13974
-
#1000 hmm...ték
-
#999 vagy igen? -
#998 tékelni nem szabad ugye? -
#997 én is így vagyok =) -
#996 ok nem baj az, lassan mek én is aludni mert ne makarok délben felkelős lenni :D -
#995 nekem a ma délutáni teendőm, h csinálok még pár uerbart, utánna kezdem összesezdni azoakt amiket az infómba rakok be -.- -
#994 jó -
#993 kösz a bíztatást :D -
CUCLI #992 nah. első alkotásom :)
-
#991 lassan :D -
Shadow_THH #990 gratulálok mindenkinek igen szépek a munkák, szerintem lassan túlnövitek a többi oldal gyüjteményét -
#989 "hogy a pék rakja tele" nem találom a dafonton..:@
nyilván azért mert a neve nem egészen Hooge(de akkor is ki kellene dobnia)..de ezzel kezdődik és valami szám van mögötte talán így "Hooge_775" de így sem..hmm..
nincs mese feltöltöm majd, ha hozzáférek a meghajtómhoz aztán holnap reggel elküldöm privibe a linket, talán még ide is belinkelem (az mindenkinek hasznos lehet) -
#988 a Hooge-t nem ismerem azt belinkelheted, bár ha neked nagyon tetszik biztos jó lehet -
#987 gondolom, hogy tudsz csak én tudok fejből 8-at ami ilyen stílusu, ebben a stílusban az örök favorite a Hooge :] -
#986 nah ilyesmi nálam is volt :P -
#985 hmm..jó nálam működik..csak egyszer fordult elő, hogy beraktam a fontot és (nem tudom milyen volt) azt követően befagyott nem tudtam szerkeszteni..(nem a gép fagyott le és nem is a program, csak a font!)
aztán baszta a csőröm kitöröltem valamint újra bemásoltam utána no problemo..ja meg egyszer olyan is volt, hogy alapból félkövér/dőltre álította, de azt nehézségek nélkül kiküszöbltem :D -
[center]
nah a krézimet is megeffekteltem :P
-
#983 én is tok fontot szedni, csak nem tom h mitől van az h most egyszerűen bebugosodott és nagyobbal ír mint amilyennel kéne :o -
#982 én is psp-zem és a bannerban lévő visitor betüt használom, azzal király -
#981 nekem meg túl kicsik -
#980 próbáld másik fontal..ugyan psp-t használok csak előfordult már velem, hogy egyes fontok begajdultak...
szólj ha kell hasnonló..linkelek be párat -
#979 ez király lett :) -
#978 ;) örülök hogy tetszik -
[center]
-
#976 már mentem is!... -
[center]
-
#974 neh elkészült az egyik kedvencem:
amúgy volna egy kérdésem, az mitől lehet, hogy amikor írtam a szöveget egyszerűen nagyok voltak a betűk olyan 20as nagyságúak, pedig csak 10esen van, és kénytelen voltam levinni 6-ra, h kicsinek tűnjön... mi lehet a baj? mert én ne mjöttem rá -
#973 jó lett! -
#972 [center]
? -
Neoncsoves #971 Na megyek, jóéjt -
#970 rtles már volt -
#969 rtlklubbosat, viasatosat és coolosat szeretnék kérni:) -
#968 megy a banner alá mi ?:D -
#967 ez már döfi 189 új üzenet amióta távól voltam :D -
#966 belejössz persze
jaj most vettem észre, hogy asfát dicsértem :P
[center]nah akkor ezt nézem :P
-