Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mitakar Hiro Petertõl?:o ya gondolom Adam miatt. 😄 õõ. és.. miaz hogy még két epizód?:o

http://loal.atw.hu

szucsy89
hátéiksz
Shiwo
itt elolvashatod.. (2 részes)

tömören ami rémlik: kilötték az ürbe, hogy elintézzen valami mûholdat, azt sikeresen letérítette a pályájáról, így az belesodródott a légkörbe és szétégett..csak épp a csaj is rajta volt..viszont nem halt meg teljesen, Neot játszott és a lelke továbbél a "mátrixban" 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szucsy89
de írd le spoilerbe plz mert kiváncsi lettem😛
Shiwo
nem lett elfeledve...valamelyik képregényben szerepelt..keresd csak vissza, nem irom le, hogy mi történt vele 😊

Shiwo
sehol, volt róla szó, hogy õ nincs rajta

kill3r21
hát erre a részre énis csak annyit tudok mondani hogy húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúbaxxameg 😮😮
skinnyman
Simán. Legfeljebb 1 kézzel 😊

Regards,

de gonosz vagy ^^

Engem még nem lõttek válon de sztem nem tudnék utána vezetni, ti ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

szucsy89
majd a köv részben viszontlátod<#ravasz1>
szucsy89
jah ez engem is zavar, pl a Monica szál sztem teljesen fölösleges, asszem már 2 rész óta nem is volt róla szó se, találkozzon Peterrel és meg is halhat😛
joshua
Én Sylar-t várom vissza nagyon. Nélküle nem olyan jó.....túl sok embernek van vmilyen képessége, javíthatna ezen<#eplus2>

LasDen
hát engem nem hatott meg ez a rész annyira mint tikteket (tudom, hogy rosszul írtam)....a végét leszámítva eléggé untam a dolgot......mostmá megölhetnének párat mer kezd frusztráló lenni, hogy minden részben 2-3 szálat folytatnak csak.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
spoiler!:

hát sztem Noah a cégben van, kb ott mint ahol Molly meg a többiek...azért bejött amit a multkor mondtam hogy halottat is fel lehet éleszteni Claire/Peter/Adam vérével😛
fejbõl a test elvileg 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csoda h felkelt

btw ki az a titkos csaj?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

drowns41
BOCSI LEMARADT A SPOILER VÉGE!!!!

http://sum41.uw.hu

danikarate
Beeman blogja: http://gregbeeman.blogspot.com/2007/11/season-2-episode-9-cautionary-tales.html
A végén a képek nagyon jók! 😄

drowns41
parkman papa most csapdába van vagy halott nem?
Matt pedig jófiú.

Engem inkább az izgat, hogy hol kelt fel Noah 😊 Vagy mit láthatott 😊 Hasonló helyen ébredhetett mint Sylar[/spoiler]

http://sum41.uw.hu

Már már gusztustalan jó ez a sorozat.
Parkman tuti meggyõzi petert hogy a rossz oldalon áll
Ez a legnagyobb sorozat a földön az tuti. Nagyon nagy rész volt ez is
Dynamic
Egyetértek.Pontosan erre gondoltam én is. Az a pár másodperc nem kellett volna a végére.
Kicsikiraly
#7238 pár hsz-t kellett volna csak olvasgass.....

DFTBA &#3232;_&#3232;

kirol
Most akkor a 11. rész után lesz kitudjamennyi szünet a sztrájk miatt?

Afe
akkor meg nincs a képen. kész.
nem tudom miért keresitek folyton😊

Klemice
bocsánat akkor hülyeséget mondtam

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ProGabe
akkor én is híró vagyok mert tudok emlékezni? 😛

dehogy tudja Adam váloztatni az életkorát!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

joshua
Petrelli mama meggyõzni tud másokat.
Amikor Peter találkozott Adam-el montrealban, akkor mondta el h a regeneráció miatt tud emlékezni....helyreállítja az agysejteket.

Klemice
petrelli mama emlékezni tud és ezt vette át tõle pítör nem? (mert nem magától villódznak az emlékek a szemében szerintem)

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Afe
na most akkor ez az Adam fickó vagy nincs is a képen, vagy lehet, hogy az a másik képessége, hogy megtudja változtatni az életkorát.

lehet hogy lemaradtam valamirõl így a sorozat közben, de kiderûlt már, hogy milyen képessége van a Nakamura papának és a Petrelli mamának???

magus
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚBAZMEG

nemtudok mást mondani

esetleg a 2. evad 1. fejezetenek , hogy mikor folytatjak onnan ahol abbamarad az 1 masik kerdes 😄

Sound

Amúgy szerintem Parkmanbõl lehet hogy idõvel badguy lesz, ugyan olyan mint az apja, vagyis a mostani részben elég határozott az utalás Angelától.
"If you take this secret from me, You're not just like your father... You are him." Aztán az epizód legvégén már ott volt a kis cetli, a nõ nevével a képen. Szóval csak kiszedte Angelából azt a titkot. hmhm...

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

szucsy89
áh bazz nagy rész, csak azt tom mondani rá amit Noah amikor felkelt😄😄 bár Petert hiányoltam ebbõl a részbõl, azért mégis õ a hiperszuperüberhiro xD Parkman képessége meg durvul...😄

köv részbe nagyon nagy lesz ez a Peter-Hiro jelenet...nemtom h ki fogom e bírni...(kényelen leszek:p)
ProGabe
remélem ülsz!írói sztrájk van!jelen állás szerint a 2-ik évad utolsó!!! része a 11-es lesz!

BÕVEBBEN

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
nem

Bazinga!

BlackShadow
az oké csak akkor nemértem mi benne akkora para 😛
és ha levágjuk a fejít akkor visszanõ ?😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

spoiler:

én csak azt nem értem miért nem adamtõl vettek vért korábban...nem gondoltak arra,hogy még jól jöhet?
Sound
hát sok hozzáfûzni valóm nincs, nem azért mert nem érdemli meg a mostani epizód, hanem nagyon be vagyok sz*rva, hogy ezek képesek lesznek elküldeni minket 2-3 hónap pihenõre, úgy, hogy a Vírus is megvan még, Sylar is elõkerül, és Adam+Peter(+Hiro) móka is felfutóba lesz. Ennek a következménye persze az lesz, hogy meg fogok kergülni S02E13ig 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

ProGabe
hát igen,de utána folytatja:

"amit nem tudtunk az az,hogy a sejtek folyamatos regenerációja megállítja az öregedést"

közben fenn van a KANADAI PROMO,ami most szerintem jobb mint a US

precision
#7212:"kiv vagyok mi a másik képessége adam-nek" ... Mrs. Petrelli mondja Parkmannek, hogy õk azt hitték hogy Adamnek csak a regenerációs képessége van, de szerintem is arra gondolt, hogy nem csak regenerálódik hanem "halhatatlan"

Bazinga!

Kicsikiraly
na erre a hiro - peter dologra kiv. leszek :| lehet hogy matt apja van a dologban?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
double spoiler 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
azért ha mondjuk szénné éget valakit Elle,nincs az a vér,ami feltámasztaná.és ez csak egyik a "hogyan öljünk meg végleg valakit" teóriára

#7212:"kiv vagyok mi a másik képessége adam-nek"
miva'?én felirat nélkül nézem,de neked szívbõl ajánlom a használatát 😛PP

a lényeg hogy eszméletlenül jó rész volt,tele feszültséggel,és a végén óriási "az igen b.zdmeg"-el 😄

KÖV RÉSZ US PROMO
mindjárt linkelem a kanadait is,csak most töltöm fel éppen 😊

Flamer
hüjesék sztem. :o

http://loal.atw.hu

jax
Gecijó részvolt 😄 Matt arra mondja hogy "itt van ez az Adam is" hogy nem tudja ki õ, de tudja hogy köze van a dolgokhoz. A vége meg mekkora volt, Noah: "Holy..." 😄DD Vágjátok, mint Claire a S1-ben, rohatt nagy 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Na, hogy tetszett?

Fortuna fortes adiuvat.

spidey91
huh ez naon jo volt.. a 10. rész pormoját linkele be vlaki please!

Gépem ati X1900 4200

Kicsikiraly
Elsõ nap, hogy hazajövök és itthon vár a heroes 😄 Drága növérkécském biztonság kedvéért hármat is letöltött <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

ancsie18
Az nem lehetséges, hogy Adam úgy titkolta el a többiek elõl, hogy nem öregszik, hogy idõsebbnek maszkírozta magát? (szemüveg, egy-két "mûránc - márha létezik ilyesmi 😛 ) ui: Ha hülyeséget írtam, az annak tudható be, hogy nem néztem még meg a részt, de már itt szoktam ilyenkor kíváncsiskodni, mert nem bírom ki...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"