Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://loal.atw.hu
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
24 - Exile -Nov.23
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Regards,
DFTBA ಠ_ಠ
ha nem megy vissza,és nem kapja le a csajt,akkor nem kellett volna átvennie Takezo helyét.persze ígyis-úgyis elkanászodott volna Takezo,hiszen egy halhatatlan lény egy idõ után bizony elkezd istent játszani
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azé PArkman erösödik....
Gépem ati X1900 4200
Regards,
Regards,
az idõutazás maga ellentmondás, szóval ha ilyesmin agyalsz, akkor ne ezt a mûfajt válaszd. fogadd el olyannak, amiként ábrázolják, az ellentmondást pedig egy emberi ésszel egyelõre még fel nem érhetõ dolog korrigálja.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Regards,
Kojiro ergo sum.
takezo nem öregedik semmit, érdekes
meg ha nincs meg az ellenszer elõre mehetne peter vagy hiro a jövõbe 100 évet és meglenne az ellenszer ^^
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Petrelli mama kapcsán merült fel bennem a legutóbbi rész kapcsán, hogy õ valahogy mindig rá tudott venni eddig mindenkit arra, amit õ akart.
nem tudom, hogy ez nála valamilyen "képesség"-e, de
- Nathant az egész elsõ évadban befolyásolta akaratával (az utolsót kivéve; az is lehet, hogy õ "engedte el")
- Lindermannt is befolyásolhatta sok mindenben, utalnak rá párszor
- Clairet ráveszi, hogy mennyen világgá, pedig nem akar
- Mattet ráveszi, hogy tartsa titokban a "dolgait", pedig õ aztán tényleg szeretné tudni az igazat
- Peternek a legutóbbi részben azt mondja "emlékezz!" és õ emléxik.
Kojiro ergo sum.
a lényeg:azzal,hogy bejönnek az újak,a régiek helyét teszik bizonytalanná
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Azt már csak én teszem hozzá, hogy akkor lõttek azon elképzelésnek, hogy mindig újabb és újabb hõsök kerülnek a sorozatba és a régiek lemorzsolódnak? Anno nagyon ezt hangoztatták, de van egy olyan érzésem, hogy a nézõk ragaszkodnának a régi nagyokhoz, a kezdõ hõsökhöz - ami viszont szerintem egy idõ után, az ocsú lemorzsolása után nem lenne túl érdekes, lévén tudnánk, hogy senkit sem ölnének meg, hogy senki sincs veszélyben. Remélem azért ezt a bizonytalanságot meghagyják az emberben."
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😞
Kojiro ergo sum.
sok ez má nekem......képesség jobbra-balra, mnindenki update-eli magát.....
épp úgy ahogy mattnek sem 1 képessége van
és hironak sem
és a haitinek sem
és lehet, hogy van még egy rakás szereplõ akinek több van, vagy sokkal nagyobb spektrumban tudja használni az erejét, mint azt ebben a kezdeti fázisban gondolná
Kojiro ergo sum.