Sikeres számítógép-emberi agy kísérlet

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nem kell az hogy belefúrjanak az agyamba madj egy vasdarabot rakjanak bele....
Szerintem a chip nem nagyon nagy szám, azért 100 elektródánál jóval többet kellene 4 mm-en produkálni.
Nem lehetne valahogyan inkább az idegpályákre rákapcsolódni?
Szerintem az sokkal életképesebb lenne.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Vagy 1/s vagy Hz, de én Hz/s mértékegységrõl nem tudok 😊

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

noss
6,5 bps ;D

________ `_~_\" noss

nekem akkor a agyam van, hogy azért nem szállhatok repülõre.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

flashpointer
és ha valami rezonancia vagy zavarás miatt az nem csak küld jeleket hanem fogad is?
repülõre lehet vele szállni? 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Ez durva, én is szívesen mozgatnám a kurzort gondolattal. Sõt az igazi az lennel, ha a gépelés is menne így 😊

Tinman
Kb. 3/4 éve spektrumon volt egy férfi aki teljesen vak volt. Egy hasonló elven mûködõ chip került az agyába, mellyel a tárgyak körvonalait fényes pontokként látta... remekül ment egy ideig minden, de a srác kapzsivá vált. Kérte, hogy nagyobb feszt kapjon a chip, mert így ha jól emlékszem több fényes pontot látott -ez egy full vak embernek nagyon nagy dolog. Az eredmény az lett, hogy rendesen besokkolt.
Szvsz ez is ilyen dolog. Van aki jól ellesz vele, de mivel ahányan vagyunk annyi félék, lehet, hogy ezer+1 problémát fog okozni.

Egy biztos: Nagyon sok pénzt KELL erre a kutatásra fordítani, mert egy sérült embernek egy ilyen dolog visszaadhat nagyon sok dolgot amit az anyatermészet elvett tõle.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sadist
Akkor is ezt mondanád, ha egyszer csak nyaktól lefelé teljesen lebénulnál?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nem hinném,hogy egyhamar elterjed,az ára ugyanis sztem csillagászati lesz,na de majd egyszer.....

Mr Csé
és mivan ha fatal error ? 😮

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Ma2ska
Az ember fél attól hogy egy külsõ eszköz agyba épitésével valamiképpen sérül az autonómiája, a tudatát befolyásolni lehet stb stb, ehhez nem kell fizikai eszközt az agyba épiteni, ragyogóan megoldja ezt a modern társadalmak, jutalmazás-büntetés alapú tudatformálási rendszere. Erre lehet mondani hogy ennek ellen lehet állni, és az ember független maradhat, elméletileg ez igy van....

Ez királyság. Bakker ha valaki beteg, sérült vagy valami, hatalmas segítség lehetne számára a mindennapi életben. Akár mozgathatná pl. a mû kezet is, ami azért nem semmi. Vagy pl. csak a gondolotokkal kapcsolnánk a tv-t, meg a gépet. Hát ez nagyon tetszik. Remélem egyre jobban halad majd ez a technologiai fejlesztés.

én nem engedném hogy az agymba ültessenek bármit is...

Killgore
Nem tom hogy melyik nagyobb szám, a chip vagy a szoftver.... Nem semmi!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Ha lejjebb veszed a felbontást, könnyebben célra tudsz tartani snipert 😊 ezért is lehet a jobb egereken a felbontást állítani 😊
De ez a chip azért nem semmi.. ( meg a software sem)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Ez jó, egyre messzebb eveznek a tudósok és kutatócsoportok, de én azért nem ültetnék az agyamba chipet. Nemsokára úgyis kifejlesztik a fejpántos megoldást...
Hát azért 6,5 bit/s még nem egyenértékû az 1000Hz/s-es Razorbackes egérrel szal nem ajánlom h Kar98-at vagy AWP-t válaszzon kör elején 😄

← ElőzőOldal 3 / 3