2412
-
#806 help!!!
jútúb valami ubdatelt aztán azóta nem lehet jútúb downloaderrel letölteni, viszont kijött a 2.5 jútúb downloader amivel lehet csak hogy a "hivatalos" oldaláról még mindig csak a 2.1.7-et szedi le annak ellenére hogy a 2.5-t mondja
nincs meg valakinek a tényleges 2.5? -
Orionk #805 de valahogy ki lehet játszani, hogy az ip cimed amerikai legyen, nem hallottál még erről semmit?
esetleg mások? -
#804 feltöltöttem Sublime klipet, 10 perc múlva már "Live! | Video blocked in some countries. "
"Live! | Matched third party content. " ez nem tom mit is jelentene
"Audio disabled | Matched third party content." ezért meg rohadjanak meg :( -
#803 de jó hogy mondod nekem is sg-s mail volt még megadva. -
#802 Gondlom volt valami jogellenes cumó, amire küldtek emailt, hogy szedjem le, csak az az email már rég nem élt (sgmail, jeah). Videókhoz meg baszták odairni hogy valami nem stim, pedig 100-szor ellenőriztem, mert volt már régebbe is törlésem egy másik fiókomat, akkro rtlklubo szökés promokat szdtem le, erre fox töröltette meg bannoltatta azt az accot, loool)
Megváltoztattam az emailt, irta, hogy ujra be kell lépnem. probáltam, nem ment. megnéztem az egyik videómat, hogy na mi van, és ugye ott már az volt kirva, hogy törölt felhasználó. -
#801 nem csak az volt a gond hogy te a régi emailedről nem tudtál írni? aztán meg akartál csinálni egy új accountot?
De miket csináltál a két levél között, és előtte? Az irányelvekben leírják, hogy elsőre figyelmeztetést küldenek. Kettő után ideiglenesen letiltanak és 6 hónapon belül csak harmadszorra függesztik fel az accountot véglegesen.
Ezen kívül írják le hogy az irányelvek súlyosabb megsértése esetén azonnali felfüggesztés is járhat -
#800 lapozz vissza egyet, egyser már leírtam. emailcim csere miatt tiltottak/töröltek. -
#799 Account Status: Community Guidelines
Your account is in good standing.
Account Status: Copyright
Your account is in good standing.
pedig azt írja nincs most semmi gond -
#798 azt meg hogy? csak a profil adatok állításáért? -
#797 saját tapasztalat -
#796 ez biztos??? -
#795 linket! tipp:
mencsed lefelé az összes videódat, kedvenceket, stb, sőt, regizhetsz akár egy újat is, hogy mire kitilanak, meglegyen minden:D mer most már ha valamit állitasz a profilodon, kitiltanak, törölnek. -
#794 hoppáhoppá
mikor most felnéztem az oldalra egy nagy piros keretes üzenet fogadott hogy mivel nem vettem le a videót, megtették ők, és hogy fejezzem be a törvényellenes viselkedést... -
#793 "feltöltés után egyből megtalálnák őt???!... azért ennyire nem kapkodják el a letiltásokat...:)"
nagyon is elkapkodják
én tegnap töltöttem fel egy klipet és egyből ott volt hogy ez kinek a tulajdona.. és hogy "Your video is blocked worldwide"
viszont a my videosnál volt egy olyan lehetőség nála hogy view copyright info(vagy valami ilyesmi) azon belül lehet nekik választ küldeni hogy engedélyezzék a videót, na olyat írtam és még most is blockedet ír, de már teljes mértékben működik és nézhető -
#792 ezt már én is észrevettem és szerintem se valami jó hogy ez így van -
Orionk #791 A legtöbb youtube video nem tekinthető meg, ezt irja ki:
"This video is not available in your country due to copyright restrictions. "
Ez szerintem tiszta gáz. A minden idők legnézettebb zenei klipjeit akartam youtube on nézni.
van rá valami megoldás? -
#790 Sziasztok,
ért tegnap egy kis kellemetlenség.Feltötltöttem egy videót és a related vieok között megjelent olyan videó amit korábban néztem meg és elég gáz hogy belekerült.Ezt csak most vettem ráadásul hogy a drága yyoutube letárolja megtekintett videókat és azt mások számára is hozzáférhetővé teszi a related videók formájában.
Hogy lehet a related videók közül törölni? -
hunhogzilla #789 http://www.youtube.com/watch?v=k2WE-C8PjsU&feature=fvsr
lol ezt nézzétek meg xDD -
jucika30 #788 a következő videóban láthatjátok, hogy mi lesz a jutyúbb sors....
íme:
széteső videómegosztó -
ldavid #787 nem gondolod, hogy pár ember ott ül, és minden feltöltött videót megnéz, nincs-e benne jogsértő zene?
a hangsávban keres a rendszer egyezést, ha van akkor megfogja, és cserét ajánl a szabadon használható gyűjteményből -
#786 flo-rida - right round c. száma és valóban azt írja ki hogy jogvédett a zene de amint feltöltöm EGYBŐL kiírja, hogy a faszba tudják ilyen hamar? -
#785 lya
+ egy Lamborghini München kép + zene miatt :P -
#784 feltöltés után egyből megtalálnák őt???!... azért ennyire nem kapkodják el a letiltásokat...:)
már elég sok üzenetet kaptam, h jogsértés miatt (kép vagy hang ) törlik a videót, elnémítják..stb...
ha jól tudom 3 ilyen eset után törölhetik is a felhasználót...
ha ilyen procedúrán átesik a videóm, ált. törlöm, mert feleslegessé válik, pl. ha nem lehet meghallgatni az eredeti zenét alatta...
bár lustaságból néha megesik, h mégis fennmarad 1-2 videóm ilyen állapotban... s most az összes ilyen videóm "megjavult", mintha mi se történt volna...
vagyis csak elméletileg, mert gyakorlatilag, tiltva vannak a köv. országokban:
"Australia, Brazil, Canada, France, Germany, Guam, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Northern Mariana Islands, Puerto Rico, South Korea, Spain, United Kingdom, United States, United States Virgin Islands"
de van a kicsit szigorúbb: Your video is still available worldwide. XD
gondolom ez van azoknál a videóknál is, amit mi se tudunk megnézni...
"This video is not available in your country...."
érdemes nézegetni az "Account" menün belül a "Manage Account -> Account Status: Copyright" -ot és az "Overview"-en belül van egy kis sárga négyzet:
"You have videos that may contain content that is owned by someone else. Please review these videos. "
Engem a köv. cégek nem kedvelnek:
Dorna Sports - kép
UMG x 4 - zene
Armada Music- zene
NATOarts- zene
-
#783 nem jgodévedd a zene? -
#782 1. youtube videóm egy Casio PRG-100 review :] -
#781 hi!
csináltam egy videót movie makerrel, de amikor feltöltöm nincs hang...felajánl pár zenét a videó alá de nekem az eredeti hanggal kéne amivel én csináltam...miért van ez és mi lehet rá a megoldás? -
#780 Egy nyelviskolába angol leckéket venni. -
#779 A feltöltő összes videoját megtudom nézni csak ezt az egyet nem. Mit lehet tenni? -
#778 Bannolták az IP-det. -
#777 Hello!
Megszeretnék nézni egy videot, de ez az üzenet jelenik meg: "This video not available in your country due to copyright restriction". ilyenkor mi van? -
ldavid #776 YouTube 3D -
mmkek #775 732 kedvencem!!!!!!!!!!!!!!!! -
#774 tudod, mint a féregmozgás
összehúzódik, aztán kinyúlik :o -
Orionk #773 ezzel mit szerettél volna közölni????
üdv., -
#772 grt -
valaki133 #771 Egykerekeztem egy kicsit:) -
valaki133 #770 http://www.youtube.com/watch?v=79Zl4iTXhrs -
#769 hernyó :D -
Orionk #768 Hello!
Megint egy kisebb segítségre lenne szükségem.
Most telepítettem ujra a gépet, és a legujabb 3,5-ös mozilla firefox van rajta.
A youtube-on a videók nem mennek rendesen, hanem ugrálnak. Azaz amikor elinditom a videókat, akkor elindul rendesen a video, de a kép az hol összehúzódik, hol nem, és egyfolytában igy ugrál.
Ötlet?
Előre is köszönöm -
#767 hi
youtubon videót szertnék megnézni/letölteni
de mindig ez fogad amikor rákattintok!
This video is not available in your country due to copyright restrictions.
ezellen mit lehet tenni?