2412
  • qtab986
    Hozzászólás helyett hozzátesz egy videót?
  • Aquir
    az amit jelent. Reagálás rá
  • qtab986
    Az mi amikor egy videó ablak alatt (amiben a videó megy, pf nem tudom hogy hívják) a Statistics & Data alatt van még egy Video Responses? Mi az a Video Responses?
  • Benny04
    jeje
  • akyyy
    simán. legalább most jól sikerült, nincs a szélén két fekete csík.
  • Benny04
    megint feltöltötted? :D
  • akyyy
    ezt láttátok már?
  • Tsol
    video
  • Benny04
    loool
  • ldavid
    viccesek ezek a felgyorsítós védekezések a nem tiszta zeneszámok ellen... :) (mondjuk elég idegesítő tud lenni)
    pl.
  • akyyy
    tudtommal nem volt ilyen videóm fent, folyamatosan figyeltem a jogsértéseket is, csupán szakdolgozatom videójába volt egy zene ami "jogsértő" de az tán még az előcő accoutomon volt fent:D
  • Benny04
    a nagyon helyett "tudom" lett volna
  • Benny04
    nagyon, nagy gyász ez az oldal xDDD
    de szerintem a gugli fordítókája se fordít jobban
  • Aquir
    haha most néztem meg (miután itt gyorsfordítottam), hát az egy érthetetlen szar angol->magyar tekintetben (mert a szöveg kontextusfüggő és más a nyelvezet) :) jókat röhögtem
    fordítani ésszel kell
  • Aquir
    a Közösségi Irányelveket megbecstelenítetted, ezért törölték. Figyelmeztetnek hogy tiltott bármilyen más accountot létrehoznod vagy használnod.
    A youtube gárda figyeli a megjelölt videókat, hogy rátaláljanak a szabályszegőkre, és közbeavatkoznak ha szükséges.
    Nem tudnak részleteket szolgáltatni az acc. felfüggesztéséről. A linkeken megtalálható mit tartanak helytelen tartalomnak vagy viselkedésmódnak.
  • akyyy
    akkor nem sok jót, ezek szerint baszhatom az accounbtot, mi?

akkor senki se változtasson emailt különben oda az accountja:(
  • Benny04
    webforditas.hu
  • akyyy
    Fejlemény: most ezt kaptam:

Hi akyyyyy,

Thanks for your email. Your "akyyyyy" account has been found to have
    violated our Community Guidelines. Your account has now been terminated.
    Please be aware that you are prohibited from accessing, possessing or
    creating any other YouTube accounts.

YouTube staff review flagged videos 24 hours a day, seven days a week to
    determine whether they violate our Community Guidelines. When a video or
    account is brought to our attention we investigate and take action if
    necessary.

We are unable to provide specific detail regarding your account suspension
    or your video's removal. For more information on our what we consider
    inappropriate content or conduct while using YouTube, please visit our
    Community Guidelines and Tips at
    http://www.youtube.com/t/community_guidelines and our Help Center article
    at http://help.youtube.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=92486.

Regards,

The YouTube Team

mit jelent?:D
  • akyyy
    hát igen, használhattam volna a gmailes accountot külön, de elég sok videóm fel volt már töltve a másikra, nem akartam hogy kárba vessze, illetve külön accountot használni mindenre.

csak azt sajnálom , hogy a sok HD-s rallys, meg egyéb videóim, amit ezer év volt felszenvedni, odaveszett:(((
  • Aquir
    és ha a gmailes accounttal lépsz be mindig a youtubera, és azt tiltják le, akkor nem lesz gmailed?! lol akkor hiszen emailt sem lehetne nézni, szerintem a gmailesek biztos megússzák ilyenkor :)
  • akyyy
    de én ezt sgmailról küldtem, bármint a reopennél az sgmailosat rtam be, erre a gmailre jött email. most beírtam a gmailosat, még nem jött válasz.

az már csak hab a tortán hogy az sg mail megszünt.

sztem biztos küldtek valami cumót, hogy jogvédettt anyag volt fent, csak ugye sgmail megszünt én nem tudtam róla és hamegváltoztatom emailt, akkor ha van valami turpisságom, törlik az accountot... elég nagy hülyeség, basszus.
  • Aquir
    azt hogy mindent bele =)

Az accountodhoz tartozó email címed kell, és ez nem az amiről az adott emailt küldted. Oda küldtek üzenetet.
    Ha nincs meg az email és nincs meg a felhasználóneved/jelszavad, akkor nem tesznek semmit.
    Ha nem tudsz írni az eredeti emailről akkor semmi infomációt nem tudnak az accountról sem adni.
  • akyyy
    és ez mit jelent?:D
  • Aquir
    akkor hajrá :|
  • akyyy
    ezt kaptam:

Hi there,

Thanks for your email.

You can safely disregard this email if you did NOT request to have your YouTube account reactivated. We won't do anything unless we receive your verification.

To take a look at your account, we need to receive a request from the email address associated with it. The address you've sent this email from is not associated with the username you specified. I've BCC'd this email to the correct email address. Once you receive the BCC'd message at the correct email address, please go back to our Contact Us form and resubmit your request: http://help.youtube.com/support/youtube/bin/request.py?contact_type=reopenaccount

Also, please keep in mind that if you don't have access to your email account and have lost your username and/or password, we’re unable to help you. We don’t store private passwords, so we can’t email them to you. If you’re unable to write us from the email address associated with the YouTube account, we can’t release any information about the account to you.

Regards,

The YouTube Team

• akyyy
    na tegnap probálkoztam reopenes accal, visszairtk, hogy balba rossz emailt választottam, de továbiották a helyes email cimre, szóval valszeg ők már a gmailes címemet tárolják
  • Aquir
    :|
  • akyyy
    gecc a youtube törölte az accomat:( se szó se beszéd.
    észrevettem hogy az emailem sgmail.hu -s ami megszünt. átírtam gmailra. megjött a megerősitő email, rámentem. be kellet jeletnkzni., de hiába irtam be jelszavamat nem csinált semmit.

most észrevettem hogy a videóim nem elérhetőek:((( remélem ez nem igaz, mert rengedet hd videóm volt fent, mind saját, és az előbb még fent voltak.
  • Benny04
  • Aquir
    ha máshogy nem megy csinálj még egy újat és folytasd onnan
  • miatyánk
    Sziasztok!

Lejátszási listát csináltam 64 db videóval, de 50 videónál többet nem kezel linkelt lejátszóval. Ki lehet ezt a limitet tolni valahogy?
  • PJack
    jah gecijó lett ^^
  • Benny04
    amikor beletekersz a videóba, kiírja, hogy hány perc ;)
  • akyyy
    micsoda?
  • Benny04
    nekem se jó
  • Anteris
    mijafaszvan, nem működik a jutub keresője. Beírsz valamit, görcsöl egy picit aztán nem történik semmi.
  • Benny04
    most nézem, mifasza újítás lett a tecsőn :DD
  • Aquir
    akkor mondd neki
  • akyyy
    máshogy is lehet nem kell hozzá director meg partozás!
  • Aquir
    Így, vagy külön töltöd fel a videókat és odaírod a végükre hogy part 1, part 2, stb.