Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és már van is,jó hogy nem olvastam el...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
DFTBA ಠ_ಠ
http://loal.atw.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
forrás: sorozatjunkie.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jólvan akkor ez fake.annyira bírom az ilyen vicces embereket akik ezzel szórakoznak...
Mondjuk én errõl a "gyilkolászó szuper-gonosz"-rõl semmit nem tudok, mivel a filmben nincs róla szó, csak azt tudjuk, hogy valaki(k) gyilkol(nak).
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én azért mégis azt tippelem, hogy õ nem jó ember! 😊
Csak azért hiszi õt gonosznak, mert az látja õt?
Akkor nem azért ami legutóbb történt?! 😊
Á, az úgy volt, hogy valaki a "he"-t "she"-nek értette! 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
MI?!
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
(peter találkozott a haitival valamikor? erre nem emlékszek mert ha megszerezné a képességét akkor aki a közelében van az nem tudja megölni bár így is nehezen lehet köszönhetõ claire-nek)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Õ lesz, nem emlékeztek, még nyáron volt spoiler hogy a superevilt majd vmi szõke nõ fogja játszani. nahátkéremszépen szerintem õ lesz az. (lehet rosszul emlékszem, és kiderül késõbb h most hülyeséget mondtam, de én így emlékszem)
DFTBA ಠ_ಠ
Lehet hogy igazad van, Heroes Wiki-n is fent van nála a híreknél, hogy az erejének köze van az elektromossághoz.
SPOILER
lehet hogy már láttuk mit tud,csak nem õ használta a képességet 😉
Talán a vége nincs megírva még...
bár ez faszányosabban mutatna ragasztószalaggal felrakva (mert ez a rajzszög kicsit gaggyantón néz ki) name az a stroke nagyon nem jó a képeknek
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
50 szavazat jött összesen, ha vki azzal szórakozott hogy manipulálta, nem tudok ellene mit tenni...
Bazinga!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bazinga!
Kojiro ergo sum.