Láttad már a jövődet álmodban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Nekem volt egyszer egy elég fura "álmom" annyi az egészben az érdekes hogy mint lefeküdtem (nappal) kb 15 mp re rá jelentkezett is,tehát mintha nyitva volt a szemem feküdtem az ágyba és a tv a szekrények minden lebegett csak néztem,na oké egybõl magamhoz tértem.becsuktam a szeme újra és ugyan ez megtörtént a tv ment is közbe és lebegett meg minden.Elég para volt,de végsõsoron nem aludtam, valami halucináció vagy nemtudom 😄 (sosem drogoztam,és az elmém is ép)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
ilyen 5, 10 másodperces és az elejétõl fogva tudom mi fog történni, és tényleg úgy történik, de aztán csak mintha elvágták volna és nem tudom mi lesz tovább...😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Because cheese...
-fav
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
A kutyám felkapja a gumicsirkét és mikor mondom neki, hogy adja vissza, elfut vele a sövény alá 😄D
Because cheese...
Volt olyan álmom ami folytatásos volt és 3 részletben álmodtam meg 3 éjszaka alatt. Na meg volt olyan amit megálmodtam és megtörtént majd újra megtörtént, de sokkal késõbb. Így visszagondolva nem tudom, hogy pontosan 2x ismétlõdött az eset vagy csak egyszer.
Nekem úgy hónapokkal késõbb történt meg az amit megálmodtam akár fél év is eltelt. Olyan még nem volt, hogy közeli eseményt álmodtam volna meg.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
(Milyen hülyeség pl: álmomban egy asztalnál ültem egy irodában, az ablakon kinézve hegyeket láttam, magam elé nézve egy fasza kis ferrarit láttam egy lapra vázolva, és éreztem hogy büszke vagyok a mûvemre😊Tisza hülyeség, gondoltam nincs ilyen tehetségem. Na a cég 2hete kiküldött az ausztriai anyacéghez, és unatkoztam, gondoltam megpróbálok rajzolni valamit...
Because cheese...
Volt egy nagy diákszerelmem, még 17 évesen, a srác akkor volt 21 éves kiment az egyik nyáron külföldre dolgozni. Én valószinû, de csak hülyeségbõl mondtam neki, hogy a németektõl majd mûveltséget tanulthatsz. Annyira mélyen megsértõdött, hogy szakitatott velem, pedig csak mókának szántam, mert a németekrõl ezt lehetett hallani. Mégcsak találkozni sem akart velem, hogy én csitri ne oktassam ki. Szóval vége lett. Megnõsült és kint él Münchenben. a héten már 2x is vele álmodtam, pedig én is próbáltam elfeledni. Nem értem miért bukkan fel álmomban, annyira érzékenyen érintett ez az álom. Miért zavart meg vele?...<#rinya>#rinya>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://212.204.218.231/pages/Ecuadorian%20Mushrooms.html
Mindhármunknak volt olyan flash, hogy perceken keresztül déja vue!
Nekem elég kemény volt, tudtam, hogy mi fog történni a következõ percekben, mintha egyszer már átéltem volna álmomban, ugyanolyan állapotban (mivelhogy minden pillanatban ugyanúgy cselekedtem)!!
Amikrõl mélyen hallgattam:
Más dimenziókat is láttam, meg az abban élõ szellemeket, akik körbevesznek minket. Volt egy meghatározhatatlan idejû flashem, amikor a tér és idõ egy pontban összpontosult (a szobában, ahol voltunk, hol máshol...). Meg volt egy idõ-ugrásom is, ugyanaz a jelent 2szer megismétlõdõtt! Bár ez nem meglepõ, kétszer jöttem ki a fürdõbõl zuhany után, haverom meg végig két ágy között feküdt és 2 mondatot ismételgetett, legalább egy órán keresztül (Mi történt? Megõrültem?).
Szóval jó móka volt, menjetek Ti is Amsterdamba!! Ja, és a Sensation Black partyt ki ne hagyjátok 😉
a drogos-sámánokhoz meg csak annyit hogy te is ?tudod? hogy nemugyanaz a kettõ.
de ezt a drogos szót hanyagoljuk mert ebbe tul sok minden belefér.
a fu meg azért illegal mert az európai drogpolitikát bizony usa diktálja.kivétel holandia,mert õk elég liberálisak,több helyen is emgláccik(mondjuk azért a multkori törvényjavaslatt hogy 12 évtõl lehet a szex az kicsit durva).
az agymosásról meg még annyit hogy lehet hogy _téged_ nem befolyásol a politikai propaganda,vagy a szenny és hazugség ami a médiából folyik, de bizony az emberek többsége elhiszi amit lát-hall/láttatnak-hallatnak vele.
gondolok pl a mostani izrael-palesztin konfliktusára.ami megy a tv-be hátazon eldobom az agyam.vagy ne menjünk oylan meszire gondolj sulinetes programra.minden házba pc?aha persze.és még most is elhiszik..
Emancipate yourself from mental slavement!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
nemkéne egybõl ledrogosozni mindenkit.(ja,amugy megsugom a kv is drog,meg a tea meg a pia meg a dohány 😉 (ja,csakhogy a kávétól többet tudsz dolgozni?a pia meg rengeteg bevételt hoz az államnak? )ugyhogy ennyi erõvel mindenki lehetne drogos.
a dolgok mögé kéne látni akkor nem lennél ennyire agymosott.
hmmm. Dezsávû
Mit mondtál?
Azt hogy dezsávû. azért mert mintha az a macska már elment volna ott.
HIBA VAN A MÁTRIXBAN!
De k*rvajó géped van istenem....
"Well, I've often felt that dreams are answers to questions we haven't yet figured out how to ask." /Fox Mulder <#vigyor>#vigyor>/
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de akkor miért van az hogy az atomkísérletek után szaporodtak el az ufójelenségek?
amugy sztem a témához jobban tartozik:
olvastam elég sok anyagot a sámánizmusról meg hasonló "elmében" ,A"más dimenziókban" való kalandozásról.ez is érdekes.sokak szerint a gombák a kapu az evilág és más dimenziók között,amik hasonlóak a mienkhez,csak alapból nem érzékeljük õket.
mit gondolsz róla?
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
meg volt még naccsomó ilyen de ez nagyon megragadt bennem
Федеральные министерства, федеральные службы и федеральные агентства, руководство деятельностью которых осуществляет Президент Российской Федерации, федеральные службы и федеральные агентства, подведомственные этим федеральным министерствам
De k*rvajó géped van istenem....
azzal szoktam még szórakozni, hogy tudom, hogy mit csinálnék tovább és akko mi történne, de direkt mást teszek meg 😛 jahj de pihentagyú vagyok<#idiota>#idiota>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá