikor eltört a lába látszott h nem nagyon tetszett neki, mondjuk lehet hogyha én levágnám az ujjam kicsit jobban üvöltenék 😊

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

LasDen
há de az elsõ részbe is volt, hogy mikor leszaltózott a cuccról akkor fájt neki, mikor eltört a lába.....mondjuk nem annyira mint másnak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Láttam valaki írta Clairerõl hogy miért nem fáj neki a lábujjlevágás, és miért nem nõ ki a lábujjból egy másik claire:

- Valószínüleg a képesége része hogy nem érez fájdalmat...
- A regenerációját az agya irányítja, egy lábujjba meg nem hiszem hogy sok van belõle!

ki az a Noah ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;