Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
csak arra emlékszme hogy hol hangzott ez el arra nem hogy kitõl ugyhogy sry nemtok nevet írni h kitõl idéztem, de asszem shiwo
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
utolsóra, hogy kinek a lánya elle, mi, (drágalátos nõvérkémmel xD) azon gondolkodtunk hogy tul. képp mindenkinek benne van vmi rokona abban a 12-ben vagy hányban, szóval rajta van azon a képen. mi is Elle felmenõire voltunk kiváncsiak, 4 rész visszakeres, képet megnéz, és lámlám a bal felsõ sarokban ott van egy szõke nõ 😊 vagy õ az anyja, vagy a másik lehetõség hogy elle bobnak a lánya, nekem ez volt az elsõ ötletem.
matt apjának képessége szvsz telepatika. (vagy hogy írják 😄) Magyarul olyan mint X-menben X.profnak, csak tárgymozgatás nélkül (bár lehet õ se tud tárgyakat mozgatni, lehet h az csak jean) És megfigyeltem, matt is kezd rájönni hogy használja másra a képességét, megfigyelitek, amikor Nathan fojtogatja, elõször fuldokló hangon mondja h Nathan stop, de aztán gondolatban mondja. ^^ lehet csak vmi bug, de mindenesetre érdekes.
Hiro szált meg már hiánylom 😞 (jó tudom volt benne de hát az mennyi? 😄 kiváncsi vok h mi lesz ebbõl h Yaeko (vagy ki) is harcol. 😄)
Peter szál érdekes ezzel a festegetéssel, trailerbõl már tudjuk hogy elmennek oda, meglássuk mi lesz ott 😄
Maya, Alejandro meg Sylar sem ártott volna ebbe a részbe, meg Claire se 😞 szóval sok mindent kihagytak viszont behoztak egy újat 😄
Tehát végülis jó rész volt ^^
megin hosszúra sikeredett 😛
DFTBA ಠ_ಠ
Amúgy érted is amiket leírsz? 😊
A fotón van még öt ember akiket nem ismerünk!
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Én azért sajnálom ezt a
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://loal.atw.hu
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
respect to the man in the ice cream van
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
És kit nem ismersz fel? Na látod. Vagyis ha kensei a gyilkos közûlük akkor csak õ lehet.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://loal.atw.hu
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
DFTBA ಠ_ಠ