Láttad már a jövődet álmodban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De k*rvajó géped van istenem....
Nézünk valamire és azt a szemünk látja. de az agyunk ezt nem fogja fel azonnal és, mivel már egyszer ránéztünk arra a pontra és ekkor adja be az agyunk azt a képet és ez tökre olyan minthogyha már láttuk volna peig csak egyszer láttuk.
EZ AZ ÉRZÉKELÉS GYENGE ELCSÚSZÁSA.
De k*rvajó géped van istenem....
Valami rosszat álmodtam, aztán felkeltem és gondoltam hogy milyen jó hogy ezt csak álmodtam, de azt is álomodtam hogy felkeltem, és csak aztán keltem fel a valóságban! nagyon durva volt 😄
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
de a múltkor bevillant egy olyan kép, hogy luxusyacht-on száguldok bikinis hölgyek társaságában, koktélt kortyolgatva! 😄
Más részrõl azt elképzelhetõnek tartom, hogy az emberi agyhullámok néha összefüggnek egymással, tehát álmodban mondjuk olyan tudatszinten vagy, hogy veszed a másik ember adását(pl. hogy beteg), ezért tudod azt álmodni, hogy megbetegedett és nem jön be órára, magyarán ez nem feltétlenül jövõbelátás.
Because cheese...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Esetleg volt vmi durva álmotok amitõl utána tartottatok h. bekövetkezik?
Nekem volt régebben egy visszatérõ, amiben világvégével kapcsolatos dolgok voltak.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
de utoljára amikor volt...😄, király volt, vagy 10 mp. volt, tudtam elõre mit fog mondani az ürge akivel dumáltam és azt is hogy én mit váaszolok majd, és ment egy darabig aztán szalagszakadás 😊
én ezt úgy érzem minthogyha nem tudom mikor, de valamikor elõre megálmodtam volna jeleneteket az életembõl
néha már idegesít
ReaL MaDRid x siempre
Igazából sok jelentõsége nincs annak, ha megálmodsz valamit... Majd ha életeket tudsz ezzel menteni, talán akkor érdemes lesz foglalkozni vele, ugyanis vannak fontosabb dolgok is az életben 😉.
"Láttad már a jövõdet álmodban" - mert ugye nem tudod mit hoz a jövõ, de emlékszünk arra, ami már megtörtént. Miért nem tudunk emlékezni a jövõre, és nem a múltra?
Mindent a tudat hoz létre a jó és rossz benyomásaidból. Ha láttál akár 1 horrorfilmet egy nap, de jól érezted magad a baráti körben, meg az egész napod jó volt, nem rosszat fogsz álmodni. Ez így mûködik a való életben is, ugyanis az is az emberek nagy, idõtlen közös álma.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
további info itt
I love this game!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Pedig milyen jó lenne, ha néha látnám a jövõmet az álmomban.
pl: Kaptam egy Xbox 360-ast a születésnapomra 😄
vagy: összejöttem egy 22 év körüli csajjal.
Ezek idáig nem történtek meg, de az, hogy kaptam "karót", az már többször is megismétlõdött 😄
Because cheese...
Because cheese...
Na jó, a poént félretéve tényleg létezik ilyen, de csak napokra látsz elõre, és nem évekre!
És ez olyankor szokot elõfordulni, amikor nem egy hosszú "történetet" álmodsz, hanem csak képek ugranak be...
Deja vue-m is volt már, de én azt hittem, én vagyok bolond. 😊
Azóta hiszek abban, hogy az agyunk tényleg csak alig pár %-át használjuk ki.
Ismerek olyat akiknek szintén tapasztaltak már párszor ilyesmit, de sokkal több olyat akik eddig soha.
A relativitáselméletnek ehhez sok esetben vajmi kevés köze van. Nem állítom, hogy vannak akik az általad leírtak alapján "mûködnek", de a 3-6 hónap már kissé túlmutat ezen.
Ahogy van olyan ember aki gyógyítani képes pusztán az akaratával, úgy olyan is van aki esetenként a jövõt érzékeli -de nem tudja szabályozni az érzékelést, csak spontán jön-, vagy éppen kanalakat hajlít meg egy újjal.
Nem nagy történet ez az egész. Az emberiség ahogy fejlõdik, remélhetõleg egyre több dologra lesz képes... a szerv megvan hozzá, már csak használni kell ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!