12300
-
#8040 igen, ezt nem értem énse hogy hogy nem lehet megérteni :D ez olyan mint a Gyűrűk Ura 3 kötet de 6 könyv. -
#8039 kivéve,ha a sztrájk folytatódik.és úgy néz ki,hogy folytatódik.ez esetben szeptemberben 3-ik évad,értelemszerűen a 3-ik volume-mal.
amit nem értenek meg sokan,az az,hogy van volume (legyen mondjuk felyezet),és van évad.a tervek szerint a 2-ik ÉVAD-ban 3 VOLUME lett volna.egy 11,egy 7,és egy 4(?) részes.gondolom az utolsó a 3-ik évadban folytatódott volna... -
yosha #8038 NOcsak! A Faszi aki lepuffantotta Nathant, szemüveges :))))) Figyelgetem itt egy orája.. Csak Noah lenne??? -
#8037 11 rész volt, és az évadnak elvileg nincs vége hanem lesz még kb 13-12 rész szintén második évad, csak új fejezet. a 3. évad szeptemberben kezdődik. (ezt tényleg ki kéne írni a bannerba mert szerintem ez a félmilliomodik hogy leírjuk....) -
#8036 micsoda? ez komoly? a 12dik részel vége a második évadnak?:S hogyhogy ilyen rövidre vágták?:S a 3dik évad akkor meg 6 rész lessz?bazz én azittem legalább annyi részből áll mint az első évad az 18 volt?:S vagy rosszul emlékszem?:S -
#8035 ja én már meg is néztem, faja rész volt ez a 12.ik is
() -
#8034 ez normális, hiszen nem nőből vagy, gondolom. -
#8033 felirat készvan má a 3.évadhoz?:DDD -
#8032 de én nem rózsát akarok hanem Heroes-t:PPP -
fr0z3n #8031 értem, köszönöm a választ -
#8030 A türelem rózsát terem! -
#8029 Nem, nincs még, február körül lenne, ha nem sztrájkolnának az írók, de nagyonis sztrájkonak, így egyre valószínűbb, hogy szeptemberben lesz folytatás és ennyi volt a 2. évad. Pedig eredetileg még 2 fejezet (volume) tartozna a 2. évadhoz, lenne még hárta azt hiszem 13 rész. -
fr0z3n #8028 öö hát lehet, szal akkor inkabb ugy kérdezem mikor lesz folytatás vagy esetleg mar van is? :D -
#8027 a 3. évad majd szeptemberben. De szerintem te nem arra gondoltál. -
#8026 pazmek -
062020 #8025 Nem tudja valaki, hogy itthon mikor jelennek meg a képregények? -
fr0z3n #8024 Hali all!
Lenne egy kérdésem, bár gondolom már biztos irták itt lejjebb, de ha valaki aki tudja megtenné hogy megmondja nekem mikor kezdodik a 3ik évad nagyon megköszönném. -
#8023 -
#8022 nagyon frappáns elmélet :D -
yosha #8021 Milyen furcsa, hogy a Heroesban csak azok halnak meg akik Qrtak...
NÉzzük csak Simone Deveaux és Isaac Mendez esetét... Phh. De!! Niki és DL??? Dl-nek lőttek, aztán Niki és Nathan, most minkettek döglöttek... Tuti hogy Kaito Nakamura is csinált ilyet, elvégre két gyereke is van, erre meghalt. Hiro meg Ando ezzel szemben tuti hogy nem... ahmmm. És itt a teória, hogy lehet Angella Petrelli nem is a fiuk anyja, mert az apjuk halott... De innen lehet tudni hogy még nem történt semmi ilyesmi West és Claire között sem. Ellenben Noah is megszivta egy kicsit, de mivel nem szupererős a kölyke, igy visszajöhetett az élők közé... Na le is állok mielőtt valaki megver:) -
#8020 igen má rájötem:D
csak olyan röviden és tömören irtad be h elöször nem fogtam fel :D -
#8019 Dania Ramírez = Maya -
simirizsa #8018 Az úgy volt... -
Kanál #8017 háthogy a sorozatban szerepel.
érted. -
#8016 ez hogy jön ide?:D -
#8015 Ki tudja. Az sem jó már, ha agyonregenerálódsz :) -
#8014 Szerintem csak púderszöveg volt, mert számított arra, hogy a kamerában meglátja valaki, és jön segíteni. Nem hinném, hogy ha túl sok regenerációs cuccot kapnál, túlregenerálódásban meghalnál :DD -
#8013 santana into the night klippjében bizony Dania Ramírez táncol -
#8012 Meg az is vicces volt ahogy Suresh figelmeztette Sylar-t, hogy a rossz adagtól megpusztulhat. Nemhogy szó nélkül rossz adagot adott volna be neki... -
#8011 hááát gyerekek nem semmi...amikor sylar a fegyvert leteszi és elkezd vetkőzni akkor suresh simán leverhette volna sylart....jobban ügyelni kellett volna erre a jelentre..teszem fel rövidujjuban kellett volna sylarnak lennie és vég a fegyverrel a kezében.amugy fainos rész volt nagyon...nathan meghalt? vagy nem? vagy lehet őt is ujraélesztik? -
#8010 bár mintha ezt már írta volna valaki, de lehet csak álmodtam -
#8009 Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy a készítők tudják, hogy ki volt a gyilkos, ha értitek mire gondolok :) -
#8008 majdnem bevontam egy kis lostot is :D de az már túl nagy off lenne :D ez meg jó kis spam szal mind1 :D -
yosha #8007 A gyilkos egyértelmüen Kaito Nakamura, mert feltámasztották a dragonballokkal, és még a Kaito Kent is megtanitja Peternek eztán... Na. -
#8006 Lehet, hogy miutén Szkófild kihozta a börtönből Whistlert, a Cég megbízta még egy utolsó feladattal... Cserébe Sarah pedig kap Claire véréből és visszanő a feje... :P
Na jó, nem is. -
#8005 Sok régi hős volt az első évadban, aki eltűnt, akár vissza is térhetett egy most így a végére, de szerintem a leglogikusabb egy új arc.
A baseballsapka meg nem azért van rajta mert ennyire illik hozzá, hanem hogy takarja az elkövető arcát :P
De legalább annak örülök hogy így a 2. chapter elején lesz némi akció ezáltal, nem olyan lagymatag lesz, mint az évad eleje. -
#8004 ték az amikor valami kerek számú hsz.-t te birtokolsz :) hülye fórumos szokás :D (de azért nekem volt itt meg a 6666 :P) -
#8003 A' meg mi? :o -
#8002 szép kis ték :) -
#8001 xD