Call of Duty 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GoW-nál meg szebbet per pillanat ugyse lehet találni kész játékot,ugyhogy most ahhoz felesleges hasonlitgatni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
<#rinya>#rinya>
pedig faszán nézne ki a hóesés:S
Nekem gépen a cod2 nem bírja olyan grafikán h esne a hó:(
Hát mit modnjak...
Egyetlen 1 téli pálya se volt ami a kedvencem...
EZT NAGYON KIHAGYTÁK BELÕLE!!!!!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Engem nem zavartak az eltünö hullak, egy FPS-ben a mozgo célpontokat sasolom inkabb, nem az "eliminált" ellenseget; engem nem zavart annyira a dolog...
COD3 tekinteteben nem ez lenne az elethüseg, hanem az; ha 1 golyotol kipurcannank... :-) Az, hogy "friendly fire on" a game-ban; engem nem zavar - ugyanis neha eleg balfax modon bele tudnak maszni a torkolattüzbe a soldier-ök; ha pedig lelöhetned öket, te baxnal rá; mivel nem maradnanak ott segitsegnek...
Nem elég élethü!NEm rossz nem azt mondom,nehogy valami fanatikus megsértödjön de azért mégis;háborús játék,a halottak eltûnnek a fal meg hát semmi sem sérül ha belelövök,a társak se ha "véletlen öket találom el. Hát volna még mit javitani! Sebaj,majd a CoD4! >:-) hehehe
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
HA LESZ COD4
Vagy csak Én öregszem<#wink>#wink>
Nahszoval a CODIII-hoz mááá' csak ne mérjük a Rising Sun-t... A bokajaig sem ér.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most nem a grafikát nézem, de totál egyforma minden, teljesen felejthetõ.Az hogy tekergetni kell egy bombát a kibiztosításhoz, hát nem valami forradalmi újítás.
Az ellenfelek tiszta röhej, lövök mint állat a géppityuval, azok meg boldogan ugrálnak elém, kezükben az egylövetü.
Már most nem nagyon emlékszem a pályákra, annyira egysíkú az egész.Ja, és brutal rövid.Szánalmas.
Soha nem szoktam fórumon keresztül fikázni egy játékot, de ez sajnos megérdemli.
Én is majdnem meggyõztem Magam milyen jó, csak eszembe jutott a Medal of Honor Frontline nyitópályája, vagy a Rising Sun havas pályái...
Na mindegy, nem akartam senkit megsérteni,ez csak az Én véleményem.<#circling>#circling>
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
(Skirmish-ben)
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Xbox for ever
A
nem azt mondom hogy nem lehetne csinálni ilyet mert lehetne, meg jó is lenne de nehéz:D
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
-egyrészt vannak olyan csaták ahol a németek vagy a japók vagy azok szövetségesei nyertek de ezeket hogy fûzöd össze ugy hogy egy jó storit is kapjál????
-másodszor általában többször gyõztek a szövetségesek(pl. a 3-nak jó a storya mert folyamatosan a karakterek "életét" élheted míg pl a németeknél a normandiai partraszállásnál mi lenne a pálya????bent a bunkerban lövöd õket ezerrel aztán elszaladtsz és minden pálya vége az lenne hogy vissza kell vonulni ha a németekkel lenné:D
egyébként én is hiányolom ezt hogy csak szövetséges oldal van benne:D
A
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Persze konzolon is eléggé jól lehet irtányítani belsõ személyû akció játékokat, de azért valjuk be, a konzolokon inkább aútóversenyes, verekedõs és extrém sport játékokat lehet a legjobban és legkönnyebben irányítan és játszani.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!