9242
-
matter #6834 Tudom" -
matter #6833 Honnan tudod megvenni???
Egy linket dobjatok PLEASE -
Dave0092 #6832 ja -
#6831 a laborban? -
Dave0092 #6830 Kijátszottam, volt credit meg minden, de a végén ottvagyok hagyva, micsináljak? -
#6829 Legkésőbb 8-ra kész lessz. -
#6828 mér lenne kamu 20 fps-t simán mehet hisz az már szinte képregény
nézz szét a gépedben "bőven jó gép" -
#6827 Vá ez a Damascus videó tök jó szinte tök ugyan az mint a játékban még a torgyok is! De ugrálnák azokon a falakon :D(Mióta az Assassin's creed-et használom fanatikus parkour-os vagyok) -
#6826 lol, miért tenné tönkre? -
#6825 vistán? mert neki azon állítólag -
#6824 thx
várjuk, legalább is én... mert erre a zenére nagyon illik ez az AC..., és ami jó: nincs fennt youtuben ezzel a számmal:D -
#6823 Na, már készült a project, de még korán sincs közel a vége. -
#6822 nemtom én azt tom h nekem full tehát minden maxon 3 multisampleval ha 20 katona volt akkor akadt be 1-2szer ezér futtatom 2es multival
Bár az én gépem szerintem elég erős -
#6821 nekem bőven jobb gépem van mint neki, és xp sp2vel minden minimumon 1024es felbontásban, és még így is elég gyengén megy -
#6820 ja hogy a procid csak egymagos az mindjárt más...:D:D:D -
#6819 simán nekem az aláírásomba levő configgal full max minden egyedül a multisample 2/3 szaal simán megy -
#6818 Igen tönkre fogja tenni a procidat. Szét fogja égetni. -
martin1992 #6817 hát a vga-m egy ati 1600 xt
hát amitt írtatok akkor megpróbálom -
ricsimaster #6816 az nem azt mediumon toltam mert ott ha rám jött 7-8 ufó akkor ott keményen akadtam -
#6815 a crysis is gondolom maxon megy meg minden -
ricsimaster #6814 Hát akkor ne hidd el, élj ebben a hit-ben -.-" -
#6813 ez kamu -
ricsimaster #6812 Ember én vistán dx10-zel ezzel a confinggal nyomom MINDEN MAXON(kivétel felbontás ;) ): p4 3.03 ghz, 1giga ram, 8600gt gdd3 és bőven 20 fps felett van :D -
#6811 Minap futottam bele ebbe a linkbe. Itt messzemenőkig le van írva, hogy mi micsoda a végén, egy-egy szimbólum mért szerepel a falon, és az is, hogy ami nincs ott, az mért nincs ott ... :) Sajnos angolul van.
Assassin's Creed Ending Explained -
#6810 Szerintem maxon is elviseli egy jó vga-val. -
#6809 Megpróbálom, de nem biztos, h mára kész elssz. -
#6808 Köszi szépen a gratulációt :) -
martin1992 #6807 van egy intel celeron 3.33Ghz procim tudom hogy gyenge lesz hozzá de ha minimum grafikán fut akkor fogy fagyni?
és tönkre teheti a procimat? -
#6806 Stilus érzékeltetésnek adok egy linket. Ja és youtuben amúgy sincs AC ezzel a számmal:
Ready steady go pc world trailer
és ha nem lenne meg a szám neked: itt letöltheted, akármelyiket, jobb klikkel... -
#6805 CroftManor...
A kedvemért nem csinálnál egy olyan videót, ahol a háttérzenében Paul Oakenfold - Ready Steady Go c. betétdala menne Assassins Creed modban?:D
sry lehet pofátlan voltam ezzel a kéréssel -
#6804 Ezt mindenki tudja aki elolvassa a leirást ,de ebből nemderül ki miért rajzolta az ábrákat! -
#6803 ja van xd, sry -
#6802 Van e olyan assassins video, ahol Paparoach legnagyobb száma megy közbe? -
#6801 jé, most nézem hogy Budapest és Damaszkusz testvérvárosok:) -
#6800 Hát, hogy arról beszélsz spoiler nélkül, hogy ki hal meg a végén és ki nem. Ráadásul az is benne van, hogy ki keze által. Lehet lelövöd a poént előre annak aki még nem tart a végkifejletnél.
Olyan mintha azt mondanám, hogy ne nézzétek meg a X filmet, mert úgyis megöli magát Y a végén! -
#6799 Na most megnéztem az elsőt is. Az nagyon magávalragadó, grat hozzá! De mégegyszer mondom, a második se rossz, csak ennyi megjegyzésem volt hozzá. Kinek a pap, kinek a papné :). -
#6798 Valószínű először taliztál ilyen miniküldetéssel... követned kell, majd bemegy egy pletyi zárt helyiségben és ott kell agyon ütnöd. A többi dagadt górék azért ütnek meg, mert rá emelted ártatlan emberre a kezedet, a másik az, h ők is balhéra vágynak. Máskülönben úgy is el lehet rendezni a dolgot, h egyszerre búnyózul a prédikátorral és az utcai csürhékkel is. -
#6797 Hali!
Nem hittem, hogy megakadok, de megtörtént...
4.Memory Block, Damaskus. Meg kell verni egy fazont, legalábbis ököl jelzi a térképen. Áll egy tér közepén, egy kő baldachin alatt. Odamegyek, kijelölöm, (F) megütöm, elszalad, én utánna, a fél hadsereg a nyomomba.... elöbb utóbb eltünik. Oké, ujra. megütöm, erre egy dagadt fazon nekemesik a térről, a delikvens megint elszökik. ujra... Megragadom, ellököm, megütöm, sikerül sarokbaszoritani, erre megjelenik mögöttem, ugyanúgy abban a kő akármicsodában. MIT CSINÁLOK ROSSZUL? Kezd egy kicsit idegeimre menni....
Valaki leírná, hogyan oldotta meg? -
Adam69852 #6796 de legyen akkor a harmadikban is :D -
Pokerface86 #6795 Miről beszélsz???