Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
Már megbocsáss de a 8200 kétmagos!

De látom hiába jártatom a számat, hogy no off!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

mama2
Amúgy melyik az az oldal, amin letudjuk ellenõrizni megy-e a gépemen a játék? Milyen lab?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DarkSector
Ez mindenhol így van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Off (érdekesség):
A minap feltelepítettem a fent említett játékot Vista oprendszer alá (sp1 meg minden frissítés). Lefut a telepítõ és elõjön egy szép kis ablak ami leellenõrizte a gépemet, hogy megfelel e neki. Azt írta hogy a processzorom nem érte el a minimumot (AMD 64 X2 3600+). Mondom sebaj attól még futhat jól.... nem futott. Nagyjából közepes beállításokon volt csak játszható 1024x768 felbontás mellett. Gondoltam egyet és feltettem a másik partíción lévõ XP-re is. Ott már tökéletesen jó volt neki a proci, és a játék is csutkán 1024x768 ban, néha néha röccen csak be. Tehát a Vista vs. XP versenybõl nálam az XP került ki gyõztesen ez úttal.

Más: Tud valaki egy ingyenes megoldást az úgynevezett Assassin Jump jelenségre? (marha nagyot ugrani Altair-al.)

Patch mikor lesz?

Hahó!
Miért van az hogy fraps amit sárga betüvel kiir hogy mennyi fps nekem mindig ottmarad a lenyomata amit addig odarakott tehát alkalmatlan fps mérésre... miért van ez?

CroftManor
Két ember közé leültem üldözés közben,azok meg fogták magukat és felálltak, Altair meg tovább üldögélt a padon 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

Hali!
Mértvan az hogy a frapsnek a számkijeluése nekem itt kifagy?

zzeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén, amikor a papit "megöltük", utána fent van az erkélyen, na oda h tok feljutni?😄 gondolom azt kell csinálni

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

1. nem én csináltam a videót de kir akkor is 😄

2. érdekes... akkor elsönek öt lökd le 😄

Szevasztok!
végig játszottam a játékot ,de a végét nem birom érteni
valaki felhomályosítana hogy mi is történt valójában?
köszi

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

CroftManor
Az ugrubugri videón Acreban, ahol a hapsit, aki a tetõn áll és hátulról meglököd és leesik, annál a résznél nem tom miért, de nekem a csávó magától lezuhan, ha megölöm a másik nyilast.
Másnak is volt ilyen?

Nothing is True, Everything is Permitted

amugy egy kis kedv csináló:
Ugribugri
Baromkodás (acre)
Baromkodás (Damascus)

már alig várom hogy legyen jobb gépem 😄 max ha nem akkor behúzom növérem notebookját XD <#vigyor1>

asszem 10 célpont van ?? +1??, fogalmam sincs de ha tetszik akkor ne zavarjon hogy nem tudod 😄

elitehun
egyetértek 😉
XP sp2 alatt... a 8800 GTS kártyán olyat produkál hogy 1x1 cm-es négyzetek vannak a képernyõn... plusz néha a textúra is urgabugrál... nincs húzva a VGA kártya, legújabb Nvidia driver van fent. Valakinek esetleg valami 5lete?
Elõre is köszönöm!
bacsobalint
azt hol tom megnézni h hány %-nál járok,vagy h mennyi van még hátra

bacsobalint
nem tom ti hogy vagytok vele de a Crysis után ez a legjobb játék amivel valaha játszotam😄😄😄

Persze.
bacsobalint
köszi
akkor menejk át damascusba
ugye?

A teljes út késöbb lesz járható.
bacsobalint
damascus elõtt amikor vann a térképen az a sok madár kép abbol 5-öt megcsináltam a többihez nem enged átmenni,mert az ut még sötét nincs feloldva..
akkor menjek ár damascusba vagy mit csináljak???

Egyébként a papok általában akkor kerülnek elõ amikor a fõbejárat közelében megmentesz egy civilt😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ez igaz de az új kerület ben való mászkálás is más a szegény negyedbõl a gazdag negyedben, persze a tetõn magyarázó õröket én is szeretem dobókéssel megkínálni hátha leesik és sikít a nép az õrért ha meg ott van kezdõdik 1 kis izgalmas küzdelem 😊).
MerlinW
Hát, mikor már harmadszor, negyedszer vagy ugyanabban a városban (ráadásul sajnos minden városban ugyanúgy mûködik minden) megunja az ember a papok közti menetelést. Semmi változatosságot nem találok benne. Persze ez én vagyok. Nekem izgibb tetõkön ugrálni, elkerülve, néha elnémítva a hangoskodó õröket😊

[merlinw.org]

kirol
Mindegy, már átneveztem, és jó lett.

tommyg
FAQ!!!!

kirol
A régi verzió mentése ezzel nem mûködik?
Mert hiába másolom bele (Application mappába), nem látja?

Szerintem nagyobb élmény a nép közt mászkálni mint végig tetõkön ugrálni.
Igaz jóval hosszabb de de szerintem sétálva sem unja el magát az ember az utcán ha nézelõdik.
MerlinW
Én a fõbejáraton kívül sehol sem tököltem ilyenekkel, mindig az akrobatikus bejutást választottam😊 Megmásztam a falakat, majd "berepültem "😊

[merlinw.org]

A temetõben (kapu felé bal kézre) molesztálnak 1 "bácsit", ha a katonákat is "sírba teszed" akkor jönnek és nem kell ugrálni.
blackfire001
Hát ez a jeruzsálem nagyon durva... Odaértem, elõször nem tudtam, hogy hogyan lehet bejutni, kerestem a papokat, de végül rá egy 10 msp-re észrevettem a gerendákat... 😄
A jel azt mutatja hogy ott van "elintézni valód", így akartak megkímélni a sok lovaglástol ha unod és rögtön bele akarsz vágni a küldetésekbe.
Jerusalem után tartok közvetlen. amikor kimegyek a kiskapun megkérdi hova akarok mennyi. van mysalf. damascus jerusalem, kingdom meg cancle... kingdomnál nincs már ott olyan kis jel a töbnél ottvan. melyikre kattintsak? mert kingdomra kattintottam és kirkaott a lovagláshoz de a pontokon mind szürkén vannak jelölve. szval mitkéne csinálni

Enyhén "életszerüre" sikeredett olyan formán hogy ha beszélnek veled nem nyomhatod el max mondhatod hogy elég ilyen gomb kéne a játékba is 😄.
alert
Hogy érted meg a történetet ha átugrod a videókat? Így is kell hozzá képzelõerõ 😄

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sajnos az átvezetõket nem lehet elnyomni, ha eltudnád akkor a történetet sem ismernéd meg amit épp azokban mesél el(igaz kicsit hosszan).
Lehet a játékban vhogy gugolva lopakodni?

hali! most kezdtem játszani és sztem nagon jó játék lenne de nagyon sok és hosszú a videóbejátszás.valahogy át lehet ugrani ezeket?mert én nyomtam már mindent de nem vesz be semmit.elõre is köszi
alert
Kössz így valóban jobb lett, de ezzel a PostFX kikapcsolásával romlott jónéhány dolog. Az árnyékok pixelesek lettek és néhol a karaktereken idegesítõen villognak. Na mindegy, talán majd egy másik driver..

alert
benne van a FAQ!-ban. Egybként fraps-el.

KaszaN
kíváncsi vagyok az fps-re kilehet ezt valahogyan iratni?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Az elején csak 5 aztán késöbbi fejlõdésnél lesz több, de lopni csak 5 öt lehet 1 embertõl.
davidka003
5 a max.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

KaszaN
van egy bizonyos mennyiség a tõrökbõl amennyit össze lehet szedni vagy lehet akár 20 at is?

Sziasztok megvettema gémet és eddig a törtel játszottam,de sajna rendszer okok miatt elúszott a mentésem ha valakinek lenne egy olyan Mentése ahol legelõsször kell mernni jerusalembe megköszönném ha feltenné nekem!!!!
ha túl van azona részen azi is jó!!!...elõre is köszi!!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Sok mászkál az utcán belõle de csak ha már megkaptad az acre-i küldetés után a dobó tõröket akkor tudsz lopni a korábban említett "izom emberektõl". Nagy poén mikor az õrök gerendákon utánad ugrálnak és te ledobálod õket tõrrel, hulanak mint õsszel a levelek. 😊)
KaszaN
Egy nagy kredencméretû ember?<#ticking>...Na ha megtalálom egésznap a dobótõröket fogom lopdosni aztán mindenkit azzal nyírok ki<#eplus2>

davidka003
Szerintem úgy menne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;