Call of Duty 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
De a call of duty 3-at a lövésen kívül jobban lehet irányítani konzolon, egy ok amiért nem adták ki PC-re (szerintem)
Amikor bombát raksz valamire és csavarni kell akkor a jobb analóg kart forgatod, de így van ez az evezésnél is.

Irigyellek titeket 😛...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

meg a dbz sorozat (budokai,tenkaichi) is jól irányitható mondjuk asszem azok nincsenek pcre

Ott vannak még a verekedõs játékok, Mortal Kombat, Tekken, Pankrációs játékok stb, azokat is jobban lehet irányítani konzolon mint számítógépen. Viszont meglepõ módon ugyebár elég jól lehet irányítani konzolokon még a harmadik személyû játékokat, úgymint a Resident Evil sorozatot, Silent Hill sorozatot, és természetesen a Metal Gear Solid sorozatot is.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

dinomano
megszokas kerdese; ujabban sok FPS-t nyomok PS2-ön; nagyon ritkan zavar hogy nem sikerül tökeletesre egy-két fejlöves; de amugy szerintem is kihoztak a PS2-kontrollerböl, amit lehetett... RTS+FPS az a 2 müfaj, ami PC-n iranyithatobb (joh, RTS nagyon nincs is konzolokra); viszont ezen kivül barmilyen PC-s game-nel szopsz eger+bill-el...Pl. autos jatek bill-en szanalmas + barmilyen sport/arkade jatek is (TonyPók stb.)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Prince of Máté
megszokás kérdése<#alien>

jaja ahhoz képest 😊 amúgy biztos jó de számomra k.o a konzollal fpst nyomni <#vigyor>

Billentyû-egérhez képest értem a katasztrófát.
Magában mint konzolos fps azt is mondhatjuk hogy tökéletes az irányitása,amit a kontrolleres lehetõségekbõl lehetett azt kihozták.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince of Máté
SZERINTED katasztrófa.Sztem meg tök 1szerû<#kuss>

dinomano
szerintem sem katasztrofa...Nah, ma megsasolom a game-et majd... :-P

Katasztrófa,de jól be lehet gyakorolni...<#vigyor4>

tejföl
Nem katasztrófa, gyakorlat kérdése!

BAD Boys

Na megnéztem én is a sima boxosat,tetszik nem rossz elég hangulatos.De gamepaddal fpst irányitani katasztrófa,remélem tudok szerezni hamarosan joy fraget

rohambilis potyogás rtcwben már volt (Return To Caste Wolfestein) 😊

dinomano
eurogamer-en: "genre -not known"...de ott is odairjak, h. lesz tüzharc, kézi fight, sniperezes...
meta-critic.com-on FPS-nek van irva... Ha az, akkor megproba leszedni... :-)

dinomano
Gamespot-on strategianak irjak; gamezone-on meg szimulatornak irjak (kérdés, h. mit ertenek szimulator alatt... :-P) :

Info a gamezone-on:
"Play as a Confederate or Union soldier in America’s most historic battles including Gettysburg, Bull Run and Antietam. Use authentic firearms, fight in intense hand-to-hand combat, place explosives, sabotage enemy artillery, destroy buildings, and more!"

Ezek utan: Most akkor ez mi? Leiras alapjan FPS-nek tünik... :-|

Skynet
A History Channel: Civil War én úgy olvastam fps nemtom,csak félek letölteni mert value,bár attól még lehet jó.
dinomano
csak 1 kis morgolodas : Most kaptam egy rakat xar német könyvet/CD-t bevetelezni (könyvtááááhos vagyok); bassz, ujbol szembesültem azzal, h. mennyire xar a német nyelv... Már a faxom kivan a sok hosszu szotol.. Ujabb löketet kaptam Medal of H.-European A.-hoz; ha hazamegyek, agyonlövök minden hülye virtualis nemetet...

dinomano
nem tudom... Jonak tünt a WII-s rész is, a kérdés az, h. mennyire fun-dolog az infras-kütyüvel tolni... nekem a karakter, ill. a célkereszt mozgasa alapjan ugy tünt, h. az egesz jatek egy evezõs/vagdalkozasra hajaz ...nem tudom, hogy mennyire fun igy jatszani, ill. hogy hosszabb tavon idegesitö-e...en maradok a PS2 kontrollernel... :-)

zola2000
Néztem, ez egész jó lesz wiire, fõleg a célzás miatt.

A

dinomano
Lattam valamikor mostansag torrentreactor-on... De az strat. game, ugye? Seth, fületlensegi haboru helyett en egy I. VH.-s game-nek is örülnek, basszus az is nagyon ritka; egyedül egy béna francia game volt(joh, ha nem is béna közepes), PC-re+PS2-re, valami ... STORM; ami alternativ törenelemes volt, picit elsö VH. hangulattal, és az 50-es evekben jatszodott(ahol 30-40eve tartott az I. VH. eleg bena volt, de annak volt 1 kis elsö VH. hangulata)...
nahszoval, egy elsö VH.-s FPS jo lenne; faxa kis allohaboru hangulattal löveszarokban; géppuskafeszkekkel; granatokkal...

Gabe18... Apro bug-ok belefernek, en pl. most tolom a MOH-EA-t; durvasokszor elöfordulnak benne graf. hibak + az a bug, amiröl te is irtal... Nem latszik, h. az ellen takarasban van; megsem tudom kilöni... ill. ma jartam ugy, h. ha sniperrel neztem nacikat, akkor eltüntek a fal mögött; ha kizoomoltam, akkor eltünt a fal, és lattam a soldier-öket...

Hát én Hard-on most fejeztem be...mondjuk ugy hogy elég volt.Volt benne egy két borzasztó rész,amit köszönhetõ a checkpointos mentési rendszerének,szerintem még 90 éves koromban is fejbõl fogok tudni,ha megérem.
Viszont kétségkivül nagyszerü játék volt.A grafika elsõ osztályú,de még nagyobb volt a hangulat,ami méltó volt az eddigi részekhez,sõt még fokozódott is.
Hát mondjuk bug-ok voltak benne.Mint amikor 2-3 falevél mögül nem lehetett kilõni,vagy a fedezékbõl kilövõ németet fél óra alatt sem lehetett a sniper-el kiszedni mikor kihajolt,és muszály volt közel menni hozzá.De eszemben sincs ezeket felhánytorgatni mint negativumot a játéknak,mert kitünõ volt.
Majd egyszer még veteránon nekiállok,bár az már ezzel a checkpoint rendszerrel...<#csodalk>

Seth
a mégrégebbirõl jut eszembe, tökjó lenne egy muskétás,lovas háborús fps. Amolyan mel gibson féle hazafi .Fegyverek voltak,nagy csaták voltak, hõsök voltak, mi kell még.Nemigaz még senkinek nem jutott eszébe és a régi-rõl mindenkinek csak a 2. vh ugrik be,ami nekem már nagyon uncsi

PSN ID.: Beegabor

Skynet
A szokásos baja ennek a résznek is: RÖVID!!!😞
Noh mind1...
History Channel: Civil War-ról tud vki vmit? Bár Activision valu a látvány alapján elég pofás,a téma pedig cod-hoz hasonló csak mégrégebben játszódik😊
dinomano
jo lenne, ha pl. vietnami hadszinterre mennenek, ne kapasbol mai kor... Mondjuk a Battlefield sorozat eleg meresz lett a sci-fi temaval... :-P
Csinalhatnanak egy középkori CoD-ot is... Lovagok kavicsot dobalnanak pl... :-P (azt hiszem tul sokat aludtam ma... :-P )

Csacsi
Mondjuk jah a black sem volt rossz, de vhogy a cod nekem a II. vh-hoz köthetõ...nehezen tudom elképzelni más korban.

De azért biztos megnézem majd.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dinomano
nekem fekszik modern kor is; ha egy COD szintü game-et hoznak össze olyanbol, az is ütös... Pl. a BLACK PS2-ön/X-en qrvanagy...

Csacsi
Nah, akkor asszem a Cod 3 az utolsó amivel játszom. Vhogy a mondernkor nem fekszik nekem. Ez a rész viszont nagyon színvonalas lett....nagyon hangulatos.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

HuAn82
Call of Duty 4 részletek:

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
"Az elsõ két Call of Duty epizódot az Infinity Ward (IW) készítette, a hamarosan piacra kerülõ konzol exkluzív harmadik részt viszont kiadták az Activision egyik belsõ stúdiójának, a Treyarchnak. A lépésre részben azért volt szükség, hogy az eredeti stáb teljes gõzerõvel agyalhasson az elsõ két részhez méltó, grandiózus folytatáson. A nextgen konzolokra és PC-re érkezõ FPS-rõl a fejlesztõn kívül eddig annyit tudni, hogy szakít a kifacsart második világháborús hadszíntérrel és a modernkorba kalauzolja a játékosokat.

Az Amped híroldal egyik forrása megerõsíti a fentieket, továbbá felfedi az IW, Treyarch és Activision között létrejött szerzõdést, mely szerint minden páros epizódot az IW, a páratlanokat pedig a Treyarch fejleszti az elkövetkezõkben. A forrás szerint míg az átlag lövöldözõs játékokban négy kritikus pontot jelölnek meg a szereplõk fején, addig a COD4-ben minden egyes katona kobakján tizenhat kritikus pont található. Így a rohambilit meglõve az lerepül a fejrõl/forogni kezd, sõt a szerencsétlen szerencsésnek akár a fülét is ellõhetjük.

Az értesüléseket természetesen az Activision nem kívánta kommentálni."

PC<#eljen><#hawaii> X360 PS3 WII
hardwired

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

dinomano
nah, kivancsi vagyok nagyon, talan a heten meglesz..igaz, még hatravan 2 palya a MOH-EA-bol; de az csak 1-2 ora, oszt jön ez a COD... Nagggyon kiavncsi vagyok... :-)

Prince of Máté
Nem fogja betenni a moderátor sajna...Én már írtam kétszer is nekik de nem rakták be.

Prince of Máté
Na meglett írok kicsit róla:

A grafika nagyon sokat javult a COd2 bro-hoz képest!
Már majdnem hogy a cod2 Pc-séhez hasonlít.
Új fegyverek vannak, és sok számomra nagyon jó újítások:
közelharc módosítva lett "kicsit" , jobbak a mozgások, könnyebb irányítás: a nyilakhoz nem kell hozzányúlni így minden kézre esik,a fegyverek újratöltése is jobb lett, az ütés jobban néz ki mint az elõzõ codban, ugyanazok a pályák mint xbox 360on és higyjétek el a grafika is hasonlít rá!( jó nem kell azt hinni hogy olyan de eléggé hasonlít.)
tömören ennyi.

dinomano
akkor legyen az elsö...

dante3
A kettõ eggyütt

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Riddick73
Sajnos a banner készítésben nem vagyok otthon.

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

dinomano
szerintem az elsö jobb :-P Ill. az elsö jobb szelebe bekopizva a 2-es BANNER (felirat helyett) lenne a legjobb...

Riddick73
A topikba melyik banner legyen betéve?
Az 1. képet találtam, a 2. képet pedig már Prince of Máté kezdeményezte bannernek.
No melyik legyen?

Banner 1.

Banner 2.

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

Sajnos olyan...

Skynet
Inkább 8-8.5 mert eléggé bugoska szegényke ittott de azéjó😊
Skynet
A 4. missziónál járok...Szerintem über,újszerû ötletek is akadnak (pl: dulakodós közelharc,bomba élesítés,stb)...
A hangulat a szokásos CoD,talán még jobb is.
A graf a ps2höz képest faja,fõúleg a füsteffekt távolról,jármûvek,stb...A fizika is elég komolyan megjelent,robbanásnál repkednek a tárgyak gurulnak a gumák,stb.
Azért itt jegyezném meg hogy a BLACK grafikai színvonalát nem hozza,bár megközelíti.Más a helyzet 360-on (vagy ps3),legalábbis a bevezetõ múvinak kb a háromnegyede vmelyik új konzol ingame képe (egy rakás rész visszaköszön a játékban),nah az beszarás kategória grafikailag.😊
Szvsz 8.5-9/10
Prince of Máté
Viszont szerencsére nem látok élet csíkot<#eljen>
Remélem olyan lesz mint a PC-s Cod2.
Ma vagy holnap lesz meg.

Prince of Máté
fasza képek

tud vki eladóóó x360:?😊

dinomano
http://www.3djuegos.com/index.php?zona=juegos-imagenes&id_juego=1436&juego=call-of-duty-3

itten meg 13kép, oszt sasold... :-P

dinomano
http://www.gamespot.com/ps2/action/callofduty3/screenindex.html
itt van 3 db ps2-es kép...vazz, ez a PS2höz kepest tenyleg szep...

A 360-as verzio on-line elképesztöen jó lett.Sokkal jobb mint a kettõ volt.

Dzson
Én még a Big red one-t nyomom (PS2)... bele kell húzni, úgy látom. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

pc killer
<#wow1>Remélem,hogy nem a ProjectX-es cod.<#pardon1><#idiota>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

XBOX verziónál Dirty disc error a legelsõ pálya betöltésénél....nem tudom mi a technikai ok, valaki szembesült már a problémával? PS2-n ok. X360-on ok. XBOX-on meg nem....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.