Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg ha driver is kell hozzá pakold fel, majd a beállításoknál lehet billel s nálam pl.: logitech rumblepad 2-vel is nyomulni, szal alapból felisemri a "támogattott" gamepadokat a stuff
én cod-4 vagy assasint fel sem tudtam így venni mert 15 fps-re leesetta frappsal😞
Noha eddig 1280*1024-be minden maxra rántva Dx9 alatt ami kb 5-10%-kal "csúnyább " ha egyáltalán csúnyább mint a dx10-es társa
Next PC upgrade: 2022
][ ВАЗ ][
Az vált be, amit ZsZso mondott, 30 alá vettem az fpst és a felbontást kisebbre vettem.
Nothing is True, Everything is Permitted
Ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást. Ezt következõképp teheted meg:
Startmenü > futtatás:
bírod: dxdiag
Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> alapgyorsítás
Category: Technikai dolgok"
by FAQ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Kis segítség kellene . Hogyan lehet kontrollerrel játszani ? Az xp felismeri lehet kalibrálni ,azonban a játékban nem.
Köszi
- a felvétel méretét csökkentsd a felére
- 30 fps alá vedd vissza a framerate -et
Hátha ...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
ami nekem hiányzik az a lopakodás mód. vagy van benne? nekem még nem jött össze, bár legtöbbször sikerül megoldani a hátulról ledöfést anélkül is😊
The Matrix has you...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
azt nem erre találták ki, még az elõzetesekben sem láttam ilyet, kizárólag hátulról-felölrõl, meglepetésszerû támadásra használatos, közelharcra (counterkill-kombó-kombájn..hoppsz😊 ), szóval utóbbira meg ott a kard, nekem abból is inkább a hosszú jön be, a görbe kard nem tetszik. ennyi😊
arra viszont rájöttem, hogy lehet messzirõl ráugorva kivégezni az ellent😊 na arra kiváló a tõr😊
The Matrix has you...
Más:
A keresett oldal a FAQn keresztül is elérhetõ. De télleg warez volt ... keményen 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De nem gond, lényeg, hogy te helyettem is elnézést kérsz.
Üdv
Alul van egy ilyen, hogy "KERESÕ". Oda írd be légyszives, hogy "rejtett tõr" szavakat egymás után, " nélkül, és a felbukkanó hozzászólások kezt szemezgess.
(amúgy szerintem erre gondoltál: "közelharcban szeretnéd használni a rejtett tõrt? Szemtõl-szemben az ellenféllel? Höhö ... szerintem evidens, hogy nem erre találták ki. Amúgy counter-attackelni lehet vele, ha mázlid van, de kombózni ... nanemár" #4538
#3994ben pedig én írtam elõször, hogy lehet Counter Attack -elni a tõrrel.
Kérlek nézz utána a dolgoknak mielõtt vagdalódzol. Elõre is köszönöm, és újból elnézést kérek helyetted is ...
az hogy 1 ik naprol a másikra nem indul el a játék..
Ha pontosabbat akarsz várj meg egy "oroszos" véleményt.
★ 汤姆 李
Én kérek elnézést 😊
Aki nem akar nekem hinni, az nézze meg ezt:"
Idézet tõled. Gondoltam, a videóba bebizonyosodik, lehet túl felületesen néztem, de nem találtam benne ilyesmit.
"Adj MSN címet baszki és bebizonyítom!" - bárkié jó? 😊 Nekem sajna nincs :S
Oké, haggyad, Nálad van rejtett tõrös kombó, hiszek Neked ... 😄
Vegyél fel MSNre baszod.
Én nem állítottam, hogy a counter attack kombó lenne.
fent van az orosz is de az is ezt csinálja '-.-
elöször álj meg ott elötte de azért ne teljessen közel és lockolj rá (F -betû) aztán majd befejezi a beszédét és elindul akkor kövesd aztán ha be ér valami sikátorba (mert áltatlába oda megy vagy szük kis utca vagy mi) akkor verd meg ( de ne öld meg <#eplus2>#eplus2> )
Kivéve ha vagy tudsz oroszul, vagy full nem tudsz angolul se és úgy ugye tökmindegy, hogy oroszul nem értessz egy büdös szót se az egészbõl, vagy angolul nem.
Counter Attack:
Technika: Védekezés közben (jobb gomb), mikor támadnak, ütés gombot (bal gomb) lenyom. (tehát jobb + bal gomb egyszerre a kellõ idõben)
Látvány: Ellenség földre kerül (meghal vagy sem, az az ellenségtõl függ)
Combo Attack:
Technika: Harc közben, pont akkor kell lenyomni a támadás gombot (bal gomb), amikor összeérnek a kardok az ellenféllel. Ezt 3szor kell egymás után megismételni.
Látvány: A jó idõben eltalált kattintásunk utáni támadásnál a kardok nem elcsúsznak egymáson, hanem csattannak egy nagyot. A 3. jól sikerült támadás után ellenfelünket kivégezzük.
Ha valaki valami bõdületes nagy hibát talált abban amit írtam kérem jelezze. Ha jó, akkor kiteszem majd a FAQba.
Jeruzsálembe mentem volna, aztán kifongott a játék, mindjárt megprobálom megint...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit