Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(csak viceltem 😊)))
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
más: szerintetek Niki meg fog "gyógyulni"? úgy értem hogy megszabadul majd Jessicától és saját akaratából is tudni fog majd "nagyokat ütni"?😄
szvsz nem fog, úgy túl átlagos lenne a karaktere...
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tessék, itt vannak a Claire új sulijába járó pompomlányok. És itt van a festmény.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://loal.atw.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Engem a színésznõ is idegesít vmiért a szõke csaj esetében, azonkívül, hogy nyílvánvalóan negatív a szerepe. Már csak azért is, mert olyan vicces volt hallgatni, hogy ilyen mocskos angolt beszélnek, ez a brit akcentus felettébb szórakoztató sztem.
ilyen,"megöltem,ez olyan nagy dolog" mondatokat b kategóriás szutykokban hall az ember,amiket óvodások írnak :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
van 1 olyan érzésem hogy nem ez volt az utolsó gyilkolása...
Mondja is Nathan hogy már nem sok idejük maradt, mert elindult...
http://sum41.uw.hu
(Bocs, vicceltem)
DFTBA ಠ_ಠ
Figycsak, ott vannak a bannerban a fotó meg a nevek! Ha azokat használnád talán jobban értenénk amit írsz! 😊
Amúgy ez az Elle ez kinek a lánya?
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Csak ellenõrízni szerettem volna, hogy figyeltek...<#zavart1>#zavart1>
De póvergörl 1 és pövergörl 2 és bob ellenére nekem ez most bejött, ez egy jó, feszített epizód volt, jó történettel, nem kell a szappanoperás családi saga, ezen felül a hiro szálra vagyok kiváncsi. Asszony pajtival majd pénteken láttamoztatom az epizódot, de szerintem ez neki is be fog jönni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Elnézést, meló meg idegeskedés után néztem a filmet és a fórumot, meg amúgy is. Megyek aludni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
és énis kedvelem Elle-t 😄 igaz azt nem teccett hogfy feléhivta apucit és hagyta magát lebeszélni és inkább hazament.. yólett volna ha megy és zúz kicsit 😄
végre kezd valami gonosz is elterjedi a sorozatba.. gondolok it Maya-ra meg most Elle.. végre valami gyilkolászás. 😄
és igen. yól monta trident. rákot gandalfba meg szauronba. 😄
http://loal.atw.hu
magus: nem biztos h ö a fögonosz, én aynit vontam le belöle h töle jobban fél molly mint sylertöl, gondold el ha álmodban zaklatna, ez az ember és mindig éjszaka felébrednél rémálombol neked se lenne jó föleg egy ilyen kislánynak😊
Én a képességekrõl nem gondolom hogy "autóskártyák". Van aki jobban átérzi és megérti, "bob" egy degec manipulátor, évtizedekig élt és fedezte a képessége, jó sunyin át is verte a srácokat.^^
Peter meg most azt sem tudja merre van fejjel elõre, ráadásul a képességeit emócionális alapon irányítja, legalábbis nekem úgy tünik, errõl beszél is, a második évadban is akkor jöttek elõ a képességei, amikor valamilyen érzelmi erõs hatás érte.😊
Legalábbis így gondolom, de ahányan vagyunk, annyiféleképpen látjuk, ezért is járok ide, a te véleményedet is tiszteletben tartom.😊
----
Cgi, igc, meg anyámkínja ide vagy oda, az 5. rész végre jó lett, végre vitte a történet az epizódot. Nálam a 4. lapos volt, az 5. jó történettel, úgy érzem volt eleje, vége, nyitott kérdést hagytak, nekem bejött.😊
amúgy meg sajnálom, hogy meghalt Ricky, szimpatikus szereplõ volt.
viszont ez, hogy matt apja a boogeyman, aki rosszabb mint sylar, hat nem tudom, igy csak egy szerencsetlan fasznak tunt akinek van ez az eros kepessege, de 2 ember tort ra abbol 1 mar ra is jott a trukkjere, es akkor hol van peter aki meg alapbol tud mindent. nem tudom elkepzelni hogy o lenne a fogonosz