Telefonbetyárok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy alegjobban teszteni ugy lehet hogy msnbe hangklippet küldesz mikor megya winamp..és akkor a zenébõl egy részletet küld el a partnerodnak😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
itt mit állítsak? vagy nem kell semmit? ja meg a progit le kéne tölteni... lusta vok ma már dczni😛
rámész a hangszóró ikonra a tálcán és átállítod a felvételt
azt hiszem digitális kimenet vagy hang, más hang kártyákon más neve is lehet
ekkor azt veszed fel amit a hangkártya a kimeneteli részen küldene a hangfalaknak és nem kell mikrofon
közben meg nyomsz egy soundforgeot vagy goldwavet stb
nagy titkot árultam el? 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
amugy eccer mi feltöltöttük a voip bustert 10 €-val
baszki ha sajnáltok 20 forintot egy hivásra akkor inkább ne bassztassátok azokat akik életeket mentenek
snál
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
De ettõl még nem fogok tudni beszélni, kell valami, amivel tudok...
+36 (ország azonosító asszem)
95 (95 országon belüli település vagy város)
és a többi a szám
Egy korábbi témához szeretnék visszatérni, mivel nem értek valamit. Ha letöltöm a VoipStunt nevû progit, és regisztrálok, attól hogy a túróba fogok ingyen telefonálni? Eddig arra gondoltam, hogy telefonos net kell hozzá, ami nekem nincs. Innentõl tárgytalan?
Vállalom az egyik hívást mert nehezen röhögöm el magam!!
2. biztos van jobb dolga mint téged megkeresni, föleg ha nincs olyan telefonja ami kiirja a számodat
Vagy a héttvégi-úpécés-telekomos akciókra gondolsz?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A rendõrséget meg hülyeség és öngyilkosság felhívni 😄
Telefonkönybõl kikeresel valahol az ország másik végében élõ békés lakost és aztán...na az már jó :o)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
- Értem, de hol?
- A konyhában!
- Nem úgy értem. Hogy jutunk el Önhöz?
- Miért, már nincs meg az a szép nagy piros autójuk?
-Igen tessék?
-Tûz van!Tûz van!
-Hol,hol?
-Hát a kazánban!
<#nevetes2>#nevetes2>
addig ütném az ilyet, amíg mozog
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
csak nem tudom hogy ezek közül melyiket nem hallottam még
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
jó nosztalgiázást! 😄
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!