Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
LOOOOL

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tarti19
Gamepad, na de milyen?😛
esetleg ha driver is kell hozzá pakold fel, majd a beállításoknál lehet billel s nálam pl.: logitech rumblepad 2-vel is nyomulni, szal alapból felisemri a "támogattott" gamepadokat a stuff

tarti19
na igen ez nekem is így van
én cod-4 vagy assasint fel sem tudtam így venni mert 15 fps-re leesetta frappsal😞
Noha eddig 1280*1024-be minden maxra rántva Dx9 alatt ami kb 5-10%-kal "csúnyább " ha egyáltalán csúnyább mint a dx10-es társa

grebber
Rádugtam gépre és asszem beállításoknál áttettem gampadraaz irányitást.Nekem nem volt vele gond!

Next PC upgrade: 2022

Hassan B
Gyenge a géped. Felbontást kisebbre vetted = kisebbb a terhelés => jobban bírja a rögzítést. 😊

][ ВАЗ ][

Hello Grebber !!!Elárulnád , hogy lehet gamepadot használni ? Nekem nem sikerül !!!
CroftManor
Mivan a gépemmel?
Az vált be, amit ZsZso mondott, 30 alá vettem az fpst és a felbontást kisebbre vettem.

Nothing is True, Everything is Permitted

formatuq
szar a gaped hozza

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

"Problémám van a hanggal: vagy egyáltalán nem szól, vagy csak néha (néha halk, néha hangos)
Ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást. Ezt következõképp teheted meg:

Startmenü > futtatás:
bírod: dxdiag
Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> alapgyorsítás
Category: Technikai dolgok"

by FAQ

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

HAli Kérdés nekem tuttin fut a játék egyetlen dolgot kivéve nincs effekt hang és npc k hangja csak immel ámmel ez miért van ??????
Viktor9202
Gamecam-el vegyél fel, picit lesz rosszabb minõségû, de viszont épphogycsak egy hangyafasznyit lassítja

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Hali
Kis segítség kellene . Hogyan lehet kontrollerrel játszani ? Az xp felismeri lehet kalibrálni ,azonban a játékban nem.
Köszi
ZsZso
Nem vagyok egy nagy FRAPSos, de pár tipp:
- a felvétel méretét csökkentsd a felére
- 30 fps alá vedd vissza a framerate -et

Hátha ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

CroftManor
Frapsal akartam videót felrakni a youtube-ra, de ha megnyomom a felvevõ gombot, belassul az egész játék és így nem érdemes feltenni semmit, mert élvezhetetlen, késik a hang is. Vkinek vmi ötlet?

bigapó
mármint ha észrevesznek, akkor nem lehet tõrrel leszúrni? persze, hogy nem, ezért kell ügyesen csinálni😊

ami nekem hiányzik az a lopakodás mód. vagy van benne? nekem még nem jött össze, bár legtöbbször sikerül megoldani a hátulról ledöfést anélkül is😊

The Matrix has you...

Ha már észreveszen akkor mindig visszalöknek

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bigapó
kipróbáltam Én is ezt a rejtett tõrrel való harcot, de egy nagy lópicsa az egész több ellenféllel szemben, szerintem...
azt nem erre találták ki, még az elõzetesekben sem láttam ilyet, kizárólag hátulról-felölrõl, meglepetésszerû támadásra használatos, közelharcra (counterkill-kombó-kombájn..hoppsz😊 ), szóval utóbbira meg ott a kard, nekem abból is inkább a hosszú jön be, a görbe kard nem tetszik. ennyi😊

arra viszont rájöttem, hogy lehet messzirõl ráugorva kivégezni az ellent😊 na arra kiváló a tõr😊

The Matrix has you...

ZsZso
Oké, semmi probléma. Bárkivel megesik 😊

Más:
A keresett oldal a FAQn keresztül is elérhetõ. De télleg warez volt ... keményen 😊

Shep
Azt nem láttam, akkor meg biztos a warezolós téma miatt törölték. Tedd be az offtopicba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hassan B
Mirõl beszélsz? A saját oldalamat linkeltem, ahol le van írva...

][ ВАЗ ][

Shep
Azért mert ilyet bárki be tud írni, inkább azt írd le, hogy lehet megcsinálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hassan B
Na most ezt mér kellett törölni? -.-

][ ВАЗ ][

kirol
Amúgy ebben a játékban miben nyilvánul meg az a négy nyomozási mód, ami a PC-ben +ként van?

CroftManor
Igen, egy korosztály vagyunk, és én nemrég regeltem fel erre a fórumra, tehát nem tudhattam magamtól, hogy keressek rá a dolgokra.
De nem gond, lényeg, hogy te helyettem is elnézést kérsz.
Üdv

RedDevilsza
Hagyd rá, mindenki vágja szerintem hogy neked van igazad, ö meg rossz szavakat használt... ennyi!

ZsZso
Drivert frissítettél esetleg ... vagy nincs hely ... igazán nincs más tippem :S

ZsZso
Jajj Istenem 😊 Fiatalság bolondság (bár ahogy nézem egy korosztály vagyunk).

Alul van egy ilyen, hogy "KERESÕ". Oda írd be légyszives, hogy "rejtett tõr" szavakat egymás után, " nélkül, és a felbukkanó hozzászólások kezt szemezgess.

(amúgy szerintem erre gondoltál: "közelharcban szeretnéd használni a rejtett tõrt? Szemtõl-szemben az ellenféllel? Höhö ... szerintem evidens, hogy nem erre találták ki. Amúgy counter-attackelni lehet vele, ha mázlid van, de kombózni ... nanemár" #4538

#3994ben pedig én írtam elõször, hogy lehet Counter Attack -elni a tõrrel.

Kérlek nézz utána a dolgoknak mielõtt vagdalódzol. Elõre is köszönöm, és újból elnézést kérek helyetted is ...

az én kérdésemre van valakinek valamilyen 5 lete?
az hogy 1 ik naprol a másikra nem indul el a játék..
CroftManor
Pontosan te voltál az, aki ezt cáfolta, mivel már van azóta 600 hozzászólás, így nem találom, de ezt írtad: Jól értem? Te a rejtett tõrt akarod használni szemtõl szembe az ellenféllel? Az teljességel kizárt dolog!

ZsZso
Az elején úgy indít a pali, hogy 9 embert kell legyilkolásznunk. Ugye Jeruzsálemig 2 csókát nyírtál ki, tehát van még hátra 7 (fitogtatom itt, milyen jól számolok fejbe 😊. Ha csak a statisztikára bizzuk magunkat, akkor azt kéne mondanom, hogy kb 3szor annyi van még hátra ... (gondolom lesznek elég rövid gyilokküldik is).

Ha pontosabbat akarsz várj meg egy "oroszos" véleményt.

Jeruzsálem(ahol megáll az élet..😊mennyire van a játék elejétöl?Köszi.

★ 汤姆 李

ZsZso
Aha, de annak amit most nagybetûkkel írtál senki se állította az ellenkezõjét 😊 SZÓVAL TÉLLEG NEM CSAK ARRA JÓ! 😊

Én kérek elnézést 😊

CroftManor
jó, akkor nem kombó, de akárhonnan is nézzük, a REJTETT TÕR NEMCSAK AKKOR HASZNÁLHATÓ, AMIKOR HÁTULRÓL AKARSZ KINYÍRNI VKIT. FEL TUDOD FOGNI?

ZsZso
Nem, persze ... Counter attackre is használható, csak elég rossz hatékonyság szempontjából (sok ütést benyelsz mire tudsz döfni egy ellent). Továbbá harc közben kifektett ürgéket gyors meg lehet vele ölni, miközben a földrõl próbálnak feltápászkodni 😊.

ZsZso
"Nos mivel már végigvittem a játékot, így volt idõm gyakorolni A REJTETT TÕRREL VALÓ KOMBÓT!
Aki nem akar nekem hinni, az nézze meg ezt:"
Idézet tõled. Gondoltam, a videóba bebizonyosodik, lehet túl felületesen néztem, de nem találtam benne ilyesmit.

"Adj MSN címet baszki és bebizonyítom!" - bárkié jó? 😊 Nekem sajna nincs :S

Oké, haggyad, Nálad van rejtett tõrös kombó, hiszek Neked ... 😄

CroftManor
De a rejtett tõr nemcsak akkor jó, mikor nyakon akarsz szúrni vkit hátulról.
Vegyél fel MSNre baszod.

CroftManor
Adj MSN címet baszki és bebizonyítom!
Én nem állítottam, hogy a counter attack kombó lenne.

az én gondomra nincs megoldás? hogy nem indul el egyszerûen rá kattintok kicsit tölt aztán semmi
fent van az orosz is de az is ezt csinálja '-.-
õõõ szerintem arra gondolsz amikor + kell verned.
elöször álj meg ott elötte de azért ne teljessen közel és lockolj rá (F -betû) aztán majd befejezi a beszédét és elindul akkor kövesd aztán ha be ér valami sikátorba (mert áltatlába oda megy vagy szük kis utca vagy mi) akkor verd meg ( de ne öld meg <#eplus2> )
nah oké. de tudsz segíteni?

hali az miéert lehet hogy tegnap még játszottam vele ma meg nem akar elindulni?? elöre is köszi
kirol
Te is oroszul. Gratula!

Kivéve ha vagy tudsz oroszul, vagy full nem tudsz angolul se és úgy ugye tökmindegy, hogy oroszul nem értessz egy büdös szót se az egészbõl, vagy angolul nem.

Hali,Jerusálem elsõ küldetésén a templom elõtt prédikáló emberrel mit kell csinálni? próbáltam azt h leülök a padra, de 10 perc után sem csinál mást a tag cska osztja a hülyeségét. Van vmi ötletetek? (orosz nyelven tolom)

ZsZso
Na akkor mégegyszer.

Counter Attack:
Technika: Védekezés közben (jobb gomb), mikor támadnak, ütés gombot (bal gomb) lenyom. (tehát jobb + bal gomb egyszerre a kellõ idõben)
Látvány: Ellenség földre kerül (meghal vagy sem, az az ellenségtõl függ)

Combo Attack:
Technika: Harc közben, pont akkor kell lenyomni a támadás gombot (bal gomb), amikor összeérnek a kardok az ellenféllel. Ezt 3szor kell egymás után megismételni.
Látvány: A jó idõben eltalált kattintásunk utáni támadásnál a kardok nem elcsúsznak egymáson, hanem csattannak egy nagyot. A 3. jól sikerült támadás után ellenfelünket kivégezzük.

Ha valaki valami bõdületes nagy hibát talált abban amit írtam kérem jelezze. Ha jó, akkor kiteszem majd a FAQba.

HoReSz1975
nekem ez a combo kill nem megy, akkor mit csinál amúgy a heros -unk <#confused><#help>

Jeruzsálembe mentem volna, aztán kifongott a játék, mindjárt megprobálom megint...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

DarkSector
Jah ha fullos, akkor nincs benne idõlimit, de ha freeware akkor 60mp után autómatikussan kikapcsol.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Vazz <#rinya><#rinya><#rinya> Komolyan sírok ... a Counter Attack NEM Kombó! A kombó az amikor 3szor egymás után összecsattan a kardotok az elleféllel (tehát nem elcsúszik egymáson). Arról csinálj videót, és azt tedd föl ... megnézem amikor a rejtett tõrrel véghez viszed ... Ne beszéljünk már hülyeségeket.

formatuq
a nem regisztralt verzio nem idolimites?

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Ja és hagyod a jobb gombot lenyomba

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

lenyomod a jobb gombot,és mikor támad,akkor a bal egérgombot lenyomod.....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit