2412
-
#766 Saját készítéső, félig reklám (igen, ebből fogok új limót venni, annyira megszedem magam):
Fucked Up @ Budapest, Dürer Kert - 2009.07.09. +Motivation, Rákosi, Waffen Bisex -
ldavid #765 channel háttérképet tudtok feltölteni? nekem nem enged semmit -
#764 -
#763 -
#762 lol xD
:) -
#761 :F:F:F:F -
#760 Hello lenne egy olyan kérdésem hogy mit tehetek akkor hogyha a videó alá bevágott zenére azt írja "This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled. " Ilyenkor mit tehetek hogy az a zene szólaljon meg a film alatt amit én odaraktam ? -
#759 ha valaki subcriptionoltam, és felfüggesztették, akkor azt hogy lehet levenni a listáróL? :_D -
#758 lényeget vki pls -
#757 lol -
PunkZoli #756 ez a kemény, nem a faszom?:D
-
Kromszi #755 :) Nahh igy már ok :) -
#754 Úgy is nagyon béna lenne.:) -
#753 akkor két 6percesre vágod:) -
#752 Annak csak a címsorban van ilyen kódja, a kommenteknél ha beírod az időt simán pl 2:34 akkor link lesz automatikusan belőle
hiszen youtubeon sosem lehetett url cím alapján linkeket rakni -
#751 Rákérdeztem, kíváncsi vagyok a megoldásra. Köszi a tippet.:)
Darabolni nem akarom, mert a videó így egyben jó, ha az utolsó két percet külön választom az nagyon idétlen lenne. -
ldavid #750 én nem próbáltam még, de nem hiszem, hogy túl lenne bonyolítva
egyszerűen írd be a számokat, pl. 0:30 -
Kromszi #749 Mégsem megy az idő linkelés, címsorból kopizom a linket utána írom amit írál, rányomok a post comment-re és nem jeleníti meg a comment et frissítés után sem. -
#748 lehet akár 2 részre osztani (part1, part2 külön videók), vagy kérdezd meg őt :) -
#747 Sajna ez sem jött be. Úgy néz ki, hogy akkor ez a videóm nem lesz feltöltve sehova. Nézegettem más videómegosztókat is, de vagy a hossza van korlátozva, vagy a mérete. A 216MB / 12:06 perc sehogyan sem jön össze. -
Kromszi #746 Köszkösz -
#745 URL végére:
#t=0m15s -
Kromszi #744 Commentek-nél szoktam látni hogy olyan hivatkozásokat írnak be amire ha ráklikkelünk akkor az adott időhöz ugrik a videóban, annak mi a kódja? -
ldavid #743 ha a channel type-ot átállítod directorba, elvileg lehet -
fulopzizou #742 Youtube óriási!!! Aki ezt ktalátlta....nagy ember! -
#741 Üdv! Az lenne a kérdés, hogy mik az esélyei egy 12 perc 06 mp-es videónak a youtube-on?:) Van valami lehetőség 10 percnél hosszabb videók feltöltésére? -
#740 http://www.youtube.com/watch?v=_e5mzH005kw
Korábban láthattam ezt a videót. Egyik kedvencem volt. Most azt írja, az én országomban nem látható. Miért? Egy helikopter repül Afganisztánban. Ebben mi van? -
mszabik78 #739 Sziasztok!
Ha már youtube:)
http://www.youtube.com/watch?v=3cQ4aflg6Lg -
#738 A videó ablaka mellett és a videó adatai felett a kirakott reklám mennyit hozhat? -
#737 Firefox DownloadHelper kiterjesztés
-
#736 HD videót lehet ugy leszedni hogy HD is maradjon a gépemen? -
ldavid #735 elvileg már megcsinálták a keresőt -
#734 A kereső itt is kiszállt, próbáld google-n megkeresni a videót, hátha behozza úgy. -
#733 Khmm nálam behalt a YT... Másnak is? -
#732 túl színészkedik:) -
ldavid #731 írd az URL végére az &fmt=18-at
pl.: http://www.youtube.com/watch?v=XwNHE3QXVc4&fmt=18
-
#730 van ahol nincs -
#729 frissítsd a flasht -
Forumeur #728 Segítsetek, lécci: nekem sosem jelenik meg a YouTube-on a HQ gomb. Vajon miért? -
#727 akármilyen reakció rá. vagy válasz. vagy amit megihletett. akármi