Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
sztem spoilerbe nem lehet képet tenni, max url-ként linkelni...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ancsie18
Valaki tegye már be nekem spoilerbe a kép linkjét, mert nem értem, mirõl beszéltek. :S

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Kicsikiraly
hát azért azt én sem gondoltam komolyan h büntipontot adnak azért h nem tudott vmirõl. : (

DFTBA ಠ_ಠ

Flamer
képet szurtál be nem linket..

amúgy mejik volt az aki spicli volt? mer.. omfg. ezé szavaztatok neki büntipontot? mennyetek már.. szánalom :C

http://loal.atw.hu

Flamer
ha nathan lenne a fémdobozkába akkor ottlenne peter.. 😄 nem?😄 wazze. 😄

#6913: de már tuggya.. :|

Nyugodtan. Megérdemlem. (így elb..ni vmit)
😊

Kicsikiraly
modikat esetleg megkérhetjük, de akkor büntipont is jár érte.

DFTBA ಠ_ಠ

Fekete nadrág/szoknya stb lehet rajta. 😊

Amúgy nyugodtan törölje valaki a képet ha tudja.

A spoiler tag-be akartam a linket de ez lett. Sajnos.

macselek
Õ azt se tudja ki az a Nathan😄

Kicsikiraly
na hát õ miért lenne? 😛

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
am a 6899-est töröltetni kéne. no büntipont csak hogy aki eddig látta annak eleve rossz de aki még nem látta ne is lássa, max linkként hogy aki akarja az megnézhesse

DFTBA ಠ_ಠ

Flamer
de peter sincs ott.. 😄

Flamer
yaya. épp eztakartam irni. 😄

macselek
Jah.. én nem rá gondoltam, elnéztem <#idiota>

BlackShadow
kössz 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kicsikiraly
amugy spoiler képeket linkbe szokás...

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
õ sincs <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

macselek
sanszos

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én inkább Nathan-re tippelnék mert anyu, öcsi nincs feketében 😊

joshua
Sztem a festményekbõl sejteni lehet😄

Basszus, ezt nem így akartam! Sorry! 😞

(szóval kérdés: ki halt meg?)

joshua
ügyes<#ejnye1><#idiota>

SPOILER KÉP

Kicsikiraly
dínós festmény már elsõ évadba benne volt lol 😄 amikor amúzeumban a fake karddal ott a dínóval. csak miszter iszák így festette le.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
az a nézettségtõl függ sztem

rtfmZoli
+e

rtfmZoli
Hero szerintem még legalább az évad végéig biztos élni fog, lásd a dinós festményt
Hány évados lesz a Heros, tudja valaki?

Shiwo
vagy az Peter akar lenni ? bár tökmind1.. vszeg Takezo is simán regenerálja magát, max eltart neki 1 kis ideig..

Shiwo
mintha az elõzetesbe lett is volna 1 olyan jelenet, hogy az összeégett "hulla" kinyitja a szemét..

BlackShadow
v csak szimplán túlélte 😊 földön feküdt, mellette a maszk-al .. hiro nagyjából sértetlenül találta a maszkot, csak meg volt pörkölõdve.. ha adam darabokra szakadt volna, a maszk sem marad egyben az tuti 😊 s mivel regenerálódásra képes az emberünk, felkelt s elsétált 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

precision
lehet pont emiatt nem halt bele a robbanásba (elteleportált?)
elméletnek jó, majd kiderül mi az igazság

Bazinga!

Viszont akkor már Hiro képességét is észrevehetõen megszerezte volna mikor találkoztak!

ancsie18
Én! Épp az elõbb. És nem mondtam, hogy ez tény, hanem idézem: "én teljesen elképzelhetõnek tartom"

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Ki mondta, hogy Takezonak ugyanaz a képessége, mint Peternek?

ancsie18
Én egészen biztos vagyok benne, hogy ezek a képességek nem egyediek. Ugyanúgy, ahogyan Mattnak és az apjának lehet azonos képessége, és ahogyan Bob azonnal el tudja magyarázni mindenki képességének a lényegét. Tehát: én teljesen elképzelhetõnek tartom, hogy Takezonak az legyen a képessége, mint Peternek, vagy pedig egészen egyszerûen benne megvan mindegyik képesség egyszerre, csak még nem fedezte fel <#buck>

Rage47
Wow, szuper köszi! 😊
light00
De akkor Nathan mikor lépett le onnan? Az nem látszik, csak hogy vki zuhan, és másvalaki elkapja. Van egy pár idióta elméletem, de inkább nem osztom meg, míg biztos utalást nem találok rá 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Mondjuk azért a sejtek regenerációja közelebb áll a valósághoz mint a jövõbeteleportálás. 😊

Rusid
Átidõzítettem tessék!

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rage47
Van vkinek Heroes.S02E06.720p.HDTV.X264-DIMENSION-hoz magyar felirata? Nagyon örülnék!😊
Kicsikiraly
megint csak azt tudom mondani, h "vmivel el kell ütnünk az idõt keddig" xD

DFTBA &#3232;_&#3232;

PiszkosFred
Szivembol szoltal 😊 De ennek ellenere erdekes olvasgatni az egyes - neha mondvacsinalt - magyarazatokat. Errol szol a forum, jo van ez igy, csak nem szabad komolyan venni...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kojiro
jó hogy empirikusan meg akarjátok magyarázni az "egyszerü" gyors sejt regenerálódást, de közbe meg hót természetes, hogy valaki a jövõbe teleportál meg bezár ez másik embert a rémálmának helyszínébe meg egy bruce leeról szóló film egy jelenetének megnézése után ha ökölbe szorítja a kezét, minden ízülete ropog, miközben ehhez elõtte az adott kézfejet 20 évnyi edzéssel pépessé kéne trancsíroznia.

há lol 😊

Kojiro ergo sum.

elég lol, olyan xar h honnan jönnek oda a "molekulák" de ez csak egy kitalált stori xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kirol
<#nyes>

Kicsikiraly
ez már meg lett beszélve régebben is.

DFTBA &#3232;_&#3232;

N1ggA
Ha Clairenek levágják a fejét, akkor visszanõ rá a teste.

Spread De Love!

jól láttam, hogy vki más kapta el pl Petert nem Nathan. (jobbról jött)
ha igen akkor ihatnak mind a gödény 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;