4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2482 -
#2481 Van benne igazság amit mondtok, de hagyjuk a témát szerintem:) Aki nem tud angolul az örül hogy egyáltalán van magyar manga:) Térjünk inkább vissza:
nemtudom mi ütött belém:D -
#2480 néha annyira túl van erőltetve az egész hogy már fáj meg hogy 3-4 fordítást megnéznek hogy jól csinálják... gáááz :D -
Monoton #2479 Sry már nekem se, du. még volt ideiglenes oldal :( -
#2478 nekem se jön be -
#2477 hogyan? mert nekem mozillában a lap nem jeleníthető meg -et mutat, vagy rakd már be légyszives egy hsz-ed be a letöltés linkjét, azzal lehet h menne... -
Monoton #2476 naruto-kun -
#2475 ha olyan jön rám ki is használom :)
mondjuk a fordításoknál kötve van az ember keze, ez igaz
én mindig az eredetit, vagy az angol fordítást preferálom (kivéve ha nincs energiám, akkor igénybe veszem az anyanyelvünket) -
#2474 te ki tudnád? -
#2473 :) igen, meghát szép ez a magyar nyelv, csak ők nem tudják kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket -
#2472 hol? -
Monoton #2471 Az oldal még nem jon be teljesen de a manga t le lehet szedni -
#2470 jó neked, nekem sajna nem jön be, pedig a mangát le szerettem volna tölteni (magyarul)... -
#2469 PAin-PEin ? :DDD -
#2468 onemanga mangafox és a többi
fantasztikus magyar fordításukat nem komálom -
faláb #2467 De hiszen elérhető... -
#2466 én onnan szedem a mangát pl :| -
Cyberdevil #2465 Neked mi bajod úgy őszintén az uccsó hozzászólásaid mind ilyen, ne értsd félre, nem kötözködés, de megköszönném ha kicsit finomabb modorban beszélnél. -
#2464 Úgyis kis szarcsimbók oldal, mit izgulsz érte? -
#2463 ááá, mi a fene történt a naruto kunnal? már lassan több mint 24 órája elérhetetlen... -
#2462 jah sajna mindig csak huzzak meg huzzak a sztorit :) -
Monoton #2461 Elég lapos volt a mostani manga. -
#2460 én csak fake cuccot talaltam :( -
Monoton #2459 Mostanában rengeteg weblapnál kapom a Kapcsolat megszakítva képernyőt :| -
#2458 ja -
Monoton #2457 A naruto-kun nektek sem elérhető? -
#2456 csak tele van vele az internet -
#2455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naruto hentai letezik,? :D -
#2454 -
#2453 :D -
#2452 Ám Hinatának minden részbe kicsit nagyobb a melle:DDD -
#2451 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!filler manga pfejj -
#2450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a papír lányt nem ő fogja lenyomni, az már kicsit túlzás lenne azért. Biztos valaki megjelenik majd aki lealázza, pl Hinata tesója, vagy Gai és a többiek. -
#2449 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most kilövi yahikot és akkor meg az igazi nagatohoz, de még az origamis kiscsajt is le kell majd nyomnia...
egyébként mindjárt véget ér az anime filler és le kellett közölnie nagato hajszínét, mert jön a student teacher era -
#2448 Na igen, én a következő kb 5 mangára leszek kíváncsi, na meg, hogy mi van az emos gyerekkel. Előbb vagy utóbb csak előkerül. -
#2447 de mennyire tudtam hogy időhúzás lesz :D -
#2446 Mostani manga -
#2445 ne ez narutonak naruto volt csak érdekes :D -
#2444 remélem olyan amin FŰPOKEMONOK dugnak -
#2443 mondanom sem kell fake volt :D