9242
-
#5631 hát azt észrevettem :) -
#5630 Gunner tényleg sokat gondol magáról.... -
#5629 -
#5628 "ha nem tudsz értelmes dolgok írni akkor ne írj semmit"
HÁUHÁHUUHÁAUHÁUAHUÁHAÁUHAÁHUÁHUÁ!!!!!!44 -
#5627 -
csoola #5626 nézd meg miért kapta büntit...
ennyi -
#5625 ebbe mit kell igazat adni?? van az európai meg az amerikai megjelenés ennyi, nemtom neked is mit kell beleokoskodni mindenbe, ha nem tudsz értelmes dolgok írni akkor ne írj semmit -
#5624 a kis takony jobban áll büntipontokkal, neki adok igazat -
#5623 jó lenne ha nem kötekednél te kis takony a 12 éveddel, és mielőtt megszólalsz gondolkozz és ne itt égesd magad, európai megjelenés meg nem izgat az meg főleg nem hogy megveszed -
#5622 Jah, ha a warez verzió kijövetelére gondolsz, akkor 8.-a, de eredetibe ke nekem-.-. -
#5621 Jó, de ez nem az európai megjelenés, hanem az Amerikai te. Itt európában 11.-e-.-. Jó lenne ha olvasnál mielőtt megszólalsz. -
#5620 Itt hol látsz olyat hogy 11?? én csak 8-at! -
#5619 Nám, hanem 5 nap, ugyanis 11.-én jelenik mekk.-.-. -
#5618 2 nap -
Skyline #5617 Igen,és memóriát kellett cserélnem a gépben mert szarok voltak...:)
Egyébként csak kicsit kéne körülnézni,pl faq,ilyesmi és hopp....Ami neten van nem a teljes változat,bugos,akadós szar,jeruzsálemnél kilép,ruszki fix van hozzá azzal jerut is tolhatod oroszul ennyi....De nemértem miért élmény végigtolni egy bugos kiadatlan szemetet ami fagy,kilépeget,nemteljes,stb...:)
Még kb 5 nap és itt a full... -
noxon #5616 Hello! A következő lenne a gondom. Ha be akarok lépni jeruzsálembe a következő hibával dob ki a játék: assassinscreed_Dx9.exe - alkalmazáhiba, meg hogy a memóriaterületen nem tud írni. Volt valakinek ilyen? Pliz help! -
#5615 Mert MI nem konzolon játszunk!
És ha NEM lesz benne felirat, akkor megint kapunk egy TIPIKUS konzol átiratot!
Azaz; Megcsinálták ugyan, DE........ -
#5614 Nemtom miért jó nektek azt hinni h a véglegesben lesz felirat, amikor x360/ps3-ban sem volt, de jó h ti még hisztek valamiben :) -
#5613 én itt április 8at látok megejelenésnek nem 11et -
strebacom #5612 Na várjá majd ha kijön mi lesz itt húúú.... -
#5611 Hopsz, ezt a másik assasin's creed topicba akartam írni.
De utálom mikor 3 felé szedik a topicokat, a végén úgyis mindhárom szól mindenről... -
#5610 A végleges 1 hét múlva jön.
Egyébként ehhez oda volt írva:
"Nuked
not.retail_corrupted.data.causing.crashes.and.nonworking.levels_missing.files"
-
#5609 Ohh, tényleg, most jöttem rá hogy még ki se adták a játékot, ez csak valami béta vagy RC akárhány lehet...
Akkor ezért sincs feliratozás se, és ezért lehet bugos az árnéyk a bokrokon. (itt driverhibára tippeltem, de nem csoda ha még nincs hozzáigazítva az nvidia meghajtó...) -
#5608 Jaaaa, na basszameg. Én itt játszom vele és csodálokozom hogy néha lefagy meg stb. pedig ez még nem is a végleges verzió? Ada-rhatták volna az NFO-ba hogy Beta, vagy RCakárhány vagy istentudja... -
#5607 Semmilyen játék nem fut már ilyen kártyán. Egyesek azt hiszik, hogy egy gép örök életre van.
2 évente illik cserélni annak aki játszik. -
#5606 ha kicsit gondolkoznál rájönnél hogy egy 4 éves (vagy több) kártyán nem fog elfutni, mert a játékhoz szükséges az sm 3.0 -
#5605 4 éves kártya már mondtam. SM3 kell a játékhoz, ami neked nincs.
El se fog indulni. Vegyél új gépet. -
Solas #5604 Kéredztem már elöbb hogy menne a ATI Radeon 9600 as video karin az assassin's creed, de lehet féree értetek ugy értem hogy a játék tmogatja-e a kártyát szoval ha telepíteném a játékot nem írna ki olyasmit mint pl a Jericho nl nekem mulltkor hogy a játék nem támogatja a video kártyát!Szoval mégha minimumon is minent 0.0000% ra lehuzva elfutna-e az nem érdekel csak azz hogy tmpgatja-e a VIDeo karit, erre vlaszoljatok nekem THX! -
#5603 Nem jelent még meg a játék.
Angol felirat nincs hozzá. Talán a teljesben lesz. -
#5602 Nem lehet valahogy angol feliratozást előcsalni a játékhoz? Így hallás után alig a felét értem, vagy néha annyit se. -
#5601 fake -
#5600 Hát lehet h ez a jó verzió, de elkezdtem tölteni és 0 seed -
#5599 jaaaa a full verzió (5.45GB) kisebb mint ami multkor kijött mi?? -
#5598 Van rá valami lehetőség, hogy a hangeffekteket valahogyan ki lehessen nyerni a játékból? Valamilyen "kicsomagolóra" gondolok. -
#5597 Menj el egy kéken jelzett városrészbe irány egy toroncs és nézz szét és akkor előjönek a küldetések -
Martins15 #5596 Na megint elakadtam.:D Acre-ban vagyok és bementem ahhoz a csávóhoz a városba és nem tom mi a külddi most:S vlaki help:s -
ricsa008 #5595 szerintem igen nincs már messze az a 11.-ke -
#5594 szerinted?? -
ricsa008 #5593 ismét világra hozott valamit Jade és csapata
Mininova:
Assassin's Creed [PC] UbiSoft Official Release 4/4/08 5.45 GB
szerintetek lehet? -
#5592 Egész pontossan!
XP esetén:
AssassinsCreed_Dx9.exe
Vista esetén:
AssassinsCreed_Dx9.exe
AssassinsCreed_Dx10.exe (ha dx10 kompatibilis a kártyád)