YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
Hali!

Mostaniban azt csinálja ez a jútub, hogy már rég bepufferelte az egész videót, de mindig megál és tölti...
miért van ez? :S
mert elég zavaró... :C

lippet
Hello!

Lehet pont nem ide kellett volna, de mivel tudok videót rögzíteni, egy weboldalon beágyazott videórl, mert nem tom letölteni. Az oldal forássát is néztem de ott sincs:S

Köszi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

JetiRulez
UP!

JetiRulez

közbe megtaláltam a megfelelõ progit...

Hi!

DVD-n lévõ anyagot hogy tudok felrakni youtube-ra?

FRe4k
Hi!
Az mitõl lehet hogy firefox 2 alatt egy bizonyos idõ után beakadnak egy másodpercre a videók,de iexplorer alatt akadásmentesen mennek . :S

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

zebulon
Sziasztok! azoknak akik szeretik: where the hell is Matt 2008:
http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY

Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.

Énvagyokazapád
youtube downloader, ingyenes, akármivé átalakít.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

PrisonMan
save2pc Pro. (Fontos, hogy a pro verzió legyen, mert csak abban lehet sok féle formátumban lementeni. A simában csak .avi-ban) Ha még nincs meg, akkor a googleban hozzáteszel névhez még egy "rapidshare"-t és már meg is találtad <#wave>

Benny04
én ezt használom.

bAguziB2
sziasztok. az lenne a kérdésem , hogy melyik videó letöltõvel tudnám a youtubos videókat leszedni és átkódolni 3gp-be. már próbáltam vvagy 10 db letöltõt, le is töltik a vlc-ket de a kódolásnál csak 50% ig mennek el vagy hang nincs hozzá.
válaszotokat elõre is köszönöm

Énvagyokazapád
youtube downloader

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Scottt
Srácok vhogy leszedtem egy videót utubról.A kiterjesztése fájl.csak a VLC playerrel tudtam lejásztani azt, hogy tudom átkonvertálni pl mp3romba?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Benny04
<#smile>

GregSB
Nekem semmi bajom az új playerrel. Egyébként csak vicceltem, ezért van ott a szmájli 😉

Benny04
miért, te nem szívtad meg? :o

GregSB
Addig lehetett csak visszaváltani amíg beta volt az új player, már nem lehet. Megszívtátok 😄DDD

Benny04
jah, én is utálom ezt az újat :C
meg azért is, mert amikor elindul a lejátszás, nem tudom egybõl leállítani, hogy bepufferelje teljesen, aztán nézzem meg az egészet, hanem kell várni egy csomót :|

akyyy
azt monjda el valaki hogytudom beállitani hogy ne ez az új lejátszót lássam, hanem a régit.

zavaró, hogy a hangerõ szabályzó belelóg a képbe, a régibe ott volt a csuszka vizszintesen, ami jobb volt😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

GregSB
Én is csak ma vettem észre, nagyon komoly...

Sajna ha ide belinkelem a videót a fórumra akkor eltûnnek ezek a dobozok.

Énvagyokazapád
hát én tudatlan ilyenrõl nem is tudtam :o

Benny04
wtf 😮

Benny04
nekem mostaniban úgy szokott b*szakodni a youtube, hogy némelyik videót nem tölti be, csak tölt-tölt, de nem játsza le...
mi lehet a baj? :S

Énvagyokazapád
ha beteltek a favjaim (500db), akkor nem is lehet sehogyse több? :S

Aquir
ez a video-oldalas azt nem tudom. Ballmert meg a Corvinus egyetemen dobálták meg 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Punker
ez mi volt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aquir
omg
biztos mert megdobáltuk Ballmert 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

banok
ezek szórakoznak velünk ba' meg.
EZ DISZKRIMINÁCIÓ!!!!!!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Benny04
<#wow2>

Tudom, hogy nem kapcsolódik teljesen a topoic témájához, de ezeknek mi a bajuk velünk (vagy fordítva)?
http://www.veoh.com/
Egy kezdõnek ezt, hogy mondanád el? Neked sikerül?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Punker
hát pl normális minõségû avit kell felrakni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

És mibe kéne tömöriteni, hogy stereo legyen? Nem rég kezdtem még csak video vágás meg convertálást kicsit komolyabban 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Punker
ott a felirat ha van jobb minõség, amúgy tömörítéstõl függ

egész jó lett a statisztika rész.

banok
jobb minõségû a videó

Miért van az hogy valakiknek a videok zenéje jóminõségben és sztereóban szol? Hogy lehet azt elérni?

Hello! Nem tudja valaki hogy miért tölti a youtube nagyon lassan a videokat mostanában? Eddig jó volt pik-pak betöltötte de most....
Mindán más megy normálisan tehát nem a nettel van a gond.
Elöre is köszi!
banok
igen, már régóta így van csak tudni kéne olvasni...

Benny04
nekem úgy szokott lenni, hogy elõször nem jeleníti meg, aztán frissíterk egyet rajta és bejön

Aquir
amikor én egyszer beírtam, nem látszott, de késõbb már igen

banok
gondolom azoknál van amit eleve jó minõségben töltöttek fel. Persze lehet, hogy hülyeség amit írtam.

Szarszemétszar you tube! Nem tudok commentelni egyik videohoz se akármikor próbálom bármelyiknél, még a sajátomnál se tudok válaszolni semmire.

pár videónál ott van: "watch in high quality" ez mitõl függ? többinél miért nincs ilyen lehetõség?

hello!a youtube megad ott helyben egybõl egy linket amirõl lehettelepítani, utánna célszerû nyomni egy restartot és meni fog

For the greater good

Aquir
amikor ugye más gépnél voltam vagy amikor esetleg telepítettem a windowst akkor ugye youtube -> elvisz a flash oldalra, és ott le lehet tölteni. adobe flash player kell hozzá vagy mit telepítesz? ha jól telepíted és jót, akkor nem tudom mi a baj

Viktor99
Mivel nem találtam másik topiktot ide írnék egy kis problémát :S...
A youtube-n mindig amikor nézni akarok egy videót mindig kihozza hogy "Telepisd fel a flash player..."
OK... letöltöm...feltesze... ujra fellépek a youtube-ra és megint ezt irja ki... és nem tom miért... Pls help ha tudtok
passatgt
😊

van olyan lehetõség, hogy a felhasználó engedélyezi a hozzászólást

utóbbi hónapokban sose jön le a teljes videó, elakad útközben
nincs valami megoldás ennek orvosolására?
ami folytatná a letöltést ha leáll, vagy F5 után ne elejétõl kezdje tölteni

GregSB