Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs vmi olyan megoldás mint az Hitman4nél hogy a minimumnál lejebveszem a gamet? hogy akinek kisseb gépe van annak is menyen?

ZsZso
Höhö

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Még fennt van a játék. Nem töröltem. Kb. 5 éve nyomom pc-n. Nagyjából minden tiszta a gépen.
ZsZso
Nem tudom ... ha leszedted a játékot, lehet véletlen lekaptad a mentéseket is ... ugye van oylan, hogy azt kérdi:
"A mentett állásokat is töröljem?"
és olyan, hogy
"Hagyjam fent a mentett állásokat?" 😊

Szóval ha csak pörgeted az uninstallt, lehet ott elrontottad. Munka után megnézem Vistán hol vannak a mentések egész pontosan.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Bocs. Nem amit kéne lennie, hanem ahol.
Tudom hogy hol kéne lennie. Amit lennie kéne ott full üres a mappa. Tulajdonságában nem rejtett a mappa, csak írásvédett.
Elgépelni nem tudom keresésnél. Ubisoft az Ubisoft, Assassins meg assassins.
Hát ebbõl lehet hogy ujrajátszás lesz Áprilisban. Mindenesetre kösz.
Dante73
Rejtett fájlok közt is keress! Nemtudom rejtette-e a mappa, de ha a keresés nem találja csak ez lehet a gond, vagy elgépelés...

http://www.freetvmaci.info/

ZsZso
Ugyanaz a fájlstruktúra létezik Vista alatt is, csak ott SymLinkekkel van megoldva ... tehát a "CD <FAQban szereplõ link>" parancsnak Vista alatt is mûködni kellene.

(C:\Documents and Settings\ pl. egy a C:\Users\ könyvtárra mutat ... ahogy belépsz a Doc and Sett-be egybõl a Usersbe visz. Total Commander 7es verziójával kipróbálhatod, intézõbe nem tudom hogy megy...)

Köszönöm. Ez valószínû hogy Xp rendszeren így is van.
Vista 64-bit Ultimate alatt hiába keresem, nem találom.
FAQ-ban is az Xp rendszer van leírva. Ugyhogy hiába olvasok ember, hiába olvasok.
Keresés sem dob ki semmit. Se az Ubisoftra, se az Assassin-ra.
Ez a gondom.
Shep
Vistan is ugyanott van ahol XP-n Doc and Settings\ Felhasználói fiókod neve\ Applications Data\ Ubisoft

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
C meghajtóra jobb klikk, majd a keresés opció, és ide gépeld be sz "assassin" szót és enter...majd kidobja a mentéseket.

Assem 2 mappa less majd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Olvass ember, olvass! - FAQban találod a megoldást.

Sziasztok. Tud valaki segíteni abban hogy hova rakja a játék a mentéseket? Vistán tolom 64 bit-ben. Ujratelepíteném a gépet, és nem találom sehol se.
ZsZso
GameStar szerint: április eleje
SG szerint: április vége
Játékboltok szerint: március 28.

Dönts!

ZsZso
Szia!

Tanubizonyságát tetted annak, hogy írni tudsz. Most játékos módszerekkel leteszteljük, hogy olvasni is tudsz -e. A kérdésedre a válasz az oldalon található. 1 kattintással is elérheted, de 2 kattintással is sikerrel járhatsz.

Az ajtót megmutattam, a kilincset neked kell megtalálnod!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ha valaki esetleg még nem látta a játékot, az megnézheti ezekben a kis videókban.<#whatever><#eljen>

Assassin Creed movie 1
Assassin Creed movie 2

DarkSector
Bal egér gomb = 0-ás gomb
Jobb egér gomb = 1-es gomb

Leesett???

Dante73
Most tedd le a játékot, ez neked bonyolult...
Annyit segítek; cin-cin...<#lama>

http://www.freetvmaci.info/

Blob
meik a 0 gomb mert semmire nem reagál ez a sz@r <#violent>
DarkSector
Ilyet kérdezni 2008-ban.....kb ennyi erõvel kérdezhetnéd, hogy hol van isten?

Most akkor pontosan mikor van a megjelenés?
berczely
Egyet értek veled!Én is leszedtem a mostani verzsönt hallom jerunál kilép, eljutottam én is kilépett...ok akkor várjuk a rendes verzsönt kész ennyi!Kipróbáltam tetszik, oroszt tuti nem rakok fel késõbb lehet letöltöm vagy megveszem!Nem kell itt nyavajogni hogy nem tudtok továbbjutni meg nem megy meg ilyenek!Örüljetek hogy 1 hónappal hamarabb kipróbálhatjátok!Szvsz!Vitázni nem szeretnék!<#gonosz3>

grebber
Na már csak a 9. csávó van hátra.

Next PC upgrade: 2022

Srácok, várjátok már ki azt az április végét! Szerintetek vajon miért tolták el a megjelenést nemrég (szinte rögtön a warez verzió megjelenése után)? Esetleg azért, hogy optimalizálják, javítsák és kigyepálják azt a rengeteg bugot! Könnyen meglehet, hogy még a "szélesvásznú" megjelenítés is eltûnik majd. (reménykedem is benne) Sztem teljesen felesleges ilyen idióta orosz-angol verzió buherálással tolni, hogy ne lépjen ki Jeruzsálemnél... Inkább meg kéne várni a normális verziót, és azzal játszani (mindegy, hogy megveszed, vagy nem), nem ezzel a béta, újságírói vagy milyen változattal nyomulni!
Meg nem lehet pontosan ugrani, bizonyos részekhez :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ZsZso
Ja, csak az a szopó, hogy újra meg kell hallgatni a dumákat ...

CroftManor
Na rájöttem, hogy a vége után, ha visszafekszem az Animusra, akkor a kromoszómákba találhatók a replay levelek 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

ZsZso
Tényleg mielõtt legközelebb kérdezel olvasd el a FAQt. Akár kezdõ vagy akár nem tudhatnád, hogy nem poénból van ott.

FAQ

Istencsászár
Segítettem😊 amugy még1szer leirom.. énse jöttem rá elõször, aztán rájöttem... ez hívják minimális logikának vagy megoldókésségnek, aztán lehet valaki egybõl rájött valaki meg inkább jön a fórumra ahelyett h felfedezné a dolgokat... igy elvész a játék varázsa sztem...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Halfer
ahogy Istencsászár is mondta, ülj le 😄 a padra, majd jelöld ki a célszemélyt, hallgasd ki és ha elvonul üsd meg 😛

dante3
Ülj le a padra a két ember közé, és halgassd ki az álló fickókat!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ma kezdtem, nem kell kritizálni, inkább segíts.
Istencsászár
Igazán sokat jutottál elõre a játékban, grat😊 Leülhetsz!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hali most kezdtem el játszani, még az elején vagyok, de elakadtam, mikor leszúrtak, utánna visszamegyek és meg kell keresni azt a masyaf's traitor-t a faluban, odamegyek ahová a térkép mutatja ott van két fickó, de nem tudom, hogy mit csináljak, segítség, kösz!
grebber
Árusok bodéja. 😄

davidka003: Oké nézem!

davidka003
Hozzá vágsz egy embert.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

szétrombolni a miket ??? tudok segíteni den nem értem h miket
grebber
Elakadtam! Valaki eltudná mondani hogy lehet szétrombolni a Kioskokat??
Egyet sikerült mákból de még 3 kéne hogy meglegyen a küldetés !

mert az elmentettet nem tudja angolul be tölteni mert orosz 😄 vágex ?
nem jó ha el mented oroszul mert akor ha angolul akarod elinditani nem engedi mert el kezdted oroszul érted ?
bigapó
nem próbáltad azt, hogy mentést kimented Jeruzsálem után, uninstall, reinstall, mentés berak és úgy folytatni angolul?

The Matrix has you...

bigapó
Én elmentem Acre-be és aztán Jeruzsálembe, tehát Damaszkusz után még van más lehetõség is.

The Matrix has you...

Ha voltár már ott akor eltûnik a térképrõl

ZsZso
Spoilerbe tehetetted volna az "újra él😄" részt ... <#boxer><#violent><#falbav>

kirol
Akkor nem sietek. 😊

Amúgy honnan tudom, melyik kilátóban volta már? Mert térképen ugyan úgy jelzi.

CroftManor
Végigvittem már, de ha újra ráfekszek az Animusra, akkor a Continue-ra nem enged kattintani, ott csak a Stáblista jön be.
A bal oldali menüvel meg visszatérek a faterhoz (ujra él😄 ) és ujra el kell menni városokba. Most akkor ez mi? Ez nem az eleje, az tuti.

Nothing is True, Everything is Permitted

mama2
Ja-ja, nagyon élethû😊. Már nem sok van, Damaszkuszba kinyiród a csávót, akit kikell, aztán Jeruzálem következik😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kirol
Hát ez a játék nagyon jó!
A lovaglás is ötletes.

Most értem Damaszkusz-ban. Innen mennyi van hátra a "kilépésig"?