Láttad már a jövődet álmodban?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyanaz... de nekem olyan mintha már errõl álmodtam volna vagy ilyesmi... énis azthittem hogy hülyevok de ezt elolvasva megnyugothatok 😄

wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter

fernando torres
<#eljen><#wow2>

Vagyis ez nemis azt bizonyítja hogy megláthatunk dolgokat a jövõbõl, hanem inkább azt, hogy a közeljövõ bekövetkezendõ cselekményei már a bekövetkezés elõtti pillanatban is jelen vannak, ezt érzékeli a tudatunk, és a testi reakciókat kiváltja, ilyen pl. a pulzusszám növekedése. De ez nem azt jelenti, hogy megláthatnánk dolgokat amik még nem következtek be, inkább azt, hogy pillanatokkal a bekövetkezés elõtt jelen van a bekövetkezés hatása, amit mi esetleg megérezhetünk.
Az információ hatásainak visszaugrása az idõben talán Einstein elméletével magyarázható. Vagyis, ha ez a dolog, amit mi érzékelhetünk ha meglátunk egy képet, a fénysebességnél gyorsabban terjed, képes visszaugrani az idõben. Mert ugye minél nagyobb sebességgel halad valami a térben, annál inkább kitágítja azt, és "megnyúlik" az idõ a haladó test számára. Ha a fény sebességét a haladó test sebessége képes lenne meghaladni, akkor ez a folyamat, "az idõ kereke" megfordulna, és visszafelé mozoghatna az idõben.
Nem tudják a tudósok, hogy hogyan lehet a fénysebességnél gyorsabbat létrehozni, ezért nem lehet (még) az idõben visszafelé haladni. Ha a gondolatnak is létezik egy terjedési sebessége, ami elõfordulhat hogy gyorsabb a fénynél, akkor ez képes lenne az idõben visszább ugrani, és a gondolat eljuthatna hozzánk még maga a gondolatot kiváltó ok létrejötte elõtt. Így elvileg lehetséges lenne az, hogy néha egy pillanattal hamarabb megérezzük, hogy valami különös dolog fog történni a következõ pillanatban.

Higyj akkor abban, amit a #44-ben írtam =)
Nem kizárt hogy a kísérlet egy csalás volt, de lehet hogy tényleg így van :p

Matthew Prosac
most egy világ dõlt össze bennem... <#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tudományosan is bizonyított, hogy az ember képes belelátni a jövõbe.
Múltkor láttam egy szép kísérletet, egy asszonyt rákapcsoltak a gépre, és egymás után gyorsan különbözõ képeket vetítettek ki neki. Voltak közte horrorisztikusabb, félelmetes, véres képek. AMikor ezek a képek jöttek, maga a kép megjelenése elõtt néhány tizedmásodperccel a mûszer jóval nagyobb pulzusszámot mért, míg a közömbös és kellemes képeknél ez az érték normális volt. Vagyis, a nõ már néhány tizedmásodperccel a kép megjelenése elõtt megérezte, hogy miféle képet fog látni. Ez szerintem érdekes :o

fernando torres
<#eljen>

Ez az amit Deja Vuenek neveznek és mindenféle paranormális dolgokat tulajdonítanak neki, meg természetfölötti képességeket stb... Pedig valójában a folyamat annyi, hogy látsz valamit, és az információ az agyad memória-központját hamarabb eléri, minthogy magát az infót felfogtad volna. Mivel az információ elõször a memóriádba jut el és onnan dolgozod fel, úgy érzed, mintha már megtapasztaltad volna egyszer.

Nuxa
Az Északi vagy a Déli félteke a lassabb? És az egyenlítõn nincs dézsávûjük az embereknek? 😄DDDDDDDDDDDDDD

Because cheese...

Dying Soul
Az agy egyik féltekéje lassabban észleli a dolgokat, de a másik által már a memóriába kerülnek a dolgok, és ezután tûnik úgy az egész, hogy ezt már láttad valahol.

OrioN the S
mindenkinek van dezsávûje -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nuxa
És mivel?

Because cheese...

Dying Soul
megtudták magyarázni.

Nuxa
Amúgy ezt az egész Dézsavû dolgot meg tudták már magyarázni a tudós fickók? Nem tudok róla, már régóta érdekel ez a téma.

Because cheese...

Nuxa
Mikor tükörbe nézel, nem akkor?? 😄DD

Because cheese...

Nuxa
Mi köze a topighoz? 😄D

Because cheese...

REALista
Most olyan Dezsávû érzésem van!Mintha már láttam volna valahol ezt a Lámát!<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nuxa
Photoshop?

Because cheese...

Ron Ragm
pedig aranyos egy jószág

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nuxa
Akkor Dézsavu?

Because cheese...

REALista
Ez nem elõrelátás!!!!!!!!

Nuxa
A 'láma' szót is utálom!!! 😄

Because cheese...

Nuxa
Azért még ne bízzatok az elõrelátásaitokban!! Becsaphatnak!!

Because cheese...

REALista
Szerintem ez mindenkivel elõfordul!!!

Dying Soul
barátkozz vele, mert ez egy láma topik.

Nuxa
Nekemis ugyan ez!!!

Because cheese...

Nuxa
Utálom azt a szót, hogy DezsáVûû!!!<#idiota>

Because cheese...

fernando torres
<#nevetes1><#nevetes1><#nezze>

McGrady
hello, nekem olyan szokott lenni, hogy élem megszokott életem, aztán egy tök általános dolog ami történik, valahogy beugrik hogy mintha én ezt már láttam volna. olyan deja vu érzés, de tuti hogy már megálmodtam, de csak akkor jut eszembe. elég fura, de szeretem amikor így ráeszmélek hogy mi is van 😄D

Kuss!-magyarázta.

REALista
Ti biztos valami kiválasztottak vagytok!<#hehe>

"Minden meg van írva egy végtelen papíron..." <#kacsint>

REALista
Én megálmodtam hogy 3-as lesz a számvitel ZH-m ezért nem tanultam rá és megbuktam!<#idiota>

Nuxa
Én is megtudom álmodni, fura 😄

Because cheese...

Nuxa
😄DD

Because cheese...

nf1
én egyszer megálmodtam hogy másnap mit fogok rendelni a mekdonálcba és.....
azt is rendeltem :C

Gabesz amd64
LOL

de nem a szomszed nezett ki hanem a postas amikor eppen hegesztette a szomszednak a feleseget 😄DD

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Nuxa
Betörtél egy ablakot, és tudtad, hogy a szomszéd ki fog nézni? 😄

Because cheese...

én egyszer 5 mpre elõre tudtam mi fog történnni 😊

REAL MADRID

Gabesz amd64
matrixba is volt dezsavoouuuee-je a Neo-nak 😄DDDD

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Nuxa
Az én topicom, csak hasonlít ezekre! De nem ugyanazok!

Because cheese...

kisfigi
Aha ez nem megálmodás<#idiota>
Ezt nevezik Deja Vue(dezsávû)-nek

Destiny. The design is clearly ancient.

REAL MADRID

Nuxa
Lehet, hogy a sorsunk már elõre meg van írva, és egyesek belelátnek a saját sorsukba! <#nemtudom>

Because cheese...

Nuxa
Lehet, hogy nem mindenkinek van ilyen képessége, nekem és egy pár másik hAveromnak van!

Because cheese...

ERykk
Dézsávû<#idiota>

ez a Deja Vue

REAL MADRID

fernando torres
jah.de nem álmododm meg csak van 1 olyan érzésem mintha egyszer már csináltam volna ugyanazt ugyanígy ugyanott..

Nuxa
Van, hogy ha csinálok valamit (bármit), egyszer csak beugrik egy kép, mintha egyszer azt már láttuk volna. Furcsa. Veletek is volt már ilyen?

Because cheese...

Nuxa
Hi! Azé nyitottam ezt a topicot, mert kíváncsi vagyok, hogy veletek is történt-e ilyen dolog, mert velem sûrûn megesik (Nem vagyok bolond!!!). A többi isemrõseimnek is van ilyen tünete 😄

Because cheese...

← ElőzőOldal 3 / 3