Call of Duty 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor bombát raksz valamire és csavarni kell akkor a jobb analóg kart forgatod, de így van ez az evezésnél is.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Magában mint konzolos fps azt is mondhatjuk hogy tökéletes az irányitása,amit a kontrolleres lehetõségekbõl lehetett azt kihozták.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
meta-critic.com-on FPS-nek van irva... Ha az, akkor megproba leszedni... :-)
Info a gamezone-on:
"Play as a Confederate or Union soldier in America’s most historic battles including Gettysburg, Bull Run and Antietam. Use authentic firearms, fight in intense hand-to-hand combat, place explosives, sabotage enemy artillery, destroy buildings, and more!"
Ezek utan: Most akkor ez mi? Leiras alapjan FPS-nek tünik... :-|
nahszoval, egy elsö VH.-s FPS jo lenne; faxa kis allohaboru hangulattal löveszarokban; géppuskafeszkekkel; granatokkal...
Gabe18... Apro bug-ok belefernek, en pl. most tolom a MOH-EA-t; durvasokszor elöfordulnak benne graf. hibak + az a bug, amiröl te is irtal... Nem latszik, h. az ellen takarasban van; megsem tudom kilöni... ill. ma jartam ugy, h. ha sniperrel neztem nacikat, akkor eltüntek a fal mögött; ha kizoomoltam, akkor eltünt a fal, és lattam a soldier-öket...
Viszont kétségkivül nagyszerü játék volt.A grafika elsõ osztályú,de még nagyobb volt a hangulat,ami méltó volt az eddigi részekhez,sõt még fokozódott is.
Hát mondjuk bug-ok voltak benne.Mint amikor 2-3 falevél mögül nem lehetett kilõni,vagy a fedezékbõl kilövõ németet fél óra alatt sem lehetett a sniper-el kiszedni mikor kihajolt,és muszály volt közel menni hozzá.De eszemben sincs ezeket felhánytorgatni mint negativumot a játéknak,mert kitünõ volt.
Majd egyszer még veteránon nekiállok,bár az már ezzel a checkpoint rendszerrel...<#csodalk>#csodalk>
PSN ID.: Beegabor
Noh mind1...
History Channel: Civil War-ról tud vki vmit? Bár Activision valu a látvány alapján elég pofás,a téma pedig cod-hoz hasonló csak mégrégebben játszódik😊
Csinalhatnanak egy középkori CoD-ot is... Lovagok kavicsot dobalnanak pl... :-P (azt hiszem tul sokat aludtam ma... :-P )
De azért biztos megnézem majd.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az Amped híroldal egyik forrása megerõsíti a fentieket, továbbá felfedi az IW, Treyarch és Activision között létrejött szerzõdést, mely szerint minden páros epizódot az IW, a páratlanokat pedig a Treyarch fejleszti az elkövetkezõkben. A forrás szerint míg az átlag lövöldözõs játékokban négy kritikus pontot jelölnek meg a szereplõk fején, addig a COD4-ben minden egyes katona kobakján tizenhat kritikus pont található. Így a rohambilit meglõve az lerepül a fejrõl/forogni kezd, sõt a szerencsétlen szerencsésnek akár a fülét is ellõhetjük.
Az értesüléseket természetesen az Activision nem kívánta kommentálni."
PC<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii> X360 PS3 WII
hardwired
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A grafika nagyon sokat javult a COd2 bro-hoz képest!
Már majdnem hogy a cod2 Pc-séhez hasonlít.
Új fegyverek vannak, és sok számomra nagyon jó újítások:
közelharc módosítva lett "kicsit" , jobbak a mozgások, könnyebb irányítás: a nyilakhoz nem kell hozzányúlni így minden kézre esik,a fegyverek újratöltése is jobb lett, az ütés jobban néz ki mint az elõzõ codban, ugyanazok a pályák mint xbox 360on és higyjétek el a grafika is hasonlít rá!( jó nem kell azt hinni hogy olyan de eléggé hasonlít.)
tömören ennyi.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
A hangulat a szokásos CoD,talán még jobb is.
A graf a ps2höz képest faja,fõúleg a füsteffekt távolról,jármûvek,stb...A fizika is elég komolyan megjelent,robbanásnál repkednek a tárgyak gurulnak a gumák,stb.
Azért itt jegyezném meg hogy a BLACK grafikai színvonalát nem hozza,bár megközelíti.Más a helyzet 360-on (vagy ps3),legalábbis a bevezetõ múvinak kb a háromnegyede vmelyik új konzol ingame képe (egy rakás rész visszaköszön a játékban),nah az beszarás kategória grafikailag.😊
Szvsz 8.5-9/10
Remélem olyan lesz mint a PC-s Cod2.
Ma vagy holnap lesz meg.
itten meg 13kép, oszt sasold... :-P
itt van 3 db ps2-es kép...vazz, ez a PS2höz kepest tenyleg szep...
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.