Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A mentett állásokat is töröljem?"
és olyan, hogy
"Hagyjam fent a mentett állásokat?" 😊
Szóval ha csak pörgeted az uninstallt, lehet ott elrontottad. Munka után megnézem Vistán hol vannak a mentések egész pontosan.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Elgépelni nem tudom keresésnél. Ubisoft az Ubisoft, Assassins meg assassins.
Hát ebbõl lehet hogy ujrajátszás lesz Áprilisban. Mindenesetre kösz.
http://www.freetvmaci.info/
(C:\Documents and Settings\ pl. egy a C:\Users\ könyvtárra mutat ... ahogy belépsz a Doc and Sett-be egybõl a Usersbe visz. Total Commander 7es verziójával kipróbálhatod, intézõbe nem tudom hogy megy...)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Vista 64-bit Ultimate alatt hiába keresem, nem találom.
FAQ-ban is az Xp rendszer van leírva. Ugyhogy hiába olvasok ember, hiába olvasok.
Keresés sem dob ki semmit. Se az Ubisoftra, se az Assassin-ra.
Ez a gondom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Assem 2 mappa less majd.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
SG szerint: április vége
Játékboltok szerint: március 28.
Dönts!
Tanubizonyságát tetted annak, hogy írni tudsz. Most játékos módszerekkel leteszteljük, hogy olvasni is tudsz -e. A kérdésedre a válasz az oldalon található. 1 kattintással is elérheted, de 2 kattintással is sikerrel járhatsz.
Az ajtót megmutattam, a kilincset neked kell megtalálnod!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Assassin Creed movie 1
Assassin Creed movie 2
Jobb egér gomb = 1-es gomb
Leesett???
Annyit segítek; cin-cin...<#lama>#lama>
http://www.freetvmaci.info/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nothing is True, Everything is Permitted
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyet sikerült mákból de még 3 kéne hogy meglegyen a küldetés !
Next PC upgrade: 2022
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Amúgy honnan tudom, melyik kilátóban volta már? Mert térképen ugyan úgy jelzi.
A bal oldali menüvel meg visszatérek a faterhoz (ujra él😄 ) és ujra el kell menni városokba. Most akkor ez mi? Ez nem az eleje, az tuti.
Nothing is True, Everything is Permitted
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.