9242
  • tommyg
    nem op rendszertől függ hogy mellyikkel indítod...
    attól mert vistád van és nincs dx10-es kártyás sokat érsz vele ha azzal indítod...
  • steweee
    köszi a választ. nem megy vmiért, próbltam kapásból így, mert hülye azéert nem vagyok :)

megvárom a jó verziót akkor
  • Mas-Thief
    Ne azzal indítsd! Játék könyvtárában XP esetén AssassinsCreed_Dx9.exe-vel, Vistán pedig AssassinsCreed_Dx10.exe-vel indul.
  • ac
    láttad a múltkor nekem is csak 22fps volt.De majd megnézzük ha megjelenik mit fog mutatni a rendes verzsön
  • davidka003
    Jó majd én is csinálok képet, ha megjelenik a játék.
    De nekem a VGA-m alapon van.
  • CroftManor
    Amúgy azt észrevettétek, h aki Jeruban van a bérgyilkos irodába, annak a fickónak a bal karja hiányzik :)
  • ac
    http://images.netbag.hu/20080405/08224248644.jpeg 7950gt full grafon 1280×1024-ben rommá húzva +fesszel ez a max amit cimborámmal ki birtunk csikarni
  • CroftManor
    Cracket próbáltad már?
  • davidka003
    Kár volt telepíteni. Pár nap múlva megjelenik a rendes verzió.
  • steweee
    mielőtt lehurrog vki
    most telepítettem, és nem indul
    de a faq sem működik
    látom vannak vele problémák
    az indításnál vmi peccselési csík elindul, és után semmi
    vmi 5let?
  • Mas-Thief
    És ki adta a skint és modelt? :)
  • tommyg
    nem
  • Martins15
    Jah igy ment köszi!Am magyarítás ugye szoba se jöhet?:D
  • krys002
    Ha a zsebtolvajlásra gondolsz, akkor azt a shift-el lehet elérni, hogy kifossza a csávót Altair.
  • Martins15
    Hát damascusba amikor vlami pocpicket emlegeget.Ugyvan h meg egy egy kört a csávó és ha ki kéne lopni valamit zsebéből de nem tom melyik gombbal lehetne mer probálhoztam de enyhén ugy tűnt mintha simulni akarnék
  • davidka003
    Minimumon elmenne.
  • JackSparrow88
    Hy! A min. konfig alapján ezen a gépen sztek hogy futna a game : P 3.0 Ghz, 1,5 GB Ram, 7600 GT. Csak azér érdekel mer kéne majd a játék és nehogy akkor derüljön ki h nem is megy jól ha már megvan, szal thx a válaszért...
  • davidka003
    Nem fut el.
    4 éves kártya már. Ha egy kicsit is gondolkoznál akkor rájöttél volna, hogy nem megy rajta.
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
  • Solas
    Hali, megmondaná nekem valaki hogy ez a game Sapphire Radeon 9600 as Videokarin elfute?Még ha min grafon is.
  • bubu13
    Vágigjátszás ehez a játékhoz??? Mond inkább hol akadtál el és segítek.
  • Martins15
    Sziasztok vloaki egy végigjátszást tudna nekem belinkelni?
  • Szabis
    én se a 32 bites visztán csak jeruzálemnél
  • davidka003
    Vista 32 biten semmilyen fagyást nem tapasztaltam.
    Te meg menj vissza a hülye topicjaidba.
    "Életkor: 14 alatt" Látszik.
  • Dante73
    Mindenkinek vannak kósza fagyásai, (elég sok) Vista 64-en 1-2 volt, mert szar?
    Gratulálok...
  • mama2
    Lehet csak aazért fagyott mert Vista alatt tesztelte és a Vista hát...enyhén szólva szvsz szar:P.
  • CroftManor
    Na szép lessz...
  • elitehun
    Megkérdeztem az AC PC-s tesztelőjétől és ezt írta:
    Szia!

Igen, ez a AC végleges verziója volt, legalábbis az, amit sokszorosításra kültek az Ubiék. Nekem, 64 bites vistán csak 1-2-szer fagyogatott

Z
  • csoola
    ezt az MGS-be tették blee a fejlesztöknek köze nincs az AChezXD
  • Dragooon #5563
    nyilván
  • Mas-Thief
    Ezzel szórakoznak, ezért tart sokáig az AC fejlesztése...
  • Gunner
    itt
  • elitehun
    Ok a book-ot nem láttam.
    Nem tudja valaki hogy hol lehet megvenni???????
  • Gunner
    book = könyv
    szóval igen
  • elitehun
    ez egy könyv?
  • Vorpal
    Ha valakit érdekel :

assassins_creed_limited_edition_art_book
  • csoola
    1 hét 'oszt jáccunk XD
  • MerlinW
    Metal Gear Solid 4-be tették bele a Creed ruháját egy video erejéig:) Mellesleg MGS4 nem lesz gyenge a video alapján.
  • ZsZso
    Várj 9 napot, aztán próbáld újra. Mért 9 napot? Úgy néz ki, hogy akkor dobják piacra a játékot. A neten fellelhető PCs verzió több mint valószínű, hogy nem végleges verzió, így sok olyan hibát tartalmazhat, amit a retail, végleges verzió nem fog. Úgy érzem nem érdemes kínlódni vele.

Amúgy mindentől eltekintve a hibajelenség olyan mintha olyan magas felbontáson, vagy frekvencián akarná kifelé nyomatni a képet, amit a monitor nem bír. Bár ez még mindig nem magyarázza a számítógép újraindulását. Az is lehet, hogy kevés hozzá a vasad.
  • tritonkirály
    csá
    nekem egy olyan jellegű kérdésem lenne hogy mit tegyek ha a játék lefagy amikor uj játékot akarok kezdeni és kikapcsolja a monitoromat is...nem látok semmi...még a betöltéskor kikapcsolja a monitort majd ha elég ideig várok akkor a gépet is ujrainditja...mit tegyek..????
    Egyébként nem eredeti a játék sajna.remélem igy is tudtok segiteni...előre is kösz
  • ZsZso
    Az AdBlock Plust nem szereti az oldal. Amint kilövöd arra a domainre/oldalra, menni fog.