9242
  • tommyg
    hát azt észrevettem :)
  • watto
    Gunner tényleg sokat gondol magáról....
  • tommyg
  • Dragooon #5628
    "ha nem tudsz értelmes dolgok írni akkor ne írj semmit"

HÁUHÁHUUHÁAUHÁUAHUÁHAÁUHAÁHUÁHUÁ!!!!!!44
  • tommyg
  • csoola
    nézd meg miért kapta büntit...
    ennyi
  • tommyg
    ebbe mit kell igazat adni?? van az európai meg az amerikai megjelenés ennyi, nemtom neked is mit kell beleokoskodni mindenbe, ha nem tudsz értelmes dolgok írni akkor ne írj semmit
  • Gunner
    a kis takony jobban áll büntipontokkal, neki adok igazat
  • tommyg
    jó lenne ha nem kötekednél te kis takony a 12 éveddel, és mielőtt megszólalsz gondolkozz és ne itt égesd magad, európai megjelenés meg nem izgat az meg főleg nem hogy megveszed
  • mama2
    Jah, ha a warez verzió kijövetelére gondolsz, akkor 8.-a, de eredetibe ke nekem-.-.
  • mama2
    Jó, de ez nem az európai megjelenés, hanem az Amerikai te. Itt európában 11.-e-.-. Jó lenne ha olvasnál mielőtt megszólalsz.
  • tommyg
    Itt hol látsz olyat hogy 11?? én csak 8-at!
  • mama2
    Nám, hanem 5 nap, ugyanis 11.-én jelenik mekk.-.-.
  • tommyg
    2 nap
  • Skyline
    Igen,és memóriát kellett cserélnem a gépben mert szarok voltak...:)

Egyébként csak kicsit kéne körülnézni,pl faq,ilyesmi és hopp....Ami neten van nem a teljes változat,bugos,akadós szar,jeruzsálemnél kilép,ruszki fix van hozzá azzal jerut is tolhatod oroszul ennyi....De nemértem miért élmény végigtolni egy bugos kiadatlan szemetet ami fagy,kilépeget,nemteljes,stb...:)
    Még kb 5 nap és itt a full...
  • noxon
    Hello! A következő lenne a gondom. Ha be akarok lépni jeruzsálembe a következő hibával dob ki a játék: assassinscreed_Dx9.exe - alkalmazáhiba, meg hogy a memóriaterületen nem tud írni. Volt valakinek ilyen? Pliz help!
  • Dante73
    Mert MI nem konzolon játszunk!
    És ha NEM lesz benne felirat, akkor megint kapunk egy TIPIKUS konzol átiratot!
    Azaz; Megcsinálták ugyan, DE........
  • Gunner
    Nemtom miért jó nektek azt hinni h a véglegesben lesz felirat, amikor x360/ps3-ban sem volt, de jó h ti még hisztek valamiben :)
  • tommyg
    én itt április 8at látok megejelenésnek nem 11et
  • strebacom
    Na várjá majd ha kijön mi lesz itt húúú....
  • janos666 #5611
    Hopsz, ezt a másik assasin's creed topicba akartam írni.
    De utálom mikor 3 felé szedik a topicokat, a végén úgyis mindhárom szól mindenről...
  • davidka003
    A végleges 1 hét múlva jön.
    Egyébként ehhez oda volt írva:

"Nuked
    not.retail_corrupted.data.causing.crashes.and.nonworking.levels_missing.files"

• janos666 #5609
    Ohh, tényleg, most jöttem rá hogy még ki se adták a játékot, ez csak valami béta vagy RC akárhány lehet...
    Akkor ezért sincs feliratozás se, és ezért lehet bugos az árnéyk a bokrokon. (itt driverhibára tippeltem, de nem csoda ha még nincs hozzáigazítva az nvidia meghajtó...)
  • janos666 #5608
    Jaaaa, na basszameg. Én itt játszom vele és csodálokozom hogy néha lefagy meg stb. pedig ez még nem is a végleges verzió? Ada-rhatták volna az NFO-ba hogy Beta, vagy RCakárhány vagy istentudja...
  • davidka003
    Semmilyen játék nem fut már ilyen kártyán. Egyesek azt hiszik, hogy egy gép örök életre van.
    2 évente illik cserélni annak aki játszik.
  • tommyg
    ha kicsit gondolkoznál rájönnél hogy egy 4 éves (vagy több) kártyán nem fog elfutni, mert a játékhoz szükséges az sm 3.0
  • davidka003
    4 éves kártya már mondtam. SM3 kell a játékhoz, ami neked nincs.
    El se fog indulni. Vegyél új gépet.
  • Solas
    Kéredztem már elöbb hogy menne a ATI Radeon 9600 as video karin az assassin's creed, de lehet féree értetek ugy értem hogy a játék tmogatja-e a kártyát szoval ha telepíteném a játékot nem írna ki olyasmit mint pl a Jericho nl nekem mulltkor hogy a játék nem támogatja a video kártyát!Szoval mégha minimumon is minent 0.0000% ra lehuzva elfutna-e az nem érdekel csak azz hogy tmpgatja-e a VIDeo karit, erre vlaszoljatok nekem THX!
  • davidka003
    Nem jelent még meg a játék.
    Angol felirat nincs hozzá. Talán a teljesben lesz.
  • janos666 #5602
    Nem lehet valahogy angol feliratozást előcsalni a játékhoz? Így hallás után alig a felét értem, vagy néha annyit se.
  • davidka003
    fake
  • CroftManor
    Hát lehet h ez a jó verzió, de elkezdtem tölteni és 0 seed
  • tommyg
    jaaaa a full verzió (5.45GB) kisebb mint ami multkor kijött mi??
  • Teperinke
    Van rá valami lehetőség, hogy a hangeffekteket valahogyan ki lehessen nyerni a játékból? Valamilyen "kicsomagolóra" gondolok.
  • bubu13
    Menj el egy kéken jelzett városrészbe irány egy toroncs és nézz szét és akkor előjönek a küldetések
  • Martins15
    Na megint elakadtam.:D Acre-ban vagyok és bementem ahhoz a csávóhoz a városba és nem tom mi a külddi most:S vlaki help:s
  • ricsa008
    szerintem igen nincs már messze az a 11.-ke
  • tommyg
    szerinted??
  • ricsa008
    ismét világra hozott valamit Jade és csapata
    Mininova:
    Assassin's Creed [PC] UbiSoft Official Release 4/4/08 5.45 GB

szerintetek lehet?
  • DarkSector
    Egész pontossan!
    XP esetén:
    AssassinsCreed_Dx9.exe

Vista esetén:
    AssassinsCreed_Dx9.exe
    AssassinsCreed_Dx10.exe (ha dx10 kompatibilis a kártyád)