Call of Duty 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tök mindegy hogy milyen nemzettel vagyok! Amikor pl. a cod2-t végigjátszottam pc-n, utánna egybõl egy nehezebb fokozaton is újrakezdtem! Most semmi ilyen késztetésem nincs! SAJNOS! Amúgy egy haverom olvasta valahol, hogy a cod3-at nem az a csapat csinálta, aki az elsõ két részt, de a 4-et már nem a 3-as lúzer bandára bízzák! Hát reménykedjünk!
Seth
pedig annyi a teendõ, hogy felváltva nyomogatod gyorsan L1,R1 -et. Aztán majd írja a többi gombot amit nyomni kell (többnyire egy X)

PSN ID.: Beegabor

Szaszura
Felváltva nyomkodd gyorsan 1más után!!!

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

😄 Bocsánat az elöbb, hogy KIABÁLTAM!
Sziasztok!

Én még a Training után vagyok:

1. Megvolt a Training
2. Felszáltam a társaimmal a Teherautóra

Az elsõ missziónál ott vagyok megakadva amikor egy R****T NÁCI KATONA leteper a földre, a nyakamra szorítja a kar98-asát (vagy mit),és folytogat, ilyenkor azt írja a játék, hogy:

"Press use R1 or L1 button" (vagy mi) nyomogatom ezeket a gombokat, de semmi sem töténik! <#conf><#violent><#gun><#falbav><#falbav><#falbav>

Ilyenko mit kell tenni?
Én végigvittem a sima Xbox változatot, teljesen elégedett vagyok vele. De a 2 nekem is közelebb áll a szívemhez.

A CoD 1-2-ben voltak oroszok, már emiatt is jobb 😊

s73
Gyorsabban evezni...

ok evezek de akkor is ugyanaz mindig kilönnek
Seth
evezni...

beülök a csónakba és kicsinálnak mi a jó fenét kell itt csinálni??
Seth
nincs, nem lesz egyelõre, megvilágosodtál ? ^^

nah akkor most világositson fel valaki mert nem értek semmit sem,most akkor van Call of duty 3 PC-re vagy nincs ????????????????
vagz majd lesz????????

PC-re MEgjelent már!!!!!

Jó hír pc-rõl konzolra áttért sorstársaimnak! X360-hoz kapható lessz január, február magasságában egy XCM XFPS 360 nevû kütyü, amivel lehet billentyûzettel és egérrel is játszani. Kb 16 E lessz ami persze nem olcsó, de pc-hez szokott játékosoknak szerintem megváltás lessz.
Ha nekem annyiba került volna vagy nem játszottam volna a korábbi részekkel akkor a seggem a földhöz verném tõle az fix!
Prince of Máté
hát ennyi pénzt az 100 hogy nem ér de én másoltan szereztem és 400 ft nem hinném hogy drága<#alien><#alien2>

Mivel jobb?
cicai
én meg csak azért mert a ps jobb😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Szó sincs róla! Az X360 nekem bejött, pedig ez az elsõ konzolom, elõtte 10 évig a pc-t nyüstöltem! Én csak azt mondtam, hogy a COD3-tól többet vártam! Pontosabban 16 E Ft-ot nem ér a játék!
cicai
PS mondig elõtte lesz 1 lépéssel😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ezzel is azt akarod mondani, hogy az x360 nem is olyan jó? ugye igen? 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Sziasztok! Ma fejeztem be X360-on a COD3-at! Szerintem aki játszott már korábbi részekkel az eredetiben ne vegye meg! Sajnos nem ér annyit! Szép és jó a játék, de szerintem messze nem olyan pörgõs és változatos, mint a COD2! De aki még ütõsebbet akar, az szerezze be a COD1 kiegészítõ lemezét az United Offensive-t pc-n! Hát az csúcs! Haverom adta kölcsön pár napja és akkor még nagyban játszottam a 3-al. Hát elég uncsi volt ezután a 3. Nem olyan szép, mint a 3-as, de aki nem a látványra utazik az szerintem imádni fogja! Na jó munkát!
le is töltöm 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

dinomano
..:Az baj..nekem volt egy olyan MOH-European Assault-om... Sajna olasz verziot szereztel, nem tudsz vele mit csinalni...Söt, az NFS Carbon-om meg francia.... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

cicai
az a baj hogy alapból olasz

Attol füg mijenre akarod
amugy alapból angol
vagy öpsönsbe

cicai
Senki nem tud segíteni?

cicai
Hol kell beállítani a nyelvet?

köcce

dinomano
próbald meg, de szerintem nem tamogatja... :-|

Prince of Máté
próbáld ki

Hy!
Billentyüzettel+egérrel lehet nyomni a gamét?
usb-és mind kettõ

dinomano
Igen, bar eddig annyit tudni; h. COD4 mar modern harcszintereken fog jatszodni modern fegyverekkel... Hmm... sztem jo fél évig még talan screenshot-okra sem szamithatunk... :-P (ill. jo 1 honapja nem neztem utana COD4-es infoknak... :-P)
PS2+framerate gondok : Hajaj, tenyleg ingadozo; de hat nagyon megfingatjak a COD-al a kis PS2-öt... A framerate ingadozast en mar eszre sem veszem; PC-n is jatszom ugyanis - raadasul régi géppel...

Prince of Máté
fogalmazás rulez<#hehe>

Jo nektek,vagyis annak aki birja játszani a cod3-ast. viszont azt hallotam hogz a cod3-as nem fog kijönni,hanem már vannak információk hogy lesz caod4,és az már PC-re is ki fogják adni !!!

ez a cod az eddigi legjobb. x360on tolom, hdban, és gyönyörû. pörgõs, hangulatos.

Prince of Máté
végigvittem😊

eddigi legjobb COD bár a téli pályát azt NAGYON kihagyták

Seth
nem lehet nem észrevenni ^^, de abszolut nem zavaró

Prince of Máté
Nem tudom hogy ti észrevettétek már de aki nagyon figyeli mint én az bitzos:
Néha leesik az fps...
PS2-nél nálam legalábbis... felnézek az égre és mozgato ma jobb analogot akkor gyors és ha odanézek ahol csata van ott azért lassabb...
nem midnen pályán érzékelhjetõ...

Kinyomtam delelott en is a gamet. Eleg jo volt, igaz ez az elso COD amit vegigvittem. De nagyon sok bug van a jatekban. Illetve egyet ertek Dinomano-val. Keves a felbontas a jateknak. Messzebb a latkepben csak ricegnek a texturak a sok tarkabarka keppont miatt. A jateknak az erossege az online multi. Csak ezt nyomom a neten. Viszont sok grafikai bug van benne. A multi palyakon is van eleg sok grafikai hiba. Jo lenne egy normalisabb PAL verzio belole. 😊
Seth
ott van a net te igen idióta, nézz utána, ahelyett hogy itt vered a nyálad. Egyébként meg senki nem tudja biztosra. Hosszú ideig csak konzolon lesz, aztán talán majd úgy 1-1,5 év múlva talán kijön pc-re, de akkor meg má minek.
angolt meg szépen formálod

BANYEK NEM TUDTOK VÁLASZOLNI? AZ ASSHOLE WII VEL VAGYTOK ELFOGLALVA MI?! MEGJELENIK VAGY SEM PC-RE A COD3?! YOU ARE LOSER MAN AND SHIT MAN, AND FUCK HUNGARY MAN
dinomano
Hmmm... En nem tartom szebbnek a BLACK-et..valahogy mas.. Szerintem mindket gamenel probaltak hozni a max-ot; ami sikerült is... Szép a COD3 is... Nekem mondjuk a PS2-es COD-nal az volt az erzesem; mintha keves lenne a 640*480as felbont (jo, ez az NTSC; PAL felbont-ot nem tudom/500vhanyszor, vmennyi... :-P / ); annyi volt az effekt neha a kepernyön... :-P A BLACK valamivel sterilebb game; meg ott jobban ramentek a PS2 "erössegere" (Belsõ terek inkabb, kevesebb vegetacio)

Én 720p-ben nyomom és k szép. Ha a wii verzió csak egy kicsit maradna le ettõl akkor már rohannék is a boltba és vennék egyet (ha lehetne kapni).
Szerintem is te csak sima tv-n láttad. A táj is kra szép. Sokat fejlõdött a 2-höz képest.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

MEG FOG JELENNI PC-RE A COD3?
Seth
és gyorsabb ,és jobb a karakteranimáció, ja és replayvalue is magasabb

Prince of Máté
BLACK szebb nála

dinomano
PS2ön akkor is az eddigi egyik legszebb FPS... :-P

Hát normál tv-n el is hiszem hogy nem egy vizuális csoda.Nézd meg monitoron valami rendes felbontásban,vagy HDTV-n.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.