13974
-
-
fradista91 #837 Szép :)
Bár mégszebb lett volna ha a Trust logót kicsit feljebb helyezed, de mondom így is jó :) -
Bankrupt vagy?
-
Vegetto #835 ezt hol lehet megnézni? -
szép lett grat
-
nájszozs -
akkor szólj, majd törölj...=D -
Vegetto #831 Vélemény?
-
Vegetto #830 a képeknél kerestem, cska annyit írtam hogy trust. -
Vegetto #829 vagy így :D
trust.com. -
fradista91 #828 Köszi :) -
húdekibaszottjólsikerültbammeg
-
51 új üzenet, de mostmár nem megyek sehova:)
Sekorház, se tápegység:D
-
fradista91 #825 Tudom :)
Csak féltem hogy majd vita lesz belőle :) -
fradista91 #824 HBO Watcher:
-
csak egy ártatlan szmájlicska volt :D -
fradista91 #822 Legyenek reagálások, de ne olyanok amik vitát hordoznak magukban, és nem is a témához kapcsolódnak. -
Bankrupt #821 Ha nem lennének ilyen hozzászólások, lehet hogy még feleennyi # se lenne -
Bankrupt #820 vagy így -
fradista91 #819 Szerintem nem a Képeknél kereste :) -
fradista91 #818 Először nézd meg hogy be van-e X-elve az Anti-alias/Contiguous és hogy mennyi a Tolerancia (nálam pl 32) -
NÁLAM MÜXIK A GÚÚÚGGLÉ -
Vegetto #816 Trustos márkajelet nem tud valaki? googleban nem találok. -
Vegetto #815 köff -
Vegetto #814 ti hogy vágjátok ki a figurákat? mert én ha ki akarok vágni egyet akkor recés lesz. -
fradista91 #813 "Trust Hater" ;-) -
fradista91 #812 Na például az ilyen reagálásokat mellőzük. Mert ezzel csak egy újabb vitát indítanál el. Thx. -
Vegetto #811 Aki utal valamit azt hogy irja le usersigre? mert utalom a trust márkát, és akarok csinálni egy trust utáló userbart :D -
-
fradista91 #809 Gabber plz...
Messze állok én attól amit Te eddig elértél, de próbáld meg betartani amit kérek a többiekkel egyetembe. -
fradista91 #808 A munkáid közül eddig ez tetszik a legjobban :) -
messze vagy te a tanácsadástól -
fradista91 #806 Ez persze nem azt jelenti hogy eddig bárki is ezt tette volna, csak előre szólok mindenkinek, hogy ne zúzzuk szét a topikot :) -
[center] nah mék ety trenti :P
Queens Park Rangers Fan -
fradista91 #804 Inkább privátba ha lehet.
Megkérnék ezentúl mindenkit arra, hogy a topikba csak Userbarral kapcsolatos dolgokat írjon. A programok használatától kezdve a Banner hiányosságokig privát üzenetbe történjen a megbeszélés. Természetesen fel lehet vetni a témát hogy pl ezt nem tudom a Photoshopban meg azt nem, de utána pm-be történjen a válasz, esetleges beszélgetés. Előre is Köszönöm szíves együttmőködéseteket!
;-) -
van ennek egyszerűbb módja is és kevésbé fellengző..LEÍROM :]]]
apropó szabad itt csevegni? :Ð -
fradista91 #802 Jah tényleg mondtad már hogy töltöd bocsi :) -
dehogynem:) csak lassan jön a photoshop:( -
fradista91 #800 Értelmük szerintem hogy minnél jobban kifejezd miket szeretsz használni (bármi) és hogy jobban megtanuld a Photoshopot kezelni. Ráadásul szerintem szórakoztató :) -
ok =)
én is csinálhatok párat, bár nem vagyok oda értük és értelmüket sem látom, de van 1-2 téma ami szóba jöhet :]