9242
  • mama2
    Hát én mindig úgy tudtam géjm, de igen, lehet gm is:P
  • Gunner
    géjm? nem gém ? :D
  • strebacom
    "Ha direkt írtad így akkor bocs.."...szerencséd van ecsém hogy öregapádnak szólitottá...
  • csoola
    ez szánalom azért h egyesek ennyire felhuzzák magukat a segfejen :D mit törödtök vele? azért csinálja mert van közönsége, attol érzi jol magát ha a középpontba kerülhet, nem érdekli h ez pozitiv vagy negativ elbirálást eredményez... én nem adom meg neki ezt az örömöt egyik elözö hsz-em pont elég volt, nem érdemel többet, még annyit se
  • Nyigu
    Farokmirigy gyulladás barátom(mama2)!
    Azt szeretném megkérdezni,hogy ha te azt a szót sem tudod leírni normálisan,hogy "holnap" vagy "szó nélkül" akkor mi a f@szt pofázol itt a helyesírásról???Kisk@cs@g takarodj le a játszótérre és homokozz.
  • mama2
    De te se, mert az nem gamé, hanem game(géjm). Ha direkt írtad így akkor bocs:P
  • strebacom
    Ez nagyon jó még hogy a faterja oszt még angolul se tudja leirni hogy gamé....
  • ricsa008
    ja meg Faterral hozassál valami nyelvoktató lemezt is
  • mama2
    Aha, persze. AMERIKÁBA SE JELENT MÉG MEG CSAK HÓLNAP TE HÚGYAGYÚ!!!!! Bocs de ezt nem hagyhattam szónélkül...
  • macskássy
    hi. nemkel el hinni.Fater hózta a gépet amcsiból a, gámmeval
  • strebacom
    Gratula sztem kell a ilyen is!!!
  • csoola
    én meg irtam bele
    hejj srácok, én eztet boxon is végigtolom, már meglett a piz a motorra mostmár cask honapok kérdése és nyári zséböl veszek kördoboztXD
  • mama2
    Niytottam egy "nekem már meg van..." topikot a gumiba
  • BEAST #5658
    Mar a masodik "nekem mar megvan" poen sem volt vicces :/
  • mama2
    Húúúú az jó, honnan szeded?. Amúgy meg aki szereti a Call of dutyt az szoljon mert nekem már meg van a 5. része. Nagyon szép, és a Mesterséges Inteligencia csodálatos. A társaid már tényleg felrobbannak a gránáttól, darabokra szakadnak és nem élednek újá, ennél foga van, amikor egy magad nézel szembe az Arabokkal. Ja és már egy lövés olyan helyre(szív,fej stb.) és meghalsz. Úgy mint az igazi háborúba. A greafika gyönyörá, ugyanis a Crysis motorjának felujított változata megy alatta. Bezony ám.

(nyitni kéne egy ilyen topikot a gumiba nem? Csak nem tudom mi legyen a címe.)
  • Dante73
    Csicska vagy! Nekem most jön lefele a GTA5!
    Ebben egy O.V. Monogrammu, keleteurópai bevándorlót alakít a játékos, akit az apja hív kelenföldre, hogy a bányái hozamát felfutassa. A játékos csak a száját használhatja, hogy megbuktassa-kivégezze ellenfeleit. A cél, a tömegek maga mögé álitása, Az ellenfelei megsemmisitése, és a bánya termelésének megtízszerezése, állami megrendelésekkel...
  • mama2
    Amúgy képzeld én már a Assassin'S Creed 2. részével is játszotam, sőt végig is vittem. Sokkal jobb mint az első, nincsenek fagyások, elejétől szabadság van és te választod ki azt a módszert, amivel a embereket ki akarod végezni. Olyan mint a Hitman, csak szebb,jobb,és jó na. Ja és én vagyok a Kínai császár, azért van meg nekem hamarabb:P.
  • csoola
    én meg a GTA 4-et vittem végig
    PC-n
    háromszor
  • koschwarz
    emiatt a gyerek miatt egyébként állandóan sírni támad kedvem. helyesen írni nem tud b+, de folyamatosan mindennel játszik. a szülei helyében addig nem engedném gép közelébe, amíg meg nem tanul legalább egy mondatot leírni helyesen.
  • mama2
    Előbb tanulj meg írni te, aztán írjál fórumokba PLS HTX-.-. Amúgy azt megtudhatjuk hogy jutottál hozzá? Gondolom letöltötted te kalóz-.-.
  • macskássy
    hi. nekemmár ,megvan a teljessbe gamme. Mínden fúlba megz vele ket tő 880 GT val megz
  • Rage47
    ott a pont
  • mama2
  • BEAST #5648
    Ekkora szanalomhegy utan, mint ez a nemtulteljes warez verzio, meg az hogy lecseszik az embert amiert nem a 8-an megjeleno us verziot vagy az azutani warez verziot varja, hanem az eu bolti verziot szeretne megvenni... hat szerintem nem lesz pc verzio a masodik reszbol, amit maximalisan meg is ertenek. Magaval a warezzal nem is lenne problema amig az ember kiprobalas celjabol hasznalna... es nem az lenne termeszetes hogy valamibol elobb lesz warez verzio mint bolti O_o ... az mar csak hab a tortan hogy lassan azok szegyelik magukat akik meg is veszik a jobb jatekokat.
  • tommyg
  • davidka003
    Holnap már fent lesz a tört verzió.
    Amerikában már 8-án megjelenik.
  • ProGabe #5645
    ami ezek után szerinted meg fog jelenni PC-re?
    na jó,nem megyek ennyire előre,de ez a sok kavarás nem hiszem hogy jót fog tenni az eladásoknak.a tényleges adatokat meglátjuk majd pár hét múlva...
  • overlocker
    Remélem most már pénteken tényleg jön alig várom a törtet kipróbltam de a sok fagyás miatt sajna eddig váronm kell sztem kurva jo a ucc remélem lesz 2. rész
  • Balumann
    miért nem lehet normális stílusban válaszolni...? Lehet h ő égeti magát, de te ezzel mégjobban. Itt az az égő h te sokkal idősebb vagy, nem nagyon látszik. (sry az offért).
  • Gunner
    ha még nem játszottál vele akkor igen, amúgy nem :P
    szerintem egyszer használatos
  • tommyg
    érdemes
  • oneal1
    akkor érdemes várni még valami jobb verzióra ha lesz? vagy megvenni?
  • Gunner
    És még többet
  • Hedic
    majd akk fogod megszini amikor Jeruzsálemhoz érsz....mert od dob ki mindenkit...
  • tommyg
    jövőhéten jelenik meg :)) amivel jáccol az még nem a végleges verzió
  • oneal1
    tegnap, szereztem be a progit.

Eddig nagyon tetszik!!Elég jó a hangulata a játéknak ami ritka manapság!

Most olvasom hogy nincs mükődő angol verzió.
    NEkem angol van és eddig megy, igaz még az elején vagyok:)
  • tommyg
    na idefigyelj, ha megmutatod hol anyáztam fizetek egy fagyit neked
  • RedDevilsza
    Az a legszánalmasabb hogy egy ilyin piti dolog miatt kezdtél el anyázni... Ezek után ne godold már azt hogy bárki is illően szóljon hozzád!
  • tommyg
    szard mán le
  • szurop
    Elég nagy tahó vagy.