Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amugy: ESIK A HÓÓÓ 😄
Kojiro ergo sum.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ott minden részben volt valami, hogy "hû bazz! de dúrva!":
- miszte iszák képessége, meg amikor megfesti a robbanást az ütött
- mikor jön future hiro
- mikor körvonalazódik Noah végülis kinek az oldalán áll és miért
- lindermann személye
- sylar rejtélye majd az a rész mikor megtudod ki õ és mit miért csinál
- peter képesse
- kiderül, hogy claire nathan lánya
...és ez még csak az elsõ 11 rész kb, és sokkal több volt benne, nem csak ennyi, ez csak amire hirtelen emléxem, hogy tetszett
az egész eszméletlenül izgalmas volt...
de most ez ami itt a S2ben megy... lapos mint Marcy Darcy <#wilting>#wilting>
Kojiro ergo sum.
minden színesbõrüt kinyirnál? 😄 értem 😊
amúgy sztem dramaturgiailag Noah a legjobb karakter. ha õt kinyirják végérvényesen, akkor megyek tüntetni én is 😊
Kojiro ergo sum.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
a pb-be csak 2 szál van, nem bonyolították agyon, mégis jó...pl ebbe a részbe se fért bele egy csomó szereplõ, gondolom a következõbõl se egy fog kimaradni...nem azt mondom hogy 3szereplõ legyen öszvissz, de ne 100
DFTBA ಠ_ಠ
író? kábé 12-15 ember van benne a stábban, nem egy írja a sorozatot, hanem sokan találják ki a sztorit. ráadásul ez alényege a sorozatnak, hogy ennyi ember van.
"Az meg végképp hülyeség szerintem, hogy morzsolódjanak le a régiek és jöjjenek újat helyettük. Akkor mégis mi tartja össze a sorozatot?"
a mitológia. azért gondolták így, hogy újak is bekapcsolódhassanak. a 24-ben is így megy és egyre többen nézik. meg aztán baromi érdekes lenne egy sorozat 12 szereplõvel, akik tudjuk, hogy nem halhatnak meg. ha jönnek újak, akkor valós a veszély, hogy kinírják, mondjuk hirót.
ez de szar hasonlat volt 😄 a lényeg hogy ilyen sz.r bsc-bõl nekem is van ám három.neked biztos 5 -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ugyebár hatalamas SPOILER.bár szerintem csak most látjuk/hisszük annak,hiszen még bõven fognak huncutkodni az idõvel 😊 tehát majd amikor ezt nézzük,lehet hogy közben tudni fogjuk:ez nem így történt/fog megtörténni
ezzel együtt nem örülök hogy belefutottam,úgy látszik van ahol nem tudják mi az a linkelés.aki regelve van port-on,csessze már le a gyereket a nevemben is!
DFTBA ಠ_ಠ
Az egyik csávó, az ír tesók közül az áruló játszott a pb-ben is aztán a pb-ben is van szó A cégrõl...stb.
Komolyan már úgy néztem õket, h belefájdult a fejem 😄
Rush!