Telefonbetyárok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak valakitõl tudják a számom és nem találomra hívtak
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
PL:
Hallo, sárkány lakás?
-Igen.
-Kérem, adja Süsüt!
Ski vagy p2kc kiterjesztésû témát töltöttem le.De a telefonomra nemtom felrakni csak tcf kiterjesztésût.Nos ezek téma kiterjesztések és ebben várnám nagylelkû segítségeteket,amit ellõre is köszönöm.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de amugys titkos a számunk
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de a gyökérjének még a telszámát is kiirta a telefonunk ugyhogy majd éjjel lesznek nagy ébresztések neki xDDDD
ezekkel a telefonálos progikkal kacsolatos...
Nekem is 1 perc, de ha másodszor vagy harmadszor hívok valamit akkor kéri, hogy vegyek kreditet...
http://www.lohere.net - a MagyarChan
vegyetek upc-t és 6 után ingyen dumálhattok
havidíj 1200ft
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
_ Õ, ez most csak vicc ugye?
-nem uram, ez nem vicc.
-hát õ, undorító.
meg volt egy olyan is hogy géphangon beszélt és hogy ha az egynemüek házastársi életét elfogadja -es gomb, ha elutasítja 2-es. azt ott nyomkodta a telefont 😄
1.: Vezetékes telefon, csak nincs belsõ modemem
2.: Nokia 6101 telefon adatkábellel
3.: Voipstunt
Kérdésem: Hogyan lehet telefonbeszélgetéseket számítógépen hangfájlba felvenni?
😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://internetcalls.com/en/index.html
ravasz, naggyon ravasz...
nem tudom érthetõ e, de elég jól össze lehet így ugrasztani szomszédokat, ismerõsöket stb...<#eplus2>#eplus2>
telefonbetyar.hu-n így dolgoztak a srácok, ha jól hallottam<#hehe>#hehe>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nem tudtak kijönni...jókat röhögtünk
monnyuk jó régen vótt