Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
hát általába még aznap megszotka csinálni amikor kijön. 😄 én csak ezért mondom.. én megszotkam nézni még keddenként az ujrészt.. még a pb-t is 😄

http://loal.atw.hu

ancsie18
Na ez azért már tényleg durva volt... Pedig én tényleg próbálok türelmes, meg toleráns, meg megértõ lenni, de tényleg csak az utolsó 7-8 hozzászólást kellett volna megnéznie. Aki ilyen lusta disznó, az miért várja, hogy más törje magát és válaszoljon neki?!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Oh my God... <#wow2>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Seth
majd jól meg leszel b-va, ha nem olvasol vissza ...<#sniffles>

PSN ID.: Beegabor

spidey91
hali
mikorra lesz a 8.adik részhez magyar felrat? mára várhato még?

Gépem ati X1900 4200

ancsie18
Akkor bocsánat. Ezek szerint én vagyok a láma, és én nem veszem észre- Bár én már este 10 után nem kezdek hozzá nézni, lehet ez az én bajom.

Flamer
szerintem még ma megcsinálja Kenny 😄

http://loal.atw.hu

danikarate
Igen!

ancsie18
Hát reméljük, hogy így lesz. Na nem mintha hiányozna Maya vagy Alejandro, csak már unom kicsit, hogy a filmben a gonoszoknak mindig minden összejön. Megnézném ahogy Sylar könnyes szemmel látja elmenni õket a képességeikkel együtt, amikre már annyira fájt a foga. <#vigyor1>

Shiwo
marhára nem biztos..te neten és tévén nöttél fel, persze hogy rádragadt 1-2 angol szó minimum, de ha alapul veszel egy puszta közepi pásztor-csávót, az már közel se fog érteni semmit..és nem tudhatjuk, hogy milyen háttérrel rendelkeznek, azt se, hogy Maya honnan tud angolul...de akár az is lehet, hogy Alejandro felfogta, hogy mit akar Sylar, de tudta, ha letámadná, Maya nem hinné el, mit mondott Sylar és inkább védelmezné õt a saját testvére helyett..így csak vár és figyel ugrásra készen..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ancsie18
Magyar felirat?

danikarate
Mi? Ebben az évadban még csak 1x volt szerdán. A többi esetben kedden!

ancsie18
Szerintem inkább holnapra. Aznap csak nagyon extrém esetekben szokott kész lenni.

II Rocky II
ugy kb mikorra várható a felirat a mai részhez?talán ma estére vagy holnapra?

24 - Exile -Nov.23

Adi
Nekem idáig az nem tetszett és az nagyon nem, h Sylar támaszkodik az auton és mondja Alejandro-nak, h meg fogom ölni a testvéred és téged de te ezt úgy se érted, mert nem tudsz angolul. Ez annyira béna, hisz a 4 éves gyerek tudja, h miaz, h kill és ha még a you is hozzá rakják teljesen értelmes:!D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ancsie18
Ez azért nem lehet, mert a szülõknek a szövetsége, amit Takezo (Adam) hozott létre vagy õ erõltette a létrejöttét, az már elõzõ évadban is megvolt, jóval azelõtt, hogy Hiro visszament volna az idõben.

Nem mehet elõre peter az idõben hogy megszerezze a virus ellenszerét mert jelenlegi állás szerint szarul áll a jövõ és 93% meghal. Ha nem több.
szucsy89
ez nem Sliders 😄😄😄
skinnyman
Nekem az jött le az elõzõ részbõl, hogy eleve õ volt Takezo úgymond és az igazi Takezo sosem volt/lett volna hõs.

Regards,

amúgy arra nem gondoltattok ,hogy hiro egy másik dimenzióba ment vissza? mivan akkor, ha régen tényleg kensei egy igazi hõs volt és hiro nem abba a dimenzióba ment vissza,hanem egy másikba ahol kensei egy alkoholista volt?? de amúgy erre sok variáció van...

wesker24
Utó-ték !! <#nyes>
Kicsikiraly
ennyire nehéz megjegyezni a keddet? 😄 (Kedd, hajnali 4:30, ezt bannerba is kéne ^^)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shaman
ma jön rész?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ProGabe
"Vagypedig a kis Hiro nem hallhatott volna mesét saját magáról"

ha nem megy vissza,és nem kapja le a csajt,akkor nem kellett volna átvennie Takezo helyét.persze ígyis-úgyis elkanászodott volna Takezo,hiszen egy halhatatlan lény egy idõ után bizony elkezd istent játszani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
sõt az összes szereplõ...free for all xDxD ott aztán lennének effektek😄
Shiwo
bocs..Sylar

Shiwo
miért nem mindjárt egy Syler VS Peter VS Kensei harcot..mindenki mindenki ellen alapon 😛

spidey91
én megnéznék egy Sylar Adam(KEnsei) harcot vagy Peter vs Kensei vagy Hiro vs Kensei (ujra)
Azé PArkman erösödik....

Gépem ati X1900 4200

kill3r21

Hehe 😄😄😄😄😄 XDXDXD
szucsy89
igen, ez ígyis úgyis ellentmodásba fog ütközni, ezt az idõutazós dolgot el kell fogadni úgy ahogy van, nem kell rajta agyalni és akkor fel se tûnik hogy valami nincs rendjén😊
skinnyman
Ezzel kezdtem, hogy ilyen a valóságban nem létezik, az egészet úgy írtam, hogy ha mégis létezne. Ha már idõutazás van benne, figyelhettek volna arra, hogy ekkora ellentmondás ne legyen már benne.

Regards,

skinnyman
Pontosan. Akkor viszont az elõzõ évad végén a robbanás megakadályozása amellett, hogy túl amerikai volt, lehetetlen is 😊

Regards,

"Ellentmondás. Ugye?"

az idõutazás maga ellentmondás, szóval ha ilyesmin agyalsz, akkor ne ezt a mûfajt válaszd. fogadd el olyannak, amiként ábrázolják, az ellentmondást pedig egy emberi ésszel egyelõre még fel nem érhetõ dolog korrigálja.
LasDen
ebbe az idõutazás dologba nem kéne most belemenni.....uccse tudjuk megmagyarázni mit hogy.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ancsie18
Igen, ha valami történt vele gyermekkorában, ami annak a következménye volt, amit õ idõsebb korában tett, az azt jelenti, hogy az idõ egy egyenes vonalon halad és nem lehet belenyúlni. Szerintem.

skinnyman
Én egyvalamit nem értek. Van ugyebár ez az idõutazás dolog a sorozatban. Ez önmagában eléggé sok paradoxont és ellentmondást jelenthet, és mivel nem létezik ilyen a valóságban, elég érdekes vitatkozni vele, de én mégis fogok. Az idõutazás vagy úgy mûködik, mint a Vissza a jövõben (vissza lehet utazni a mútban és megváltoztatni azt, ezáltal megváltoztatni a jelent és jövõt is), vagypedig eleve úgy történnek meg a dolgok a jelenben, hogy valaki már visszautazhatott a múltba (így pl a mostani Heroes rész alapján a Heroes-ban ez a rendszer mûködik, mert a kis Hiro még azelõtt hallotta saját magáról a Takezo legendát, hogy bármi fogalma lett volna, hogy az majd valójában lesz/volt valahány év múlva/valahány évvel ezelõtt). Viszont ebben a 2. esetben a jelen/jövõ NEM változtatható meg a múltból, mert már eleve úgy kellett volna megtörténnie. Tehát nem menthették volna meg NY-ot a robbanástól. Vagypedig a kis Hiro nem hallhatott volna mesét saját magáról. Ellentmondás. Ugye?

Regards,

Kojiro
sztem sylar megjavul mert beleszeret mayaba és adam gonosz lesz ezért sylar kinyirja és halhatatlan lesz, aztán megint gonosz lesz, meghal mindenki a virustól õ meg nem és kész 😄

Kojiro ergo sum.

Pharaoh
Claire vagy Taketó vérével úgy is megmentik a világot megint.

macselek
vagy addigra mindenki meghal😊

nah megnéztem az újabb részt, eléggé kavarodik a dolog
takezo nem öregedik semmit, érdekes
meg ha nincs meg az ellenszer elõre mehetne peter vagy hiro a jövõbe 100 évet és meglenne az ellenszer ^^

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

a 2. évad ugyanarra a sémára épül, mint az elsõ - csak hogy itt jön be a szokásos "második évados panaszária", ami az utóbbi évek fansorozatainál mind jött menetrendszerûen. ld. lost, prison break. (nem egyszer le lett írva itt is, hogy a nagy lelkendezés "gagyi pb, a heroes az igazi, de durva" egy évre rá heroes -ra való panaszkodásba fog átcsapni. majd jövõre. addig meg jön valami a heroes helyére😊
light00
De azért ha belegondoltok, az elsõ évadban is rengeteg mellékszereplõ volt, jó nem kaptak ennyi szerepet, meg hamar kinyírta õket Sylar, de voltak ám bõven...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

szucsy89
hmm érdekes...de van benne vmi
LasDen
akko az megin duplikálás.....me az 1. évadban Eden tutta befolyásolni az embereket......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kojiro
jaja szintet lépnek meg ilyenek 😄

Petrelli mama kapcsán merült fel bennem a legutóbbi rész kapcsán, hogy õ valahogy mindig rá tudott venni eddig mindenkit arra, amit õ akart.
nem tudom, hogy ez nála valamilyen "képesség"-e, de
- Nathant az egész elsõ évadban befolyásolta akaratával (az utolsót kivéve; az is lehet, hogy õ "engedte el")
- Lindermannt is befolyásolhatta sok mindenben, utalnak rá párszor
- Clairet ráveszi, hogy mennyen világgá, pedig nem akar
- Mattet ráveszi, hogy tartsa titokban a "dolgait", pedig õ aztán tényleg szeretné tudni az igazat
- Peternek a legutóbbi részben azt mondja "emlékezz!" és õ emléxik.

Kojiro ergo sum.

Shiwo
hát sztem Nikire ráférne 1 kis "ápdét" mert már nem skizó, csak erõd..szal sok extra nincs benne..arra meg kiváncsi vok, hogy Alejandronak mi lehet a képessége, mert sztem nem csak annyi, hogy semlegesíti Mayáét..

ProGabe
most mi a baj?ezt már winnie írta! 😊

a lényeg:azzal,hogy bejönnek az újak,a régiek helyét teszik bizonytalanná

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kojiro
Kring:
"Azt már csak én teszem hozzá, hogy akkor lõttek azon elképzelésnek, hogy mindig újabb és újabb hõsök kerülnek a sorozatba és a régiek lemorzsolódnak? Anno nagyon ezt hangoztatták, de van egy olyan érzésem, hogy a nézõk ragaszkodnának a régi nagyokhoz, a kezdõ hõsökhöz - ami viszont szerintem egy idõ után, az ocsú lemorzsolása után nem lenne túl érdekes, lévén tudnánk, hogy senkit sem ölnének meg, hogy senki sincs veszélyben. Remélem azért ezt a bizonytalanságot meghagyják az emberben."

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😞

Kojiro ergo sum.

LasDen
lehet, de sztem jobb lenne ha csak villámolni tudna....
sok ez má nekem......képesség jobbra-balra, mnindenki update-eli magát.....

Kojiro
egy tõrõl is fakadhat az hogy valaki villámzik meg mongyuk esõt csinál/szüntet meg
épp úgy ahogy mattnek sem 1 képessége van
és hironak sem
és a haitinek sem
és lehet, hogy van még egy rakás szereplõ akinek több van, vagy sokkal nagyobb spektrumban tudja használni az erejét, mint azt ebben a kezdeti fázisban gondolná

Kojiro ergo sum.