Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danikarate
JA nem tom miért olvastam el a junkie-n. Nagy volt a kísértés! De senki neírja Spoiler nélkül ezt!

ProGabe
na aki erre spoiler nélkül válaszol,arra olyan átkot mondok,hogy még a gyerekei gyerekeinek a gyerekei is megérzik,már most <#idiota>

és már van is,jó hogy nem olvastam el...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
vírus 😄 ha letöltöd és ki akarod bontani a rar filet, akkor jelszót kér. na de. letöltesz mellé egy readme filet, ami egy oldalra irányít, hogy ott a jelszó. megnyitod az oldalt és a kis vírus már töltõdik is a gépedre 😄 (egyik haverom beszívta egyszer, innen tudom)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Flamer
és akkor.. mért Peter? és akkor mivan ha megmentette? szerintem ez hüjeség. 😄

http://loal.atw.hu

danikarate
AtomBRUTÁl Spoiler csak saját felelõségre olvasd el, mert ez a kulcsa az egész 2. fejezetnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kensei a gyilkos. A 2. fejezet vége felé (10-11. rész) lesz a jelenben egy nagyobb Hiro-Kensei harc a PrimaTech-ben. Igen, Kensei. Kensei halhatatlan és most Adam Monroe-nak hívják. Anno elárulta Hiro-t, aki most akar bosszút állni - viszont Peter siet Kensei segítségére, akit lefagyasztanak egy idõre. Miért Peter? Mert Kensei megmentette Nathan-t.

forrás: sorozatjunkie.hu

Flamer
hátpersze.<#banplz><#banplz>

Vagy az nbc csinálja? 😊))
de hogy mi értelme azt nem tudom, hogy fake.eket indítanak útra. Unalomból?
ProGabe
fake

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"holnap, kb 4:30-tól már fenn szokott lenni piratebayen."
Jólvan akkor ez fake.annyira bírom az ilyen vicces embereket akik ezzel szórakoznak...

az 5. rész kijött már vagy faket szedek le?gyanús mert van 150 seeder és 500 lecher de nem vagyok biztos benne hoghy kóser e.

Heroes forever 😊
Kicsikiraly
már miért lenne nehéz?

😄DDDDDD

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
holnap, kb 4:30-tól már fenn szokott lenni piratebayen.

DFTBA &#3232;_&#3232;

drowns41
Pontosan mikor jön ki az új rész?

http://sum41.uw.hu

ProGabe
mai szünet miatt nem hiszem,lévén a rész holnap jön ki,a nélkül meg nehéz feliratot csinálni 😛

Mondjuk én errõl a "gyilkolászó szuper-gonosz"-rõl semmit nem tudok, mivel a filmben nincs róla szó, csak azt tudjuk, hogy valaki(k) gyilkol(nak).

Kicsikiraly
és attól hogy õ az akit molly lát attól még nem lesz õ a superevil 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Toodmayne
Szerintem se õ ölte meg Kaitot, de valahogy Elle-rõl se gondolnám hogy õ volt a kapucnis 😊

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Shiwo
jónak nem jó, sõt.. de sztem nem õ a gyilkolászó szuper-gonosz..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én azért mégis azt tippelem, hogy õ nem jó ember! 😊

Shiwo
sokkot kapott..te is azt kapnál, ha szembetalálkoznál a legnagyobb félelmeddel..

Csak azért hiszi õt gonosznak, mert az látja õt?
Akkor nem azért ami legutóbb történt?! 😊

Á, az úgy volt, hogy valaki a "he"-t "she"-nek értette! 😊

Shiwo
sztem Molly csak azért hiszi õt nagyon gonosznak, mert látja õt.. eleve az a legfélelmetesebb, aki elõl nem tud elbújni..

mai szünet miatt van esély hamarabbi feliratra ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Toodmayne
De most télleg, nem úgy van hogy Matt apja a fõgonosz??? Õt látja Molly, õ az aki rosszabb Sylarnél! Ráadásul Elle-nek valamilyen elektromos képessége lesz és ezzel az képességgel szerintem nem lesz fõgonosz. (sztem az hogy egy nõ lesz a fõgonosz, az csak valaki találgatása volt, sõt biztos, mivel kiderült hogy férfi 😄)

pedig nem volt semmi ilyenrõl szó.
Kicsikiraly
képet mutattak róla 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
a Haiti 1ik képessége, hogy blokkolja másokét..nahmármost úgy nehéz lenne bármelyik képességgel rendelkezõ egyénnek megölni Peter-t, ha az blokkolná a képességüket, míg sajátja zavartalanul mûködik tovább..

ancsie18
Tele van amúgy a sorozat szõke nõkkel, mégha tényleg szõke nõ is lesz a fõgonosz, akkor is el tudom képzelni, hogy pl Nikinek menjen el az esze (már ami volt neki)

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
"erre nem emlékszek mert ha megszerezné a képességét akkor aki a közelében van az nem tudja megölni bár így is nehezen lehet köszönhetõ claire-nek"

MI?!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

De kiváncsi vagyok hogy mi lesz a fõgonosz képessége mert ugye petert és sylart nehéz lekörözni.

(peter találkozott a haitival valamikor? erre nem emlékszek mert ha megszerezné a képességét akkor aki a közelében van az nem tudja megölni bár így is nehezen lehet köszönhetõ claire-nek)

Zomil
sztem is igy lesz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kicsikiraly
Spoiler

Õ lesz, nem emlékeztek, még nyáron volt spoiler hogy a superevilt majd vmi szõke nõ fogja játszani. nahátkéremszépen szerintem õ lesz az. (lehet rosszul emlékszem, és kiderül késõbb h most hülyeséget mondtam, de én így emlékszem)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Toodmayne
ööö, én azt hittem az lesz a fõgonosz, akit Molly lát, mert arra mondta hogy rosszabb mint Sylar, és róla már kiderült hogy Matt apja. Különben az írták még h kapcsolatban lesz Claire-rel és Mohinderrel is.

nem õ lesz. és senki nem mondta, hogy nõ lesz. sõt.
Elle lesz a fõgonosz mert azt mondtátok hogy ebben az évadban egy nõ lesz a gonosz és még ugye nem tudjuk hogy ki az...

Flamer
yóezabannerés kusslegyenmá:c

Toodmayne
Spoiler

Lehet hogy igazad van, Heroes Wiki-n is fent van nála a híreknél, hogy az erejének köze van az elektromossághoz.

Shiwo
spoiler

sztem tõle tanulta Peter a villámszórást

ProGabe
hõs

SPOILER
lehet hogy már láttuk mit tud,csak nem õ használta a képességet 😉

espio
Imádom Kristen Bellt. Õ fogja játszani Elle-t. Õ is hõs, vagy nagy hatalmú hétköznapi mint Noah? Ha hõs, akk. mit tud? Tudom hogy még nem szerepelt, de hátha vannak pletykák...

Talán a vége nincs megírva még...

BlackShadow
nekem tetszik ez is meg ami volt 😊
bár ez faszányosabban mutatna ragasztószalaggal felrakva (mert ez a rajzszög kicsit gaggyantón néz ki) name az a stroke nagyon nem jó a képeknek

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

precision
ennél igazságosabb döntést nem tudok hozni, ez van, sry
50 szavazat jött összesen, ha vki azzal szórakozott hogy manipulálta, nem tudok ellene mit tenni...

Bazinga!

sztem nem kell a szög rá :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

precision
A szavazás végeredményének megfelelõen berakom az új bannert! 50 % -ot kapott az új, a régi (AntiHero régije) kevesebbet. A #6205 -el nem tudom mi legyen. Én nem akarok vitát nyitni errõl, mert mindenkinek más tetszik, személyszerint már unom ezt a bannermizériát, végülis egy szint felett már lényegtelen mi van ott 😊 Úgyis a sorozat a lényeg. Persze, ha most leugatjátok a fejem, hogy mégiscsak #6205 legyen akkor megfontolom.

Bazinga!

Kojiro
Nem nyitnátok egy "milyen legyen a heroes topik bannere?" c. topikot? <#hehe><#wilting>

Kojiro ergo sum.

Kicsikiraly
nekem a tied tetszik egyébként 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;