Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajna az intróban látott számszer íj nincs azt én is hiányoltam, de a dobó tõrök így is nagyon jók, több infót csak ha konkrétat kérdezel, nem akarom lelõni a "poénokat".
de azon elmegy? vagy azon is döcögve?
Köszi!!!
Ja és van még valami ilyesmi infód??
Íjjat nem lehet használni??
Fegyvert nem lehet venni, lopni kell a tõröket 1 nagy konyha kredencméretü fazontól akinek táskák vannak az oldalán, kijelölöd és el lopod.
Eldobáltam az összes késem, és már egy ideje nincs!!! Hogy lehet újakat szerezni??Nincs valami hely ahol lehet fegyvereket vásárolni??
davidka003
Elindul, de ultra low-on megy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

csao!
gondolom sokan rongálnak ilyen kérdésekkel titeket de egy 2400XT-n elmegy a játék? (laptop)
MerlinW
Akinek nincs beszédhang 5.1-ben, az állítsa át a hangkártyát 4.0-ra és jó lesz.

[merlinw.org]

reger
Rájöttem hogy a gépem hallt meg .sorry a kérdésért

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

grebber
Itt ennél nincs olyan!

Next PC upgrade: 2022

Vki nem tudja hogyan lehet xp alól aktiválni a dx10 et Assasinhoz ugy mint crysis al az unlockerrel lehetett anno?

Balumann
Szinkronizálja a vízszintes sorokat :| Érdekes valamelyik játékba én se érzek különbséget, régi gépemen se volt semmi, most viszont némelyk játékba nekem nagyon rossz az nélkül. Nehéz elmondani h hogyan, de amikor így elfordulok, akkor a kép valamelyik része késik egy nagoyn kicsit, szétcsuszik (de csak nagyon gyors fordulatkor).
példa1, példa2

grebber
A Vsync az csak annyit tesz hogy nem megy az fps a fölé a szám fölé ahány hz-en van a monitorod.Ha 60hz-en van és vsync bevan kapcsolva akkor annyi lesz a max fps-ed.

Next PC upgrade: 2022

KaszaN
ja Télleg valaki nemtudja hogy az a vertikális szinkron(egy videóbeállítás) vagy mi mit állit be? Már nagyon érdekelne mert én nemveszek észre semmi változást mikor bekabcsolom<#nemtudom>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

reger
Az mitõl van hogy egész nap jól megy a játék ,most elindítom megint erre kb 2 perc után szét esik a kép meg villog ,majd megfagy az egész ?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

KaszaN
Már nálam is volt ojan hogy a fények(fákják,ablakfén,napfény)átlátszik a falon. És eltüntettem úgy hogy van egy ojan beállitás a menüben ami ki be lehet kapcsolni én kikapcsoltam és már nemis volt ien IZÉ még talán jobb is vot hogy kikapcsoltam mert rohatt világos volt néha a kép és harcközben bevakultam és semmit se láttam. Szóval inkább ki kell kapcsolni. Most így hirtelen nem tudom a beállítás nevét de tudom hogy a graphich menüben ahol a videóbeállítások vannak ott bal oldalt van(ha rákattintassz egy piros és egy zöld jel van ott) remélem ez segít<#email>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

alert
más is tapasztalt már olyat, hogy a fények, lámpák, fényforrások minden tárgyon és a karakteren is átlátszódnak? 8800GT

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

értelem szerüen amire nem tudunk válaszolni arra nem is fogunk...

davidka003
Te vagy a láma. Ha tudnánk akkor segítenénk.
Biztos szar a géped vagy az oprendszered. Még arra sem voltál képes, hogy leírd, hogy milyen konfigod van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tommyg
az csak trainig, azaz gyakorlásra való az csak

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Kössz, hogy válaszoltatok. Nyomjátok itt a szánalmas szarjaitokat, de segíteni nem tudtok, nagyon színvonalas ez a fúrum ahogy látom...
lac111
Ma vettem egy új gamepadot, Speedlink Stirke2, minden faszán mûködik, csak a vibráció nem. Speedlink-es driverbe tesztelem, akkor rezeg, tehát nem hardveres a probléma. Megnéztem AC beállításait, ott láttam olyat hogy Vibration, de az meg szürke, és nem tudom átállítani. Vmi ötlet, miért? Van akinek mûködik egyáltalán?<#hehe>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

bacsobalint
2vel lejjeb

bacsobalint
valaki segitsen már nekem is...23-al lejjeb😄:
eéõre is kösz

azzal énis próbálkoztam, de nincs semmi amiben megkapaszkodhatnék vagy csak én vagyok béna?

ok. Akkor a 2. részben is ez a vissza emlékezés lesz.
bacsobalint
én arra lennék kiváncsi hogy az eleje fele amikor aza feladatt hogy kardozni kell az 2m õrrel akkor mit kell csinálni mert akárhányszor földre teritem mindig felál és ne m hall meg...
segitsetek

Felkell mászni a jelölt kilátókba a városokban,körültekinteni a látszerész gombbal😊 és a térképen megjelennek a feladatok..Eligazítás (buró vagymi😊 ) ezután 2-3 feladat (fõként kihallgatás) vissza eligazítás,és megkapod a célt..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hy al
elkezdtem már énis játszani, ott járok hogy vmi nagyobb városban vaygok, az "elején" a csávó meg adott vmi papírt hogy 8 embert le kell ölnöm, csak nem nagyon tudok kiigazodni a városban:S

PrisonMan
Úgy lesz, hogy a második rész Altair fia vagy unokája fog szerepelni, a 3. rész pedig csak a jelenben/jövõben fog játszódni.
Most nem találom az errõl szóló gamekapocs cikket, de tudom, hogy ott olvastam ezt

zorrobomber
ok, azóta már rájöttem, kicsit piás voltam mikor az elõzõ kommentet irtam. szóval legalább nem az angol tudásommal van a gond, abból egyetemi diplomám van 😄

tommyg
a játékok szépségérõl beszél, nem a windows szépségérõl, lol itt az elsõ probléma sokan csak azért használják a vistát mert hogy fúúú de szép-.-

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

davidka003
"aligalig szebb (szinte észrevehetetlen) xp-hez képest..."

Sokkal szebb. Aero nagyon jól néz ki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A vistát nem játék miatt éri meg feltenni mert nemgyorsabb nemlassabb és aligalig szebb (szinte észrevehetetlen) xp-hez képest...

Hello! A következõ gond adódott. A játék állandóan leáll ( feladatkezelõben a program nem válaszol ) van valami ötlet mi miatt lehet ez?
Arra lennék kiváncsi hogy folytatják. Nem a múltban hanem a jelenben. Egy kicsit megvéltozna a hangulata. Kiváncsi vagyok hogyan oldják meg.
Viktor9202
Megéri feltenni a Vistát a játék miatt? Meg pl más játék miatt is, hogy Dx 10 es. Valaki segítesn. Más azt mondja fps-ben nincs különbség, valaki meg nagyon sok fps külömbség van. Az alábbi gépen lenne használva

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Cápafogxy
THX!

bubu13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
menj a szobába és nézz szét (ugy amikor a tornyoknál kell) és utána kijön a credits és lehet visszamenni

EEE 1899

Cápafogxy
Lenne egy kérdésem a végén elakadtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor a végén kivesznek a gépbõl és megbeszélik hogy a szándékuk velem akkor mondják hogy még visszajönnek és otthagynak és nem tudok semmit, sehol csinálni. PLS help!

rotator
Köszi, jól hangzik. 😊

Feltünt amúgy már valakinek hogy harc közben a zene qrvamód terminatorosra sikeredett?😊)))
Legalábbis a terminator sorozatban soxor feltûnik egy maxihasonló zene,a stílus pedig ugyanaz..😊

bubu13
3 részesre tervezik

EEE 1899

Na végigvittem. Úgy összevéve nekem tetszett a játék csak a végével van bajom. A befejezés nagyon nem tetszett több kérdést kaptam mint választ. Ugye lesz 2. rész?
bubu13
ki kell hallgatni a beszélgetésüket és utána lehet

EEE 1899

Acre-ban vagyok és van ott egy zsebtolvajos küldetés!!
Föntrõl kell bemászni egy csarnokba, mert a bejáratot katonák õrzik!!!
Bemászok nyomvatartom a shiftet oda megyek a célszemélyhez de nem történik semmi!!! Valaki tudna segíteni????
Prince of Máté
Music 50% Voice/Sounds 100%

ZsZso
Jaja ... és hogy rohadjanak meg a beszéd alatti zenével. Gyakran azért nem értem a kulcsfontosságú dialógusokat, mert olyan hangosan megy a muzsika, hogy nem lehet hallani mellette az emberi hangokat (vagy épp egy hangos effekt hangja nyomja el - mint Beliczai Balázs stand-up comedyjében - 1:22tõl) - nem tudom lehet -e halkítani külön-külön a zenén, effekteken, stb. lusta voltam hozzá, hogy megnézzem 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Amikor az átvezetõ közben valami ilyesmit ír ki, hogy push any button to see a glitch akkor az mi, mert én hiába nyomok bármit nem veszek észre változást. Meg valaki írja már le legyen szíves, hogy az elején miért ölik meg Altairt? Azt nem értettem.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Prince of Máté
Na jól tettem, hogy adtam az AC-nek egy utsó esélyt.
Megtetszett😄
Még nem sokat nyomtam, de szerintem Jeruzsálemben tartok, legalábbis 1km-nyi lovaglás után beértem egy új városba.