9242
-
nem op rendszertől függ hogy mellyikkel indítod...
attól mert vistád van és nincs dx10-es kártyás sokat érsz vele ha azzal indítod... -
steweee #5590 köszi a választ. nem megy vmiért, próbltam kapásból így, mert hülye azéert nem vagyok :)
megvárom a jó verziót akkor
-
Ne azzal indítsd! Játék könyvtárában XP esetén AssassinsCreed_Dx9.exe-vel, Vistán pedig AssassinsCreed_Dx10.exe-vel indul. -
láttad a múltkor nekem is csak 22fps volt.De majd megnézzük ha megjelenik mit fog mutatni a rendes verzsön -
Jó majd én is csinálok képet, ha megjelenik a játék.
De nekem a VGA-m alapon van. -
Amúgy azt észrevettétek, h aki Jeruban van a bérgyilkos irodába, annak a fickónak a bal karja hiányzik :) -
http://images.netbag.hu/20080405/08224248644.jpeg 7950gt full grafon 1280×1024-ben rommá húzva +fesszel ez a max amit cimborámmal ki birtunk csikarni -
Cracket próbáltad már? -
Kár volt telepíteni. Pár nap múlva megjelenik a rendes verzió. -
steweee #5582 mielőtt lehurrog vki
most telepítettem, és nem indul
de a faq sem működik
látom vannak vele problémák
az indításnál vmi peccselési csík elindul, és után semmi
vmi 5let?
-
És ki adta a skint és modelt? :) -
nem -
Martins15 #5579 Jah igy ment köszi!Am magyarítás ugye szoba se jöhet?:D -
krys002 #5578 Ha a zsebtolvajlásra gondolsz, akkor azt a shift-el lehet elérni, hogy kifossza a csávót Altair. -
Martins15 #5577 Hát damascusba amikor vlami pocpicket emlegeget.Ugyvan h meg egy egy kört a csávó és ha ki kéne lopni valamit zsebéből de nem tom melyik gombbal lehetne mer probálhoztam de enyhén ugy tűnt mintha simulni akarnék 

-
Minimumon elmenne. -
Hy! A min. konfig alapján ezen a gépen sztek hogy futna a game : P 3.0 Ghz, 1,5 GB Ram, 7600 GT. Csak azér érdekel mer kéne majd a játék és nehogy akkor derüljön ki h nem is megy jól ha már megvan, szal thx a válaszért... -
Nem fut el.
4 éves kártya már. Ha egy kicsit is gondolkoznál akkor rájöttél volna, hogy nem megy rajta.
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest -
Solas #5573 Hali, megmondaná nekem valaki hogy ez a game Sapphire Radeon 9600 as Videokarin elfute?Még ha min grafon is. -
Vágigjátszás ehez a játékhoz??? Mond inkább hol akadtál el és segítek. -
Martins15 #5571 Sziasztok vloaki egy végigjátszást tudna nekem belinkelni? 

-
Szabis #5570 én se a 32 bites visztán csak jeruzálemnél -
Vista 32 biten semmilyen fagyást nem tapasztaltam.
Te meg menj vissza a hülye topicjaidba.
"Életkor: 14 alatt" Látszik. -
Mindenkinek vannak kósza fagyásai, (elég sok) Vista 64-en 1-2 volt, mert szar?
Gratulálok... -
Lehet csak aazért fagyott mert Vista alatt tesztelte és a Vista hát...enyhén szólva szvsz szar:P. -
Na szép lessz... -
Megkérdeztem az AC PC-s tesztelőjétől és ezt írta:
Szia!
Igen, ez a AC végleges verziója volt, legalábbis az, amit sokszorosításra kültek az Ubiék. Nekem, 64 bites vistán csak 1-2-szer fagyogatott
Z -
csoola #5564 ezt az MGS-be tették blee a fejlesztöknek köze nincs az AChezXD -
nyilván -
Ezzel szórakoznak, ezért tart sokáig az AC fejlesztése...
-
itt -
Ok a book-ot nem láttam.
Nem tudja valaki hogy hol lehet megvenni??????? -
book = könyv
szóval igen -
ez egy könyv?
-
Ha valakit érdekel :
assassins_creed_limited_edition_art_book -
csoola #5556 1 hét 'oszt jáccunk XD -
Metal Gear Solid 4-be tették bele a Creed ruháját egy video erejéig:) Mellesleg MGS4 nem lesz gyenge a video alapján. -
Várj 9 napot, aztán próbáld újra. Mért 9 napot? Úgy néz ki, hogy akkor dobják piacra a játékot. A neten fellelhető PCs verzió több mint valószínű, hogy nem végleges verzió, így sok olyan hibát tartalmazhat, amit a retail, végleges verzió nem fog. Úgy érzem nem érdemes kínlódni vele.
Amúgy mindentől eltekintve a hibajelenség olyan mintha olyan magas felbontáson, vagy frekvencián akarná kifelé nyomatni a képet, amit a monitor nem bír. Bár ez még mindig nem magyarázza a számítógép újraindulását. Az is lehet, hogy kevés hozzá a vasad. -
tritonkirály #5553 csá
nekem egy olyan jellegű kérdésem lenne hogy mit tegyek ha a játék lefagy amikor uj játékot akarok kezdeni és kikapcsolja a monitoromat is...nem látok semmi...még a betöltéskor kikapcsolja a monitort majd ha elég ideig várok akkor a gépet is ujrainditja...mit tegyek..????
Egyébként nem eredeti a játék sajna.remélem igy is tudtok segiteni...előre is kösz -
Az AdBlock Plust nem szereti az oldal. Amint kilövöd arra a domainre/oldalra, menni fog.