Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann
<#taps><#taps>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ancsie18
Már egy néhány hónapja láttam ezeket a képeket. Csak azt nem értem, minek siettek ennyire már az elsõ évadból játékot csinálni, így kb. 3-4 hónap múlva már élvezhetetlen lesz, mert a történet messze túlhaladja.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

AntiHero
Ha frissítenéd az oldalt akkor nem béka lenne.

Amúgy:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ProGabe
ott is békák vannak 😊

hihetetlen hogy mindenki,mindenhol ráizgult az imageshack-re,amik már nem bírják a forgalmat,ami ettõl függetlenül csak nõttön-nõ :\
ráadásul már régen is egy nagy sz.r volt...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AntiHero
Hínnye😄 béka áradat bocsi:_D Amúgy HEROES mobil játék😊
ITT VANNAK A KÉPEK😊

Zomil
sok kis sárga béka😄
talán ezek lesznek a következö részben xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ancsie18
Ajjajjj... Ez mi akart lenni?!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

AntiHero

BlackShadow
gyerekkorában is tudta már a haiti.. ezért rágott be rá az apja 😊 (képregény)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

spiduola
Clair + végtagokat növeszt?

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

Shiwo
Claire-bõl troll, Nathanból ûrhajó <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

spiduola
Az elsõ évadban kit lehetett fõgonosznak tekinteni?
Sylart vagy Lindermannt?
Ha a képességek fejlõdnek, ahogy Matt örege mondta, mi lesz Clairbõl, Nathanból ...stb?
Matt már nem csak olvas a gondolatokpan, hanem a telepátiája kétirányú lett.
Valószínûleg a haiti is fejlõdött már, eredetileg csak az emlékeket törölte (gyermekkorában), de mára már más képességeit képes blokkolni.

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És jól látom hogy az primetech paper-ös öltöny rajta?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dirty Deeds filmet nézzétek meg. Kensei melegít a forgatásra? Kérdés, hogy most jött vagy ebben a ruhában veszik fel a részt.
http://spoilertv-heroes.blogspot.com/2007/10/behind-scenes-fun.html
Shiwo
elõ hát.. sose lehet tudni, hogy mit alkotott Petrelli-apuka úgy 15+ évvel ezelött 😊

light00
féltestvére?<#fejvakaras>
Jó nagy különbség van köztük, jó mondjuk elõfordulhat.

Mondjuk én azt sajnálom, hogy a képeségek nem hasonlítanak egymásra. Mármint így szülõ-gyerek szinten. Pl Niki mint szupererõ és DL mint falonátmenés...hát ebbõl lett az X-men 3ban Bulldozer<#idiota>
Najó, mondjuk ezt nem lehetne kombózni, de valahogy megcsinlhatták volna sztem, hogy a gyerekben a szülõ képességei keverednek.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Shiwo
mondjuk az még simán kisülhet, hogy West Nathannak unokatestvére, ne adj isten unokaöcsikéje vagy a féltestvére ,)

ancsie18
És lehet Parkman pont azért örökölte egy az egyben az apja képességeit, mert náluk nem volt ilyesmi a családban, nem volt keveredés, ezért tisztán azt örökölte.

ancsie18
Szerintem itt hatezgaz pont arra gondolt, hogy nem szülõ-gyerek kapcsolatban vannak az azonos képességûek, hanem pl. nagyszüleik testvérek voltak, ilyesmi, tehát távolabbi a rokonság, mert ahogy írta is, "az egyedek ritkán öröklik a szülõk tulajdonságait, a nagyszülõkét sokkal gyakrabban"

Fõjó? 😊))
Toodmayne
de itt az öröklõdés csak a annak az öröklõdése hogy van képessége, nem konkrétan a képesség fajtája. Claire is a szüleitõl örökölte azt hogy van képessége, csak nem ugyanaz. Úgyhogy sztem pl Westnek semmi köze Nathan-hez.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

A természetes evolúcióban is úgy van, hogy az egyedek ritkán öröklik a szülõk tulajdonságait, a nagyszülõkét sokkal gyakrabban. Ezért irtam, csak rokonnak. Szóval ha öröklõdésrõl beszélünk, nem hiszek a véletlenekben. A Charlie , Monica szituban igazatok van,az nem ugyanaz.
Kicsikiraly
sõt még kaito képességét se tudjuk, pedig engem az érdekelt volna.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mincsi
annyi csak az egész, h a családban öröklõdnek a képességek, de más formában...
de engem az érdekelne, h Peter anyjának milyen képessége van...emelegették, h õ is tud vmit, de még 1x sem mutatták, h mi lenne az :\

Rush!

PiszkosFred
Gondoltam en is ra, de ott van Niki+DL, es a fiuk Micah. Skizo powergirl + falonatmaszo apuka utan a kissrac kezratettel gepeket buheral...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Toodmayne
Az azonos képességû emberek nem biztos hogy rokonságban állank, Matt és az apja esete csak egy véletlen. Claire regenerálódik, az apja repül, az anyja tüzet csinál. Semmi kapcsolat. Csak most lett egy kivétel. Egyébként Monica képessége az, hogy bármilyen fizika tevékenységet le tud utánozni, és Charlie képeesége pedig emberfeletti memória, szóval az nem ugyanaz,

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Kojiro
Sztem az egyik legérdekesebb alak a Haiti, csak rendre nem tudnak a képességével mit kezdeni a készitõk.
Pl kitörölhetné bárkibõl a rossz emlékeket, amik befolyásolják az illetõ tetteit a mai napig. Ezzel egy gyilkosból végérvényesen jókisfiút csinálhatna, vagy pl jobbá tehetné az életét azoknak akiket valami nagy sokkhatás ért a múltban és azóta nem tudnak belõle kilábalni, meg ilyesmi...
Gyakorlatilag bármilyen emberek közötti ellentétek meg tudna oldani és ezzel vége is lenen a sorozatnak 😄

Kojiro ergo sum.

Szerintem nincs értelme messzemenõ következtetéseket levonni. Én már az egyszerûbbeknél elakadok. Matt és az apjából kiderült, hogy öröklõdik a képesség. Ez általánosítható? Ha igen Claire Takezo rokona? Claire hapsija rokona Nathan-nek, vért fognak fertõzni? A Monica rokona az elsõ évados pincércsajnak? (akit Hiro akart megmenteni)
Kojiro
"Hiszen mindegyik képesség szuper, csak másra lehet õket használni."
Hát igen ezen már én is gondolkoztam, hogy miért kell feltétlenül gyilkos képességgel bírnia egy gonosznak? Csak úgy lehet kárt okozni? Itt van pl a Bob gyerek, ha ki akarna baszni az emberekkel, csinálna egy pár tonna aranyat bedobná a világpiacra és abban a pillanatban tönkre is baszna vele mindent. Országok mennének tönkre, nem is beszélve a káoszról, amit kiváltana.

Kojiro ergo sum.

ancsie18
Azt én értem, de miért pont az a fõgonosz, aki? Pl. Sylar is öl, Elle is öl, aki megölte Hiro apját, az is öl... Mindnyájan rosszra használják a képességüket, ezrté evezzük õket rosszaknak. De mi alapján lesz valaki a "Fõ"? Pl. egy vámpíros filmben el tudom képzelni, hogy egy vezért, aki mindenkinél erõsebb, gonoszabb, stb. De itt milyen alapon teszel különséget? Hiszen mindegyik képesség szuper, csak másra lehet õket használni.

ancsie18
<#vigyor1> Te aztán tudsz fogalmazni!

A fõgonosz jelenléte gyakorlatilag képregény-alapelem, ennyi a magyarázat.😊

trident
Jogos az appelláta. Jobb fogalmat, szót nem találtam, aki (igazad van, akár akik) közt csúcsosodhat a feszültség, ellentét.
(én is idézõjelben használtam a szót)

(de definiáljuk a fõkonosz fogalmát: az a személy, akitõl cifrafosást kap mind a "hero" frakció, mind a cég emberei, e mellett heves libabõr futja el a nézõt)<#vigyor0>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ancsie18
Ezt nem ilyen személyes üzenetnek szántam, hanem amolyan platói kérdésnek, merthogy csomót esett már szó róla, hogy vajon ki lesz A FÕellenség, és nem értem, miért feltételezzük, hogy egyáltalán lesz, és mitõl lesz õ fõ a többihez képest. Mert õ a leggonoszabb? És mitõl? A jók között akkor miért nem kiáltunk ki fõjót?!

ancsie18
Egyáltalán, én azt nem értem, miért kell fõgonoszt feltételezni?! És mi az, hogy fõgonosz?! Azt hittem, csak a régi kalandjátékokban volt ilyesmi, és fõellenségnek hívták... Eleve, senki se fehér vagy fekete, de még ha mondjuk fekete is, akkor is milyen alapon rangsoroljuk õket? Meg mitõl lenne valaki "fõ"?

Kicsikiraly
"kéne venni vmi nissant." <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

trident
Amúgy molly a tyilkoss.

Ezt már rég szerettem volna mondani, de nem akartam lelõni a poént. Túl sokat nem pörgök a sorozaton, több kérdés is nyitott. Szerintem még a "fõkonosz" szál még azért van homályosítva, mert a fõ konfliktus sem tiszta. (az "alapítókon" való bosszúállás lenne az? Netán lesz valami "globális" probléma - mint az elsõ évadban?)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

BlackShadow
az értelmes találgatások még jók is szoktak lenni, de aki tényleg kurva nagy faszságokba kezd el beleképzelni egy teljesen õrült story-t.. heroes 1. évad vége utáni interjúból rájöhettünk h ez a sorozat nem igényel gondolkodást, mert az megárt a szegény amerikaiaknak 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Miért? Az öreg Széchenyirõl sem tudunk sokat (és ne gyere most "A hídember"-rel), LEHET hogy azóta is él! 😊

ProGabe
jó akkor ezentúl így írunk:
"fúde tökjó hipi szipi rész volt ez,szerintem,õõõ,szóval majd meglátjuk oké skacok?nem gondolkozunk,csak bambulunk ki a fejünkbõl.kéne venni valami nissant" 😛PPP

cocobanana:az,hogy ugyan azok a képességek bukkannak fel,talán nem írói válság,hanem van valami jelentõsége is!
Kensei mióta a megtestesült jóság?csak Hiro szemében az.neked az miért baj,hogy egy olyan szereplõ lenne a fõgonosz,akit az elsõ évadban csak egy mesealaknak hittünk?

"Ez kb úgyanaz lenne hogy kiderülne hogy Széchenyi István igazából Adolf Hitler...."

miért is?vagy mi van?Kensei-rõl semmit sem tudunk,LEHET hogy azóta is él,LEHET ezalatt a 400 év alatt egy kissé elege lett a jótétlélek-figurából^^

pont ez lenne az igazi fordulat!Hiro arra sarkalja hogy jó legyen,ezalatt megismeri az igazi erejét,és az felülkerekedik rajta

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlackShadow
alap ^^ csak nemmindig írok ide, mert herótom van az összes hülye összeesküvés elméletestõl 😛

cement
csá bs téged még látni itt ? 😄

respect to the man in the ice cream van

cement
pb-bõl lesz dupla majd

respect to the man in the ice cream van

azt halottam h dupla rész lesz jövhéten! mi igaz ebbõl ? <#wow2>

Elõszöris:
Csak néhány itteni agyas gyerek állítja azt, hogy Kensei így gyilkos, úgy Petrelli-papa. Ezek teóriák. Nincsenek igazolva. Afféle összeesküvés-elméletek. 😊

Másodszor:
Miért ne lehetnének azonos tulajdonságokkal rendelkezõ "mutánsok"?
Ez miben rontja a sorozatot?

(azt hiszed, hogy csak te szereted a banánt?) 😄

Eléggé kezd szar lenni a heroes... 1 évad tökéletes történettel jó volt.Tetszett is ,de most ez a 2.évad, hogy ha "állítólag" Kensei a gyilkos, akkor az egész Heroes egy nagy 0 sorozat. Mivel lerombolja az egész Hiro szálat avval hogy Kensei a példakép meg minden történelmi szereplõ... és kb 0 fantáziája van az írónak hogy a 2.évadban Kenseit teszi gyilkossá. Ez kb úgyanaz lenne hogy kiderülne hogy Széchenyi István igazából Adolf Hitler.... Meg a másik szvsz West is lehetne gyilkos mivel mi a francért tud repülni??? Ott van Nathan aki a N1 aki tud repülni erre 2.évadban betesznek egy gyereket aki szintén tud repülni??? Mi ez már... Vagy Kensei képessége regenerálodás.. ott van Claire aki szintén tud regenerálodni. Na mind1 ebbõl csak annyit akarok kihozni,hogy ha tényleg Kensei a gyilkos akkor nekem itt volt elegem a Heroesból,sztem másoknak is, s felesleges több évadot készíteni mert majd az író megírja hogy Peter a fõgonosz a 3.évadban.

ancsie18
Öööö... beletöröltem asszem. Nem hanem <#vigyor1>

ancsie18
Huhhh... Hát reméljük nem jön közbe semmi...

PiszkosFred
Hetfo utan, kozvetlen szerda elott. Ha csak nem jon kozbe valami...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mikor lesz már kedd? :-D