Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Amúgy:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
hihetetlen hogy mindenki,mindenhol ráizgult az imageshack-re,amik már nem bírják a forgalmat,ami ettõl függetlenül csak nõttön-nõ :\
ráadásul már régen is egy nagy sz.r volt...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ITT VANNAK A KÉPEK😊
talán ezek lesznek a következö részben xD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Sylart vagy Lindermannt?
Ha a képességek fejlõdnek, ahogy Matt örege mondta, mi lesz Clairbõl, Nathanból ...stb?
Matt már nem csak olvas a gondolatokpan, hanem a telepátiája kétirányú lett.
Valószínûleg a haiti is fejlõdött már, eredetileg csak az emlékeket törölte (gyermekkorában), de mára már más képességeit képes blokkolni.
Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://spoilertv-heroes.blogspot.com/2007/10/behind-scenes-fun.html
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Jó nagy különbség van köztük, jó mondjuk elõfordulhat.
Mondjuk én azt sajnálom, hogy a képeségek nem hasonlítanak egymásra. Mármint így szülõ-gyerek szinten. Pl Niki mint szupererõ és DL mint falonátmenés...hát ebbõl lett az X-men 3ban Bulldozer<#idiota>#idiota>
Najó, mondjuk ezt nem lehetne kombózni, de valahogy megcsinlhatták volna sztem, hogy a gyerekben a szülõ képességei keverednek.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
de engem az érdekelne, h Peter anyjának milyen képessége van...emelegették, h õ is tud vmit, de még 1x sem mutatták, h mi lenne az :\
Rush!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Pl kitörölhetné bárkibõl a rossz emlékeket, amik befolyásolják az illetõ tetteit a mai napig. Ezzel egy gyilkosból végérvényesen jókisfiút csinálhatna, vagy pl jobbá tehetné az életét azoknak akiket valami nagy sokkhatás ért a múltban és azóta nem tudnak belõle kilábalni, meg ilyesmi...
Gyakorlatilag bármilyen emberek közötti ellentétek meg tudna oldani és ezzel vége is lenen a sorozatnak 😄
Kojiro ergo sum.
Hát igen ezen már én is gondolkoztam, hogy miért kell feltétlenül gyilkos képességgel bírnia egy gonosznak? Csak úgy lehet kárt okozni? Itt van pl a Bob gyerek, ha ki akarna baszni az emberekkel, csinálna egy pár tonna aranyat bedobná a világpiacra és abban a pillanatban tönkre is baszna vele mindent. Országok mennének tönkre, nem is beszélve a káoszról, amit kiváltana.
Kojiro ergo sum.
(én is idézõjelben használtam a szót)
(de definiáljuk a fõkonosz fogalmát: az a személy, akitõl cifrafosást kap mind a "hero" frakció, mind a cég emberei, e mellett heves libabõr futja el a nézõt)<#vigyor0>#vigyor0>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ezt már rég szerettem volna mondani, de nem akartam lelõni a poént. Túl sokat nem pörgök a sorozaton, több kérdés is nyitott. Szerintem még a "fõkonosz" szál még azért van homályosítva, mert a fõ konfliktus sem tiszta. (az "alapítókon" való bosszúállás lenne az? Netán lesz valami "globális" probléma - mint az elsõ évadban?)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Miért? Az öreg Széchenyirõl sem tudunk sokat (és ne gyere most "A hídember"-rel), LEHET hogy azóta is él! 😊
"fúde tökjó hipi szipi rész volt ez,szerintem,õõõ,szóval majd meglátjuk oké skacok?nem gondolkozunk,csak bambulunk ki a fejünkbõl.kéne venni valami nissant" 😛PPP
cocobanana:az,hogy ugyan azok a képességek bukkannak fel,talán nem írói válság,hanem van valami jelentõsége is!
Kensei mióta a megtestesült jóság?csak Hiro szemében az.neked az miért baj,hogy egy olyan szereplõ lenne a fõgonosz,akit az elsõ évadban csak egy mesealaknak hittünk?
"Ez kb úgyanaz lenne hogy kiderülne hogy Széchenyi István igazából Adolf Hitler...."
miért is?vagy mi van?Kensei-rõl semmit sem tudunk,LEHET hogy azóta is él,LEHET ezalatt a 400 év alatt egy kissé elege lett a jótétlélek-figurából^^
pont ez lenne az igazi fordulat!Hiro arra sarkalja hogy jó legyen,ezalatt megismeri az igazi erejét,és az felülkerekedik rajta
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elõszöris:
Csak néhány itteni agyas gyerek állítja azt, hogy Kensei így gyilkos, úgy Petrelli-papa. Ezek teóriák. Nincsenek igazolva. Afféle összeesküvés-elméletek. 😊
Másodszor:
Miért ne lehetnének azonos tulajdonságokkal rendelkezõ "mutánsok"?
Ez miben rontja a sorozatot?
(azt hiszed, hogy csak te szereted a banánt?) 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”