4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
Monoton #2402 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Belepecsételte a tudatát, hogy amikor Naruto fel akarná törni a pecsétet akk. előjöjjön megakadályozni. Vagy vmi ilyesmi, pénteken kiderül -
#2401 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mit keres itt Yondaime ? nem úgy volt hogy meghalt?
amúgy szépek ezek a körmök :D -
Monoton #2400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez hatalmas rész lesz, 8 farok és Yondaime -
#2399 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://warnadunia.com/naruto-spoiler-439-manga-chapter-raw-version/
iszonyu nagy spoiler -
#2398 Az alapötlet, a történet viszont nem az övéké. Ők csak megvásárolták a jogot a vetítésre illetve a fillerek készítésére.. Ez kb olyan, mint az autó bérlés, vezeted de nem a tied. De felesleges erről beszélni, lesz még egy darabig naruto anime és manga is. -
#2397 -azt írtam h belegondolva -> feltevés- amúgy meg a jogok részben a tv tokyonál vannak hiszen ők csinálnak hozzá fillereket, meg ők is vetítik. -
Monoton #2396 De előtted írtam hogy két évig még biztosan viszi .DD Nemértem mit akarsz mondani. -
#2395 Hogy vinné tovább ? Szerinted eladná neki vagy bárkinek a jogokat ? -
#2394 -
Monoton #2393 Fogkrémes reklám mekkora már :DDDDDd -
#2392 így belegondolva milyen önző dolog lenne már ha csak úgy abbahagynám az egész naruto sztorit 2 hónapon belül:D, ezat jelentené h nem érdeklik őt a fanok :S, amúgy ha abbahagyná akkor szerintem a tv tokyo vinétovább történetet. -
Monoton #2391 Állítólag Kishi előszerződést kötött, hogy még 2 évig biztos lesz manga. (Így anime-vel még jópár évig el leszünk látva :D) -
Monoton #2390 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Am. milyen idióta vékony hangja van :D -
#2389 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nagyon bejött a mostani filleres rész,nem vagyok oda fillerekért,de mindig végignézem őket,ez a mostani meg kezd tetszeni,az eleje nagyon jó volt,végre egy kis Akatsuki,Tobi nagyon nagy arc :D és most már láthatjuk animében is azt,amit mangában,hogy Tobiék elkapják a 3farkú-t! Amikor Tobi elkezdett enni,tisztára olyan volt,amikor Narutóék annó meghívták Kakashit ramenre,h lássák maszk nélkül,Deidara is,h nézte már lol! Én is csak úgy lestem,pedig tudtam,h úgysem mutatják meg,de akkoris:D:D:D -
#2388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!erre vártam egy hetet? :D lessz itt harc rendesen éérzem :D -
Monoton #2387 Azert arra kivancsi leszek, elvileg elfogyott a chakraja, lehet a kissrac ad majd neki :D -
#2386 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Guren dolgait leszámítva nem tudom mi franko volt az animeben, manga meg hát.. arra most nincs véleményem, elment. -
#2385 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hahaahaa Shinra Tensei, mi te kis köcsög, jól beszopta:DDD -
#2384 2009.03.26. ~ 101-102. rész @ ~ - Naruto Shippuuden Special - Naruto VS Guren
-
#2383 nah akkor a hétvégén pótolgatok, már van vagy 10 rész amit nem láttam^^ -
#2382 jaja -
#2381 egyetértek :D -
#2380 uj anime franko volt :) -
#2379 spoiler 438 -
#2378 ezt a képet nem tudom értelmezni :DD -
Fbn Lx #2377 én nem nézem már az animét se egy ideje, csak bejárok olvasgatni a szpojlereket :_DSa
ezek alapján elég érdekes. -
Monoton #2376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már előre látom a manga utolsó oldalát, ahová Kishi saját magát rajzolja szőkére festett hajjal és fejpánttal azzal a szöveggel hogy "Fantasztikusat álmodtam" :DDDD -
Monoton #2375 hinata+blade.jpg SPOILER -
#2374 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól megszedte már magát, meg mások is az egész Naruto manga/anime/cuccok dologból, meg hát mindenre rá lehet unni egy idő után. :) -
Monoton #2373 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet nincs tisztában ezek következményeivel :DDD
Másik fórumon olvastam, hogy ha kinyírja Hinata-t akkor meglincselik a fanok :DDD -
#2372 :DDD -
#2371 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy unja már az egészet és megöl mindenkit, aztán viszlát manga. ^^ -
#2370 ja bakker ez hülyeség :W -
#2369 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért hiszik azt egyesek, hogy Tsunade meghalt? csupán visszatért a megöregedett teste, mert túl sok chakrát használt fel, ez történt az Orochimaru, Kabuto vs Jiraya, Tsunade, Naruto harcban is -
#2368 Am vki nézi még a filleres animét? Eléggé érdekes lett a vége. Vajon mit akarnak Kabuto-ék a 3 farkú Bijou-tól? O_o -
#2367 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áhhh,ez a manga hova tart már??? Hinata is??? Ne már,már tényleg kicsinálnak minden jó szereplőt,ezt nem hiszem el,remélem,h nem így van,túl kell élniük,Hinatát már télleg ne,bár ezzel eléggé fokozzák a feszültséget,h pont akkor végeznek Hinatával,amikor elmondja Naruto-kun-nak,h szeretei,ne már,Kakashi-t és Tsunade-t is alig emésztettem meg (már ha meghaltak),de hogy pont Hinata haljon meg,hát remélem,h következő hét péntekre Pein cafatokban végzi,hajrá Naruto-SixTails Kyubi!!! :D -
Monoton #2366 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként én úgy gondolom, amikor kiderült Itachiról minden és Sasuke összeállt Madara-val, ott lett elrontva a manga.
Ha Kishi megöl minden kedves karaktert azt kell gondolnom róla hogy elment az esze. :D
Jiraya az okés volt neki halnia kellett, beleillett a történetbe, Shizune is OK hogy ne egyedül a perverz remete :D
Nahh de Kakashi, és ilyen könnyen :O (jó nemtudjuk meghalt-e), de ha itt még lehenteli Hinatat is akk. megbolondult :P
Másik dolog, hogy lehet Pain az Akatsuki vezér meg brutál erős, dehogy fél Konohat felszántja az nekem kicsit elnagyolt volt.
Azert a faluban nem egy olyan ninja lakik akiknek egyedi technikaik vannak. -
#2365 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pain-ben azt bírom, hogy nem tököl a gyilkolással.. Csak azt nem bírom, hogy pont a számomra kedves karaktereket csinálja ki.. -
Monoton #2364 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Uhh ez nagyon ütött, remélem Hinata túlélte, mert kicsit durva lenne ha ő is meghalna. -
#2363 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naruto szetcsapja pain-t remelem :DD