9242
  • matter
    Tudom"
  • matter
    Honnan tudod megvenni???
    Egy linket dobjatok PLEASE
  • Dave0092
    ja
  • elitehun
    a laborban?
  • Dave0092
    Kijátszottam, volt credit meg minden, de a végén ottvagyok hagyva, micsináljak?
  • CroftManor
    Legkésőbb 8-ra kész lessz.
  • tommyg
    mér lenne kamu 20 fps-t simán mehet hisz az már szinte képregény
    nézz szét a gépedben "bőven jó gép"
  • KaszaN
    Vá ez a Damascus videó tök jó szinte tök ugyan az mint a játékban még a torgyok is! De ugrálnák azokon a falakon :D(Mióta az Assassin's creed-et használom fanatikus parkour-os vagyok)
  • tommyg
    lol, miért tenné tönkre?
  • tobias88
    vistán? mert neki azon állítólag
  • Prince23
    thx
    várjuk, legalább is én... mert erre a zenére nagyon illik ez az AC..., és ami jó: nincs fennt youtuben ezzel a számmal:D
  • CroftManor
    Na, már készült a project, de még korán sincs közel a vége.
  • SrAta
    nemtom én azt tom h nekem full tehát minden maxon 3 multisampleval ha 20 katona volt akkor akadt be 1-2szer ezér futtatom 2es multival
    Bár az én gépem szerintem elég erős
  • tobias88
    nekem bőven jobb gépem van mint neki, és xp sp2vel minden minimumon 1024es felbontásban, és még így is elég gyengén megy
  • SrAta
    ja hogy a procid csak egymagos az mindjárt más...:D:D:D
  • SrAta
    simán nekem az aláírásomba levő configgal full max minden egyedül a multisample 2/3 szaal simán megy
  • davidka003
    Igen tönkre fogja tenni a procidat. Szét fogja égetni.
  • martin1992
    hát a vga-m egy ati 1600 xt
    hát amitt írtatok akkor megpróbálom
  • ricsimaster
    az nem azt mediumon toltam mert ott ha rám jött 7-8 ufó akkor ott keményen akadtam
  • tobias88
    a crysis is gondolom maxon megy meg minden
  • ricsimaster
    Hát akkor ne hidd el, élj ebben a hit-ben -.-"
  • tobias88
    ez kamu
  • ricsimaster
    Ember én vistán dx10-zel ezzel a confinggal nyomom MINDEN MAXON(kivétel felbontás ;) ): p4 3.03 ghz, 1giga ram, 8600gt gdd3 és bőven 20 fps felett van :D
  • ZsZso
    Minap futottam bele ebbe a linkbe. Itt messzemenőkig le van írva, hogy mi micsoda a végén, egy-egy szimbólum mért szerepel a falon, és az is, hogy ami nincs ott, az mért nincs ott ... :) Sajnos angolul van.

Assassin's Creed Ending Explained
  • DarkSector
    Szerintem maxon is elviseli egy jó vga-val.
  • CroftManor
    Megpróbálom, de nem biztos, h mára kész elssz.
  • CroftManor
    Köszi szépen a gratulációt :)
  • martin1992
    van egy intel celeron 3.33Ghz procim tudom hogy gyenge lesz hozzá de ha minimum grafikán fut akkor fogy fagyni?
    és tönkre teheti a procimat?
  • Prince23
    Stilus érzékeltetésnek adok egy linket. Ja és youtuben amúgy sincs AC ezzel a számmal:
    Ready steady go pc world trailer

és ha nem lenne meg a szám neked: itt letöltheted, akármelyiket, jobb klikkel...
  • Prince23
    CroftManor...
    A kedvemért nem csinálnál egy olyan videót, ahol a háttérzenében Paul Oakenfold - Ready Steady Go c. betétdala menne Assassins Creed modban?:D
    sry lehet pofátlan voltam ezzel a kéréssel
  • grebber
    Ezt mindenki tudja aki elolvassa a leirást ,de ebből nemderül ki miért rajzolta az ábrákat!
  • Prince23
    ja van xd, sry
  • Prince23
    Van e olyan assassins video, ahol Paparoach legnagyobb száma megy közbe?
  • Dragooon #6801
    jé, most nézem hogy Budapest és Damaszkusz testvérvárosok:)
  • ZsZso
    Hát, hogy arról beszélsz spoiler nélkül, hogy ki hal meg a végén és ki nem. Ráadásul az is benne van, hogy ki keze által. Lehet lelövöd a poént előre annak aki még nem tart a végkifejletnél.

Olyan mintha azt mondanám, hogy ne nézzétek meg a X filmet, mert úgyis megöli magát Y a végén!
  • ZsZso
    Na most megnéztem az elsőt is. Az nagyon magávalragadó, grat hozzá! De mégegyszer mondom, a második se rossz, csak ennyi megjegyzésem volt hozzá. Kinek a pap, kinek a papné :).
  • Prince23
    Valószínű először taliztál ilyen miniküldetéssel... követned kell, majd bemegy egy pletyi zárt helyiségben és ott kell agyon ütnöd. A többi dagadt górék azért ütnek meg, mert rá emelted ártatlan emberre a kezedet, a másik az, h ők is balhéra vágynak. Máskülönben úgy is el lehet rendezni a dolgot, h egyszerre búnyózul a prédikátorral és az utcai csürhékkel is.
  • Dante73
    Hali!
    Nem hittem, hogy megakadok, de megtörtént...
    4.Memory Block, Damaskus. Meg kell verni egy fazont, legalábbis ököl jelzi a térképen. Áll egy tér közepén, egy kő baldachin alatt. Odamegyek, kijelölöm, (F) megütöm, elszalad, én utánna, a fél hadsereg a nyomomba.... elöbb utóbb eltünik. Oké, ujra. megütöm, erre egy dagadt fazon nekemesik a térről, a delikvens megint elszökik. ujra... Megragadom, ellököm, megütöm, sikerül sarokbaszoritani, erre megjelenik mögöttem, ugyanúgy abban a kő akármicsodában. MIT CSINÁLOK ROSSZUL? Kezd egy kicsit idegeimre menni....
    Valaki leírná, hogyan oldotta meg?
  • Adam69852
    de legyen akkor a harmadikban is :D
  • Pokerface86
    Miről beszélsz???