Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
2006. nov. 8 ?????
ok hogy korábban forgatták le a részeket, na de nem ennyivel korábban.

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
egyszerû: abban a korban ragadnak amikor megáll a növekedés. addig egészséges a folyamat utána leépülés van, na azt nem hagyja a szervezet. ja és a másik: az agysejtek ugye állandóan lebomlanak. akkor nekik azok is visszanõnek? 😊

DFTBA ಠ_ಠ

danikarate
A robbanás után: http://samantha48616e61.com/popups/drucker_clip.shtml

jo en ertettem felre de nemis halt meg claire mikor felrobbant new york hanem sylar olte meg a jovoben csak mindenki ugy tudta halott ... vagy nemigy tortent ?

Toodmayne
ha nem halt volna meg mért kellett volna megmenteni? 😊 (save the cheerleader...)

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Márpedig valószínûleg meghalt. Sylar arról gondoskodott.

nemis halt meg 😄

vki
Meg ha darabokra széthullanának, és regenerálódnának, akkor Claire sem halt volna meg abban a jövõben, amikor NY felrobban. (még az 1. évadban Sylar szedte ki az agyát abban a jövõben)

ACER Aspire 5738ZG

Toodmayne
Most beszéltük meg hogy Claire nem igy fog kinézni egész életében, mert a sejtek osztódása normáslis testi mmûködés, amit a regenerációs képessége nem befolyásol, mivel a képessége regeneráció és nem "halhatatlanság". És az is most lett megtárgyalva, hogy Peter nem robbant fel ténylegesen. Kensei pedig nyilván nem loccsant darabokra csak megégett, mert ha az agya elpusztulna nem nagyon kenne képessége regenerálódni.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Shiwo
lehet, hogy élete teljében marad meg az ember..ami ügyebár férfiaknál a 30as évek eleje szokott lenni...tán nõknél is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

van RNS meg DNS vírus is

És mért pont 32 éves korában maradt meg kensei?????? mert akkor ezek szerint Claire is örökre egy 17 éves lány képében fog császkálni? mert ezek szerint igen. A másik, meg az hogy sztem ha levágják a fejüket, akkor sem halnak meg, mert Peter meg Kensei is túlélt 1-1 robbanást, ami tuti darabokra loccsantota õket

sztem már babakorában leesett neki mikor "benntégett" a házban ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

TommyC
Ügyes (:
Baktériumok: kör alakú DNS + plazmidok
de az RNS helyettesítheti a DNS-t bármikor.

a DNS véfén lévõ dolog emi fogy pedig a telomer.

dixitque deus fiat lux

TommyC
Atttyám... barátaim..még nem volt olyan rész ami után nem éreztem volna azt h seggre esek...most néztem meg a legújjabb részt és....áááááááhh

jajjjjj de jóóók!!!!!!!!!!!!!!!!

dixitque deus fiat lux

Kicsikiraly
Ebben lesz nagyspoilerbõl is egy kis idézés, csak hogy ne mondjátok hogy nem szóltam. 1., szvsz tök egyértelmû h Hiro fog meghalni. sajnálom én is, de a spoilerek alapján erre lehet számítani.
2., lehet hogy amikor a kép készült már Takezo el volt zárva 😛

DFTBA ಠ_ಠ

ancsie18
Azért mert õ a 12-ek kiötlõje, még nem feltétlenül tag is!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

BlackShadow
na.. a dns és a terhesség vita után itt egy kis fun video 😄 persze aki nem néz junkie-t csak annak új 😛

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/11/07/reggeli-video-hiro/

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

atomboy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ize, lehet, valahol elsiklottam, de s2x07-nel Bob azt mondja Nathannak, Adam gyozte meg, hogy osszetartanak, elvileg o lenne a 12-ek kiagyaloja.
Megneztem az s2x04-nal lathato csoportkepet, egy kiveve mind lathato, a 12. tagot viszont Nathan keze eltakarja. Azert a feje bubja lathato, nagyon osz a haja es rancos a homloka. Tazeko viszont szoke meg akkor is, amikor Peterrel talalkozik. Lehet, megsem o az Adam?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Peter ezek szerint már halhatatlan ja
Shiwo
nem, ösztönösen használja a regenerálódást, már többször volt rá példa..

Flamer
de akkor Peter is halhatlan már?😄 és hogy használja a képességét? csak akkor halhatatlan ha arra koncentrál?😄

http://loal.atw.hu

light00
Jó, már ez a regenerációs téma is kezd úgy eldurvulni, mint Claire gyerekszülési, stb. vitája 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
Ja amit elfelejtettem 😄
Többen írták, hogy lehet Takezo a Petrelli papa. Én úgy emlékszem, a 12ek fotóján rajta volt a fater és nem Takezo volt az.

rtfmZoli
illetve nem is DNS, hanem RNS van náluk, a baktériumoknál van asszem körkörös DNS

light00
Jaja, én is így gondolom, hogy Claire hamar megtudta hogy mi a képessége, így ebben a korban "ragadt" (szegény 😄D), míg Takezo a halálos lövését ugye Hiro mellett kapta, õnála ott akadt ki a biológiai órája.

rtfmZoli
A sejtekben lévõ DND szálak végein vannak javítófehérjék, amelyek sejtosztódásonként egyre rövidülnek, ha elfogynak, akkor már nem tud tovább osztódni a DNS a másoláskor.-->death approaches
A vírusoknál körkörös a DNS, úgyhogy náluk nincs ilyen gond.

atomboy
A sejtek osztodnak. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

u.i.
Mert ez nem új kitaláció, amiket már korábban többször is megmagyaráztak.

(a szervezet/szervek fejlõdnek, nõnek)

sztem a sejtek szaporodnak nem nõnek 😊)
Mondjuk ezzel épp sikerült megmagyaráznom imént feltett kérdésem 😊

u.i.: azért érdekes, egy forgatókönyv író kitalációit próbáljuk magyarázni 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Mit nem lehet érteni ezen a sejtregeneráción?
Ha egy szervezet (a sejtek) fejlõdik/növekszik addig nincs semmi gond. De ha már öregedni kezd(enek), akkor kezd mûködésbe a regeneráció.

Shiwo
hát a hõsökbe pl nem mindenkinek ugyanabban a korban jön elõ a képessége, így aki hallhatatlan, az annyinak néz ki, amennyi akkor volt, amikor hallhatatlanná vált..

amúgy sztem nem a hallhatatlanság a képessége, viszont sztem esélyesen lesz valami más képessége a regeneráción kívül..

ezt én sosem értettem, amikor filmekben halhatatlanok voltak, mi alapján néz ki valaki pl. 25 vagy 40 évesnek? 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

"Vett át"? Az alapsztori ugyanaz. Csak az X-Men-ben úgymond "elõrébb" járnak mert ott már a nyilvánosság is tudja, hogy vannak a világon ilyen külöleges képességû emberek.

precision
én nem olvastam, hanem néztem
és igen, valljuk be a heroes vett át dolgokat az xmenbõl, még ha nem is egyazegybe, de párhuzamok vagy hasonlóságok vannak

Bazinga!

ancsie18
<#vigyor5> Itt mindenki olvas X-Ment?! Mindig onnan hoztok példákat.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Hát sztem meg de. 😊 Sejtregeneráció. Vagyis a sejtek nem(vagy csak nagyon kis mértékben) öregszenek.
Lásd az X-Men-ben Wolverine.

spidey91
szerintme meg ugyanaz mint Clairnek regenerálodik azért néz ki ugyanugy mint mikor hiro felrobbantortta mert nem öregedik

de monjuk akkor eddig vagyis felnöttkorig is ell kellet jutnia... meg kler se csecsemo nemtom passz.....

Gépem ati X1900 4200

baromi jó rész volt hinyje 😊

Flamer
nem.
Adam képessége nem a regenerálódás szerintem.. hanem õ halhatatlan.. de nem tudom. de szerintme nem ugyanaz a képessége mint Klernek.

Azt már "felvette" az unokahúgától! Nem?

Flamer
yep. erre nem is gondoltam. 😄 ez para. 😄
nade mikor használja? csakha koncentrál.. hátakkor meg mitsem ér😄

a.carkey
Ezek szerint Peter ha kapcsolatba lép Adammel, felveszi az õ képességeit is? 😊 Vagy már fel is vette, hisz korábban a jelek szerint már találkoztak.

A medve nem játék.

precision
na látom megelõztél 😊

Bazinga!

precision
ancsie18: Szerintem Takezot nem hozta magával senki, hanem eddig él. Ha nem is halhatatlan, de a sejtjei kb. 1000x lassabban öregednek mint egy normál emberé, hála a regenerációnak. Peter meg azért nem halt meg a robbanásnál, mert szerintem nem robbant szét a teste (tehát gyakorlatilag nem esett darabokra) hanem a rádióaktív ember robbanásához tudnám hasonlítani. Õ maga generál egy robbanást ami "kijön" a testébõl. De még hogyha sérüléseket is okozna, ott a regenerációja.

Bazinga!

Szerintem meg nem. azt hiszem én jobban tudom mit akartam mint te :-)
BlackShadow
igen, és ez már rég kivolt vesézve 😊 a keze sem pörkölõdik meg mikor villámot szór 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Shiwo
úgy, hogy sztem nem robbant fel, csak kieresztette magából a robbanást..ahogy radioaktív ember se égett szénné, mikor Claire bement hozzá, és õ ügyebár csunya égési sérüléseket szedett össze..

Shiwo
pont azért nem számított rá, mert úgy tudta, hogy bevan zárva..