Call of Duty 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Én még a Training után vagyok:
1. Megvolt a Training
2. Felszáltam a társaimmal a Teherautóra
Az elsõ missziónál ott vagyok megakadva amikor egy R****T NÁCI KATONA leteper a földre, a nyakamra szorítja a kar98-asát (vagy mit),és folytogat, ilyenkor azt írja a játék, hogy:
"Press use R1 or L1 button" (vagy mi) nyomogatom ezeket a gombokat, de semmi sem töténik! <#conf>#conf><#violent>#violent><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ilyenko mit kell tenni?
vagz majd lesz????????
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
amugy alapból angol
vagy öpsönsbe
Billentyüzettel+egérrel lehet nyomni a gamét?
usb-és mind kettõ
PS2+framerate gondok : Hajaj, tenyleg ingadozo; de hat nagyon megfingatjak a COD-al a kis PS2-öt... A framerate ingadozast en mar eszre sem veszem; PC-n is jatszom ugyanis - raadasul régi géppel...
Néha leesik az fps...
PS2-nél nálam legalábbis... felnézek az égre és mozgato ma jobb analogot akkor gyors és ha odanézek ahol csata van ott azért lassabb...
nem midnen pályán érzékelhjetõ...
angolt meg szépen formálod
PSN ID.: Beegabor
Szerintem is te csak sima tv-n láttad. A táj is kra szép. Sokat fejlõdött a 2-höz képest.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.