13974
-
#1041 devienart -
Bankrupt #1040 #1032, de azért lehet jobb lennem már most, mert később mikor lesz egy csomó, sokkal nehezebb dolgom lesz :\
Egyébként az oldalt csak nyár végéig fogom vezetni, utána felőlem folytathatja valaki egy másik oldalon. -
#1039 valaki belinkelné nekem megint azt a logós oldalt? mert tegnap elfelejtettem berakni a kedvencekhez, ez a hülye böngésző meg nem mentette el. -
#1038 porog a topic nagyon jók vagytok remélem majd én is tudok csinálni:)még jön lefele...-.- -
Bankrupt #1037 Jah hát igen
Nagy baj? Úgy gondoltam, hogyha van három verzsönje egy bárnak, akkor csak a legjobbat rakom ki :P -
#1036 szét ötlet, bankrupt csinálja:-) Reméljük elolvassa:-)
-
#1035 na ez jól jön :P. amugy reggelt -
#1033 amúgy aki csinálja azt a szájtot az a sima (nem effektelt) bárjaimat nem rakta ki :) -
fradista91 #1032 Gondoltam már rá én is, de még nincs olyan sok :) -
#1031 ötlet:
az sg userbárs szájton nem lehetne kategorizálni a bárokat? -
#1030 Nekem személy szerint nem megerőltető, csak külső oldalként ha nagyon elterjednek akkor pl. terheli az SG-t. Dehát ez nem az én bajom ^^ -
Bankrupt #1029 1. legfőképpen a kész munkák bemutatását szemlélteti
2. nem az a célja mint az userbars.com-nak
3. nagyon megeröltető jobb klikk/kép címének másolására rákattintani? -
#1028 Személy szerint egy kula bá' lokonak örülnék... -
#1027 Szerintem meg lehetne azt csinálni hogy az oldalra feltöltitek a kepet [nem sg-rol van a linkeles pl] es raktok ki mondjuk fórum linkelés, mint a com-on. -
fradista91 #1026 Jelenleg
Na de OFF vége :) -
Bankrupt #1025 Én úgy értettem hogy magyar bajnokságba egy jó csapat sincs -
fradista91 #1024 Javítottam: nagyobb csapatait... A legnagyobb egyértelmű mindenki számára a Ferencváros. Ezen nincs vita :) -
Bankrupt #1023 "Magyar Bajnokság legnagyobb csapatai" viccelsz??? Olyan nincsen...
thx -
#1022 reggelt :) -
fradista91 #1021 Most megcsinálom a Magyar Bajnokság nagyobb csapatait :DDD
Amúgy szépek Grat! -
Bankrupt #1020 Olasz bajnokság nagyobb csapatai:
AC Milan
AS Roma
Chievo
Fiorentina
Inter
Juventus
Livorno
Palermo
-
fradista91 #1019 Jó Reggelt! :)
Látom ment itt az éjszakai élet! Gabber, PeeTeR, Vegetto, Asfa és a többiek munkái mind nagyon szépek -
#1018 Csinálni kéne egy olyan oldalt amin csak feltöltöd a userbarodat az amin elfogadja és felkerülne ide: http://sguserbars.atw.hu/
sokkal egyszerűbb lenne bár én nem tudnám megcsinálni azt a php rendeszert csak 1 ötlet volt -
Vegetto #1017 kösz hogy kiraktátok az én userbaromat is az oldalra :P -
Ben C #1016 1. viewer
- néző
oké, ez a "hallgattál volna, okosabb maradtál volna" tipikus esete, soz xD -
Ben C #1015 miért viewer? -
#1014 a legjobb eddig! Grat!
-
#1013 http://sguserbars.atw.hu/ -
#1012 Össze kellene gyűjteni egy oldalra az összes ide felrakott userbart... -
#1011 aol messenger
daemon tools
microsoft excel
microsoft world
counter-strike
fallout2
nfs u2
q3
serious sam
lg8850
-
Bankrupt #1010 Jah, láttam, köszi hogy megkönnyíted a munkámat -
#1009 nalam nem nehez mert sorszamozva van meg fr0zen -rol van az osszes linkelve -
#1008 :D -
#1007 Lehetne csinálni egy "Girl Fucker"-t vagy "Bitch Fucker"-t -
Bankrupt #1006 Na most meg kezdhetek neki berakosgatni az oldalra a munkáitokat :P :\ -
Kanál #1005 lawl -,- -
Vegetto #1004 -
Vegetto #1003 :P:P:P:P
-
RaszPuty1N #1002 pörög a tápik;] -
RaszPuty1N #1001 thenksz, hogy megemlítesz, mint az userbar készítője...nagyon korrekt
itt vannak az enyéim bár mostanában már nem alkotok túl aktívan;]