12300
-
#7518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem jó rész volt..Alejt tényleg kilehet húzni..Noah megmentésének oka is egyszerübb lett, mint hittük..és a hamvak elszórása is meglett magyarázva..(Bobban azért van kurázsi:) Monicát nem féltem, majd Niki kiszabadítja..Sylar hozza a formáját, kiváncsi vagyok, mi lesz belőle..és a Peter VS Hiro is érdekes lesz, bár mintha vmellik előzetesben olyan kép lett volna, hogy Hiro Peter nyakához szorítja hátulról a kardot..ja meg a "hallhatatlanság" dologra is pontot lehet tenni, Takezo is megmondta, ha szétmegy a feje, akkor vége... -
#7517 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Alejandrot kihuzhatjuk a faliujsagbol.
Kivancsi vagyok, mi lesz Peter vs Hiro csatabol, pont erre nem szamitottam. Remelem, Peter nem oli meg Hirot, es hamar rajon, hogy rossz uton jar.
Annyira nem lett nagy szam a mostani resz. :/
-
Seten #7516 (azt kérdeztem miért jó) -
#7515 Azt én is tudom csak kérdezted miért 4 darabban van én meg csak leirtam hogy miért van 4 darabban !! -
Seten #7514
Beírod gugliba, azonnal kihajítja, hogy hol van egyben. :)
-
#7513 Gondolom azért mert nem lehet feltölteni egy az egybe az egészet !!
Max csak 100 megás fájlokat lehet feltölteni bizonyos helyekre !! Ezért lett belöle 4 db !! -
Seten #7512
Ez most miért jó, hogy 4 darabban van?
-
Tecnamo #7511 Csak h örüljetek :)
Part1
Part2
Part3
Part4 -
Seten #7510
Ha észrevetted volna, a topikban mindenki mindenbe belemagyaráz dolgokat.
:)
-
Seten #7509 (csak megint el voltak szabadulva az indulatok) :) -
cooldoc #7508 Na, majd ha hazajöttem melóból...Gyorsan lejött,kíváncsi vagyok! -
#7507 Uhh, a vége elég durva volt... -
#7506 milyen szemét? [nem volt itt]
-
#7505 jajj ne má.....ez csak egy TV-újság....nem kell belemagyarázni a dolgokat.... -
Seten #7504
Vagy mégsem Péter az hanem egy új srác, egy Pyro-replika. :)
-
#7503 na lassan új rész...remélem Kenny megint olyan gyors lesz mint múlt héten:P -
#7502 talán a radioaktív energia ilyen, de ez csak egy tv újság borító... -
#7501 az ok, hogy peter, de mikor találkozott claire anyjával? o.O -
#7500 na kidobtam a szemetet, de remélem nem kell többet... -
Seten #7499
Hogy zárják le? Ahogy szokták: cliffhanger-rel. :)
Azon sem csodálkoztam volna ha a legutóbbi rész lett volna az évadzáró.
-
#7498 szerintem se kéne vitázni, de azért az is idegesítő amikor valaki hülye és úgy okoskodik...
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ezt a történetet ami elvileg az első 11 rész hogy zárják le két részben? Vagy mi számít ennek a történetnek? Mert ugye most több szál is fut, de melyiket zárják le? Én elég lehetetlennek érzem, hogy az egészet összekapcsolják az utolsó két részben és lezárják... -
#7492 kamehame -t akar nyomni úgylátom :D:D:D -
#7491 jah mondjuk a nyakláncból rájöhettem volna... [csakmostvetteészre] -
gabr #7490 A jobb oldali csajra sem lehet azt mondani, hogy hasonlít Elle-re... de a bal oldali Peter. -
#7489 peter sztem -
#7488 ezen a képen szerintetek a balos Peter vagy egy új szereplő akar lenni? -
#7487 Engem már totálisan összezavartatok... Lassan újra kell néznem a sorozatot... Pedig eddig azt hittem, értem... -
#7486 Kezd már nagyon vitafórummá lenni ez is :\
Gabr: A vírusok/baktériumok jó hogy nem bomlanak le, mert a te testedet is megtámadják, nem kellene összekeverni a vérrel és alkotóelemeivel.
És ha kérdezel valamit, és arra válaszolnak, nem lehurrogni kell azt, főleg hogy olyat kérdezel ami spekuláció tárgya, így legközelebb próbáld higgadtabban venni a dolgokat! -
#7485 ez hogy jön ide mellesleg? o.O a kilökődést pedig úgy értettem hogy egész egyszerűen elhal a sejt. egyébként meg akkor mi lenne, ha clairenek/adamnek más vércsoportja van mint az adott embernek akinek beadják? mert ugyebár annak is stimmelnie kell. -
#7484 de egyébként is valószínű, hogy a vér kilökődik a testből valamilyen úton-módon. -
#7483 most jut eszembe, mivan, ha nincs is köze ezeknek a sejtekhez? mivan ha egy teljesen új sejt van, ami regenerál? :D és az pedig tényleg nem tudhatjuk mennyi ideig van benne. megint csak a saját hülyeségemet kell beismernem :D (gabr persze továbbra is újrek és nem szeressük, de legalább igaza van :D) -
#7482 Ha a vér alatt a vörösvértesteket érted akkor azok 120 napig vannak a keringésben.
Mondjuk ez a véres gyógyítás jó nagy baromság, olyan mintha egy szőke nőtől kapnék vért és kiszőkűlne a hajam és mellem nőne. -
#7481 Meg mindig ezen vitakoztok? Nincs jobb dolgotok keddig? :) -
#7480 "a beszolásaid is értelmetlenek!" ez rólad is elmondható :D vissza se olvasol, meg amugyis újrek. ja és azt tanították bioszórán, hogy az egészséges vér kb 4 (vagyis négy, azaz n-é-g-y darab) napig él a szervezetben, ezek után a lépbe ürül (erről a lépbe ürülésről nem vagyok biztos, de így emlékszem) amugy szinte el sem hiszem milyen gyorsan felkaptad a vizet :D olvasgass vissza légyszíves. -
gabr #7479 Valamint én nem tudom te hova jártál általános iskolába, de ha ott azt tanitották, hogy mondjuk egy egészséges ember kap egy AIDS-os vértátömlesztést, akkor az AIDS-os vér kiürül a testből.... Magyarázd már el ezt légyszi!!! -
gabr #7478 Jah, hogy ma már olyat oktatnak a 8. osztály biológia órán, hogy ha egy szuperöngyógyító ember vérét beadjuk másnak, jelen esetben egy hullának, az feléled, és a vér egy idő után kiürül a testből?! Neveséges a teróiád, és a beszolásaid is értelmetlenek! -
#7477 általános iskola, 8. osztály, biológia óra, kb második félév eleje. na innen veszem.... -
#7476 Attól függ a vért melyik komponense hodozza a képességet. Ha a képesség a DNS-ben van akkor az összes fehérvérsejt hordozhatja, amik kötűl jó pár évekg is ellehet a testben -
#7475 inkább menjél vissza biológiát tanulni :P -
#7474 Mondjuk onnan veszi, hogy igaz?