Telefonbetyárok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lenyege a "jateknak" az volt, hogy felhivtunk korulbelul 50 embert (anno du 6 utan ingyenesen beszelhettunk), es mondtuk nekik, hogy:
jonapokatkivanunk, blablabla vagyok az RTL Klub-tol, es feltennek Onnek egy egyszeru kerdest, ha jol valaszol, akkor nyerhet egy thomson hazimozi rendszert..
akkor feltettuk mondjuk azt a kerdest, hogy ki vezeti a fokusz c. musort, mondak a helyes valaszt, mi meg orultunk vele egyutt. megadtunk neki egy teljesen mas bp-i szamot, es mondtuk neki, hogy ott kerheti a jol megerdemelt ajandekat, csak be kell diktalni egy-ket adatot..
na, miutan kb az 50-ik emberrel is bejatszottuk ezt, akkor a vegen mi is felhivtuk azt a szamot, (amit mindenkinek megadtunk, hogy ott diktalja be az adatait) addigra a tag mar olyan szinten idegbeteg lett, hogy azt hittem agyverzest fog kapni... utana ezt tovabb is fejlesztettuk meg, megpedig ugy, hogy az atvert emberek szamait adtuk meg az atvert embereknek... 😊 kaosz volt, de rendesen! 😊
a masik kedvencunk pedig az volt, hogy felhivtunk valami szamot, es mondtuk nekik, hogy mi most a danubius radiotol hivjuk oket, es elo adasban vannak, kerhetnek egy szamot... ha fiatal csaj vette fel, akkor marha vicces volt 😊
na, ezek voltak a legszebb atvereseink... persze volt meg ez a vodafone, pannon es (akkor meg) westel neveben is egy-ketto...
sajan mar kinottem ezt, es nem is lakom mo-n :p
15 perc, nincs 5 mega, winamp normálisan lejátsza. 4 hívás van rajta egymásután, a 3-iktól kezd el beindulni érdemes megvárni
valóban be voltunk nyomva de igazából nem kerestünk lányokat és nem vagyunk ennyire topák, csak nem volt jobb ötletünk hogy kit szivassunk és hogyan 😊
uccalány
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Ingyenes tárhely:
Minden felhasználónk ingyen igénybe vehet 200 megabájtnyi tárhelyet.
egyébként ha jól emlékszem olyan 15 perces amit felvettem
hogy az 56k-s modemnek milyen idegesítõ is a hangja ha csatlakozik.
Ki lehet kapcsolni, én inkább rákötöttem a modem speaker out-ját, a
hk line in-be. Így aztán adott volt a lehetõség, hogy
éjszaka ne ébredjen fel az egész ház, ha éppen meg akarom hallani a
hangszórókon, hogy az a szar végre hajlandó e csatlakozni.
Innen már csak pár lépés volt a dolog. Ugyanis kellett, hozzá az én
hülyeségem is. Mai napig megmagyarázhatatlan okból, a tárcsázandó számhoz +36
formában írtam be a behívó számot amikor szerettem volna kipróbálni, hogy a másik
körzetben mennyivel csatlakozik. A *******-rõl van szó, egyébként.
Szóval tárcsázás megvolt, kicsöng, egyszer csak felveszi egy nõi hang és mivel
nem szóltam bele, Szente Csaba a kurva anyád címszóval elküldött. Innen már
jött az ötlet, hogy újra felhívom a nõt, és felveszem hátha mond valamit. És
mondott, az eredményt már halhattátok.
Természetesen nem egyszer hívtam fel.
A nálatok lévõ mp3, összevágott, és minõségileg is gyatra. Tudom, mert
nekem megvannak az eredetiek, egészen a tárcsázástól, amíg lerakja a nõ a
kagylót. Arról nem is beszélve, hogy csak három hívás anyaga lett összevágva míg
több mint 6 van.
A telefonszáma a nõnek nem lett volna meg, azonban a havi telefonszámla
elég sok volt, így anyám lekérte a részletes számlát, ezen már rajta volt
hõsnõnk telefonszáma is. Mit volt rajta, rajta van, ugyan is máig megvan a
papír, illetve papírok, mert 12 oldal körül volt az összes részletezett hívás.
Már jópárszor ki akartam dobni, csak lusta voltam elõszedni a szekrény
mélyérõl.
Nem is írtam volna nektek, de rohadtul meglepett, hogy mennyien ismerik
a dolgot.
Az egész egyébként 1999 decemberében, készült, a file-ok, pedig fel
lettek írva 2000 januárban cd-re.
a csaávót nem szente csabának hivták (ez 100%) hanem házilag bütyköld valami modem félét éamikor csatlakozott a netre az az öreglánynál valamiért kicsöngött és õ csak a modem bejelentkezésnél lévõ kerregését hallotta. aztán amikor meglátta a hatalmas számláját rájött hogy elszurt valamit és belehallgatott a saját hivásaiba amit utána felvett
TE SZENTE!!!
inkább maradok a photoshopozásnál, azé talán még nem büntzetnek😄(na jó nem bankjegyeket hamisítok😛
😄😄😄
olyan undormányos dolog ez... halál az összesre, szerencse az én számom nem egy tipikus telefonbetyár szám, de a haveromé igen, 2 szám ismétlõdik 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én meg h mien geri az meg téves..
szerencsétlenségére pesti volt a szám, és kijelezte, szal nevét tudom, telszámot, is, muhaha<#vigyor1>#vigyor1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én annak idején a követhezõt követtem el. Felhívtam egy rabdom telefonszámot, csaj vette fel. Leményített hangon mondtam:
-Jó napot kívánok. Kovács Lajos vagyok a Szonda Ipsos közvéleménykutató cégtõl. Legújabb felmérésünk témája a telefonbetyárok. Szereti Ön a telefonbetyárokat?
-Hááát... neeem...- mondta a csaj. Erre én, a saját hangomon:
-Akkor menj a jó... innentõl sejthetitek.
Jó, jó, ez még boldogult ifjúkoromban volt. Azóta benõtt a fejem lágya. Meg aztán már a vezetékes telefon is kiírja a számokat, így nem lehet megmókázni polgártársainkat...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Másnap a suliban mondja a srác, hogy mi történt, és hogy mostantól autóval fogják õt hurcolászni. Egy idõ után megynugodott a család és egyik este kb 10 körül 11 körül felhívtuk õket megint, hogy most legyenek résen mert ott vagyunk többen a házuk környékén és vigyázzanak nehogy nyitva legyen valami ajtó és nehogy betörjünk. A néni már majdnem szívrohamot kapott szerintem és nagyon meg volt rémülve aztán mi leraktuk a kagylót. 7vége után hétfõn mesélte a gyerek, hogy a hétvégén 1 percet sem aludtak szinte, mert féltek hogy mi lesz.
Szal enyhén beszopattuk õket, de mi legalább jót röhögtünk rajta. [ tugyya hogy szemééét ]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Haveromék meg egyszer sétálták a patakparton, azt találtak egy kidobott mosógépet. megfogták, elcipelték egy közeli házhoz, felcsöngettek az öregaszonynak, hogy megjött a mosógép amit nyert😄
Szal nem kell félni...csak ne a rendõrséget meg a tûzöltóságot basztasd hanem találomra hajnali kettõkor békés lakókat valahol az ország másik végébe 😄