Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ez elõbb lemaradt
esetleg itt
Köszönöm.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Egy kovács-mestert szeretnék megkérni egy remekmû elkészítésére.
A usebar adatai:
-A rajta levõ szöveg: league of shadow warriors
-Ez a kép legyen rajta
-Sötét tónusú legyen (fekete-szürke)
-Lehet animált is (mint pl a #13944-ben található elsõ banner), de nem muszáj
A usebar a San Andreas MP-es klánomhoz kellene. (Bár tudom, hogy ott nincsenek ninják, de a klán nevéhez akkor se egy gangsta illene. :D)
Ha a készítõnek bármi ötlete van, vagy az enyémtõl eltérõ dolgot talál ki, akkor nyugodtan valósítsa meg másképpen. Nem szoktam bannert/usebart készíteni, ezért nem tudom, hogy miként nézne ki jól.
A heavy cost. I pay it gladly.
Valami ilyesmi <#vigyor3>#vigyor3>
csak mozogva ^^every damn day
Szeretnék kérni egy többsoros userbart ebbõl a logobol:
http://kvnx.myz.info/kepek/esportlogo.png (jó nagy:D)
és ha esetleg kisebbe lenne bal oldalon maga a logó akkor jobb oldalra Game Hosting meg ilyesmi felirat jöhet... meg esetleg eSport-Hosting.hu
de ahogy jobban néz ki nyilván ehhez én annyira nem értek...
remélem lehet ilyet is kérni, ez jutott most eszembe mert ez a logó tetszik
köszönöm szépen elõre is
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kérhetnék egy ilyent a nevemhez de úgy hogy ugyan úgy legyen írva a Maktoko színnel persze ha lehetne!Elõre is köszi!
Kép róla
http://maktoko.picturepush.com
Nem tud Nekem valaki RomEr-es, vagy Ftc-s userbart csinálni, esetleg honlapcímet irni, ahol tudok szerezni?
Megköszönném!
Sziasztok!
A mûvészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)
érdekel a flash csinálok egy tutorial oldalt egy háborús programhoz az OFP hez.Van benne küldetészerkesztés és itt az országban elég keveseni ismerik igazán jól ott lesznek scriptek addonkészités konfigurálás.Minden.meg nagyon sok letölthetõ anyag.A teljes anyagmennyiség amit a tárhelyre felfogok tölteni vagy 600 mb lesz.Örülök annak hogy végre valahára beszélgethetek valakivel már ilyesmirõl. Ezért is töltöttem fel ide ennyi mindent. A hév<#wink>#wink>
Ezt a Konstantin témát délután csináltam.
Lényegében ez video userbar. Lehet benne :egy video vagy filmrészlet,egy animáció és valamilyen objektum pl képanyag.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Gondoltál már arra, hogy hogyan lehetne pénzt keresni az interneten?
Látogass el erre a honlapra ha érdekel a dolog:
www.penzkeresesaneten.try.hu
Ezeket végülis mondjukweboldalon lehet pl használni mint kattintható felületet. Amúgy a nagy Friday bannerben a nevet véletlenûl nem jól irtam<#wink>#wink>Úgy kell írni hogy... Voorhees. Szóval mára ennyit.Van még nagyon sok témám de még ezekez korrigálni akarom mert bár elég rég elkészûltek de szeretem ha valami még jobb.Ez a Voorhees név azért sikerûlt félre mert még gyerek voltam mikor csináltam<#nevetes1>#nevetes1> Minden jót.
Ez egy többsoros banner végülis újjitani próbálok<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>ne csak többsoros userbarok legyenek:)Igazából az összmérete Kb ban nem túl nagy.
<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#vigyor0>#vigyor0>
Leirtam magamnak a méreteket.a Keret két pixel vastag,és a userbarok közt 2 pixel a távolság,illetve a bannerek között is.
Userbarok:
Egysoros userbar Mérete: 350x19
Kétsoros Userbar Mérete: 350x40
Háromsoros Userbar Mérete: 350x61
Négysoros Userbar Mérete: 350x82
Ötsoros Userbar Mérete: 350x103
Hatsoros Userbar Mérete: 350x124
Hétsoros Userbar Mérete: 350x145
Nyolcsoros Userbar Mérete: 350x166
Bannerek:
Egysoros Banner Mérete: 468x60
Kétsoros Banner Méret: 468x122
Háromsoros Banner Mérete: 468x184
Négysoros Banner Mérete: 468x246
Majd még jön néhány meg mutatok pár bannert is.
http://img178.imageshack.us/img178/3227/7769.png
Ezt meg tudnátok nekem úgy csinálni hogy a "Mechwarrior fan" helyett "Masakari" legyen a szöveg? szeretném a nevem helyére betenni.Elõre is köszi!
Remélem tetszeni fog:)Egész nagyméretû fájlokat is fellehet tölteni ott az alap nem 20 kb ,hanem mondjuk 180 kb és ennél még nagyobb is lehet.
A fórummal kapcsolatban várom az ötleteket vagy irhattok levelet is és megteszem a kiegészitõ lépéseket csak legyen visszajelzés:)
http://userbarokbanner.forumx.hu
leírnád nagyvonalakban, hogy hogyan kell egy ilyet csinálni
egy gif-et simán kivágtál?
vagy hogyan és ezt photoshopban, vagy meg lehet csinálni mondjuk gimpben is?
köszönöm<#circling>#circling>
PROJECT MAYHEM Boss
Csak érdeklõdtem hogy valaki csinál e nekem vagy sem!
Am. köszönöm szépen!
Nagyon jó lett!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"