Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
ezeket a hibákat nemrég maga Tim Kring is elismerte!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
sztem Elle csak villámokat tud szórni.......és sztem elég szar lenne ha már õ lenne a 3. aki több képességet tud felhalmozni......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shiwo
nálunk már nem

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kojiro
az az esik a hó miamiban arra utalt vajjon-e hogy lesz egy mutáns aki idõjárást változtat? (esetleg épp Elle az?)

amugy: ESIK A HÓÓÓ 😄

Kojiro ergo sum.

Shiwo
az áll kézre 😄

LasDen
ezt mondjátok má meg, hogy mé írja mindenki Sylernek??? (Semmi bántás csak kérdés)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shiwo
sztem kiesik vagy 3 a "jobbak" közül, sztem a végén Takezo is kilesz golyózva..ha nem õ, akkor meg Syler

LasDen
de volt szó róla és persze ki is szórják õket.....de én nem csak 3-t írtam 😄

szucsy89
de amúgy nem volt szó róla hogy 3 vagy 4 szereplõ meg fog halni?úgyhogy fognak meghalni páran...
Kojiro
ja engem is zavar amúgy, hogy sokan vannak (ez így önmagában nem lenne akkor baj ha tudnák kezelni), de ami mégjobban zavar, az a fordulatos cselekmény hiánya és a meglévõ fordulatok totális kiszámíthatósága (pl mikor hiro visszamegy legelõször a 17. századba és kiderül, hogy takezó gaijin. na akkor már mindenki egybõl tudta, hogy hiro lesz a legendás takezó, mégis 6 részen át húzták, és húúú mekkora meglepi volt). az elsõ évad totális ellentéte lett ez így...
ott minden részben volt valami, hogy "hû bazz! de dúrva!":
- miszte iszák képessége, meg amikor megfesti a robbanást az ütött
- mikor jön future hiro
- mikor körvonalazódik Noah végülis kinek az oldalán áll és miért
- lindermann személye
- sylar rejtélye majd az a rész mikor megtudod ki õ és mit miért csinál
- peter képesse
- kiderül, hogy claire nathan lánya

...és ez még csak az elsõ 11 rész kb, és sokkal több volt benne, nem csak ennyi, ez csak amire hirtelen emléxem, hogy tetszett

az egész eszméletlenül izgalmas volt...
de most ez ami itt a S2ben megy... lapos mint Marcy Darcy <#wilting>

Kojiro ergo sum.

LasDen
így is még 10+ marad......az hogy az összes színesbõrû az csak vmi véletlen.......de télleg.......

Kojiro
és akkor ki lenne benne? 😄 sylar-peter-hiro-adam? 😊
minden színesbõrüt kinyirnál? 😄 értem 😊
amúgy sztem dramaturgiailag Noah a legjobb karakter. ha õt kinyirják végérvényesen, akkor megyek tüntetni én is 😊

Kojiro ergo sum.

LasDen
hát én kiírtanék pár szereplõt......Alejandro és MAya, Micah, Noah, Monica (Sylar kinyírja és akko a képesség maradna), Niki, Molly, Haitian....és még Nathan is mehetne me nagyon nyomorék.....

BlackShadow
viszont itt nem olyan "feltûnõ" ha szarrá nyújtják a sorozatot, mint pb 2. évadában 😊 mivel van egy valag szereplõ, egyik részben ezekkel, másikban azokkal foglalkoznak stb 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

szucsy89
jó de ez a sok szál már télleg gáz kicsit...bár én még tudom követni xD
a pb-be csak 2 szál van, nem bonyolították agyon, mégis jó...pl ebbe a részbe se fért bele egy csomó szereplõ, gondolom a következõbõl se egy fog kimaradni...nem azt mondom hogy 3szereplõ legyen öszvissz, de ne 100
Kicsikiraly
sztem is, és mohi öli meg. de nathan is meghalhat, hisz a jövõben ott volt angela és azt mondta, hogy nathan meghalt a vírus elsõ kitörésekor, és lehet h elkapja nikitõl vagy mittudomén 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

"Hát igen sajnos eléggé túlzásba esett az író ezzel a sok szereplõvel."

író? kábé 12-15 ember van benne a stábban, nem egy írja a sorozatot, hanem sokan találják ki a sztorit. ráadásul ez alényege a sorozatnak, hogy ennyi ember van.

"Az meg végképp hülyeség szerintem, hogy morzsolódjanak le a régiek és jöjjenek újat helyettük. Akkor mégis mi tartja össze a sorozatot?"

a mitológia. azért gondolták így, hogy újak is bekapcsolódhassanak. a 24-ben is így megy és egyre többen nézik. meg aztán baromi érdekes lenne egy sorozat 12 szereplõvel, akik tudjuk, hogy nem halhatnak meg. ha jönnek újak, akkor valós a veszély, hogy kinírják, mondjuk hirót.
rtfmZoli
Claire apja fog meghalni, de mivel Peternek van teleportációs képessége, ezért megmenti?!(West nyirja ki / Mohinder )- szerintem

rtfmZoli
Hiro tényleg elég gyík, én mikor a múzeumban voltak (elsõ évad)egybõl kapcsoltam a Takezo Kensei festmény láttán, hogy biztos hiro lesz az(bár a festményen a Future Hiro szerepel, úgyhogy lehet, hogy megy még egy kicsit kardozni)

de te szerintem azt se tudod mi az

BSc-s papírért most tanulok

ProGabe
érdekes,én pl még sosem izzadtam bele egy lottószelvény kitöltésébe sem,mint ahogy az sem aki megnyerte,és mennyi mindent elért vele...

ez de szar hasonlat volt 😄 a lényeg hogy ilyen sz.r bsc-bõl nekem is van ám három.neked biztos 5 -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
passz, nem tom az milyen...én csak bemásoltam wikirõl, hogy programozó..

BSc diploma... hogy oda ne rohanjak. Azt nem nagy mûsor megcsinálni

Pharaoh
A vészhelyzet is így van a szereplõkkel csak lassabban haladnak vele.

ancsie18
Óóóó... Bocs a sok helyesírási hibáért. Nem vettem õket észre.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Hát igen sajnos eléggé túlzásba esett az író ezzel a sok szereplõvel. Az meg végképp hülyeség szerintem, hogy morzsolódjanak le a régiek és jöjjenek újat helyettük. Akkor mégis mi tartja össze a sorozatot? Persze nem kérdés, hogy sajnos Peternek, Hironak és Sylernek nem sokáig lehet maradása, mert az õ képesséig túl sok mindenre jelentenének megoldást. De az is elég meggondolatlanság volt, hogy jött egy csomó új hõs, a közönségnek nem tetszett, most akkor valahogy gondolom leépíti õket Tim Kring, de akkor meg úgyhomd elveszítik a történetben azt a funkciójukat, amit az író nekik szánt késõbb. Pfff... <#crazya> Nem jól van ez sehogyse...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Szerintem ezzel a kis vigyorgós okostojás fejével akár 10 évt letagadhatna.

macselek
32 éves

ancsie18
97-ben?! <#wow1> Akkor õ se mai csirke...

Shiwo
"A Brown Egyetemen szerzett BSc diplomát programozó matematikusként 1997-ben. "

vendégszereplõ egy olyan sorozatban, ahol a fõszereplõk is keveset szerepelnek.
Szolnokboy1
animátor inkább, de lehet h a "hello"-t is ki tudja iratni <#idiota>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Shiwo
nahja..tom, hogy programozó 😄

macselek
Azt azért meg kell jegyeznem, hogy a Hirót alakító színésznek (Masi Oka), 180-as IQ-ja van. Szóval igen jól játsza a hülyét😄

ancsie18
Hát amúgy ezt az Elle-t meg amilyen nagy hírrel beharangozták, hogy szerepelni fog, nem sok vizet zavart még, szerepelt összesen vagy 3 percet...

ancsie18
<#hehe> Az lehet... DE lehet pont azért szeretjük õket... Nem lehet mindenki olyan kis zseni, mint Micah. Még az a szerencs, mert õ pl k*rvára idegesít azzal a bárgyú öntelt mosolyával... <#vomit>

Shiwo
meg bárhogy is szépítjük a dolgot, Híró és Ando nem tartoznak az okosabb szereplõk közé

Shiwo
simán.. elvakultan hitt az általa csodált hõsben..össze is passzol a csajjal, annak az nem tünt fel, hogy mikor "kensei" megmentette, akkor ázsiai szemekkel rendelkezõ, alacsonyabb illetõ volt vele a fák alatt..

ancsie18
Én amúgy egyetlen nagy dolgot nem értek jelenleg a Heroes-ban. Hogy nem jött rá Hiro, hogy Kensei sohasem volt az a hõs, akinek õ hitte, hanem valójában õ maga csinálta azokat a dolgokat, amikrõl gyerekkorában hallott? Õ volt saját maga beteljesületlen álma... <#hehe>

ProGabe
szerintem ERRÕL a képrõl van szó.

ugyebár hatalamas SPOILER.bár szerintem csak most látjuk/hisszük annak,hiszen még bõven fognak huncutkodni az idõvel 😊 tehát majd amikor ezt nézzük,lehet hogy közben tudni fogjuk:ez nem így történt/fog megtörténni

ezzel együtt nem örülök hogy belefutottam,úgy látszik van ahol nem tudják mi az a linkelés.aki regelve van port-on,csessze már le a gyereket a nevemben is!

Itt keresd ki a Heroes-t, ott lesz. (már nem akarok itt próbálkozni vele 😊

ancsie18
Na, akkor nem kapok linket?

Kicsikiraly
😄 nálunk angolon volt egy olyan mondatfordítás, hogy a cég egy hotelt épít ide. és már kerestem heroesban hogy mikor lesz a hotel aztán leesett hogy azt nem is heroesba láttam 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mincsi
Annyira összekavarodok a pb és a heroes nézése közben 😄
Az egyik csávó, az ír tesók közül az áruló játszott a pb-ben is aztán a pb-ben is van szó A cégrõl...stb.
Komolyan már úgy néztem õket, h belefájdult a fejem 😄

Rush!

LasDen
látszik, de azzal nem forulhat elõ, hogyha nem akarod látni akkor is látod...... 😄

Shiwo
mondjuk link meg mintha spoilerben is látszana, de lehet, hogy tévedek...

macselek
Elõfordul😊

Shiwo
tényleg..sorry..fáradt vok 😊

macselek
A kép linkjét kérte.