Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megjön naruto azt széjjelcsapja

NeverwinterKING
végre történt vmi...
peinbõl csak 1 maradt szal érdekes harc lesz

\"You are fucking crazy people!\"

ronihun
kiváncsi vagyok hogy mi lesz bár a következöbe ugyis csak megidézik meg a pusztulást nézi aztán várhatunk még a harcra... pedig ugy érzem h ebböl tombolás lesz(kakashi,konoha,stb) viszont nem emlékszem sasukeval mivan? mert ugy emlékszem hogy öis konohát akarta elpusztitani de már neme emlékszem mikor láttam öt utoljára

...

NEOreg3
a békanéni magát narutot fogja megidézni konohába

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Klemice
nagato=pain, ennyi idõbe telt amíg észrevették hogy meghalt a béka.., mi volt az a tekercs?.. mit varázsolt a békanéni?.. konoha wtf..

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

NEOreg3
konohának annyi, great job

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
na megint elkezdték a fillerezést, reméljük nem fog sokáig tartani:\

BEAST
Na igen, meg egy buvohely amiben 10 reszen at rohangalnak ures szobarol ures szobara 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bulykin
91 elég várós😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Klemice
2008.12.18. ~ 89. rész @ Chikara no daisho - Az erõ ára
2008.12.25. ~ 90. rész @ Shinobi no ketsui - A Shinobi döntése
2009.01.01. ~ 91. rész @ Hakken - Orochimaru no ajito - Felfedezés! Orochimaru búvóhelye

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

NeverwinterKING
sztem jó😄

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
ez a manga erõsen odavágott 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Klemice
valahol nincs animaxos rész neten? megfülelném

Klemice
nekem nagyon bejön kreszpórodrigó
bocs hogy nem jött le igazán, én attól féltem hogy lecserélik

Szerintem a Bleachbõl indultak ki, ott azért volt a puffogás mert Ichigo túl gyerekes hangot kapott, most meg túl komoly, mély hangot adtak Narutonak, remélem azért ELõd Botond is belerázódik majd a szerepbe úgy mint Szalay Csongot tette Ichigoval.

nyirog
az aniimaxos narutó szinkronhangot a shipudenben tudnám elképzelni!

nyirog
miért mi a baj kakashi kereszpórodrigós szinkronával? sztem abszolút illik kakashihoz ez a magyarhang.Narutóról meg csak annyit h azanimaxos szinkronhangja túl komoyra sikeredett holott naruto egy gyerekes olykor idegesítõ karakter, szal a jetixes az jobb szinkronhang terén, kivágáosk terén meg törjön le a kezük 😛

Klemice
és kreszpórodigó maradt kakashi :\
én kulkát kértem volna fel 😄

kas123
valami oltárian rossz szinkronnal 😊

kakaoskalacs
Animaxon megy naruto vagatlanul szerdankent .. csak ugy hirkent

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Klemice
de még oro nem hal meg :A lesz egy shouton filler

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Klemice
engem a shouton baszott fel..
crystal element :| már megint milyen filler lesz ez?
valami orocsimaru bérence

NEOreg3
direkt alakították így a dolgokat, hogy lehessen fillerezni

csak azt nem értem, hogy mégis mi a francot akarnak kezdeni Tobival, mivel kb semmilyen képességét nem ismerjük, amit meg igen, azt jóval a mostani történések után kellene megismernünk

Klemice
nekem ez a bajom hogy a manga meg az anime ellentételezi egymást
tudom hogy a mangában kétfarkút mondott már akkor is gyanús volt

Black Hawk

NEOreg3
de animeben kétfarkút mondott, az elõbb néztem meg, szóval ha magát az animet nézzük a mangától függetlenül, akkor nincs logikai hiba

Klemice
rohadtul a 3 farkút zárják már be asuma halála után
http://www.onemanga.com/Naruto/327/16/

NEOreg3
a kétfarkú macskadémont szerezték meg, amikor Pein elhívta õket

Black Hawk
a macskadémon az a 2 farkú 😄

Klemice
na de most ez kaka
asuma halála után pain a 3 farkút 'bezárni' hívja a két drágaságot
erre most meghal mindkettõ és ezek után kapják el a 3 farkút? :|

gercse
mindenképp az eredetit nézd(szerintem is)

De ha csak a szinkron más, akkor a CN-ös is eredeti. De ha megváltoztatják, akkor tényleg a japánt nézem. Valkai tudja a választ? (#1944)

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

kas123
az eredeti mindig mindenbõl jobb

Sziasztok, egy kérdésem lenne: A cartoon networkös angol verziót nézem, a 41. jön, de azt hallottam, hogy a CN-es meg van változtatva, hogy leadhassák (mert sok kicsi nézi a CN-t). Ez igaz? Van valaki aki nézett eredeti és CN-es részeket is és ha igen melyiket érdemesebb nézni? Még talán megszokom, hogy más a szinkron...

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Klemice
ez már rég átjött nekem 😄
még a rókakoma is megmondta hogy madara irányította, madara meg azt mondja hogy természeti katasztrófa volt höh.. és szaszuke drága hallotta a rókát is, szóval elég hiszékeny jószág

NeverwinterKING
fõleg mangásoknak

NeverwinterKING
újra elolvastam a sasuke itachi harcot. úgy van h madara el mondja utána az igazságot itachiról. legalábbis azt mondja h ez az igazság. de mikor itachi találkozik narutoval mondja neki h sasukét mindennel el lehet hitetni szal lehet h nem is az a valóság amit madara mondott. 😮 azért ez durva. meg ügye madara mondja h végre õvé sasuke.lehet h átbaszta 😮

Mark007
Dede, pont ezért kérdem, még nem állnak le, olvastam én is.
Csak érdekelt, hogy ezt a részt miért nem adták ki rendesen..

shala
már nem készítenek shippuuden feliratot

non potest pluere aeternum

Frozen Whispers
sziasztok, nem tudjáktok honnan tudom letölteni a számot ami akkor megy az animében amikor a tervrõl beszélnek? Pár oldalt már végig néztem de sehol semmi <#shakehead> Elõre is köszi

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

Klemice
áh már bánom hogy azt mondtam az upcnek hogy nem kellenek plusz adók 1400ért 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Mark007
Dattebayoval mi lett? Nem rakták ki a 86-87. részt.
Neten viszont fel lehet lelni, akkor most mi van? Subbolnak, csak nem rakják ki nyilvánosan?

Lord Nomak
4-6os villamos megállóban Naruto vágatlan részek plakát ftw.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

kakaoskalacs
ahh 😄 akkor várunk

Bulykin
japánban van is én úgy tudom, õk már a 3at reklámozzák😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

NEOreg3
szerintem ha a halál kapuját is kinyitná, akkor bizony belehalna, viszont egy idõre valóban félisten lenne😊

kakaoskalacs
"naruto-kunon a Shippuden movie 3 elõzetes!!!"

Már megörültem hogy ezekszerint van már shippuuden 2 😞